2tilføjet af

savner hende helt vildt

Hej Allesammen
Jeg vil først starte med at sige at jeg føler mig som verdens lykkeligste mand for jeg har fundet min drømmepige, det tog langt tid man nu lykkedes det mig og det er jeg helt vildt glad for :-)))))
Jeg har lille (problem) og det er at hun er taget ud at rejse og da vi ikke har kendt hinanden i særlig langt tid synes jeg at hun skal være væk i laaaaangt tid.
Jeg stoler på hende og hun på mig og prøver virkeligt at tage mig sammen ligeså snart at jeg får nogle dumme tanker, hvad det nu kan være.
Jeg savner hende og hun mig, det ved jeg, man synes at det er hårdt at være væk fra hinanden når man helst vil være sammen,
er der nogen der har nogen gode råd til hvad jeg kan gøre til at komme af med de dumme tanker, for jeg ved at når hun kommer hjem, så kommer hun hjem til mig, eller gør hun?
tilføjet af

kender det

har ingen råd men det er ulideligt frygteligt når man er nyforelsket jeg lå bare på mine sofa og kunne ikke andet end at tænke på hende
tilføjet af

nyforelsket

Hej.
Den situation kender jeg kun alt for godt. Jeg har nu kendt min dejlige kæreste i et halvt års tid, og savner ham stadig umådelig meget. Han arbejder i udlandet og er stort set kun hjemme hver 14. dag. Det var meget hårdt i starten, og kostede mig mindst 100 kr om ugen i sms'er.
Det eneste jeg kan give af råd er: NYD at være forelsket, selvom det til tider kan være ulideligt at man ikke kan foretage sig noget, fordi man tænker på æresten hele tiden.
snullermis
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.