3tilføjet af

Skal jeg tro ham?

Jeg har i dag fundet ud af at min kæreste har oprettet en profil på engangsknald.dk. Det går ikke så godt med os for tiden, og oven i det har jeg fået konstateret vulvodyni, som gør jeg har smerter når vi dyrker sex....-Det er derfor ikke så tit vi gør det. Han har været meget forstående og tålmodig mht.min "sygdom", men jeg blev virkelig bange, da jeg så profilen i dag. Jeg talte strax med ham om det, og han siger det bare var for sjov, og at der absolut ikke lå noget i det. Ham og en ven ville bare se om der kom nogle henvendelser og sådan. Jeg er 22 og han 24, og vi har for nylig været ved at gå fra hinanden, men har besluttet at blive sammen, da det ikke er fordi, vi ikke elsker hinanden. Jeg tror jeg har skræmt ham en smule mht. at jeg gerne vil have børn snart og sådan, og er nu bange for at han vil være sammen med en anden, så det ligesom vil være nemmere at gå fra hinanden (så har jeg jo en grund til at hade ham!!!).
Vi har været sammen i 3 år, og han er manden i mit liv, men vi har været igennem en meget hård tid.
Helt ærligt....-Ville I tro på jeres kæreste, hvis I var mig?
tilføjet af

Undskyld hvis det her er brevkasse agtigt

Jeg ville være nærvøs ved at tro ham. Man ser på porno osv for at få stillet nogle behov men man går ikke aktivt ud og søger. så ville jeg være ligeglad med om det var på mere uskyldige sider som scor.dk. Han har allerede skabt kontakten så det næste skridt behøver nødvendigvis ikke være så svært. Prøv ikke at tal ham til døde med emnet.(Hold igen med det med børn...bare et par år. Tag det fra en anden 22 årig) Gør istedet gode ting for jer. Gør nogle ting for ham så han ikke søger andre steder. Piger skal følelsesmæssigt bekræftes....DRENGE skal ikke sulte. Vis ham hvad du duer til og gør det klart hvad du finder dig i. Det behøver jo ikke være normalt samleje når du har problemer med det. Det er så mange andre super gode muligheder for at holde ham interesseret. Men vær fandens fræk hvis det er ham du vil have.
tilføjet af

Svar...

Hej Louise
Tusind tak for dit svar. -Jeg prøverr så vidt muligt at tilfredsstille ham på mange andre måder, men da jeg selv bliver ophidset af det, bliver det ikke så tit som det burde. -Så ender det bare med at jeg bliver frustreret...
Med tak for dit svar... =O)
Knus Line
tilføjet af

tro ham

Hvis jeg var dig, ville jeg tro ham .Helt ærlig kunne du ikke finde på det samme, det kunne jeg.
hvis jeres forhold ikke skulle holde .var i gået hver til sit tro mig.
Håber du ikke er for snoppet pas på ham på en god måde. ellers skrider han
håber i får et godt liv sammen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.