0tilføjet af

Skattelettelse= spareplaner...

Hey...
Allerførst vil jedg lige sige, at selvom jeg skriver dette, er jeg hverken glødende socialist eller det modsatte. Jeg er bare en studerende der er bekymret for de arbejdsrammer jeg engang vil blive færdiguddannet til!
Generelt er jeg ikke specielt glad for at betale skat, men faktisk har jeg altid betalt den uden kvaler. Det er fordi jeggrundlæggende mener, den bliver brugt godt og fornuftigt. Jeg er meget for at hjælpe de svage til at blive stærkere og til at gøre livet lettere for dem der ikke kan blive stærkere. Jeg er for et sygehusvæsen der ikke er privatiserede og tager imod alle uanset alder og indkomst. Jeg er bestemt også for folkeskoler, gymnasier og universiteter (og som studerende også for SU) Der er mange ting jeg er for.
Men inden for mit felt (jeg læser socialrådgiver) står vi overfor en ændring og besparelser. Skattestoppet har medført, at kommuner og amter har svært ved at opretholde deres forskellige forpligtelser på et menneskeligt og værdigt niveau. Skattestoppet tager ikke hensyn til at der bliver flere der har brug for hjælp og at der bliver færre der kan få det. Der bliver flere, for med vores lovgivning idag, er vi tvunget til at tage fat i ALLE, selv dem, der tidligere ville skulle passe sig selv. Det er selvfølgelig positivt, men uden penge, er det ikke muligt at hjælpe kvalificeret til at få disse mennesker op at stå og på fode igen. Derfor er skattelettelserne = spareplaner. Under dette kan man diskutere den nye kommune struktur, så det vil jeg hermed opfordre jer til at gøre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.