60tilføjet af

skift Danmarks navn

Hvis nogle danskere er utilfreds med os somailere , kan I godt forlade Danmark. Sådan er reglerne. Alle er ens, og der er ikke forskel mellem danskere og somailiere eller andre nationer. Somaliere har flytet til danmark, I danskere kan også til et eller andet sted , hvis I er utilfreds . I kan flytte til usa, austrailier eller andre steder eller også selve somailere... Hvem siger kun jer skal bo i Danmark?? jorden er rundt og vi mennesker kan bo hvor som helst. Danmark er ikke kun til danskere. Måske problemet er kun Danmarks navn, jeg forslager , at politikere skal skifte landets navn. Hvis Danmarks navn skiftes, så kan ikke racistere siger vi er danskere og Danmark er vores land...
tilføjet af

Luk røven

Luk røven dit perkersvin. Danmark for danskere.
tilføjet af

Dagens joke !!!

*G* Det var en sjov vittighed !!!!!
tilføjet af

Flot, flot

Jeg beundrer dit poetiske talent, der hjælper dig til at formulere dig klar og bestemt i dejligt overvejede toner. Det også smukt at se den måde hvorpå du har gennemtænkt hele universets dybe mening og er kommet til denne ekstremt sofisktikerede sætning...fy for satan.
tilføjet af

Bandito

Det er jo lige omvendt faktisk.
Man kan ikke flytte til hvilket om helst land, og bosætte sig efter behag.
Og Danmark er Danskernes land.. meget logisk.
Det er vores Danske forfædre der har bygget Danmark kan man sige. Ikke f.eks Somaliernes.
Det gør dig nu ikke uvelkommen her, nu da du bor i Danmark.

Grunden til der er flygtninge skyldes jo bla. at Danskerne har bygget et godt land op.
Måske du finder større sjælefred i Ukraine.. Litauen, Polen osv.
Danmark er desuden ikke kun et navn... men et fædreland. For Danskerne velsagtens..
its all down to basic logic ya..
tilføjet af

Eeeeeeeehmmm.....

Det der er lige så lidt skrevet af en somalier, som jeg er til at strikke sokker.
tilføjet af

Danmark

sjov tanke, jeg tror bare ikke det vil hjælpe. for nogle uger siden havde vi en diskution med vores lærer om hvornår man kunne kalde sig "dansk". de fleste i klassen mente at man var dansk hvis man var født i Danmark. vores lærer er selv indvandrer og han mente at hvis man bare havde dansk statsborgerskab så var man dansk. jeg er enig med ham.
tilføjet af

Det du skriver om....

beviser hvor dum du er. Jeg har læst meget om jer somaliaer i bl.a BT-. søndag.Børne mishandling.Fy for h......
tilføjet af

Selv flot...

"Jeg beundrer dit poetiske talent, der hjælper dig til at formulere dig klar og bestemt i dejligt overvejede toner. Det også smukt at se den måde hvorpå du har gennemtænkt hele universets dybe mening og er kommet til denne ekstremt sofisktikerede sætning...fy for satan."
JEG beundrer derimod dig... "klar og bestemT" "Det også smukt" Nej... muligt at "det ER også smukt" "sofisktikerede" NEJ-måske du mener sofistikerede??? Det virker temmelig plat at ville jonglere med verberne, når man ikke mestrer det...
Klaphat...
King Fox
tilføjet af

så simpelt er det ikke

bare fordi en ko er født i en hestestald gør den jo ikke til en hest
tilføjet af

Det er ikke så svært

Det er såmen bare at lukke for kassen, så de bliver nød til at arbejde så løser problemet sig selv, så er der ikke mange tilbage
tilføjet af

Sande ord

Det er os som Danskere, der er ansvarlige for den dårlige integration, som Vi har budt Vores Somaliske medborgere.
Støt Somalierne. !!!
tilføjet af

hvis

Hvis du gad lære sproget og opføre dig ordentligt, var der nok ingen der havde noget imod dig.
tilføjet af

har han så forstået hvad det vil sige at være dansk?

man blir da ikke automatisk dansk fordi man er dansk statsborger? selv er jeg ikke født i Danmark eller af danske forældre og jeg har tilbragt så meget tid sammen med danskere i så mange år at jeg ved, at jeg stadig ikke er dansk, selv om jeg har stor respekt for hvad danskerne har fået til og jeg betaler med glæde min skat for at bidrage. Det at være dansk er en følelse. En følelse som bla. gør at man har lyst til at bidrage til bibeholdelse af det danske samfund og de goder Danmark har, dvs. f.eks. at ikke lade Danmark blive muslimsk, for så er det jo netop ikke dansk og ikke Danmark. Det at være dansker er når du synes det er naturligt, at du spiser boller med ost til en fødselsdag eller brunsviger eller drikker bayer til en påskefrokost og når nationalsangen giver dig tårer i øjnene. Det er den fælles følelse og forståelse for noget som vi udefra ikke har - og den følelse af at "her er det rart og dejligt at være" - "vi der er vokset op med Bamse og kylling" osv. - det skaber en identitet, fælles fornemmelse, som gør at de fleste danskere synes det er ok at betale verdens 3 højeste indkomstskat - og stoltheden af hvad forfædrene har fået til netop fordi landet er kristent og socialistisk - og forståelse og respekt for hvorfor danskerne netop er lykkedes med noget som Somalia, eller mange andre u-lande ikke vil lykkes med desverre inden for mange mange år. Jeg har stor forståelse for at danskere ikke har lyst til at risikere at landet ødelægges fordi nogle, eller flere, selvfølgelig ikke alle, af der der kommer hertil ikke har en iboende respekt for det der er her, noget som netop forudsætter at alle er villige til at betale hvad det koster i skat og moms. Mit indtryk er at mange indvandrere ikke har forståelse for hvad det har kostet at bygge op, eller hvad det koster at holde det igang fordi det netop ikke er noget specielt for dem, men et tilfældigt land de er havnet i.
tilføjet af

lige mine ord

haii...
jeg syntes du har fat i det helt rigtige. danmark er bygget op af oz danskere, og ikke af indvandrer. Danmark er Dansk og det skulle det helst blive ved med at være.
men skal acceptere den danske kultur og sætte sig 120% ind i den, hvis man skal blive accepteret som dansker, man skal have opnået de danske ting som alle danskere opnår. dem der ikke spiser grisekød kan aldrig blive en dansker, for grisekød er jo så dansk som noed kan være.
tilføjet af

For noget pis!

Dette var nu bare noget pis at læse. Hvor særdeles uintelligent er det lov å være? Danmark er DANSKERNES land, og vi 2 der er gjester må finde os i at leve efter loven - eller blive smidt ud!
Du er en provoserende idiot. Somalere gidder da heller ikke jobbe. De er late mænnesker af natur. Ikke værdt at give mad!
tilføjet af

Min mening

Jeg kunne ikke lade være med at blive lidt irrieteret over nogle af de ting der står skrevet her. Jeg opfatter mig selv som kristen, en ok menneskekender og rimelig tolerent. Og bestemt ikke som racist. Men jeg må dog stadig sige, at når der kommer en udlænding og gør krav på MIT land så er jeg nødt til at reagere for det er ikke og bliver aldrig udlændinges hjemland. Det er, som der er en der skriver, en følelse, noget man ikke kan beskrive og det er der aldrig nogen der kan tage fra os. Man bliver ikke dansker blot fordi man har et dansk statsborgerskab. Jeg har selv tilbragt et år i USA, gået i skole der, snakket deres sprog, lært om deres kultur osv. men det gør mig ikke til hverken mindre dansk eller mere amerikansk. Og jeg var stolt af mit FÆDRELAND og min herkomst på trods af at jeg sad i et andet land og måtte indrette mig efter tingene der.
Hvis alle var lidt mere tolerente og ikke forsøgte at tage hvad der ikke var deres men blot være glad for det er der til låns ville det nok være lidt lettere at blive accepteret....
tilføjet af

danmark er ik kristent

du skal ik være kristen for at være dansker.
kristendom er ikke engang danmarks rigtige tro. men kommer fra englænderne.
en rigtig dansker tror på det samme som sine forfædre nemlig de nordiske guder, som er den oprindelige tro for Danmark, Norge og Sverige.
en rigtig (Renblodet) dansker har Odins blod i årene
tilføjet af

tag jer sammen

helt seriøst spørgsmål jeg gerne vil have svar på er.
hvorfor vil i have at udlændinge fks.somaliere skal lære at være danskere?
hvis en somalier talte perfekt dansk,var kristen,og spiste svinekød havde et job og bidrog til det danske samfund,ville han så være DANSKER i jeres øjne?????
svaret giver sig selv,selvfølgelig ville han ikke være det.
desuden fatter jeg ikke at i er så optaget af hvordan folk lever,det må de sgu da selv bestemme,hvad rager det jer?
jeg er født i danmark,har gået i dansk folkeskole med danske venner og kammerater,har arbejde og fungere helt normalt i hverdagen.
derfor er jeg sgu da ikke dansker,ville aldrig drømme om at forsøge at blive det,jeg elsker min nationalitet og er stolt over at være Tyrker.
tilføjet af

sådan

hvis du er tyrker så skal du da også være stolt af det!!!
jeg er selv dansker og stolt af det, og selvom jeg normalt ikke er særlig glad for udlændinge bliver jeg sgu nød til at vise dig respekt for dine holdninger..
tilføjet af

dansk?

Jeg mener man er dansker hvis man er født i Danmark.
jeg mener man er somalier hvis man er født i Somalia.
Men bare fordi man er født i Somalia betyder det ikke at man ikke kan føle sig dansk eller omvendt.
tilføjet af

Det er da nok det ..........

Det er da mega lamt sagt, danmark skal sq ikke skifte navn. vis du ikke kan tåle folk der ikke kan lide fordi du kommer her og nasser på vores statskasse, så skrid... hvad er problemmet...
HexFire-=The Left Hand Of God=-
tilføjet af

Fuck hjem!

Bare fordi man er dansk stasborger betyder SLET ikke at man er dansker og hvorfor kan i ikke bare blive i der i kommer fra???ups jeg glemte lige i kan jo ikke holde ud af at vaere sammen....
tilføjet af

Kan kun tale for dig selv

Vi Vi Vi - du kan kun tale for dig selv.
Hvad er egentlig god integration?
Kan man integrere nogen mod deres vilje?
Eller skal vi danskere tilpasse/integrere os med dem - er det "god" integration?
tilføjet af

Respekt

Sådan, hvor svært kan det være.
Jeg håber der er mange som dig.
Vi skulle høre lidt mere om andre med fremmed baggrund som vil bidrage positivt her i landet.
Men der er et mindretal som fylder alt for meget i negativ retning, og der gøres ikke noget effiktivt for at stoppe det.
Flertallet lider desværre under disse banditter.
tilføjet af

Til 'Tyrken',

.

Men hvis du er stolt af at være tyrker, hvad laver du så her? Hvorfor er du så ikke i Tyrkiet?!
.
tilføjet af

idioter som dig..

tror du at alle de danskere der lever i udlandet ikke er stolte af at være danskere?
skal man bo i sit oprindelige land for at være stolt over sin nationalitet?
du er simpelthen så latterlig lavt begavet at du skulle have været en abort.
tilføjet af

En dansker

"jeg ved, at jeg stadig ikke er dansk", skriver du. Hvortil jeg vil svare: Jo, det er du med den indstilling og indsigt. Velkommen!
tilføjet af

Fejl og mangler

"du skal ik være kristen for at være dansker."
Det er ca den eneste sætning i hele dit indlæg der er belæg for. Det er korrekt at danskhed i vort samfund i dag ikke har ret meget med kristendom at gøre, omend visse af de etiske grundregler der ligger i at "være dansk" (afhængig af definitioner naturligvis) har deres rod i de store monoteistiske religioner: Jødedommen, kristendommen, og Islam. Alle tre religioner, der prædiker fred og ligeberettigelse.
Kristendommen kommer ikke fra englænderne. Hvor du har fået den fejlopfattelse fra ved jeg ikke, men kristendommen kom til Danmark fra Tyskland. Der kommer den naturligvis heller ikke fra, lige så lidt som fra England. Kristendommen stammer (i sin nuværende form) fra ca. 100 år efter kristi fødsel, væsentligt længere syd for grænsen.
De nordiske guder er ikke og har aldrig været den "oprindelige" tro noget sted, lige så lidt som den kristne tro eller nogen anden religion i verden i dag. Iøvrigt hedder det Asatro, og er et anerkendt trossamfund (selvom jeg stadig mener at det i den form denne religion tager i dag er mest i familie med live rollespil).....
Og.... øhm..... hate to break it to you..... Odin er sq nok ikke stamfar til ret mange af os ;-)
/Sprocket - der virkelig sætter pris på et minimum af research......
tilføjet af

bla bla blaaaaa!...

det er dog noget af det dummeste jeg længe har hørt! Hvorfor tror du Danmark hedder danmark!? FORDI DET ER DANSKERE DER BOR HER! DET ER DEM DER EJER LANDET! ligesom U.S.A Hedder U.S.A ....Det ejer Amerikanerne! SOM OM vi gider skubbe ud af det land vi ejer. Det land vi er født og opvokset i! NIKS! Du kan da godt glemme alt om at skulle skifte danmarks navn! DANMARK ER DANMARK FORDI DET ER OS DANSKERE DER VAR HER FØRST! DU!
tilføjet af

det skiftes

Danmarks navn skiftes efterhånden. Fordi jeres befolkning ikke føder mange børn som os. Og så efter mange år, flertall( udlændinge) bestemmer over jer.
tilføjet af

Mindrebegavet

Hvad i helvede bilder sådan en mindrebegavet tyrker sig ind, og være fræk over for sit værtsland.KAN DU SÅ FÅ LETTET RØVEN OG KOMME UD AF DANMARK DIN TOPTUNET FESTORIGINAL. Du burde fandme have et par på lampen Flab
tilføjet af

R.....

Du kan sgu da bare flytte til et andet land! Vi danskere gider sgu da ikke flytte til et andet land bare fordi i indvaderer det! Hvis der var krig i Danmark og en hel masse danskere flyttede til Somalia, ville du så måske flytte til USA bare fordi du ikke kunne lide os?
I indvandrere er bare for meget. F... jer
tilføjet af

ER VI BANGE?

Er vi bange for at miste vores egen kultur? hvilken kultur? Er vores kultur virkelig så god at den ikke skal udvikle sig? Jeg synes kun det er godt med en masse forskellige kulturer i et samfund, så kan vi samle det bedste fra alle verdener og samle det i een.
Og desuden, med hvilken ret kan vi nægte en fremmed adgang til Danmark, vores land, men en del af en global verden. Er verden ikke et sted for alle uanset hudfarve? Er det fordi de er fattige? Er det fordi de ikke bliver ordentlig integreret? Det er det nok, men så husk lige at vi selv er skyld det. Vi (vesten) er skyld i nøden i Afrika og ufreden i mellemøsten, og mht. integrationen er det ofte os der ikke vil have dem integreret (for så gjorde vi nok lidt mere for det). Vi har stadig et ansvar. Et stort ansvar.
og PS. vi ville nok reagere ligesom dem hvis vi var de fattige, bare se alle dem der rejste til Amerika ofr 100 år siden)
tilføjet af

Er du helt gal på den?

jeg er enig i at alle INDVANDERE bør føle sig hjemme i vores land men udefrakommene skal sku ikke komme og bestemme at danmark skal skifte navn...
DANMARK mit fædreland
SOMALIA dit fædreland
tilføjet af

din lorteunge

nu kommer jeg altså ikke fra dk, men fra færøerne (det er under dk) og jeg syndes at du skulle bare tage tilbage til sumalien ellr hvad det kaldes...
jeg er altså ikke nogen racist eller noget jeg har ikke noget imod nogen, men jeg kan ikke tolerere det der....
i er faltiskt ikke dansker kun fordi i bor her... så syndes at du skal passe på hvem du siger det der til og lige tænke på det du lige har skrevet!!!
tilføjet af

godt svaret bandito

jepper dansker har bygget dette land op og ikke jer "indflytter" .... so hvis det nogen som skal flytte af landet er det jer...
tilføjet af

Lær dansk!

Har du læst det indlæg der omhandler integration? Måske burde du, for der står en hel del guldkorn. Et af dem er, at for udlændinge der kommer til Danmark (og alle andre lande) er det meget klogt at lære sproget (påpeger netop dette guldkorn efter at have 'stavet' mig igennem dit indlæg). Sprog er ret vitalt når man vil kommunikere! Og, et eller andet sted er mennesker jo nød til at kommunikere med hinanden - vi får s.. ikke så sindssyg meget ud af at kaste mudder efter hinanden. Alle taber ved det.
Og nej, jeg er på ingen måde racist. Hvis jeg flyttede til et andet land ville jeg gøre mig den største umage for at lære sproget og kulturen i det pågivne land at kende - det er for mig et spørgsmål om respekt for andre mennesker!!!
tilføjet af

Elsker din overskrift!!!

Det var faktisk bare det jeg ville sige - fedt at du får denne hænger-mig-ud-af-halsen debat ned på jorden og simplificerer den!
tilføjet af

Vores egen skyld?

Kokkefar, næe ved du nu hvad. Mener du virkelig alvorligt, at det er os danskeres skyld at integrationen ikke er særlig vellykket?
Nu må du lige holde lidt igen. Jeg underviser selv flygtninge og nydanskere, og må desværre konstatere, at deres fremmøde til især danskundervisning ikke er særlig imponerende; den nærmer sig faktisk slendrian. Jeg har intet imod nogen som helst, men jeg vil ikke beskyldes for at være medskyldig i en elendig integration.
tilføjet af

Somalierne

Kokkefar har vist fået damp for længe. Sikke noget vrøvl du kommer med. De fleste somaliere tænker kun på at tyge kath og ligge og flyde, samt hente penge på socialkontoret. Desuden er de begyndt at slå taxacahuffører ned. Hele den dovne flok skulle sendes hjem til den udørk de kommer fra, så slap man også for at se på de grimme mennesker.
tilføjet af

at være tyrker

Hvorfor i alverden er du vigtig af at være tyrker? Det er så sandelig ikke noget at være stolt af: uuddannet og dovent folk der lever i et uciviliseret land, hvor det kniber ganske gevaldigt med menneskerettighederne. Her i landet tuskhandel og salg handel i jeres grøntbutikker med varer der ofte hverken er momset eller fortoldet. Så fortsæt du bare med at være stolt, der er nok at prale af.........
tilføjet af

Jeps

For vi har endnu ikke set ham kommentere eet eneste indlæg
tilføjet af

nordmannen har ret...

..du har helt ret nordmand, lade af natur er de. Hvis de kan få andre til at arbejde for sig, ja så gør de det.
Hvor er stoltheden ved at klare sig selv???
tilføjet af

Forslag

Jeg synes navnet skulle ændres til Kartoffelmark, det er en gammel dansk tradition og de spises i de fleste lande personlig fortrækker jeg dem som pomfritter
tilføjet af

men

altså det kan godt være at pizzabagere og grønthandlere er skattefuskere men det står i deres forretninger 12 timer i døgnet 7 dage om uden så synes ikke man kan betegne dem som lade
tilføjet af

Statsborgerskab gør det ikke

Du har fuldstændig ret. Derfor virker det også temmelig underligt, når udlændinge siger de "er danskere", og samtidig fortæller om deres "hjemland". Men de skal efter min mening være velkomne, hvis de opfører sig som du beskriver. Det er der heldigvis mange, der gør, men dem hører vi sjældent om, for de har forstået at tilpasse sig dansk mentalitet. De andre kan godt rejse hjem igen til "hjemlandet".
tilføjet af

til tek12

Hvad fanden snakker du om??????
ophidser det dig at jeg foretrækker min egen nationalitet frem for din?
fordi man er født og bor i danmark skal man så spise røde pølser?
det er utroligt så mange bonderøve og latterlig lavt begavet mennesker der i DK.
vi danskere ved bedst,dk er verdensnavle,alt hvad vi gør er det bedste.HAHAHA
hvor er det dog godt at der er kommet så mange udlændinge i dk som ikke vil indordne sig og som ikke deler jeres livsyn.
det er jo det i har så ondt i røven over.
tilføjet af

enig

grimme? kan ikke ses, da de er indhyllet i stof.
tilføjet af

stegt

i svinefedt.
tilføjet af

tsk

nar, mere er der ikke at sige til det.
tilføjet af

Mit Land !

Danmark er vores, den danskes land. Det kan der ikke rykkes ved. Om vi vil dele det, må vi alle tage stilling til, og også i hvor høj grad, for vi vil ikke dele grænseløst. Vi kræver respekt for vores land og vores regler, og levevis. Og hvis dette bliver overskredet i grov grad, så blir vi sgu sure, ikk?! Ku i forestiller jer at vi tog 10.000 danskere til nord tyrkiet og ville have vores egen stat og regler?.. haha.. de ville sgu da også blive godt gammeldags tyrkisk mopsede, og især hvis vi fremstormede som smarte BMV fyre og åbnede pizza barer og frugtforretninger på alle gadehjørner, og råbte højt om racisme og antisemitisme hvergang "de" påstod vi fyldte for meget eller brød de tyrkiske samlivsregler og normer.. næææhh.. lad os vende det på hovedet en enkelt gang.. hvis nu at det var OS som lavede så meget ged i den med skattesnyd og vold og ballade og kaldte de indfødtes piger for slør-indpakkede ludere og gik i større eller mindre grupper og virkede tryende i adfærd.. ja, gad så vide om Israeleren/Tyrkeren/Pakistaneren (muslimen) ville opføre sig SÅ meget anderledes end vi gør over for dem, heroppe?
Vi danskere har en indbygget respekt der gør at vi IKKE ville opføre os sådan andetsteds, og sjældent har vi da hørt historier om at danskere bliver forfulgt fordi vi opfører os som åndsvage i andre lande, ikk?
Danmark vil altid være vores, og vores alene. Men vi deler det gerne med andre folkeslag, hvis i viser at i vil passe på det.
Jeg har selv boet i sverige, og været svensk statsborger, og ved hvad det vil sige at være væk "hjemmefra", men det var faktisk ikke særligt svært at "være" svensk.. det gælder bare om at være interesseret i folket og deres natur, som er en lende anderledes, trods nærheden rent geografisk.
Deroppe faldt jeg ikke i hardcore med 20 andre danskere og gjorde nattelivet uhyggeligt med ballade og kniv og pistol i lommen, men opførte mig ordentligt, og fik gode nære svenske venner.
Omni
tilføjet af

At være dansker

At være dansker har ikke kun noget med, hvor du er født henne. Hvis du er født i en andet land, men kommet til Danmark og opvokset her og opdraget på dansk - ja, så er du pæredansk, uanset navn og hudfarve. Tænk på adoptivbørn, eller børn af blandede ægteskaber! min søn er født i Norge, boet i DK siden han var 3 måneder, mens hans far er fra Afrika. Det var sjovt, da han var lille, at han sagde at han var ½ nordmand, ½ dansker og ½ afrikaner - men han er da pæredansk, for jeg er dansker og har opdraget ham med danske værdier og holdninger!
Dette gælder jo også for adoptivbørn.
Men vi som er danskere bor i et sikkert og trygt land. Vi har ikke haft krige eller lign. i mange, mange år - vi har ikke sult og nød og naturkatastrofer, som kan ødelægge alt for os. Så vi burde da kunne tage imod de flygtninge, som har haft det slemt i deres hjemland, og hjælpe dem.
Naturligvis skal de opføre sig ordentligt!! og ikke overtage magten i vores land, men de problemer, der er nu, er det ikke delvis vores egen skyld??!!
Hvis du behandler andre mennesker ordentligt, vil du som regel også blive behandlet ordentligt af dem . . .
En, der stadig tror på det bedste i mennesker.
tilføjet af

danmark for danskeremog dansk mentalitet, hvad ellers?

Det er nemlig lige præcis det, vi har ondt i røven over, og hvis du ikke kan forstå og indordne dig under det, skal du ikke være her, men tag derhen, hvor din indstilling vinder gehør. Så får du heller ikke nogen problemer med at væmmes, hver gang vi spiser en rød pølse.
tilføjet af

klaphat

din lille råbenende microfon jeg er meget sikker på at i forlader europa før os .i er ikke andet end menneske mishandlerer der ikke end gang har respekt for jeres egne børn føj til jer
tilføjet af

næppe

Nej, det har han ikke, men det har du tilsyneladende, og hvis du selv føler på den måde som du beskriver "danskfølelse", ja så er du godt på vej, og så er du meget velkommen i det danske samfund.
tilføjet af

Eyy eyyy

I har hvis helt glemt at hvis vi perker ikke var kommet her til Danmark for at arbejde, så var det her land stadig et nul.. Tror i selv i havde kommet, så langt hvis vi perkere ikke var kommet her?
i starten da vi kom til dette land, modtog i os med blomster og med glæde, men nu der vil i ikke have os mere i landet.. Vi har altid været på den samme måde.. Har altid levet sådan, som vi har.. Opført os sådan, som vi har.. Men hvad er det så der lige er problemet nu..
tilføjet af

godt gået

godt gået! man skal bare give danskerne igen for ellers fatter de ikke noget som helst
tilføjet af

Tænk dig godt om inden du skriver

Det klarede du faktiks rigtig godt. Hvordan kan man både skrive at man ikke kan tolere udlændinge og at man ikke har noget imod dem????du modsiger slet ikke dig selv nu vel???? Verden er stor nok til alle. Hvis Danmark ikke ville havde udlændinge i sin tid, skulle I bare lade vær med at invitere os. I kunne da ikke regne med, at vi efter at have hjulpet jer gennem arbejdskræft,skulle vende tilbage.Tror du selv du ville flytte tilbage til din hjemland efter at har boet i udlandet i mere end 10 år???????
tilføjet af

Hvor gammel er det du er??????

Til den der har skrevet indlæget"luk røven".
Prøv lige at se hvad du egentlig har skrevet. Danmark for dansker. ja har vi tyrker eller udlændinge noget sinde sagt det modsatte???? Danmark er danskernes og vi har tilflytter. At Danmark er jeres er det ikke ens betydning med at der skal forskelsbehandles. alle der bor i landet har lige meget ret til atl. vi er mennesker alle sammen.Nogle er skabt hvid og andre sorte men det giver ikke dig lov til at se ned til de sorte. Jeg er stolt af at være muslim, tyrker, og sort. Men til gengæld kan jeg godt forstå at i bliver iriteret på indvandre som roder sig ind i kriminalitet, for dem bliver jeg også iriteret over. Medierne i Danmark er så god til at sørge for at vi fletetal af fornuftige indvandre for en forkert ry.
tilføjet af

til stolt tyrker

Hvornår er du blevet sort, siden du er stolt af at være det? Mærkeligt nok at være tyrker og sort samtidig, det har jeg nemlig aldrig hørt føre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.