9tilføjet af

Små Drenge

I er jo bare en flok forkælet små drenge som ikke tåler det at være i ramplyset, og tåler man ikke det, ja så hold op med at spil på landsholdet, hvis ikke vi, folket, gad spytte penge i det, ja så var i ikke en skid, mange af jer kan ikke andet end at sparke til en boldt, hvor mange af jer har en uddannelse ?????? Det er også hårdt at være slagteri arbejder at komme på job, men kan har ikke klare mosten, er det bare UD. Sådan er det bare. VH S
tilføjet af

ahhhh....

shhh... folk på et slagteri har heller ikke nødvendigvis en uddannelse. så fed sammenligning...
Det er lidt som folk der ikke har nogen venner, så vinder man i lotto, og så vil alle pludselig være venner med en.
Landsholdet havde alle imod sig, så vinder de, og nu vil alle være venner igen. Forstår sgu godt de ikke gider snakke med pressen.
Landsholdet har været i meget modvind og pressen har blæst det op. Dette gør det ikke ligefrem lettere for landsholdet. Presset bliver større end nødvendigt, hvilket ikke kommer nogen til gode.
Hvis ingen tror på een, hvorfor så kæmpe?
mvh roliganen
tilføjet af

Store drenge

Landsholdet vælger at fokusere på det væsentlige fodbolden. Og al den negative omtale fra pressen gavner ikke landsholdet. Det er da også noget svineri at sige at det er det dårligste hold i 30 år fordi de taber en kamp. Hvem gider at lade sig svine til af pressen og så stille sig op og give interview bagefter som om det hele er ok. De dedikerer kampen mod portugal til fansene og det danske folk, så jeg synes det er helt ok.
tilføjet af

Forståelse

Jeg bakker op om spillernes manglende ønske om at tale med pressen. Disse snævertsynede pladpandende journalister fra specialt BT og Ekstrabladet, som kun kan se livet fra én side. Den forudrettede. De sidder nu og er tøsesure over, at efter man har svinet diverse spillerne og trænere, til ikke kan forstå, at man ikke gider tale med dem.
Hvis man behandler folk svinsk, skal man ikke forvente at man får venlighed tilbage. Sådan gælder det på mange andre punkter i livet.
tilføjet af

journalisterne er sure

og spiller fornærmede, men det er jo typisk. Den "fjerde statsmagt" pressen, må svine alle til, men ikke dem selv. Dobbeltmoralsk hykleri af værste skuffe.
Papparazzier og lav underlødig journalistik er ikke en skid bedre end ludere, ja faktisk er det synd at sammenligne prostituerede med disse idioter.
Er jeg for grov? Ja måske, men tænk på hvor grov pressen ofte er?
tilføjet af

Var nu nærmest

Bare for at sige, at alt det piveri er for meget, og at hvis man ikke kan holde ud at være på slagteriet eller på landsholdet, ja så kan man jo bare finde noget andet, men da mange ikke har noget at falde tilbage på, hverken når man har job på et slagteri eller i fodbold, så er mange jo på spanden, og så bliver man, selvom man måske er kørt træt, de lever tros alt af, at vi gidder bruge vore penge og tid på dem, så de kan være i centrum for vore opmærksomheden.VH S
tilføjet af

Hvad for en fisk

Hvorfor tror du ikke fodboldspillerne har noget at falde tilbage på. Bare Se på spillere som preben elkjær,Michael laudrup, Peter schmeichel som idag er sportskommentatorer på tv3 3. Eller hvad med Michael laudrup som er træner. Der er da masser af jobs til fodboldspillere som er så kendte som dem på landsholdet. Mange af dem spiller jo også i storklubber og har jo tjent en hel del penge som sikkert er investeret, så det er da noget pjat at sige at de ikke har noget at falde tilbage på. Vi snakker jo om professionelle spillere og ikke fodbold spillere fra 2 division.
Citat "Nu vil vi dele glæden over sejren med vores fans, der støttede os på stadion i aften, og dem derhjemme – og med os selv!”". De skriver jo netop at de glæder sig over sejren sammen med os derhjemme. Altså deres fans.
Citat "”Det er mit indtryk, at spillerne er helt indforstået med, at de skal kunne tage saglig kritik, men at de også vil sende et signal om, at de vil behandles med samme respekt, som de viser overfor medierne.”

Jeg synes helt klart at medierne denne gang er gået over stregen med deres kritik af landsholdet og det er ikke særlig respektfuldt overfor det danske landshold, så jeg synes det er helt i orden at reagere på den måde som de gør. De leverede resultatet på banen og det er vel det vigtigste.
tilføjet af

Rettelse

Der skulle selvfølgelig stå Brian laudrup som er sportskommentator på tv 3, ikke michael laudrup.
tilføjet af

Det var mange?????

Ja det var rigtig mange Ca 5 stk. Men hvad med alle dem der kun er middelgode, for ikke at snakke om alle dem som bliver skadet for resten af livet. Og så var de jo ikke en skid, hvis ikke vi gad betale, uden alle os, ingen løn, og da slet ikke i den størrelse. Men de skal jo også tjene hele deres livs løn på kort tid, for når de er 40, er de slut og slidt op, og så har de jo alle de penge som kun meget få har tjent, til at leve af, men hvad med resten ????????????? VH S
tilføjet af

Ja sådan er det

Og alle ved det. Øger man vold på banen, dummer sig til cykling, eller anden sport, eller i ens fritid, når man er oppe i toppen af sports verden, så man jo også regne med at de står på nakken af en, for at skrive om det, sådan er spille reglerne, man må jo også lige huske på at de sports udøver, er rolle modeller, og de for sku penge for at være det, og meget er jo betalt af befolkningen, hvor der er rigtig mange som ikke syntes at fodbold, som der jo er mest af i Tv, er noget som helst, de vil måske helst se ridebanespringning, eller motorsport, så er det sku ikke sjovt at skulle bruge så meget tid på, at der en nogle spiller/træner/aviser der ikke kan finde ud af, at de har brug for hinanden, så fat det dog. VH S
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.