13tilføjet af

Send noget mere om kongehuset i tv

Jeg synes dækningen af den royale bryllup er mangelfuld, og forlanger at specielt TV2 sender noget mere. Derudover er jeg træt af de kritiske journalister, og virkelig forsøger at sætte tingene i kontekst og forholder sig alt for kritisk til vores monarki.
Kongehuset har en meget vigtig rolle i Danmark, men der er endnu ingen der kan forklare præcist hvad og hvorfor den er vigtig. Det ser imidlertid ud til at kongehuset er ligeså vigtigt for TV2 som for billedbladet, hvad siger du?
tilføjet af

Mere???

Mener du seriøst at du vil se mere omkring det kongelige bryllup? Der er jo stort set ikke andet i fjernsynet for tiden! De skulle måske tvært imod tage at slappe lidt af, og lade parret være. Der snakkes jo ikke om andet
tilføjet af

Jeg kan ikke få nok

Jeg synes de sender alt for lidt om gravhundene. Jeg vil se de små kræ skide på fortovet i den bedste sendetid!
tilføjet af

Bryllups tv - NEJ TAK.

Vi kan ikke få nok af kongehust, og TV skal sende mere???
NEJ TAK
Danskerne skal i morgen, fredag d. 14/5,
boykotte DR og TV2.
Bryllups TV føj.
Jeg skal IKKE se TV.
Det er for meget med alt, det Royale cirkus på TV.
Hvad rager det os, hvilke kjoler gæsterne, til bryllupet har på.
Dansker vågn op, af jeres Tornerose søvn, konehuset er Kejserens ny klæder.
LORTELAND.
tilføjet af

Jeg boykotter også

Kære N.N.
Jeg boykotter også tvét i morgen. Det er det eneste rigtige
tilføjet af

Ha Ha

Er der ingen her med en humoristisk sans?????????
tilføjet af

Mere bryllup!!

Hvad vil du sige til, at medierne fulgte dit gøren og laden, i sammen omfang, som de gør med de royale.
Hvis de overhovdet skal vise noget, så er det selve vielsen, talerne og brudevalsen, alt andet er perverst.
tilføjet af

Tag dig sammen

Mere?????
-det er jo sarkasme, dit fæ! Vedkommende synes der er alt for meget konge tv, og det er der også, basta!
tilføjet af

Bryllupsrus er over i Dk.

Hvis jeg læser dit indlæg rigtigt så er der vist lidt ironi i det eller tager jeg fejl?
Nu er det royale bryllup over og det var en kæmpe dækning af et kronprinsepars "ja" til hinanden i kirken og øvrig ceromonier i løbet af en bryllupsdag. 18 timer må være nok.
I dag skal en spansk prins giftes, men man har stillet mere spørgsmål ved i Spanien som befolkning at en spansk royal kan gifte sig borgerligt. Det anses ikke som noget problem herhjemme, trods jeg synes det er flot at en borgerlig australsk kvinde kan komme her og leve som kronprinsesse i promt og pragt.
tilføjet af

Kongehuset styrer!!

Jeg synes sku kongehuset er det fedeste.. I sær når man hører om Kronprins Frederik og Mary, Prins Joakim og Alexandra... De er gode til at repræsentere vores Land. Danmark skal bevare Kongehuset.. Det er så smukt at være et kongerige!!! Heller det end at have en præsident, for hvad er det så specielt ved det??!!
tilføjet af

i har bryllups feber

dem som ikke kan få nok af bryllupet kan jo købe dvden som snart udkommer, og der skulle være en masse ekster materiale som slet ikke er blevet sendt i tv.
tilføjet af

Ironi klæ`r di g ikke !!!!

Enten er du dårlig til at formulere dig eller også tror jeg ikke helt du selv ved hvad du mener ???
Først klager du og så sammenligner du tv2 og Billedbladet.
Nu er det sådan at jeg er vild med vores kongehus. Jeg synes samtidig også at tvdækningen var perfekt under bryllupet, det eneste der er at sætte en finger på er at tv2 lukkede ned før ballet var slut, men det er jo den slags beslutninger man må tage engang imellem. Jeg tror også de har hørt nok for det nu.
Ellers synes jeg at der bliver sendt det der skal i tv, der er lidt for enhver smag og på forskellige tidspunkter af døgnet.
Det er bare mine meninger.
tilføjet af

Latterligt

Det er sgu SÅ latterligt at kongehuset er det eneste, som bladene skriver om for tiden. Overskrifter som "Brudekjolen var MED ærmer" og lignende, driver mig til vanvid! Hvem gider læse om det?? "Nu kan man købe Frederik og Mary lys, puder, og dækkeservietter", Ja, OG? Hvem gider have det? Tsk tsk.
tilføjet af

-det andre kun drømmer om

tjo... ganske enig, når folk hævder, at der er for stor fokus på de royale og ikke mindst kronprineparets bryllup her for nyligt! -man kunne godt have nøjedes med kun at sende brylluppet. Men så kan man sige, at der er noget at se på for dem der ikke selv har noget liv... vi andre burde jo, hvis vi havde noget liv, bevæge os ud på en løbetur eller noget andet aktivt, hvis ikke vi gider se bryllup hele ugen! -byrllupsugen er lavet for sofanydere og arbejdsløse dovnere... DOG er min opfattelse, at dette bryllup har kastet en eventyrlig glans ud over ikke mindst Danmark, men resten af verden! -det var jo et drøm af et bryllup, et forelsket par, det var jo tydeligt at se! -og det har vi brug for at blive mindet om i denne verden hvor vi konstant trues af terror og krig! -De royale skal jo danne rammen om det danske samfund og repræsentere os ud ad til, derfor er det godt, at der er fokus på dem til en vis grænse, de bliver jo født ind i en verden af pragt og sleb, derfor synes jeg dækningen af det royale bryllup (den ene dag) er noget der hører til, da de symboliserer nationen og fortæller os hvem vi er, hvilket vi sagtens kan glemme i denne forhastede hverdag. -dem der ikke interesserer sig for det kan slukke og sove videre, mens vi andre drømmer om en verden i fred. For drømme er vigtige for at komme frem her i livet!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.