7tilføjet af

Skal man tro på sådan noget

Jeg er dybt skeptisk overfor Astrologi og horoskoper.
På den ene side virker det som humbuk og på den anden er der mange rigtige ting i det. H
Hvad skal jeg tro på???
/Mia
tilføjet af

Brug det som du synes

Hvorvidt det med astrologi passer eller ej, er jo faktisk underordnet. Hvis du kan bruge astrologi til at lære at kende dig selv bedre, så brug det. Ellers så lade være med at tænke på det. Og undgå at opfatte astrologi som absolutte sandheder.
Håber det hjælper :o)
tilføjet af

Det er kun sundt at stille spørgsmål!!!

Og det er jo netop det du gør... Jeg tror det er meget vigtigt at man lytter meget til sig selv sin indre stemme... Det er der du finder svarerne... at få lagt sit Horoskop eller andet inden for denne verden er ikke andet end en bekræftigelse af din indre stemme... Men det er dog også derfor at det er så hamrende vigtigt at du lytter til dig selv... kun du ved hvad der er rigtigt og forkert for dig!!! Pøj, pøj
tilføjet af

Svar på dit spørgsmål

Hej
Vi kommer jo engang for mange, mange år siden fra universet og stjernerne er en form for guider, hjælp, forudsigelser for hvad der kan hjælpe os eller hvad vi skal gøre for at nå vores mål...
Nogle har en evne til at se det, og udbringe det til andre. Vi er alle forskellige sjæle, derfor forskellige stjernetegn...
Håber du forstår, ellers skriver du bare igen...
Mvh Christine
tilføjet af

Lev ikke efter det.

Mange gange når man læser horoskober, så leder vi efter episoder der bekræfter os i at det der står er rigtigt. På samme måde som hvis man ønsker sig et barn, så ser man barnevogne overalt.
tilføjet af

FØLG DIN EGEN VEJ!

Hej. Astroligi er for mig at se, noget som nogle mennesker udnytter andres godtroenhed og manglende selvindsigt af/ til at slå plat af. Din fødselsdato kan du ikke lave om, men du har din egen frie vilje/dine egne følelser som andre ikke skal bestemme over ved noget plat om horoskoper osv. Følg dit eget indre og dine egne følelser. Det er jo ikke fastlagt i "stjernerne" hvordan DU skal føle og opføre dig. At andre så følger det, er deres uvidenhed/deres manglende selvindsigt til at vide hvem de selv er og hvad de føler. Du kan ikke ændre på andres følelser, men kun vise at du er dig selv. Det vil muligvis kunne hjælpe andre til at finde tilbage til sig selv og hvem de i virkeligheden er (istedet for at søge en ydre autoritet som horoskoper)
tilføjet af

Skal man tro på sådan noget ?

Hej Mia.
Jeg synes du skal sætte dig ned og læse og sammenligne en hel masse horsoskoper for samme periode og desuden prøve at applikere de ting, der står i dem på dig selv og venner/veninder med samme stjernetegn - Så vil du selv kunne se, at der ikke er ret meget at komme efter.
tilføjet af

For det første...

For det første skal du vide én ting som en vesterlandsk astrolog nok aldrig ville oplyse dig om at eksisterer er, at der findes en ældgammel astrologisk metode kaldet Jyotish (også kendt som Indisk eller Vedisk astrologi) som med sikkerhed er 5000 år gammel og som i dag repræsenterer den mest fuldkomne og perfekte metode til tolkning af legemers indflydelse på jordiske forhold.
Hvis du virkelig vil have noget ud af det skal du gå til en astrolog som benytter denne metode og ikke én der gør det i ugeblads- og populærastrologi, som vi forøvrigt bliver overdynget med gennem ugeblade o.lign. og som passer på enhver situation uanset hvem du/vi er.
En herre som K.N. Rao der underviser i astrologi i Indien ville være værd at gå til hvis man ellers kunne komme i kontakt med ham. I stedet ved jeg at danske Finn Wandahl gør det i Jyotish og Indisk astrologi..?
Men K.N. Rao har været med til at markedsføre Jyotish bl.a. i USA og med stor succes fordi denne ældgamle astrologiske metode sparker røv i forhold alle de andre astrologiske metoder.
Astrolog 5 års erfaring/studie (drop det)
Astrolog 10 års erfaring/studie (drop det)
Astrolog 15 års erfaring/studie (drop det)
Astrolog 20 års erfaring/studie (bedre)
Astrolog 25 års erfaring/studie (meget bedre)
Astrolog 30 års erfaring/studie og op efter (godkendt)
Og husk nu det rigtige system - Jyotish er astrologiens hellige gral...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.