201tilføjet af

Plant din egen SOLsikke

Vores andet debat omkring SOLsikken har været så populær at denne nu ikke kan klare flere dabat-indlæg i samme tråd. Derfor har vi her oprettet en ny her!
Hvis du vil se de gamle indlæg kan du se dem her: http://debat.sol.dk/show.cgi?category=10&conference=119&posting=668
HUSK at beskytte din SOLsikke med nye katastofer på http://solsikken.sol.dk
tilføjet af

d.17/7

er det kl 24,oo d. 167 at græshopperne kommer eller hvad mener i
tilføjet af

solsikkerfis

kunde godt tenke mig svar fra jer om mit indlæg
tilføjet af

Til sus

Katastrofer er noget ligesom der kommer nu her snart, fx græshopper, de angriber KUN SOLsikker der har blomstret, når der kommer en katastrofe og din solsikke har blomstret vil der komme en "Beskyt" kanppe frem.
Halsterklædet er mod frost..
tilføjet af

Jeg undre mig!

Som der er en anden solsikkebruger der så rigtig skrev, Hvornår er det at de græshopper kommer??
Er det fra d 17/7 kl 24.00 eller kan de komme fra i giver oplysning om en ny katastrofe er på vej og til og med den 17/7?????????
Svar tak
Hilsen Mimihankat.
Ps Det er en virkelig fed ide´det skal i har ros for.
tilføjet af

SOLsikken er en katastrofe i sig selv

Den største katastrofe i dette spil er ikke de mange pinlige fejl solsikken indeholder. Jeg nævner i flæng: umuligt at logge ind; umuligt at vande og gøde istedet blev man ledt ind på alle mulige andre hjemmesider; NATTEFROST kl 14; manglende katastrofe-mails om NATTEFROST; blomster som har fået halstørklæder på som alligevel fryser; blomster i top10 som ikke fryser med en flaske insektgift i hånden;

Den største katastrofe er SOLredaktionens håndtering (eller mangel på samme!) af fadasen med den efterhånden berømte NATTEFROST. Da det man selv har betegnet som en "BUG" blev opdaget blev teksten ændret fra nattefrost til frost men da var skaden jo sket for tusinder af solsikker.

Det ville have klædt dem som står for spillet at rydde op efter en fejl de selv har indrømmet så spillet kunne være blevet afviklet redeligt og retfærdigt. Istedet forsøgte man at bortforklare sig og undlod at svare på kritikken.

Synes bare lige jeg ville minde om det selv om debatten nu er skiftet til en ny side
tilføjet af

utilfredse solsikker

skriver på mine solsikkers vegne de vil gerne vide hvonår de helt exact skal beskytte sig fra er det lige nu eller lige før d. 17
tilføjet af

Sol sol kom igen!

Til sol redaktionen!
tsk tsk tsk...
Tidligere skrev jeg et indlæg om mine "levende" døde solsikker. Om at de stadig voksede m.m. Svaret dertil var at når de en gang var døde var de forevigt afgået ved døden. Og at fejlen med at de stadig voksede var rettet.
Jeg kan hermed konstatere at de stadig vokser. Og som om det i sig selv ikke er nok, modtager jeg nu ved gud mails om at de er ved at tørre ud. Sol... En ellers udemærket konkurrence ødelægges af fejl efter fejl, og jeres manglende evne til at løse problemerne er utilfredsstillende.
Kom igen sol... Det kan gøres bedre!
tilføjet af

Græshopper

For at komme SOL redaktionens utidige katastrofer i forkøbet har jeg (efter at have erfaret nattefrostens tidlige ankomst sidste gang - som vi stadig ikke har fået en ordentlig forklaring og undskyldning for....hmmm!!) allerede beskyttet mine solsikker med insektgift.
tilføjet af

SOLsikker?!

Mine SOLsikker er nu 28 cm, men er ikke sprunget ud endnu? Hvornår springer de ud?
tilføjet af

Prøv at være lidt positive

Jeg synes at alle dem der skriver til SOL at de skal tage sig sammen, selv skal tage sig lidt sammen. Det er en super *cool* konkurrence, og jeg synes det er fedt at SOL gør noget for alle os her i sommervarmen. Der er massr af for seje præmier og masser af sjove iddeer i konkurrencen. Og til alle jer der brokker jer over katastroferne...prøv lige at tænke på ordet katastrofe. Hvis SOL skrev hvornår og præcis hvordan de ville komme - ville det vel ikke være katastrofer vel? Og til alle dem sidder og skriver at SOL ikke svarer hurtigt nok på jeres breve: Det er sgu da en debat det her, ikke jeres personlige hjælpelinie. hvis de skulle sidde og svare på alle ting i debatten ville de vel ikke have tid til at lave fede SOLsikke konkurrencer vel?
SÅ prøv at være lidt posistive hvis i ikke kan lide konkurrencen kan i jo bare lade være at være med (så bliver mine chancer for at vinde også større *LOL*)
tilføjet af

Arrgh

Altså, mine SOLsikker er nu 29 cm, og den springer jo sikkert snart ud, og hvis den gør det imorgen, kan jeg ikke nå at give den insektspray også bliver den ramt af katastrofen! Hvad skal jeg gøre?!
tilføjet af

Græshopperne kommer..

Vi vil ikke fortælle jer, hvornår på dagen at græshopperne kommer.. men de kommer i løbet af dagen den 17. Juli. Du skal derfor sikre dig at den er beskyttet inden den dato.
I skal være opmærksomme på at jeres SOLsikker ikke tager skade af at have beskyttelse på, på dage hvor der ikke er udsigt til katastrofe!
tilføjet af

Katastofe..

Katastofen starter den 17. Juli i løbet af dagen - alle SOLsikker SKAL være beskyttet inden da!
Dine SOLsikker tager ikke skade af at være beskyttet i perioder hvor der ikke er katastofer!
tilføjet af

Har I læst reglerne?

Jeg undrer mig lidt over alle de solsikkeejere der vil have at vide hvornår græshopperne kommer. Ifølge reglerne holder beskyttelserne i 2 døgn. Så er det da fuldstændig ligemeget hvornår på dagen (d. 17/7.2003) de kommer, man beskytter da bare fra idag, og så 2 dage frem. Sværere kan det vel ikke være. Eller har jeg læst reglerne forkert?
Mvh. en tilfreds bruger
tilføjet af

Jaa

De er sprunget ud...intet problem mere :)
tilføjet af

tjaaa såån er livet jo

jaa min er osse 29 cm og jeg kan da godt se at der er god chance for at den springer ud under græshoppe angrebet......men men mon ik det er en del af konkurancen at ikke alle kan værer lige heldige...... så pyt da, plant en ny eller drop konkurancen ....... det er jo blot sommer sjov*SS*
tilføjet af

Du har ret

Hvor er det rigtigt det du skriver. Et klap på skulderen til SOL redaktionen. Og et klap til dig, for at holde os andre positive....Skøn sommer herfra...:O)
tilføjet af

Til Sol redaktionen

Jeg vil først sige at jeg synes at det er en total fed idé, godt klaret. Det er selvfølgelig synd med alle de fejl, heldigvis er der ikke sket noget slemt med nogle af mine solsikker:-)
Men siden igår aftes(i nat)er beholderne i gøding og vand ikke sunket. Jeg klager ikke, da det jo gør det lettere for mig, men jeg tænkte i måske gerne ville vide det. Mine solsikker hedder Miocala, miocala1,,,,,,,miocala25
tilføjet af

Mine solsikers vand/gødning synker heller ikke

Hej
Jeg vil bare lige sige, at mine solsikkers beholdere med vand og gødning heller ikke synker.
Mine hedder:
Tascha
Bettina
Jonas
Erik
Crystal og
SOLsikke
Hilsen Bettina
tilføjet af

dum advarsel

Til solredaktionen
Hvorfor skriver i på forsiden at man skal beskytte ens solsikke når i skriver det der bliver der jo ingen konkurrence i det for så kan alle jo beskytte deres solsikke(r) og så bliver der jo ikke skiftet i stillingen!!!
tilføjet af

Gødning og vand beholderne

Mine sank altså heller ikke...
Mine hedder:
TheNiceGuyDk
The NiceGuy
Solie
Mic
tilføjet af

vand og gødning

mine har heller ikke brugt noget siden jeg var inde og fylde op i går aftes, nemt, men ikke godt for konkurrencen, for så har vi da slet ingen chance for at indhente de øverste på listen, (hvis de skulle komme til at dumme sig eller deres computer brød sammen)
tilføjet af

solglad bruger

hej jeg synes dit indlæg var godt, jeg fatter heller ikke at folk kan blive så tosset over så lidt, og heller ikke dem der brokker sig over at der er gevinst til den største, sådan er det jo i konkurrencer, det er jo guleroden, der er jo masser af andre gevinster, desuden tror jeg ikke det er sjovt at være på 1 pladsen nu, der ligger et stort pres på vedkommen om at holde den, der kan jo gå meget galt inden konkurrencen slutter.
tilføjet af

solsikker fis

jeg synes det er noget fis med ferie sitter for vores solsikker det er en konkurrence det her.
kan man ikke passe sin solsikke må den dø og gå ud.jeg syndes det er noget rigtig mystisk fis.
solsikke iden er rigtig god men jeg synes i ødelægger den lidt hvis i laver SOLsitter for vores solsikker.
tilføjet af

hurra!!!!!!

Troede ikke at der fandes andet end brokhoveder i denne konkurrence, vidunderligt at se indslag der ikke går ud på at brokke sig over det ene eller det andet, super dejligt, og hvad så om der er nogle fejl i programmet, det gør jo ikke ideen med solsikken dårligere, et stort KLAP PÅ SKULDEREN til sol redaktionen.(Super fed konkurrence).
en glad og POSITIV solsikkeejer.
tilføjet af

Ehm...

Nu ville jeg lige sige, at mine indlæg ikke hentegner til brok (eller, det mente jeg ihvertfald ikke)
Så hvis I hentegner til mig, undskylder jeg meget.
Jeg synes SOLsikken er helt vildt fedt!
tilføjet af

ferie pasning

kan ikke komme ind på siden med feriepasning,
siden er ikke aktiv i aften. Når og hvis den bliver aktiv igen, skal man så ind og bestille for hver solsikke eller gælder det for alle dem, man har på sin e mail adr.?
tilføjet af

Kompensation måske ?

Der har jo været en dag hvor Solsikken var nede, så måske vi bliver kompenseret❓:o)
Det er da en rar tanke, ikk'❓:o)
tilføjet af

Spring ud lille solsikke

Min den sidste holdt jeg skarp øje med, for jeg troede den skulle spronge ud ved de 25 cm., men det skete ved de 30 cm. :o)
tilføjet af

????Kan ikke loge mig på.

Hej!
Jeg kan ikke loge mig på den viser en anden brugers solsikker, lige meget hvad jeg gør sker der intet?
Hvis jeg vil se alle solsikker bliver jeg smidt af ??
Har prøvet Ctrl+F5 det virker ikke.
Kan i hjælpe mig???
Lisbeth.
tilføjet af

solsikken.sol.dk

Prøv at logge ind på http://solsikken.sol.dk så skulle alt virke!
tilføjet af

Vand og gødning

Hm.......nu undres man igen. Jeg har observeret at min solsikke løber vældig godt i vejret, men den er altså holdt op med at bruge vand og gødning. Gad vide om alt er som det skal være?
tilføjet af

Fis

Det du skriver er da noget fis, for hva gør du med dine blomster der hjemme når du selv er på ferie❓Lader du os bare dem dø ?
tilføjet af

SIDEN KAN IKKE VISES

Hej jeg kan heller ikke logge på, den skriver siden kan ikke vises, jeg håber ikke at mine planter bruger gødning og vand i dag, når jeg nu ikke kan komme ind.
tilføjet af

Ditto

ja.... jeg blev også lidt urolig.......
tilføjet af

Græshopper

Det er nok græshopperne der er hoppet i serveren, sol har nok glemt at beskytte sig.
tilføjet af

solsikker?

det er nok en af de fedste koncurancer jeg har være med til og syndes i skal ha en masse rus for sådan en fin ting i har lave🙂syndes det er rigtig godt af nogle har en sov humer så vi andre kan ha det lidt sjovt :)
tilføjet af

Ingen af mine solsikker er vokset i 2 døgn!

De bruger heller ikke vand og gødning...jeg plantede nye for over 2 døgn siden, de er stadig 0 cm. hvorfor?
tilføjet af

Hvor har du ret!!

Jeg fandt siden ved et tilfælde og ville lige være med....nu er jeg lidt ligeglad med mine solsikker, men min datter på 8 år er fuldstændig vild med dem, så hun passer dem efter alle kunstens regler og syntes det er skide sjovt!!
Helle.
tilføjet af

vil ikke voske

hej min solsikke vokser heller ikke og jeg lavede også 2 stk for to dage siden de er begge kun 2 cm og har heller ikke brugt vand eller gødning. jeg vil også gerne vide hvorfor?
tilføjet af

Højdedifferencen bliver større

Mine solsikker er heller ikke vokset i nat, det jeg så bare undrer mig over er, at min afstand fra nr. 1 var igår 30 cm - idag er den lige pludselig 40 cm. Jeg passer og plejer for at når derop men det lykkes bare ikke helt. Jeg kunne forstå afstanden hvis jeg ikke havde passet den og der ikke var flere forsyninger, MEN sådan er livet nu engang. Man kan ikke stille alle tilfredse :-)
tilføjet af

Tage af..

Må man tage beskyttelsen af nu?
tilføjet af

Også mine!

Jeg plantede en ny SOLsikke her i morges, men den er stadig kun 0 cm...hvorfor?
tilføjet af

kan ikke logge ind og vande/gøde

Hej
Når jeg forsøger at logge ind på servicesiden, kommer jeg ind til et splinternyt lille frø, som venter på at komme i jorden.
Meget hyggeligt, men jeg tror nu at mine egne solsikker hellere vil have at jeg passer dem ;)
Ellers meget hyggeligt koncept
tilføjet af

Tag du den bare af..

Du kan tage beskyttelsen af nu - katastofen er overstået og har derfor ingen effekt nu.. men den hindrer heller ikke væksten at lade beskyttelsen blive..
tilføjet af

Problemer med login

Efter jeg har logget ind, kan jeg ikke browse rundt på SOLsikke-siden og så vende tilbage igen og vande mine SOLsikker. Jeg kan kigge på dem ligeså tosset, jeg vil, men ikke gøde og vande dem, uden at skulle lukke nettet helt ned og starte forfra med login. Hvor skal jeg gå ind for at vande mine planter?
tilføjet af

"Mine SOLsikker"

Det lyder som at du ikke har klikket på linket "Mine SOLsikker" i den blå bjælke under himlen..
tilføjet af

HJÆLP!!!! MIG!

hej i bliver nød til at hjælpe mig jeg ved ikke hvordan man beskytter sin SOLsikke mod plager... de siger at der er en kasse med en pil man skal trykke på så kan man beskytte den men jeg kan ikke se den kasse jeg kan se en kasse med en trekant med et ! i midsten men ikke andet hvordan gør man ...please i bliver nød til at hjælpe mig...
tilføjet af

Til SOLredaktionen

Jeg har et lille problem med min ene solsikke. Den er godt gennemgnavet, men da jeg så til den i nat inden jeg tog på arbejde var den ikke i blomst så derfor kunne jeg jo ikke beskytte den. Kan der gøres noget ved det? Eller er det bare en af de ting man må finde sig i??
tilføjet af

Beskyt-knappen

Du skal logge ind på din egen SOLsikke. Da vil du, lige under den gule advarselstrekant finde en formboks hvor der står "beskyt". Her skal du vælge noget at beskytte dig med og dernæst klikke på knappen "beskyt"
God fornøjelse :o)
tilføjet af

Desværre..

Vi ved at mange har siddet i samme situation. Desværre kan vi ikke rigtig gøre så meget ved det.. vi må konstatere at det er spillets regler!
I den virkelige verden, kan man heller ikke planlægge sig fra alt..
God fornøjelse i det videre forløb!
tilføjet af

SOLsikke

Hvor lang tid går der før ens solsikke er iorden igen?
Og hvad dømmer i efter når i finder en vinder der ikke er på top 10?
God fornøjelse allesammen...
PS: Jeg synes denne quiz er rimeligt forudsigelig.. hvis det skulle være rimeligt, skulle ens solsikke da HELT dø hvis man blev angrebet på den ene eller den anden måde.
tilføjet af

beskytte

Der står man bare skal trykke på beskyt knapen i god tid for at beskytte sin solsikke.
Jeg trykkede på beskyt den 16 om aftenen op til flere gange idag den 17 blev min solsikke skadet af græshopper.
Hvor cool er det
tilføjet af

Ka ik se min blomst i mængden

Når jeg tænker på de andre konkurrencer der har været (tomatplanten, rynkeby og hvad der ellers måtte være) så syntes jeg dette her er et sjovt spil. Her tænker jeg på, nattefrost og insektindvaderinger og hvad der nu ellers måtte komme. Det er ski da noget anderledes og spændende ;-) Den eneste fejl der er begået, er at jeg ikke var den 1. der fik oplyst denne konkurrence *LOL* Enig fedt koncept. Men ! hvorfor kan jeg ikke se min solsikke i den samlede mængde ????
tilføjet af

Til Pjuske1

Hej pjuske1
Du skal i rulle-gardinet vælge enten "halstørklæde" eller "insektmiddel", og derefter trykke på den grå knap under rulle-gardinet, som hedder "beskyt".
Så kommer der henholdsvis halstørklæde på sin solsikke, eller en insektmiddel-dåse.
Hilsen Bettina
tilføjet af

fordi...

Fordi der er 29432 solsikker og 1551 sider at bladre igennem.
tilføjet af

Hvis altså

din solsikke er sprunget ud, ellers er der ingen beskytknap :o), men så er det til gengæld heller ikke nødvendigt :o)
tilføjet af

Til Bettina

Ok tak for den info.
Det er jo ikke til at vide når det ikke er det der står.
tilføjet af

Sin egen solsikke

Læg mærke til nummeret i bjælken forneden, når du inde for at vande og gøde, det er nummeret på din solsikke, og divider så med 19 - så har du siden din solsikker er på. Når du er inde på alle kør så til side 2 og oppe i adressefeltet, skriv så det sidenummer (page) du kom til ved det lille regnestykke.
tilføjet af

Helt enig, det skoder

Kan kun være enig, der er alt for mange fejl i systemet.. SOL burde afblæse konkurrencen, få lavet alle fejl, og så starte på ny.
tilføjet af

Takker eterod

Heyyyy igen ;-)
Takker eterod for det fine lille regnestykke.
Weeee endelig fandt siden hvor min "Smukke" solsikke er.
Kram og knus fra mig ;-)
tilføjet af

Hvad gør jeg nu?

Igår stod der om morgnen d. 17//7 under vejledning til solsikken "der er ingen katastrofer på vej" så jeg fjernede beskyttelse og så stod der senere at der var denne græshoppe katastrofe på vej. Så var det for sent at beskytte min solsikke, og nu ser min solsikke ud som den er "hærget".
Hvad gør jeg så, den vokser stadig, men samtidig er der noget med systemet at beskytte der ikke virker ved man klikker på beskyttelse, så jeg ikke kunne sætte insektgift ind på min solsikke. Jeg forsøgte igen og iget.. er det solsikken.sol.dk der er problemer med ved systemet at klikke ind..
Hvad gør jeg nu hvor min solsikke er "hærget"?.
Er der nogen der har et råd.
På forhånd tak
Sunshine
tilføjet af

Ditto

Ja, man må nok sige at det var en dårlig spøg. Min kæreste var inde kl 7 i går morges og konstatede også at der ingen katastrofer var på vej. Han tænkte så, ha så har græshopperne været der i nat. Skyndte sig at fjerne beskyttelsen for så senere på dagen at observere at solsikkerne var ædt op. Hallo det er da en dårlig spøg. Jeg er klar over at det er et spil, men det her er jo faktsik snyd og mangelfulde oplysninger. Der burde kompenseres for den slags
tilføjet af

Hvor mange er der tilbage

Jeg har lige siddet og bladret lidt i solsikkerne. Det ser jo frygteligt ud med alle de døde. Kan vi ikke få en update, der fortæller hvor mange solsikker der stadig er i live og tilmeldt konkurrrencen. Jeg ved godt at jeg kan se at der er plantet 29tusind et eller andet solsikker, men nogle af dem er jo døde
tilføjet af

får min solsikke aldrig sine blade igen

får jeg aldrig mine blade igen, jeg fryser,
hilsen
smilebolden
tilføjet af

solsikkesitter

Hej...
Nu ska jeg snart på ferie og i forbindelse med det kunne jeg godt tænke mig at vide hvad der egentlig sker hvis nu at jeg tilmelder mig solsikkesitter.
1.Hva nu hvis der kommer en katastrofe mens jeg er afsted, får jeg det af vide❓
2.når jeg skriver en besked til solsikkesitteren vander og gøder den så alle mine solsikker, eller ska jeg skrive en besked pr solsikke❓
tilføjet af

Lidt hjælp til dig...

Den vander og gøder dem alle, men jeg ved ikke med katastrofer, det er egentligt et godt spørgsmål....
tilføjet af

HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP

Hvorfor kan jeg ikke logge mig ind.
Der står at det er forkert mail og password
Og DET er det IKKE grrrrrrrr
Har os prøvet http://solsikken.sol.dk og det hjalp heller ik ;-(
tilføjet af

mystisk

Kan ikke finde ud af det her....Synnes at det er nogen højst ustabile solsikker.... Da jeg ville checke mine to planter, kunne jeg ike finde dem. Forsiden viste at der kun var seks ider med solsikker.... Hvor søren er resten blevet af..... Lige nu ka jeg overhovede ikke logge ind...... Måske burde I kære solsikkehaveejere på sol, som ligger have til overveje... en mere stabil server eller noget andet..... Er lidt synd for alle os "hobbygartnere" som gerne vil gå og pusle om vores solsikker.......
tilføjet af

Også her!!!!

kan heller ikke komme ind, samme problem, hvad sker der!!
tilføjet af

til solredaktionen- Er I blevet hacket eller hvad???

ØHH, hvad sker der nu ??? Er I blevet hacket ?
Jeg kan ikke logge ind og dem der ligger på top 10 er bestemt ikke dem der plejer, og præmierne.... Hundemad.....HMMM
Gider i give en melding om hvad der foregår ??
tilføjet af

Hvor er alle solsikkerne???

Jeg har/havde 2 solsikker men nu er de væk og der er kun 2 sider med solsikker tilbage...Meget mystisk...
tilføjet af

Sommerkuller

Ja, man må sige at der er sommerkuller hos sol.dk. Jeg havde engang en masse solsikker, men det er også væk + at jeg slet ikke er registreret. Og nu er det weekend og jeg når ikke at vande inden jeg skal hjem. ØV.
tilføjet af

gammel dato

siden med solsikker, der vises idag er fra den 12.juli. Mystisk.
solhilsen fra Kis.
tilføjet af

katastrofe?!

tjaa, det er da en uforudset katastrfoe denne gang - måske har sol redaktionen "glemt" at beskytte solsikkerne❓
Det ville nu være fint hvis de kom med en eller anden form for udmelding !
tilføjet af

Der er da vist ikke nogen tvivl.....

Vores solsikker er blevet hacket....Nu må vi da bare håbe, at sol har taget backup.....
tilføjet af

logind

Jeg kan ikke logge ind, og får vist siden fra de første planter der er sået. Er alle mine blomster væk?
tilføjet af

Hackere

Tror de eventuelle hackere har taget fejl af solsikker og valmuer ;-)
tilføjet af

prblemmer med bestkyttelsen

Da græshopperne kom, blev jeg ikke advaret, på trods af jeg har tilmeldt mig. (GRRRR)
På den anden side virkede beskyttelsen heller ikke - er det fordi græshopperne allerede havde spist min solsikke - eller hvad ?
venter snarets svar Sanus
tilføjet af

Jeps

man er nødt til at beskytte FØR katastrofen, hvis man kan. :o)
tilføjet af

Meget mystisk

Enten er Solsikkerne hacket ned eller også har Sol "indlæst" en gammel backup, det sidste er nok mest sandsynligt :o)
tilføjet af

vand

det kan jo godt være at der ikke var nogen der tog vand og gødning den dag for min gjorde heller ikke
tilføjet af

ret

det har du helt ret i.
tilføjet af

sover redaktionen eller hva

har også lige opdaget at jeg ik kan logge mig på......så må i på redaktionen jo bare sørge for solsikkerne imens....
tilføjet af

Det samme her..

Jeps skete det samme med mine 2 solsikker.. og jo.. i naturen havde man nok giver dem noget insektgas skal du se..
tilføjet af

rigtig fis

Ja det er rigtigt at det er noget fis med ferie pasning.
det kan ikke passe at SOL skal sørge for det, det bør vi selv klare så der er lige for alle.
tilføjet af

højde

Min har ligget presis 15 cm efter den højeste siden den blev plantet, hver dag så det er lidt under ligt at høre at i andres forander sig på den måde (sjovt) ;)
tilføjet af

også her

Det har jeg også prøvet, men gik bare ind senerer og så var det OK.
tilføjet af

venter

Du venter bare på at den får det godt igen
tilføjet af

Fejl

Hvorfor kan man ik logge ind på sin Solsikke?
Når man prøver så siger den bare at man har enten tastet forkert kodeord eller E-mail Adresse, og jeg har ik gjort nogen af delene.
Håber at det snart bliver ordnet
Solsikke Hilsen Fra Anne.
tilføjet af

Gammel Backup???

Hvis det er en gammel backup - så undre jeg mig da over de fantastiske ugepræmier.... Hundemad fra pedigree og en clockradio *griner*
Tror at de er blevet hacket....... bare det ikke er lige så nem at hacke sols mailserver som det åbentbart er at hacke vores stakkels solskker......
tilføjet af

ZZZZZZZZZZ

Nej tror ikke at solsikkeradaktionen sover, tror bare ar de er taget på weekend... Så der sker vel ikke noget før tidligst på mandag.... :-(
tilføjet af

SOL

Ja nu kan vi jo kun håbe på at vi kan komme til at hygge os med vores SOLsikker, ellers må vi håbe at der kommer SOL der ude i stedet for og så må SOL jo passe godt på vores sikker i medens.
Hav en god weekend.
Viv
tilføjet af

Hacket........ja mon ik!

du har da ganske ret i din antagelse...........sol er hacket så selv deres mail er gået ned......
......såå alle ønskes en go weekend*SS*
tilføjet af

VIGTIG Information

Endnu en lille katastofe har ramt solsikken.sol.dk - denne gang én af de mere uforudsete!
Den applikation at I kigger på lige nu, er en gammel version af SOLsikken. Vi er ikke hacket.. så vi skal nok komme op igen. Desværre kan vi ikke sige hvornår. I vil have de samme placeringer som før - ingen ændring der!
Det er VIGTIGT at man ikke opretter nye SOLsikker, vander eksisterende etc. - disse oplysninger vil ikke komme med, når vi får den anden op!
Som kompentation har vi lynhurtigt fået skaffet nogle flere fede ugepræmier - så hold øje med præmiesiden, så snart at vi er oppe igen!
tilføjet af

Enig

passer man ikke lorte i 2-3dage er den jo død jo ikke lige alle der er hjemme hver dag og skal passe et stykke grafik. selvfølige er Alle FREAKENE hjemme så de ikke begynder af græde over deres grafik er væk/død....
tilføjet af

ang. meddelelser fra redaktionen...

Når I (SOL redaktionen) giver deltagerne meddelelser om driftforstyrrelser, er det VOLDSOMT irriterende, at man er TVUNGET til at gå - via jeres forside - til debatten her, for overhovedet at få noget information.
Ville det være for meget at forlange, hvis man bad Jer om at have en "info-boks" på selve solsikken.sol.dk ??
Jeg VED at jeg ikke er ene om denne irritation!
tilføjet af

Fejlen er identificeret

Fejlen er identificeret, og forventes løst ca. 18.30. Fejlen kommer ikke til at påvirke din SOLsikke og konkurrencen
tilføjet af

Det er forset

JA nu har jeg lavet en ny hvad skal jeg så Gøer `??
tilføjet af

fis???

Jeg forstår ikke helt hvad du brokker dig over, det er jo ikke SOLredaktionen der passer SOLsikkerne, man skal selv huske at sende en sms...
tilføjet af

Hvad går jeg... så nu

Jeg har først lige læst det med fejlen nu. men har allerede lavet en ny solsikke... den anden var eller blevet pænt stor.. Men jeg nåede som sagt at lave en ny, før i skrev om det med fejlen.. er min solsikke så bare doomed?!??! kan jeg ikke få den tilbage på noget måde?
Enna
tilføjet af

helt rigtig..

ja, jeg synes altså også det er lidt unfair at man kan få sittere...
man skal altså selv sørge for det, så må man få familie til det eller noget, men ikke SOL...
tilføjet af

Det er bare i orden!

Super! Glæder mig til det hele kører igen. Trods babysitter-servicemulighed via sms, har det været sjovt i min ferie at gå på Internetcafé i udlandet for at checke mine små elektroniske solsikker. Det er bare sådan en fed idé, og en skæg måde at være med i en konkurrence på. Det har I altså bare gjort godt!
Venlig solsikkeglad hilsen fra Kapha.
tilføjet af

hej

hej hvorfor er solsikkerne helt mærkelige(?)
de synes jeg er trals
tilføjet af

Det er menneskeligt at fejle

også for SOL.
I der brokker jer så vildt, har I aldrig lavet fejl❓Ja, jeg spørger bare !
Nogle af jer lyder som om Solsikkekonkurrencen er et spørgsmål om liv eller død.
Mon I har plantet 100 solsikker i FORVENTNING (ikke håb) om at vinde minimun en ugepræmie ?
Tag nu konkurrencen som det den er, en hyggelig adspredelse med mulighed for en gevinst *SS*
tilføjet af

enig

jeg er helt egnig. som sagt ta´ det som det er . en leg måske. du bestemmer
tilføjet af

Også enig

Det er sjovt at se de gror. Det er ikke altid planterne gror ligeså godt i min have, som mine solsikker her på sol.
tilføjet af

det er kun en leg

jeg kan kun være enig det er da sjovt med en lille solsikke så se på den lyse side LIVET ER DA DEJLIGT !!!!
tilføjet af

Fathat.dk

klager over at MAN SKAL SELV passe dem spasser!
tilføjet af

Positive thinking

Jeg er helt enig i lad for SOLsikker's indlæg... Folk vidste jo hvad de gik ind til.. Advarsler om katastrofer, hvor tit den lille ting skal passes osv.. Måske man skulle tage et lille "reality check" og prøve at nyde SOLen, sommeren, varmen og regene.. :)
God sommer til alle Jer sol-brugere, der i det mindste prøver at vise en positiv attitude.. Tinepigen
tilføjet af

latterligt

du er bare for latterlig......
Hvá med at begynde at bruge din hjerne.....
tilføjet af

ja øv til katastofen

så blir det jo ennu svære at nå op til solsikke men deter det jo nol aligevel ser ud til at man skulle ha tilmeldt sig den første dag for at havd en nogenlund chance i denne elles så gode spøj
så tilykke til en af jer der ligger på top ti
for det er hvist umulig at vokser hurtiger en jer
tilføjet af

tjaaa....the live must go on!!

.......se på regnen livet går vidre......og lur mig om ikke solen igen vil bryde nattens mulm og mørke.......tjaaa end ikke en mega sky på himmelens bue kan forhindre at livet går sin gang.......hvem hyyyler om katastrofe blot fordi et par solsikker må visne og dø......endda kun i en konkurrance......go' sommer nyd det liv der er til rest*SS*.........Solstrejf
tilføjet af

Præmier

Hej, der er fejl inde på siden med præmier, der er ingen billeder på.
tilføjet af

Hmmmmmmmmmmmmmm

Hmmmm ja, mine solsikker er bare sååååå flotte trods forventede og uventede katastrofer ;-)
tilføjet af

græshopper

hejsa
Græshopperne, skulle man beskytte mod hele d. 17/7, så selvom der stod at nu var der ingen katastofer på vej (hvilket der jo heller ikke var, da den allerede var der), så kan jeg ikke forstå at I fjerner beskyttelsen.
Desuden tager solsikkerne ikke skade af at have beskyttelse på, selvom der ikke er en katastrofe.
Hilsen Bettina
tilføjet af

Sikkert.......................................................................

Mine er bare flottere.
tilføjet af

BIIII BUUUU BIIII BUUUU LÆS HER LÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆS HER

Er jeg den eneste der syntes at det er snyd at nogen har plantet solsikke før andre? nogen har lige plantet en solsikke mens nogen andres er allarede halvanden meter?
tilføjet af

?????

Nu var mit indlæg ikke møntet på hvad du havde skrevet men hvad nogle andre havde skrevet, og deres indlæg handlede faktisk om at det var uretfærdigt hvis SOLredaktionen passede ens blomster for en mens man var på ferie... Og dårlig stil at svine hinanden til!!!
tilføjet af

FERIE-PASNING

Halløj, hvad sker der?, det kan ikke være rigtig?, hører at man har indført en pasningsordning hvis man tager på ferie?, vågn lige op, dette er en konkurrence om at vinde en REJSE?, dette er ikké en svagbørns-koloni, har man tænkt på at nogle af deltagerne i denne konkurrence, måske deltager for at havde en chance for at komme på ferie?, ville det måske være fair over for dem at indføre sådan ordning?, måske kan folk bare ikke læse?, der står højt og tydeliget over hvilken periode KONKURRENCEN løber, kan man ikke deltage hele perioden er det sgu bare uheldigt, men heldigt for dem der gerne vil på ferie, men som bare lige ikke(måske) har midlerne, men selvfølgelig er pasningsordningen god for sol, de kan jo bare lægge et ekstra gebyr på sms-beskederne, så de fjolser der sender sms for få passet deres solsikker kan betale hele gildet, håber sgu jeg vinder en rejse, så skal jeg grine min røv i lasser hele vejen på min ferie, med tanke på at i har betalt min ferie. FERIE-PASNING STINKER!!!
tilføjet af

P.S

husk lige på, at alle der har en solsikke i live ved afslutning af konkurrencen, har en chance for at vinde, så stop for guds skyld, dog med og vræle op med, hvis jeres ferie er forbi inden konkurrencens slutning, så kan i sgu bare plante en ny solsikke, i har da ikke forventet at i måske ville få den højeste, hvis i ikke plantede jeres solsikke som den første? ell. hvad?, og hvis i har, er det endnu en bedre grund til ikke at havde en pasningsordning, for så har den person der har brugt al sin tid på solsikken, sgu ærligt og redeligt fortjent at vinde.
tilføjet af

problem med login.

Jeg har en solsikke der ikke bliver vist når jeg logger ind til mine andre solsikker... Det er e-mail og password... Hvad sker der!!!
tilføjet af

Måske

man kunne blive "opgraderet" til 2 meter :o) - det kunne være skønt, jeg trænger sådan til en sejltur :o)
Næ, snyd vil jeg nu ikke kalde det, alle levende solsikker er da i det mindste med i lodtrækningen om ugepræmier :o)
tilføjet af

Problemer med nye solsikker

Man kan ikke lave nye solsikker. De kan ikke vises, men bliver registreret som nye. Nu må vi håbe, at de overlever, til fejlen er fundet....?
tilføjet af

Det er sgu dig der er fis!

Det er vel bare fordi du ikke har en mobil telefon så du kan bruge ferie passeren! Du er sgu for dum!
tilføjet af

Teknikerne arbejder på nye SOLsikker

Der er i øjeblikket et lille problem med at oprette nye SOLsikker. Vores teknikere arbejder på sagen og problemet forventes løst ganske hurtigt.
De mange tekniske problemer med SOLsikken skyldes en ganske uventet stor succes med noget som var tænkt som en lille hyggelig sommer sjov.. Siderne med SOLsikken vises i øjeblikket mere end 1.000.000 gange i løbet af 14 dage.
Mvh
SOL Redaktionen
tilføjet af

Vand & Gødning

Hejsa håber der er nogle der kan/vil hjælpe mig, jeg har lige plantet en solsikke, og vil gerne vande og gøde den, men hvordan gør jeg det????
Please hjælp mig
Mvh.
mlundgaard
tilføjet af

Så er der vand

1. lock ind med din adresse og kode
2. så har du en SOLsikke fremme. ude til højre er der et ikon hvor på der står vand og et med gødning
3. neden under er der en firkant til at trykke på tryk og hovsa der er vand eller gødning i beholderne
tilføjet af

jaaaa

Vi er mange der ikke kan komme på ferie og der ved deltager i alle de konkurancer man kan finde i håb om at kunne komme det.
Så fis med pasnings ordtning der er netkaffer over hele EU,
tilføjet af

mob.

Jo jeg har en Mob. men hvem har råd til at tage på ferie.
tilføjet af

vi vokser

I dag har er min Hans kun 14 cm efter den højeste, så det går frem af, der er håb forude🙂og min 2 dage gamle idiot er aller rede 12 cm ;)
tilføjet af

øvvvvvvv

medens jeg har sittet her har de store lige taget 1 cm uden min så det er stadig 15 cm bag ud
tilføjet af

Uenig

Jeg kan forstå er der er nogen som ikke skal på ferie i år, det er nemlig alle dem som brokker sig over solsikkesitterne, men husk lige at konkurrencen er lagt midt i sommerperoioden og hvis du/i er utilfredse kan du/i jo bare springe fra....
Jeg kan ikke rigtig se hva forskellen er på om vi får sol til at passe vores solsikker eller om vi får familien til det, bortset fra at os der vil bruge sol skal betale 2 kr. for at få dem vandet og gødet.
tilføjet af

intern konkurrence!

Sikke en masse brok der har været, for pokker nyd dog LEGEN lidt istedet!!
Vi er en flok piger på 8 stk, som alle samme dag plantede en lille solsikke. vi konkurrerer indbyrdes om, hvis der bliver højest. Så har vi lavet en pulje hvor start gebyret var på 25,- og med en bøde ordning - feks. bliver du ramt af en katasrofe koster det 5,- dør din lille sikke 20,- men så kan du godt plante en ny og være med igen. Så når det hele slutter går puljen til den/de som er højest.
på denne måde har vi lidt ekstra gang i legen.
Så vi ser allerede frem til julekonkurrencen (håber vi) hvor vi skal plante en julestjerne eller måske fede julemanden op??????
Tak for en fed ide - Tøserne
tilføjet af

Flot

Jeg må sige at det er "skønt" at læse hvor pænt folk skriver til hinanden. Respekter dog hinandens meninger og skriv ordentligt.
tilføjet af

Latterligt

Jeg bliver bare nødt til at skrive at jeg syntes det er "fantastisk" hvilket niveau folk er villige til at nedværdige sig selv til når de skriver deres indlæg. Fornærme folk osv. Brug siden konstruktivt eller hold jer langt væk.
tilføjet af

...Jaaa...

Enig, det er da lidt for dumt at svine hinanden til, det er en konkurrence, det er da lige meget om der er solsitter eller hvad det hedder eller ej!
Tag det som det er, eller lad vær'!
Til tøserne - Jeg synes det er vildt fedt af jer at lave sådan en lille "konkurrence" tror måske jeg vil lave en lignende med mine venner :D
Men have nu en god sommer allesammen...
Mic...
tilføjet af

Hvor mange lever??

Da mange solsikker er udstyret med en gravsten, kunne jeg tænke mig at vide hvor mange af de ca. 35.000 solsikker er levende for nuværende?
tilføjet af

1573x19

Da solsikkerne nu er ordnede efter hvor godt det går (og ikke som tidligere efter oprettelsestidspunkt), kan man se, at på side 1573 er der halvt små sikker og halvt gravsten, og da der er 19 solsikker på hver side, må det betyde at ca. 1573x19 er levende, altså ca. 29887 p.t., men der kommer jo hele tiden nye. Du kan også prøve at finde din egen solsikke efter højde og på den måde få et indtryk af, hvor du ligger.
tilføjet af

Julekonkurrence

Hejsa "tøser",
Det var da en fantastisk måde at gå sammen om en god ide - og få lidt sjov i sommervarmen.
Vi kan godt røbe at vi faktisk i disse dage sidder og arbejder på en rigtig god opfølger, som naturligvis kommer til JUL. Uden at røbe for meget kan vi sige at vi selv synes vi har fået nogle sjove ideer til et rigtig godt julesite. Så hold øjne og ører åbne allerede i starten af november, hvor de første skridt i årets jule-sjov kan tages på SOL :-)
Held og lykke med jeres konkurrence!
Mvh
SOL Readaktionen
tilføjet af

Hallooo hjælp os

Hvis man tager på ferie og får en solsikkesitter hva så med katastoferne❓Hvordan får vi af vide at der kommer en katastrofe så vi kan vi beskytte vores solsikker ?
tilføjet af

Juhuuuu jeg har vundet

En ugepræmie. Men hvordan ved jeg hvad min gevinst er???
Hej hej Mille
tilføjet af

blomster

De springer ud fra 30 cm og op
p.s. det gjorde min da
tilføjet af

Rankliste

Hvorfor er der ikke en rankliste......så jeg kan se min plads 31457 ;-) ???????
Er der en rankliste og hvor er den????
Hvis der ikke er.... kommer den så???
tilføjet af

tjaaaaaaaaaaaaaa...

det spørgesmål er blevet stillet op til flere gange, men aldrig blevet besvaret, jeg har selv skrevet det op til tre gange men er hele tiden blevet ignoreat. jeg tror at enten så har de arbejdet på det i to uger ellers er de bare lige-glade. de har sikkert en god grund for eksempel at de ik ka finde ud af at lave sådan en liste, der ville være kaos hvis der var sådan en eller at det ville være en extra katastrofe som de ska bruge hele sin tid kun på at rette de mega fejl der kommer ved den...
forresten sol i ska ha ros for den her konkurence. held og lykke til nr.1 og go´ sommerferie til alle nyd den fuldt ud så længe den varer...
tilføjet af

hej...... hmmmmmmmmm..... undrende mig......

hej sol hvorfor fik jeg ingen advarsel om katastrofen????
jeg gik ind på min mail men der stod intet...
da jeg vandede min solsikke i går og i dag stod der: der er ingen katastrofer på vej... men da jeg kikkede på vejret kunne jeg se at der ville komme frostvejr i morgen.... jeg troede det var en fejl, men da jeg tjekkede de andre solsikker var de beskytede.... hva er der galt??? kunne i ik være søde og tjekke fejlen??? mine solsikker heder:
SOLlille
misssunshine
missSolikke
de er ca 152 cm.
The Winner
den er ca 124 cm.
håber i finder ud af hva det er.....
go` sommerferie til alle gartnerne med grønne fingre.....
tilføjet af

Tillykke..

Den får du tilsendt..
tilføjet af

Kære SOL Redaktion

Efter I har sat dem i rækkefølge efter højde (så nogenlunde), kan det være lidt svært at finde sine egne solsikker. Er det ikke muligt gøre et eller andet, så det bare er lidt nemt at finde dem. Jeg har fundet mine egne med lidt gætten.
tilføjet af

Vejret!

Den 5-døgns-udsigt som du ser øverst på siden har ikke noget og gøre med katastoferne..
Din SOLsikke vil dog ikke vokse nær så stærkt i de dage hvor vejret ikke er så godt, som på de dage hvor SOL'en skinner. Der er ikke en katastofe på vej, før at du vil kunne det anmeldt på sitet eller at du modtager en advarsel via katastofe-nyhedsbrevet (som du skal huske at tilmelde dig)
tilføjet af

Giv præmierne navn!!

Tag dog og skriv hvad hver enkelt har vundet, så slipper I også for sladeren om, at det reelt kun er små præmier der deles ud, og at de større "slet ikke ekstisterer!"
tilføjet af

Ikke en frostsky

Det er en helt almindelig regnvejrs-sky du ser i 5-døgnsvejrudsigten. Der var godt nok et sammenfald sidst, men det var en tilfældighed :o)
En regnvejrsky betyder mindre vanding og det er da ikke så galt :o)
tilføjet af

Eller måske bare et nummer

Så linierne ikke blev så brede, hvis det er problemet :o)
Hvad vil Solsikke-dommerpanelet gøre i tilfælde af højde-lighed ved konkurrencens afslutning ?
Lodtrækning❓Det står der nemlig ikke noget om i reglerne :o)
tilføjet af

øvvvvvv altså..........

hej sol i ska da ha mega ros for jeres "næsten fejl fri" konkurrence! (",)
tja jeg tænkte lidt over at det var begyndt at blive lidt kedeligt med at se de samme langstilkede næsten bladfri solsikker........
kommer der ik snart noget nyt???????
nu er mine solsikker blevet ca 120 cm højere end sidste gang de "udviklede sig" og desuden når der er så lidt blade ser det næsten helt åndsvagt ud med sådan en lang stilk.......
håber i er i gang med nongle nye og anderledes "tegninger"
go` sommerferie til alle SOLsikker og deres gartnere...............
tilføjet af

ømmmmmmmmm??????

hej igen SOLredaktion.
jeg har et "lille" problem.... d.21 fandt jeg mine solsikker på side 164.
men i dag da jeg ledte efter dem, var de rykket mindst 80-90 sider nærmere top ti.
jeg har ledt og søgt som jeg ved ik hvad, men alligevel er det teknisk set umuligt at finde ud af hvilken side mine solsikker er på.......
ka i hjælpe mig??????
go ferie...............
tilføjet af

Sikke noget bøvl

Ja jeg kan kun tilslutte mig at det nu er lidt mere end almindelig svært at finde sine "sikker". Jeg fandt hele familiens "sikker" igår ved rent gæt. Og ja selvfølgelig var der ændret på ranking her til morgen, så nu kan jeg starte forefra (Det gider jeg nu nok ikke). Jeg vil meget gerne vide hvordan jeg finder siden med mine solsikker på
tilføjet af

Til SOL Redaktionen...

Nu ska jeg snart på ferie så jeg er nød til at vide hvordan jeg ved om der kommer en katastrofe og hvad jeg så skal gøre❓hvis jeg får solsikkesitterne til at passe mine solsikker ?
tilføjet af

??????

Hey hvem er det der sidder og piver❓Jeg synes at det er en fed ide det med solsikkesitter, for jeg ska nemlig på ferie, men derfor vil jeg da stadig gerne vinde denne konkurrence og jeg har sq os passet og plejet min solsikker..... Så stop dit piverri..... Du kan da bare selv spare op til en ferie, ligesom vi andre har gjort...
tilføjet af

Feriepasser

Hej med jer...
Her sidder jeg i Finland og sender den ene sms efter den anden til min solsikke. Men der sker ingenting.
Den får hverken vand eller gödning - og nu ligger den så 16 cm. efter dem på top 10 i stedet for de 4 cm.som den var bagud på afrejsedagen.
Jeg har gentagne gange forsögt at få mere info omkring smspasningen. Men den viser error hver gang!!! Så jeg har satset og sendt sms til det nr. der står på skärmen - og har også husket at sende den danske landekode foran...
Jeg forventer at fejlen bliver rettet og at min solsikke får det vand og gödning = höjde som jeg har betalt for.
Fortsat god sommer og hej fra Finland.
Maria
tilføjet af

Find din egen SOLsikke

Du skriver simpelthen navnet på den SOLsikke du ønsker at finde i feltet: "find din egen". Tryk på "søg" og vupti - så kommer du til siden med din SOLsikke. Hvis der er flere med samme navn må du lige trykke lidt på den for at finde din egen (via højden, som du jo kender)
Mvh
SOL Redaktionen
tilføjet af

Ihh....SOLredaktion

Hej SOLredaktion
Det var ikke det, som de 2 andre mente.
Det de mener er, hvilken nr. siden med ens egne solsikker har. Det kan man jo ikke se, når man skriver en af sin Sikkers navne i søgefeltet og så søger.
Og der er altså 1955 sider, så det er liiiidt svært at finde ud af, hvilken sidenummer vores egne Solsikker er på.
Hvis man ved, hvilket sidenummer ens solsikker er på, kan man jo regne ud, hvor langt man er fra at nå 1. pladsen.
Hilsen Bettina
tilføjet af

Intern konkurrence

Kanon ide i har fået der, når mænd har lottoklubber er det kun fair at kvinderne som er lidt mere moderne end at være medlem af en strikke klub har en plant en solsikke klub!
tilføjet af

dejligt

STORT TILYKKE
tilføjet af

0 ferie

det er ikke let nor man er syg og har børn. Men lad ligge
tilføjet af

Kære SOL Redaktion, det var ikke det jeg mente

Nej det gør jeg ikke, jeg kommer til en side hvor der er samlet en del(19 stk) med næsten enslydende navne. Det, jeg mener, er siden, den er placeret på - side 1,2,3....osv. evt side 150, hvor den står sammen med nogle på ca. samme størrelse døgnet rundt. Før de blev sorteret efter størrelse, kunne jeg dividere min solsikkes nr. med 19 og finde siden, det kan jeg ikke mere.
tilføjet af

Til alle der piver over solsikkesitter???

Hej!
Det handler ikke om at pive og ej heller om ikke at få ferie men: Dette med solsikkerne er en så fed ide`,så når man tager på ferie vil man da bare godt bevare sine solsikker for at stædig væk være med i konkurencen, og så er det ikke altid at man kan komme til en computer så min konklution er : fed ide med solsikkesitter.
Jeg ved godt at dette er en leg og intet andet men iden er så fed og så er det da lidt sjovt hvis man oven i købet kan vinde et eller andet ( IK)
Til pusle fedt indlæg giver dig helt ret.
Alle ønskes en rigtig god sommer og en forsat god kunkurence(lad de bedste vinde)
tilføjet af

Du er vel nok heldig!

Hej!
Ja tænk det ved vi godt!!! men der kunner jo være andre grunde til at at man ikke lige i sin ferie har daglig mulighed for at komme til en netcafe, ellers brugte man det jo nok.
Egoisterne længe leve: Bare for at man selv kan passe sine solsikker i sin ferie , så skal andre bare ikke prøve at forslå en fed ide` med en pasnings ordtning.
Håber at legen/ konkurencen bliver ved med at komme med fler ider` så alle uanset ferie eller ej kan værer med.
Tak fra mig.
tilføjet af

mennesket har ret........

det er rigtig nok, det ER hamrende svært at finde sin solsikke på den måde.......
jeg sad i rigtig lang tid for at finde mine solsikker, men der findes MANGE der er på ens egen højde, desuden kan ens solsikke godt ligge på en forkert side nu og da. jeg har selv solsikker der er total besværlige den ene dag er de på side 160 den anden på side 64 den tredje på 61 den fjerde på 57........
det er ret indviklet men godt (selvføgelig)
go sommer til alle jer mennesker........
tilføjet af

Feriepasning SVAR ØNSKES HURTIGT!!

Jeg skal på ferie på fredag og er væk i 10 dage... Hvis jeg nu sender den der sms til 1208 bliver de så passet i de 10 dage?? Og hvordan slår man det fra igen?? Og koster det 2 kr om dagen eller pr sms - og skal man sende en hver dag??
Jeg trykkede på "læs mere", men det har i 2 uger nu ikke virket så derfor spørger jeg her...
tilføjet af

Til Freddy

Sikke en sur galle!!!!
Har du et problem? Hvis nu folk gerne vil ha sine solsikker passet og kan få det, og enda gerne vil betale for det, så kan man da ikke kalde det en "svagbørns-koloni"?? og andet galle????
Håber at du i såfald ikke vinder men lad dem som bruger ferie-pasnings ordningen vinde!!!!
Du har måske ondt af at der er folk er bare har haft en ide`som du ikke selv har kunne komme på???
Det lyder som om at du virkelig er bange for ikke at vinde, og der for skal alle fede ider`bare ha en gang sur galle?????
tilføjet af

Hurtigt svar og et spørgsmål til SOLred.

Når man har tilmeldt sig, får man en sms med lidt vejledning. Man sender en sms hver gang man vil vande/gøde og det koster 2 kr. per sms.
Jeg regner med, at afmelding automatisk ved konkurrencens afslutning.
Sker det SOL ??
tilføjet af

SOLred. - Sms servicefejl

Når man klikker på Læs mere, så dukker et indue med denne besked op:
404 Not Found
/SmsService.jsp was not found on this server.

--------------------------------------------------------------------------------
Resin 2.1.9 (built Tue Apr 15 14:28:40 PDT 2003)

Mon der er sammenhæng mellem denne fejl og Marias problem med at vande/gøde via sms ??
Rettelse af fejlen vil nok være en god ide :o)
Hygge fra København
tilføjet af

SMS SOL'sitter

Jamen jamen.... så var det ret heldigt at jeg lige havde et kopi af SOL's udmelding om SMS feriepasning. :)
Det lyder således:

--->Skal du på ferie og vil gerne passe din solsikke alligevel? Tilmeld dig SOLsikkens feriepasser og få mulighed for at give dine dine blomster vand og gødning pr. SMS.
Først skal du tilmelde dig feriepasseren ved at sende en SMS fra din mobil med teksten SOLS (#kode nr#) til nummeret 1208. Tilmeldingen koster 2 kr, som vil blive skrevet på regningen fra din mobiludbyder. SOLS (#kode nr#) er din egen unikke kode, som gælder til alle SOLsikker oprettet på denne login: (#din email#)
Herefter er det muligt at vande og gøde dine solsikker fra mobilen. Du skal blot sende en SMS med teksten SOLS PLEJ til nummeret 1208 fra den mobiltelefon, du tilmeldte dig servicen med. Så bliver alle de solsikker, som er registreret på denne login (#din email#), straks vandet og gødet. Det koster 2 kr. pr. gang.
Har du oprettet solsikker på flere forskellige e-mail-adresser? Det er desværre kun muligt at være tilknyttet med én e-mail-adresse pr. mobiltelefon. Hvis du logger ind på SOLsikken med en af dine andre e-mail-adresser, vil du få en ny unik kode, som du kan tilmelde dig feriepasseren med. Men hvis du tilmelder dig fra den samme mobil, som du har tilmeldt dig med før, så afmeldes du tidligere tilmeldinger på dette mobilnummer.<-----
Din kode skulle stadig stå på din solsikkeside, så selv om der er error, skulle du være OK i denne sag.
tilføjet af

2kr?

Er det så 2kr pr SOLsikke eller er det 2kr for dem alle på en gang?.
Det var ogdt at du kunne hjælpe de stakkels mennesker der skal på ferie.
Jeg vil give folk ret i at det er en fed ide med de SOLsikker.
Men det er svært at finde den side de små og store sikker er på.
Hav en god ferie helst med SOL.
tilføjet af

Til Pusle

Hej Pusle!
Rigtig rigtig godt svaret, det er nemlig dem som der ikke skal på ferie, der brokker sig mest over
solsikkesitterne.
Man kan jo kalde dem egoisterne for de har jo ikke et problem, så de kan jo ikke forstå os andre som der skal på ferie og gerne vil forsætte kunkurencen.
Held og lykke med dine solsikker og forsat god sommer til dig.
tilføjet af

Til SOL Redaktion!

Hej SOL Redaktion.
Rigtig fed ide med denne kunkurence den er sjov og der gå jo sport i at passe sine solsikker.
Det skal i ha rigtig meget ros for "godt gået"
Men kan i ikke fjerne alle brokhovederne? hvis de er så negative på kunkurence,hvorfor skal de så være med???
Hvad med at i forlanger E-mail og Password når man skal skrive et indlæg??? og hvis det er for negativt så få deres solsikker fjernet, så de skal starte forfra???
Nogle af de indlæg er virkelig på børnehave nivau.
God sommer til alle på SOL Redaktion.
tilføjet af

Alle SOLsikker vandes og gødes for 2 kr

Hejsa,
Alle SOLsikker plejes med en e-mail!
Når konkurrencen slutter - er der ikke længere mulighed for at benytte tjenesten
Mvh
SOL Redaktionen
tilføjet af

Til Lisbeth/pusle/froggy

Sidder fandme ikke og piver, hvis der er nogle herinde der piver er det sgu de folk, der skal på ferie, de har fandme pevet lige fra start af, siddet og hylet op om de ikke kan få passet deres solsikker når de nu skulle på ferie, siger bare min mening, JEG SYNTES, AT PASNINGSORDNINGEN ER NOGET LORT, har for helvede lov til at have min mening om det eller hvad?
At indføre pasningsordningen er med sol´s øjne en fed idé, så kan de få dækket deres udgifter!!!.
Solsikke-konkurrencen er en fed ide.
At angribe mig, og kalde mig en egoist?, hvad snakker i om, i ved sgu ikke en skid om hvem jeg er, ell. hvad jeg er.
sidder sgu ikke og sviner jer personligt til, få jer et liv.
Ytre bare min mening, og den har jeg lov til at have, men tak for jeres svar(angreb).LOL
deltager ikke i denne konkurrence for at blive uvenner med folk, men for at have en chance for at vinde ligesom alle andre, ked af det hvis nogle skulle blive personligt såret af mine indlæg, det var sgu ikke min mening, men et stort held og lykke til alle, pasningordning ell. ej
tilføjet af

o ferie

Du ønskes god bedring snarest, håber du vinder alligevel,LOL
P.S. fejl at dit navn kom med på andet indlæg.
SORRY.
tilføjet af

God bedring.

Du ønskes god bedring snarest, håber du vinder alligevel,LOL
P.S. fejl at dit navn kom med på andet indlæg.
SORRY.
tilføjet af

Hallooo hva med mit spørgsmål ?

Hej SOL Redaktion....
Hvis jeg har solsikkesitter:
Hvordan ved jeg om der kommer en katastrofe og hvis der gør hva gør jeg så ?
Ved i det ikke eller hvad siden jeg aldrig får noget svar????
tilføjet af

Svar til Freddy

Du må virkelig undskyld hvis jeg har angrebet dig via mit indlæg, jeg har bare læst de indlæg som handler om pasningsordningen og ens for alle er at de er hammer nigative, at det så var dig som jeg gav svar tilbage på var et tilfælde.
Alle skal ha lov til at deltage i debatten også du.
Nej jeg kender ikke dig personligt, og det var ikke ment som et angreb på din person det med jeg skrev "egoist" det var ment i forhold til debatten.
Håber stadig at debatten vil køre for folk er jo forskellige og meningerne er jo ikke ens"heldig vis for det"
held og lykke til dig vidre i kunkurencen.
tilføjet af

tak

For det, og held og lykke til dig.LOL
tilføjet af

kanon ide

det er en kanon ide du er kommet med hvis man altså ikke kan tåle at der bliver klaget lidt over en så fjerne vi bare hans eller hendes plante
VÅGN OP det kan man sku da ikke.
siden har er jo netop lavet for at solredutionen kan få rettet de småfejl der sker under vejs og for at høre konstutive meninger om solsikkekonkurrancen
så hvis du ikke kan tåle at læse det folk skriver kan du jo bare passe dine solsikker og så ellers lade være med at læse hvad folk skriver
tilføjet af

Sitteren sikrer IKKE mod katastrofer

sms tjenesten giver kun mulighed for at vande og gøde.
Man kan tilmelde til email-besked om katastrofer. Man får besked et par dage i forvejen, en besked per solsikke (skræmmende, hvis man har 100 *G*) og så kan man tage sine forholdsregler.
Solsikkerne dør ikke af en katastrofe, men væksten mindskes et par dage. Det skader ikke at beskytte sine solsikke i forvejen, men de kan kun beskyttes mod én af tingene, så man skal være heldig at gætte rigtigt.
Så hvis du skal på en længere ferie og ikke har adgang til en netcafé, må du leve med at det MÅSKE kommer en katastrofe... desværre. Du kan dog stadig vande/gøde via sms og dermed sikre dine solsikkers overlevelse.
Jeg håber du (og I andre) kan brug dette svar.
God sommer
tilføjet af

2 kr. per sms

og én sms vander og gøder ALLE dine solsikker på én gang.
tilføjet af

til solsikkeredaktionen!

Hvis man er startet senere end de første med at plante en solsikke end de første der kom til, hvor solsikker der vokser er langt oppe over de 100 - snart 200 cm. Hvilke chancer har man så får at vinde hovedpræmien hvis man først kom med senere?
Trods jeg vander min solsikke ofte hver dag. Dog var det tæt på min solsikke tørrede ud nogle dage da min internet rent personligt var lukket ned nogle dage pga. noget privat. Ved det voksede min solsikke ikke nogle dage også pga. udtørringen.
Hvor bliver alle de nye indlæg af i debatten der er få indlæg efter den 15.7.03 på debatten.
Med solhilsen Sunshine
tilføjet af

Til SOLredaktionen - forkert e-mail bekræftet ved SMS-feriepasser?!!

Hej SOLredaktion,
Jeg har netop tilmeldt min solsikke til SMS-feriepasser, da jeg tager på ferie i morgen. Jeg har skrevet en besked til det nummer I har anvist og blev noget bekymret da jeg fik en bekræftelses SMS med beskeden:
Hej
xxx@sol.dk, du er nu tilmeldt SMS servicen på SOLsikken.sol.dk.....
Problemet med denne besked er at det IKKE er min e-mail???? Jeg kan jo blive ret bekymret for om jeg nu kommer til at koste mange 2,- ud i pasningen af en fremmed Solsikke og når jeg kommer hjem, finder min egen død. :(
Venligst svar tilbage på dette hurtigst muligt, da jeg som sagt rejser i morgen.
Med venlig hilsen
Mia
tilføjet af

tak

for dit svar, god SOL til dig også
tilføjet af

luft

Jeg håber at du fik luft min ven, det skal man også have en gang imellen her i sommer varmen,
Jeg syntes heller IKKE at den passer er OK.
Egoist vil jeg ikke kalde dig på nogen måde, med det svar du gav mig sidst.
God SOL til dig
tilføjet af

søde

Nu er det ikke alle der har gået i flinke skolen, så dem skal der også være plads til.
GOD SOMMER
tilføjet af

Mere info

Hey Mia.
For at jeg kan rette fejlen, har jeg brug for følgende fra dig:
Send en e-mail til jsw@eniro.dk med:
Den email adresse du bruger på solsikken.sol.dk, samt dit mobilnummer.
--
Jonas Swiatek
Programmør, SOL
tilføjet af

Svar

For at bruge Feriepasseren, skal du først registrere dig til den - dette gøres ved at sende teksten "sols", efterfulgt af et tal, der er unikt for hver bruger, til 1208
Når du gør det, får du en bekraftelse pr. SMS.
Når du har modtaget denne, kan du vande/gøde alle de solsikker, der er tilsluttet den email adresse, der var i bekraftelses SMSen, blot ved at sende "sols plej" til 1208.
Hvis du får en fejl, så post den i debatten, så jeg kan sige hvorfor den kommer.
--
Jonas Swiatek
Programmør, SOL
tilføjet af

tusind tak

for det, glad for dit svar, endnu engang held og lykke
tilføjet af

niks

hentyder ikke til nogen bestemt, ej heller til dig, synes bare at der generelt kun er blevet skrevet, utrolige negative ting om konkurrencen,
og at det derfor er rart at læse nogle folk, der bare lader fejl være fejl, og bare synes det hele er en fed ide, såmen ikke andet. LOL
tilføjet af

Svar til korgan!

Hej!
Jeg kan bestemt godt klare at folk klager over mine indlæg.(og jeg vil forsat læst dem)
Men uanset hvad, kan man så ikke få en ordenlig tone her på debatten??????
Det er bestemt ikke spor konstruktivt at nærmest svine folk til bare man har en anden mening(eller er det??????)(og jeg mener svine folk til)
Hvis der skal være en mening med debatten, så må folk da virkelig tag sig sammen og få kammertonen frem!!!!!!!
Ellers syntes jeg da bestemt det jeg skrev ville være en god ide(så ville der ikke være mange til bage her på debatten.
tilføjet af

Hej viv.

Hej viv!
Det har du fuldstendig ret i, men jeg syntes stadig at det skader debatten og virker ret useriøst når folk sviner andre til.
God sommer til dig og held og lykke forsat med dine solsikker.
tilføjet af

Feriepasning - igen

Jeg har fået den error 404 op som Ladyhug taler om.... Og det er sket hver eneste gang de sidste to uger, hvor jeg har forsøgt at få mere information om feriepasning.
Som tidligere nævnt har jeg sendt et utal af sms med beskeden SOLS efterfulgt af mit personlige solsikkenr. Men aldrig modtaget noget svar.
Idag kan jeg så pludselig godt læse beskeden om feriepasning. Den kommer bare 14 dage for sent.
Endnu engang vil jeg gentage at jeg forventer at min solsikke får vand og gødning = højde svarende til de smser jeg har sendt...
Venlig Hilsen
Maria
tilføjet af

Ingen anelse

Jeg har ikke nogen anelse om hvordan du skal gøre det, men du kan jo altid vinde nogle af sidegevinsterne hvis du er heldig :)

Og ja jeg har både Master200 og Mig solsikkerne
tilføjet af

har du fået brok

nu sidder jeg så bare og filosoferer. Hvad er værst? At brokke sig eller at brokke sig over at nogen brokker sig...............???
tilføjet af

Nej

Hvis du ikke har fået en bekraftelses SMS, er du hverken blevet faktureret 2,- kr eller blevet tilmeldt feriepasseren.
Hvilket teleselskab bruger du?
Og nej, den 404 du har set, har intet med den faktiske SMS service at gøre - den er blot infomation herom.
--
Jonas Swiatek
Programmør, SOL
tilføjet af

Nej har ikke brok!

Hej!
Nej jeg har ikke fået brok eller har brok-
Men uanset hvad, kan man så ikke få en ordenlig tone her på debatten??????
Det er bestemt ikke spor konstruktivt at nærmest svine folk til bare man har en anden mening(eller er det??????)(og jeg mener svine folk til)
Hvis der skal være en mening med debatten, så må folk da virkelig tag sig sammen og få kammertonen frem!!!!!!!
Ellers syntes jeg da bestemt det jeg skrev ville være en god ide(så ville der ikke være mange til bage her på debatten.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.