3tilføjet af

skal vi til at lyve....

Jeg er arbejdsløs fabriksarbejderske, men har dog gennem livet prøvet forskellige jobs og søger derfor meget bredt, i alt hvad jeg synes jeg kan mestre.
tilføjet af

skal vi til at lyve...fortsat

...kom til at trykke på publicerknappen før jeg var færdig.
Nå men jeg har været til flere samtaler, ingen er rigtig interesseret i hvad jeg kan, hvordan jeg er etc. nej hovedspørgsmålet er: er du ryger.
Ja jeg er ryger, men kan sagtens undvære en smøg i timer, og er vant til fra tidl. arbejdssteder at man ryger i sine pauser. Er også villig til at respektere at det foregår udenfor.
Skal jeg bare fremover lyve og sige at jeg er ikkeryger, eller holde på min rygning, hvis jeg lyver føler jeg også at jeg "kryber" for en arbejdsgiver og det har jeg ikke lyst til.
tilføjet af

Hvis du ka' la' vær'

med at ryge i dagtimerne, og det er et job, du er meget interesseret i at få, så synes jeg da afgjort at du skal "lyve"... eller måske sige at du er selskabsryger og at det ikke er noget du gør i arbejdstiden. Flere og flere arbejdspladser indfører jo efterhånden rygeforbud, så det kan jo blive svært henad vejen.. medmindre man kvitter rygning, i det mindste på arbejdspladsen.
tilføjet af

Løgn, ikke god.

Man skal ikke lyve til samtaler lige meget hvor hårdt det end lyder, man bliver altid opdaget, og hvis man f.eks. siger at man kan det de vil have man skal ,så finder de jo hurtigt ud af at du har løget, sig kun sandheden! man har det også bedre hvis man ikke lyver...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.