55tilføjet af

Satanisme og Metal

Er det sådan ude i lille Danmark at unge mennesker, der hører heavy metal og iklæder sig det dress, der signalerer den interesse...bliver antaget for at være satanister? Bliver de mobbet med det? Hvorfor?
Nu spørger jeg ikke om HVAD satanisme er, for det ved jeg en hel del om i forvejen. Hvad jeg ikke ved er, hvorfor at omverden kobler fans af heavy-metal-musik sammen med religionen satanisme.
Jeg ved OGSÅ godt at mange metalbands texter handler om den mørke side af mennesket, om jeg så må sige, men det gør da meget langt fra lytterne til medlemmer af en speciel religion.
Man bliver heller ikke jøde af at lytte til Klezma-musik!
tilføjet af

Tror man på Satan

Brænder man op i helvede.
- Tror ikke unge der "klæder sig ud for at signalere" bliver drillet, da langt hovedparten alle er i samme miljø.
*FB* - God weekend du ½onde
tilføjet af

Sort og hårdt og "ondt".

Satanisme og metal? Hej, halfevil333,
Det er der skrevet meget om. Det er lige som om, at deltager man i ½ af ”ritualerne” så 2tillægges” resten af sig selv. Spørgsmålet er så, om den enkelte kan frasige sig den anden ½?
Lad mig give dig et eksempel. Dersom en mand klæder sig feminint og taler feminint og opføre sig feminint og færdes sammen med andre feminine mænd (læs bøsser) så vil han automatisk blive ”beskyldt” for at være bøsse også selv om han ikke er det.
Imidlertid er der jo en grund til, at han gør som han gør og i det lange løb vil det ende med, at han ”tilslutter” sig miljøet.
Sådan er det også med metal og Satan.
http://www.ikon-danmark.dk/blad/ikon22/valhalla.html
Der er en den forvirring omkring metal og Satan, hvor de selv mener, at det ”kun” betyder 75% ud af de mulige 100, men samme syn gives på kirkeafbrænding, så det kan være vanskeligt, at sondre.
Læs her: http://www.sataniskforum.dk/content/view/14/38/
Jeg mener, at dersom man er til Satan, vil man vælge noget (alt) der har med Satan at gøre og herunder tekster og lyde der klart signalere noget med Satan.
Enoch
tilføjet af

Satanisme er noget frygteligt noget

Syns det er synd for dem
tilføjet af

Fordi mange mennesker

er bange for det, der er anderledes.
Derfor har de mennesker brug for at sætte mærkat på det, og det bliver så satanisme - det er nemt og bekvemt.
Og sådan har det altid været. I "de gode gamle dage" gik man endda så langt, som til at brænde dem, der skilte sig alt for meget ud, på bålet.
I dag ryger de dog "kun" på bålet i overført betydning.
Jeg hører også helst metal (og punk), men det gør mig på ingen måde ikke til satanist, anarkist eller lign.
tilføjet af

Heavy metal kulturen flirter med

satanisk okkultisme.
Kranier og satanistsymboler etc.
Om man finder det smagfuldt eller ej, må vel være op til den enkelte at afgøre.
Personligt gad jeg nok ikke pynte mit hjem kranier.
tilføjet af

fordi sussi er lækker

vi havde en pige i min HF klasse, som altid var klædt i sort - undtagen når hun havde sin lyserøde hjemmestrik på - og hørte den slags musik, hun havde dog selv erklæret sig satanist. hun blev aldrig mobbet på det grundlag, for hun var super sej.
som du selv siger, så har det nok noget med teksten at gøre og musikkernes egen udstråling og være måde. lige så er der mange der høre rap musik der går i store bluser, jerseys, hængerøvs bukser og så videre.. man gør ligesom sine idoler.
mh Jacob
ps. ak og ve for dem der er fan af sussie og leo
tilføjet af

Godt svar

Jeg er helt enig...
Kan supplere med, at når man lytter til punk-musik og identificerer sig med den kultur gennem sit udseende...så er det alt andet lige "wannabe".
Punks var oprindeligt betegnelsn for de lavest rangerende indsatte i de amerikanske fængsler...og ikke havde noget som helst what so ever andet end deres frustrationer, "no future", og deres musik....Sådan kort fortalt.
Man bliver jo ikke en indsat i et amerikansk fængsel af at høre punk-musik ;o)...men da musikken er så særpræget og anderledes, så er det jo fedt at kunne signalere det, og derved finde sammen med dem, der deler ens musiksmag...så signalerne har en udmærket funktion...og så tillader de folks fantasi at spille frit.
ManOWar-fans har også et ganske særligt tegn, der viser at de er "True Metal Warriors"...som altså handler om at være hverdagens FIGHTERE...at yde noget for andre, stå last og brast med sine kære, være ægte...det er der bare ikke så mange, der VED! Men når vi står der med venstre hånd knyttet, og højre hånd i et fast greb om venstre håndled og så OP i luften i takt til musikken...så har vi noget til fælles ligegyldigt hvorfra i verden vi kommer! Det var utrolig fedt sidste år på deres fanconvention i Geiselwind, at møde ManOWar-fans fra hele verden. http://manowar.kicks-ass.org/images/thundersteel/Fanconvention%206%20366.jpg
Jeg ser ingen satanisme i det her heller....
tilføjet af

Kors?

Mange bærer det som smykke...men det er dog noget af det mest bestialske torturinstrument der findes. Det har folk hængende på væggen...det synes jeg er særdeles afskyeligt!
Hvis man skal hylde Jesus Kristus, så skulle man jo hylde ham for at være "menneskefisker", og symbolisere ham med signaler der kan forbinde ham med frelseren med det kærlige budskab om evig fred og tilgivelse. Sgu da ikke tortur! Ja, JEG synes det er ulækkert.
Men jeg bryder mig da heller ikke om at besmykke sit hjem med kranier...Men VED du, at de der gør det, gør det for at signalere en forbindelse til satansimen? Eller gør de det måske for at vække andres afsky, så de, der ikke kan lide dem for dem, de er, tager afstand fra dem ved at se grumme kranier i stuen?
Det er ihvertfald en meget effektiv måde at sortere "fårene fra bukkene", og måske især nødvendigt når man er ung, og lidt usikker på hvem man selv er og hvem man skal identificere sig med.
tilføjet af

De SANDE satanister ;o)

må være Sussi og Leo-fans...Ej det' gas!
Dejligt svar du kom med her.
Dem, der erklærer sig satanister, er oftest nogle ganske andre, end dem, der spiller og lytter til heavy metal.
De satanister jeg har kendt gennem tiden har faktsik være meget mere interesserede i new age musik og meditation. Men man skal ikke generalisere...det er bare for at sige, de er at finde alle vegne...(OGSÅ blandt Sussi og Leo-fans ;o)) De har godt nok gået i sort kluns, men har slet ikke færdedes i det miljø jeg feks. kommer i hvor det er musikken der er i centrum. Her er vi også "sorte"...men dyrker ikke nogen religion.
tilføjet af

Det er meget muligt

men det er ikke satanisme det handler om. U C?
Folk tror at heavy metal og satanisme hører sammen...det gør det bare ikke.
tilføjet af

Er du sikker?

Hvis man er satans tilhænger...bliver man så ikke netop SKÅNET? Eller er det at skåne folk fra helvedes flammer, hvis de tilbeder satan som helvedes bestyrer? Er det så ikke ntop deres ønske at havne der? Havner vi allesammen i helvede uanset hvilken religion man har? Hvad hvis man ingen religion har...havner man så ingen steder? Hvad nu hvis man KUN tror på gud...havner man så der og kun der?
Din påstand er lige så paradoxal som denne: "Jeg lyver altid"
tilføjet af

Og en mere seriøs:

"Tror ikke unge der "klæder sig ud for at signalere" bliver drillet, da langt hovedparten alle er i samme miljø."
Det er ikke sandt. Mange går jo blandt andre ikke-metallere i skoler, i klubber og foreninger...og dér føler de sig mobbede...Jeg ved at NOGEN gør, for jeg har hørt dem tale om det. Men jeg ved ikke, hvad de gør ved det...eller hvad det gør ved dem. Bliver de styrkede i deres tilhørsforhold, eller føler de sig ensomme og udstødte? Hvis det forholder sig sådan, hvilket jeg kan fornemme, så vil jeg da stille det spørgsmål om det er mon er rimeligt?
tilføjet af

hører sig til

hehe sådan er det jo så forskelligt. men ja, ved heller ikke hvor meget hun går op i det, det var sikkert nok mere fordi det hørte sig til..
men ved det ikke.
mh Jacob
tilføjet af

Kom lige i tanke om

Alice Cooper, som godt nok ikke er direkte metal, men dog har haft nogle elementer af "kulturen" ind over specielt sin sceneoptræden (og generelle fremtoning).
Han er da vist katolik, er han ikke? Han er i hvert fald kristen.
Og der var vist også noget med bandet P.O.D, var der ikke?
You can't judge the book by it's cover!
tilføjet af

Nej, men....................

You can't judge the book by it's cover!
.......du kan cover a load full of shit.
Enoch
tilføjet af

Hvad handler det om?

tilføjet af

Den der leger med ilden.....................

http://www.religion-cults.com/Occult/Satanism/Satanism.htm

3- "Heavy Metal Music", is another good route into the Occult and Satanism, and into death and suicide: Among the songs that blatantly proselytize Satanic rituals and the Occult, are:
- "Show no Mercy", by Kerr King, who shuts out, "in Lord Satan we trust".
- "Sabbath Bloody Sabbath", by Black Sabbath.
- "Shout at the Devil", by Motley Crue.
- "Holy Hell" by Possessed, with references to defiled crosses, black masses, magic, and ends up with "kill the people, cut the heads, cut the throats".
- Ozzy Osbourne, in "Suicide Solution".
- "Kill 'Em All", by Metallica.
- The groups Judas Priest, KISS, Iron Maden...
Hvad sagde jeg? Hvad skrev jeg? Enoch

4- "Adults", also actively recruit youngsters into the Occult and Satanism, with the lure of free drugs, drink and promiscuous sex...
Satanism in the "Catholic Church"?:
Satan attacks the Church from "without" (1 Peter), and from "within" (2 Peter). There is a kind of Satanism when someone proclaims in the Church:
- The Bible is "not" the word of God.
- A person called "Satan" does not exist.
- We do not have to accept the teachings of the Church or the Pope on matters of faith and morals
- Christ did not resurrected physically.
- Jesus in not really present in the Eucharist.
- Fornication, adultery, abortion, homosexual relations, masturbation is not always wrong.
- If you have a "mortal sin", you do not have to confess before receiving the Holy Eucharist.
... These "Satanic doctrines" are taught in some Catholic seminaries, universities, work-shops, and have found the way in some textbooks and pulpits.
4- Fetishes, Talismans, Amulets, Charms, Superstitions, Potions, Curses, Spells, Magic Prayers, Spoils (In Spanish: Despojos, Riegos, Velaciones).
This is the fourth group of "Magic".
- Some of them may look harmless, but all of them are to honor the Devil and trust in him, not in God!, and that's why the Bible condemns all of them as "prostitution against God" (see Occult)
...There is much "ignorance" on this, not usually malice... but if you drink a poison by ignorance, you are going to die, even without malice... and in the name of Jesus Christ I order the Devil to get out of any person who reads these lines and is wearing or practicing any of the above... Thank you, Jesus, I praise you, because you are enlightening and delivering many people every day... right now!.
- "Fetish": A Portuguese word meaning "enchantment", is an object or potion or writing given by a witch with false magic powers.
- "Talisman": An Arabic word, "tilsman", meaning "magnet of power", is an object held to have magical or protective powers: A rock, a crystal, a metal, a doll, a cloth... a ring, a bracelet, a chain... throw them away!... Trust in Jesus!... get a crucifix... the rings, bracelets, and colors of Astrology honor Satan... those wore just for adornment or therapy have nothing to do with this.
- "Amulet": An Arabic word, "hamelet", which means "hanging": It is like a talisman against evil or injury, or for good luck: A medal with a chain around the neck, a stone hanging in the neck, a pendent... the difference between an "Amulet" and a "Christian Medal", is that the Amulet honors Satan and his Demons, placing the trust in them, while the Christian Medal honors God and his Saints, placing the trust in them...
... The Astrological or Santeria medals honor the Devil... through them away, ware instead a medal of Jesus or his Mother, or any real Christian Saint... the Astrological or Santeria collars, honor Satan... get rid of them!... ware instead a Christian Rosary.
- "Charm": A small ornament worn on a chain or bracelet. When worn for its purported magical or luck effects, they are of Satan, like any amulet or talisman.
- "Superstition": It is a believe, practice, or rite, that is maintained despite evidence that it is unfounded or irrational... we all know about them... forget them!, don't place your life on an irrational chance or magic, place it in the hands of the real God... trust in God!.
-"Potions", "Spells", "Curses", "Magic Prayers":
... Already commented in "Magic"... they are all of Satan!... A "Christian Prayer" is more powerful than all the prayers of the Witches and Satanists and Santeros put together, because a Christian Prayer has the power of God, who is a million times more powerful and wise than Satan, in whom the prayers of the Witches and Satanists and Santeros are based... and if someone places a "curse" on you, don't be afraid, just an Our Father, or a Hail Mary is more powerful than all the curses put together!... they can't even touch you!... you just live in the "grace of God", not in "sin"!...
... If you live "in sin", Satan lives in you!, and he is going to destroy you by any of his thousand ways... if you live "in grace", God lives in you, and you are going to have in this life all his reaches and protection, Satan can't touch you...
- It is almost blasphemous just to compare them, but the "Eucharist" is more powerful
fra Enoch
tilføjet af

Tæt på,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ja, du er meget tæt på "sandheden".
http://www.religion-cults.com/Occult/Satanism/Satanism.htm

3- "Heavy Metal Music", is another good route into the Occult and Satanism, and into death and suicide: Among the songs that blatantly proselytize Satanic rituals and the Occult, are:
- "Show no Mercy", by Kerr King, who shuts out, "in Lord Satan we trust".
- "Sabbath Bloody Sabbath", by Black Sabbath.
- "Shout at the Devil", by Motley Crue.
- "Holy Hell" by Possessed, with references to defiled crosses, black masses, magic, and ends up with "kill the people, cut the heads, cut the throats".
- Ozzy Osbourne, in "Suicide Solution".
- "Kill 'Em All", by Metallica.
- The groups Judas Priest, KISS, Iron Maden...
Hvad sagde jeg? Hvad skrev jeg? Enoch

4- "Adults", also actively recruit youngsters into the Occult and Satanism, with the lure of free drugs, drink and promiscuous sex...
Satanism in the "Catholic Church"?:
Satan attacks the Church from "without" (1 Peter), and from "within" (2 Peter). There is a kind of Satanism when someone proclaims in the Church:
- The Bible is "not" the word of God.
- A person called "Satan" does not exist.
- We do not have to accept the teachings of the Church or the Pope on matters of faith and morals
- Christ did not resurrected physically.
- Jesus in not really present in the Eucharist.
- Fornication, adultery, abortion, homosexual relations, masturbation is not always wrong.
- If you have a "mortal sin", you do not have to confess before receiving the Holy Eucharist.
... These "Satanic doctrines" are taught in some Catholic seminaries, universities, work-shops, and have found the way in some textbooks and pulpits.
4- Fetishes, Talismans, Amulets, Charms, Superstitions, Potions, Curses, Spells, Magic Prayers, Spoils (In Spanish: Despojos, Riegos, Velaciones).
This is the fourth group of "Magic".
- Some of them may look harmless, but all of them are to honor the Devil and trust in him, not in God!, and that's why the Bible condemns all of them as "prostitution against God" (see Occult)
...There is much "ignorance" on this, not usually malice... but if you drink a poison by ignorance, you are going to die, even without malice... and in the name of Jesus Christ I order the Devil to get out of any person who reads these lines and is wearing or practicing any of the above... Thank you, Jesus, I praise you, because you are enlightening and delivering many people every day... right now!.
- "Fetish": A Portuguese word meaning "enchantment", is an object or potion or writing given by a witch with false magic powers.
- "Talisman": An Arabic word, "tilsman", meaning "magnet of power", is an object held to have magical or protective powers: A rock, a crystal, a metal, a doll, a cloth... a ring, a bracelet, a chain... throw them away!... Trust in Jesus!... get a crucifix... the rings, bracelets, and colors of Astrology honor Satan... those wore just for adornment or therapy have nothing to do with this.
- "Amulet": An Arabic word, "hamelet", which means "hanging": It is like a talisman against evil or injury, or for good luck: A medal with a chain around the neck, a stone hanging in the neck, a pendent... the difference between an "Amulet" and a "Christian Medal", is that the Amulet honors Satan and his Demons, placing the trust in them, while the Christian Medal honors God and his Saints, placing the trust in them...
... The Astrological or Santeria medals honor the Devil... through them away, ware instead a medal of Jesus or his Mother, or any real Christian Saint... the Astrological or Santeria collars, honor Satan... get rid of them!... ware instead a Christian Rosary.
- "Charm": A small ornament worn on a chain or bracelet. When worn for its purported magical or luck effects, they are of Satan, like any amulet or talisman.
- "Superstition": It is a believe, practice, or rite, that is maintained despite evidence that it is unfounded or irrational... we all know about them... forget them!, don't place your life on an irrational chance or magic, place it in the hands of the real God... trust in God!.
-"Potions", "Spells", "Curses", "Magic Prayers":
... Already commented in "Magic"... they are all of Satan!... A "Christian Prayer" is more powerful than all the prayers of the Witches and Satanists and Santeros put together, because a Christian Prayer has the power of God, who is a million times more powerful and wise than Satan, in whom the prayers of the Witches and Satanists and Santeros are based... and if someone places a "curse" on you, don't be afraid, just an Our Father, or a Hail Mary is more powerful than all the curses put together!... they can't even touch you!... you just live in the "grace of God", not in "sin"!...
... If you live "in sin", Satan lives in you!, and he is going to destroy you by any of his thousand ways... if you live "in grace", God lives in you, and you are going to have in this life all his reaches and protection, Satan can't touch you...
- It is almost blasphemous just to compare them, but the "Eucharist" is more powerful
fra Enoch
tilføjet af

Der er ingen sammenhæng..

..mellem metal og satanisme mere. Satanisme er en sub-subkultur som ofte hører metal, men det er alt alt for generaliserede at kalde alle der lytter til metal for satanister. Et sådant usagn vidner faktisk blot om stupiditet og manglede forståelse.
Lyt forresten endelig ikke til den kristne fanatiker Enouch, bedre kendt som den kasterede haremsbeskytter. Hans synpunkter bærer præg af en ufattelig ensporethed og snæversyn som man eller kun ser hos muslimske fanatikere.

Hvis man er satanist fordi man lytter metal, er man så også bøsse hvis man får en hudpleje, eller er man ridder fordi man har en hest, eller er man en steroidejunkie hvis man løfter jern? Lad nu være med det latterlige og generaliserede ævl!
Har selv lyttet til metal i en lang årrække og trives fint med det. Den energi og appeal som jeg finder i metallen, finder jeg ikke i andet musik. Jeg har ikke noget behov for at klæde mig ud i sort tøj og har heller aldrig haft det, men har ikke noget problem med dem som gør det. Tror personligt at det med tøjet er noget de fleste vokser fra..
tilføjet af

Hold da kæft..

..en gang sindsygt gylle. Citat hentet fra den syge hjernes link:
"Fortunately not all rock stars are gay, but the growth of HOMOSEXUALITY is due entirely to the example of DEGENERATE rock stars. Homosexuality is a cruel and heartless weapon, used by Satan to gain control of the minds, bodies and souls of its victims!
Is there a relationship between rock and DRUGS? You know the answer! Cannabis taking has been encouraged by pop groups! Increases in record prices can be directly linked to rises in the price of cocaine, as pop stars need more money to feed their habits.
Heavy metal rock pops is a COMMUNIST CONSPIRACY! It's a TRUE FACT of knowledge that Satan was a musician and what could be more Satanic than communism itself"
Tror du på alt hvad fanatiske præster sig Enoch? Du er i sandhed en vanvittig og forstyrret person..
tilføjet af

Det var dog et underligt svar!

Hvor vil du hen med det?
tilføjet af

Kopieret direkte fra teksten

i linket
"The purpose of rock pops is to get DEMONS inside you to destroy you and drive you to HELL! Rock is piped in from HELL!!!! There is clear evidence of this in the Barry Manilow incantation I Write the Songs. Surely the I must be Satan!!!"
Øh.. jamen, så forstår jeg det meget bedre!
Metalrockeren Barry Manilow er satanist!
Og jeg, som troede, det kun var hans musik, der lød ad Helvede til ;-)
tilføjet af

Enoch...du er MISinformeret

Kan du mon acceptere det?
Du henter sider ind andre har skrevet for dig, du henviser til artikler, du ikke selv har skrevet...og som virkelig skriver noget FAR ORU! På den måde kan man jo begrunde hvadsomhelst. Der står alt det på nettet, man har brug for at vide... Når man udtaler sig omn sådanne sager, så er de kilder, hvorfra artiklerne stammer jo også nødt til at være på plads...
Jeg er KOMPLET ligeglad hvad der er satansime i denne sammenhæng...for du er nødt til at forstå, det ikke er satanisme at høre heavy metal. Det er så sikekrt som amen i kirken....
Du er nødt til at komme ud i kulturerne og miljøerne for at se, hvad der sker...og mærke efter hvad det er, de vil sige dem DU TROR der er satanister. du sidder udefra og bedømmer noget, deu ike ved noget om, men LÆSER artikler som folk der HAR taget stilling skriver. Du VÆLGEr at læse de artikler som siger, at heavy-metal...der er satanisme...Du er ikke tilbøjelig til at lytte til det jeg siger...og før du er det, så er der ingen mening i at debattere med dig.
Du piler mit indlæg i stykker og argumentere mode bid for bid...men det er ikek debat...prøv at FORSTÅ hvad jeg siger...IMOD er sgu ingen kunst. Det kan ALLE være...emn at finde det punkt, der kobler forbindelsen Enoch...det står ikke i din magt.
Det gør det også vildt vanskeligt at tale med dig...du går sådan helt i spåner når man siger SATAN eller SATANIST...og tænk dig...det er ikke en skid! Det er bare ord...mennsekopfundet æwl Det findes kun...hvis nogen siger det findes...når de er døde findes det ikke mere...Hvad er det så? Ja...jeg synes man kan kalde det en ILLUSION! Ligesom religion! Total ultimativt magtmiddel, hvor menneskers angst indgår som vigtigste ingrediens...det er den der giver dem behov for at tro på et eller andet BRAHHH.... Tænk dig en gud...som er uforanderlig? Kan du forestille dig det?
Nå...men hvis du siger gud har været den samme som "han" altid har været...så kunne det interessere mig at vide, hvorfor i alverden det så var vigtigt at sende en bydreng der lige kunne informere om ophævelsen af menneskernes gamle pagt med den straffende og dømmende gud og at der nu var kommet en afløser...nemlig den tilgivende og altfavnenden gud!
Det er MENNESKERS behov for at tro på noget der passer i tiden...Jesus var utrolig fantastisk modig at ofre sit liv for at vende hele denne bevægelse som førte mennesker lige ned i det sorteste mentale armod man kan drømme om...og nu om dage har vi efterhånden brug for en ny, der kan fortælle os hvem gud NU er! Vi kender "ham" jo ikke!
Har du måske nogensinde forestillet dig at en fyr der VIRKELIG er dediceret ANTICHRIST har nogle forfærdelig skræmmende sandheder at sige, som han stikker lige op under næsen på folk? Og at folk bliver skræmt fra vid og sans, fordi han holder et spejl op foran dem? Han kalder sig Marilyn Manson...en tvedelt figur som dels indeholder fristelse og afsky.... Marilyn Monroe og Charles Manson...og ham kan du finde de første tusind artikler om, som fortæller han står i ledtog med djævlne...uden at det bevsier en skid. Og uden at de så låner ham øre...for han SIGER fandme noget til verden!
En af hans påstande er, at de unge, der begår hærværk, og de der truer deres kammerater eller sågar slår dem ihjel...de er blevet spærret inde i dem selv af en invaliderende og larmende ignorance fra de menneskers side, som de har været mest afhængige af...TADAAAAH: deres forældre! - "OUPS...nej det kan vi ikke have...det må være satan selv...det er ikke sant!" ...Men hvorfor skulle unge mennesker ellers drives til så forfærdelige gerninger? Sig mig det, Enoch...hvorfor begår unge mennesker hærværk?
Er det fordi de er besatte af ondskab eller er det fordi de mangler anerkendelse, opmærksomhed og kærlighed?
Hvor STAMMER ondskab fra?....må jeg hjælpe dig lidt på vej?
Prøv at finde ud af hvad ondskab er....tænk ind i det...hvordan kan man få sig selv til at tilføje et menneske smerte og ydmyge det?
Kan du mærke ondskabesn væsen inde i dig selv? Jeg kan mærke noget, når jeg åbner det rum i min fantasi, - jeg tilføjer en anden person smerte i mine tanker...Hvorfor er det, jeg har behov for at gøre det?
"Jeg nyder din smerte...Jeg kan lide at se dig græde...Du er så god til at skrige...det er godt at mærke, du virkelig er dér, hvor den smerte, jeg fører dig hen til, lader dig miste din forstand og dine hæmninger. Du SKRIGER og giver mig en oplevelse en oplevelse der 100% kun er min - af det, der er levende i dig...
For jeg er lukket selv. Jeg har måtte lukke mine følelser i, for nogen gjorde mig fortræd... Alt blev mørkt og jeg fóer vild...
Når jeg har brug for at gøre dig fortræd, er det fordi du kan græde den smerte ud, der er spærret inde i mig!"
...HVAD tror du det er de synger om...tror du virkelig selv på, at så mange mennesker ØNSKER at være bødler? eller tror du at de ved hjælp af musikken, sangen, dansen, kulturen...bliver forløst?
tilføjet af

:o)

U got it right...har du nogensinde tænkt på Beegees som satanister? Men det VED jeg de er...de gør mig SYG! Staying Alive er sgu da sangen om et evigt liv...det er ren Faust mand! De har solgt deres sjæl til djævlen..That's it! *Gg*
tilføjet af

Jeg vil betro dig en ting...

Jeg ved det. Jeg har selv dyrket heavy metal siden dengang det opstod...og det er mere end 30 år i ALLE afskygninger...alt fra Black Sabbath, Anubis Gate, Frostmoon, Annihilator, Opeth, Alice In Chains, Naglfar, Manowar og Judas Priest til Live...som er et krsitent heavy metal band. Og jo...jeg går i sort tøj...det føler jeg mig hjemme i...Det har jeg gjort i lange perioder gennem hele mit liv...tror bare jeg bliver her...Hvorfor skulle jeg andet når jeg nu kan lide det? Men jeg er fandme ikke satanist hehe ;o)
Der er noget metal, der udskriger satanistiske budskaber, men det er da meget få. Hvis man gider sætte sig at forstå Cradle Of Filths tekster ...så begynder man sgu en opdagelsesrejse ind i en eventyrlig, symbolsk, rå, poetisk og meget udtryksfuld verden...
Men det sjove ved denne debat er, at jeg har åbnet nøjagtig den samme et sted, hvor det fortrinsvis er unge mennesker der kommer...og de har noget helt andet at sige....Noget meget mere jordnært og forståeligt...
Enoch skal man bare sige "SATAN" til...så mister han alle bladene...det er ikke en holdning...det er angst...Det har jeg også sagt til ham.
Han må svinge sig op på et højere plan end det der....
Men egentlig var det om unge metalfreaks uretmæssigt blev mobbet, med at være satanister...bare fordi de går i sort klunz og så fremdeles...Det er der nogen, der bliver..og jeg synes det er et problem, at blive mobbet med noget der overhovedet ikke er mening i. Men det lader ikke til andre er klar over det....det er sgu da trist.
tilføjet af

Griner

Det har jeg aldrig lagt mærke til, men nu kan jeg selvfølgelig godt se en klar sammenhæng.
Jeg vil for eftertiden lægge grundigt mærke til (de højst sandsynligt) satanistiske sangtekster, vi må lægge øre til overalt, og kan jeg ikke umiddelbart finde noget suspekt, så graver jeg bare dybere. Jeg skal nok finde det :-)
PS. Sidder og lytter til "Der bor en bager.." Har travlt!
tilføjet af

Du går i selvsing Enoch

Prøv lige skift briller...
"Er det sådan ude i lille Danmark at unge mennesker, der hører heavy metal og iklæder sig det dress, der signalerer den interesse...bliver antaget for at være satanister? Bliver de mobbet med det? Hvorfor?"
jeg siger at unge der hører heavy metal, som også iklæder sig det dress, der signalerer den interesse...DET DRESS DER SIGNALERER DEN INTERSSE er feks sådan noget som det her:
http://www.allposters.com/gallery.asp?aid=2028364915&c=c&search=44034&cat=44031&GCID=s15100x017%2DT%5FShirts&KEYWORD=%5BBand+Shirts%5D
Kender du EDDIE? Kig ham lige: http://images.google.dk/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ada-DK%3Aofficial_s&hl=da&q=eddie+Iron+Maiden&btnG=S%C3%B8g+i+billeder
Alle der kender Iron Maiden kender Eddie...men jeg gider sgu næsten ikke fortælle dig om det fantastiske i at et makabert monster..af typen undead...symboliserer en kæmpe masse og en ånd der ikke kan slås ihjel.
Eller ManOWars True Warrior: http://www.sfondideldesktop.com/Images-Music/Manowar/Images-Music-Manowar/Images-Music-Manowar.jpg
Ham ser man aldrig ansigtet på...han er symbolet for: Stay Metal - Stay True! De krigere der bekæmper falskhed! Men det forstår du ikke vel?
Jeg tror simpelthen at du må erkende at der er noget du ikke ved en fløjtende fis om.
tilføjet af

LATTERBRØL!

hahahaha jeg var lige ved at trille ned af stolen her....
I cant say anything except laughing is nice...et virkelig sort budskab fra Pink Floyd's "Brain Damage" fra "Dark Side Of the Moon"...'Kæft det er næsten så skummelt og gedulgt (fedt ord ikke?) så man næsten får ondt i maven...
Hende Floyd der (hun er lyserød ergo en kvinde)...SHE'S THE DEVIL IN DISGUISE...Tror Cliff Richard fandt ud af det...Aj...nu må jeg hellere stoppe
Jeg er sikker på der er skjulte beskeder i Der bor en bager..som heller ikke giver mening hvis du spiller dem bagfra HAHAHAHAH
Keep up the good spirit!
tilføjet af

Du mener....................

...at jeg går i selvsving over dit oprindelige spørgsmål, hvis du ellers kan huske hvad du spurgte om?
Du skriver:
"...men jeg gider sgu næsten ikke fortælle dig om det fantastiske i at et makabert monster..af typen undead...symboliserer en kæmpe masse og en ånd der ikke kan slås ihjel.
Eller ManOWars True Warrior: http://www.sfondideldesktop.com/Images-Music/Manowar/Im ages-Music-Manowar/Images-Music-Manowar.jpg
Ham ser man aldrig ansigtet på...han er symbolet for: Stay Metal - Stay True! De krigere der bekæmper falskhed! Men det forstår du ikke vel?
Jeg tror simpelthen at du må erkende at der er noget du ikke ved en fløjtende fis om".
citat slut.
Svar: Jeg ved ikke rigtigt hvad der er med jer her på denne debat.
Igen, igen:
Du spurgte om "folk bedømmer dem der lytter til heavy metal og klæder sig i sort bliver "moppet" for det og sammenkædet med Satanisme.
Det har jeg svaret på, ja det gør de. Jeg har også forklaret hvorfor. Så hvad drejer debatten mellem dig og mig nu sig om?
Prøver du at gøre dig klog på min bekostning? Det her jeg ikke noget imod. Jeg er sådan set glad for, at det er dig der ved ”så meget om” Satanisme og jeg der ikke gør. Jeg er faktisk nemlig godt ligeglad.
Enoch
tilføjet af

Ikke underligt for den oplyste.

Alice Cooper, som godt nok ikke er direkte metal, men dog har haft nogle elementer af "kulturen" ind over specielt sin sceneoptræden (og generelle fremtoning).
Han er da vist katolik, er han ikke? Han er i hvert fald kristen.
Og der var vist også noget med bandet P.O.D, var der ikke?
You can't judge the book by it's cover!
Citat slut.
--------------------------------------------------------------
Denne kommentar er det jeg svare på og som du undre dig over hvad jeg svare.
Imidlertid har man lidt bekendtskab med Bibelen (som jo altså er den diametrale modsætning til Satanismens budskab) så vil du vide, at der står: Satan selv giver sig ud for at være en lysets engen”. Citat slut.
Derfor kan man muligvis ikke bedømme en bog på dets omslag, ”You can't judge the book by it's cover!”, men du kan cover a lot of shit.
Altså du kan give det udseende af at det er noget godt og så er det dog så skidt. Det kan man godt skjule bag et cover. Capice?
Enoch
tilføjet af

Kan forstå du er Sussi og Leo-fan

Siger mig din musikalske viden er smal og med det mener jeg at der er få genre at finde på din cdhylde.
tilføjet af

Desværre, Cannae.............

du er "fanget" i et spin du ikke kan frigøre dig fra ved egen hjælp.
Jeg kan intet gøre for dig, men jeg vil bede for dig.
Enoch
tilføjet af

Forstå.

tilføjet af

Spotter du?

Det ville jeg ikke gøre. Husk på den verden du lever i.
Er du tilfreds med den? Synes du tingene er som de bør være?
Enoch
tilføjet af

Er du....................

kristen?
Enoch
tilføjet af

Du spotter Herren,

Du skriver:
"Man bliver jo ikke en indsat i et amerikansk fængsel af at høre punk-musik ". citat slut.
Svar: er du sikker på det?
Enoch
tilføjet af

Kors --- fisk?

Korset blev godt nok brugt til at torturere Jesus til døde, dersom man er kristen og tror på det.
Men efterfølgende blev korsest et symbol på frelse og opstandelse og evigt liv.
Derfor også en fisk, som var de første kristnes symbol, fordi Satanisterne ville dræbe dem alle.
Læs Johannes Åbenbaringen kap. 12.
Enoch
tilføjet af

Input = output.

Halfevil333, hør nu her.

Du er selv misinformeret halfevil333. Hør nu her, jeg svarede på dit indlæg om ” bliver de der lytter til heavy metal forbundet , evt. moppet for at være satanister”? og mit svar var, ja det gør de af de og de grunde, som du referere til jeg henviser til.
Herfra og så til det du nu begynder på:
1)
” Det gør det også vildt vanskeligt at tale med dig...du går sådan helt i spåner når man siger SATAN eller SATANIST...og tænk dig...det er ikke en skid! Det er bare ord...mennsekopfundet æwl Det findes kun...hvis nogen siger det findes...når de er døde findes det ikke mere...Hvad er det så? Ja...jeg synes man kan kalde det en ILLUSION! Ligesom religion! Total ultimativt magtmiddel, hvor menneskers angst indgår som vigtigste ingrediens...det er den der giver dem behov for at tro på et eller andet BRAHHH.... Tænk dig en gud...som er uforanderlig? Kan du forestille dig det? ”
citat slut.
2) ”Nå...men hvis du siger gud har været den samme som "han" altid har været...så kunne det interessere mig at vide, hvorfor i alverden det så var vigtigt at sende en bydreng der lige kunne informere om ophævelsen af menneskernes gamle pagt med den straffende og dømmende gud og at der nu var kommet en afløser...nemlig den tilgivende og altfavnenden gud! ”
citat slut.
Spørgsmål: Er det noget du gider debattere? Der er to muligheder. Enten ved du noget jeg ikke ved, eller også er du uvidende.
Enoch
PS. Jeg vil udfordre dig.
tilføjet af

meget farligt.

Du spotter noget du burde vise ærefrygt.
http://www.udfordringen.dk/art.php?ID=10
Enoch
tilføjet af

Sjovt, du spørger

For ja, det er jeg faktisk.
Jeg må samtidig sige, at den Gud, jeg kender som næstekærlig og tilgivende, intet har at gøre med den Gud, du bruger til at slå de mennesker i hovedet med, som ikke retter sig efter de regler, DU mener en god kristen skal følge.
Min tro er mellem Gud og mig.
I trosbekendelsen hedder det bl.a "....Og på Jesus Kristus, hans enbårne Søn, vor Herre, som er undfanget ved Helligånden, født af Jomfru Maria, pint under Pontius Pilatus, korsfæstet, død og begravet, nedfaret til Dødsriget, på tredje dag opstanden fra de døde, opfaret til himmels, siddende ved Gud Faders, den almægtiges, højre hånd, hvorfra han skal komme at dømme levende og døde."
Netop derfor gør jeg mig ikke til dommer over mine medmennesker. Det er simpelthen ikke noget, jeg skal blande mig i.
Jeg ser i øvrigt ingen forskel mellem rabiate muslimer og ditto kristne - andet end, at de henholder sig til forskellige bøger.
tilføjet af

Whatever!

Du ser jo spøgelser overalt.
Hvor må det være besværligt, at leve i din verden.
tilføjet af

Jeg spotter ikke....det var noget man gjorde i gamle dage

Det her hedder humor, ironi og satire.
Men du må da gerne rende rundt og føle dig bespottet...sådan lidt a la Jesus-agtigt. Men du misser pointen.
Humor er med et glimt i øjet og ikke fordømmende...ikke fyldt med had...Enoch...jeg har ingen grund til at hade dig, men jeg kan godt føle det lidt synd for dig, for du har ingen glæde indeni. Du har angst og du føler dig forfulgt...og du har drejet denne debat et helt andet sted hen med dit religiøse vrøvl.
Og religiøse er ikke altid fint og fromt...det er extremistisk, diktatorisk, snævertsynet og anvendes som en magtfaktor. Og den form for religiøsitet har du jo ikke noget problem med at bifalde.
Så jeg synes ærlig talt at det er DIG der SPOTTER...for du tager Herrens navn forfængeligt. Du tager guds navn til indtaægt for din egen snæversynede fanatisme...det har så hverken noget med glæde eller glimt i øjet at gøre.
tilføjet af

Du kan bare gå tilbage

i de andre debatter vi har haft om det emne...Jeg mener ikke noget andet nu, end jeg hele tiden har ment.
Det skal ikke ligge her i denne debat under musik vel? Kan du se at du har vredet det oprindelige emne ud af led?
tilføjet af

Det må jeg nok sige

Det var en hurtig og meget fejlagtig konklusion. Jeg kan også undre mig lidt over hvorfor du skriver det...hvad er det du vil bidrage med?
tilføjet af

Nej du

"Så hvad drejer debatten mellem dig og mig nu sig om? "
Svar: ikke noget Enoch. Jeg behøver ikke høre dien meninmger hele tiden. Jeg ville gerne have nogle andre på banen som VIDSTE lidt mere om det. Dem der har prøvet det på egen krop, eller dem der simpelthen uden at vide hvorfor kobler heavy metal sammen med satanisme, selvom det er helt yt
Ikke dem der nøjes med at betragte verdenen gennem noget de har læst. Det er ligesom ikke der det foregår. Så jeg ville være tilfreds hvsi du ikke blandede dig yderligere. Du har gjort din holdning klar...i hele debatten...du har faktisk SPAMMET den til så den nu ligner en debat om satanisme....Det er TRÆÆÆÆÆÆLS
tilføjet af

Så gå dog væk med dig!

Lige det her indlæg jeg svarer på...det var en person der havde FATTET hvad det var debatten handlede om...oge jeg prøver at komme i dialog...og du katser dit lort her også...hold dig nu til de religiøse debatter, hvor du kan brække dig ud over det hele. Det her er fandme træls at man ikke kan snakke om musik og koblingen til satanisme uden du skal fylde debatten op med DIN opfattelse. Du bør give plads til andre Enoch. Men du retter dig ikke efter hvad du bør...du ser kun dig selv og dine egen behov for at sprede dit præ'k.
Men i den anden ende er der bare ingen, der har behov for at høre på det!!!!! Så hvis du nu gerne vil i dialog med andre...så skal du fandme tage at lære at lytte!!!!
Og skrid så ut a min kiosk!
tilføjet af

lolll.

;-))
tilføjet af

"Spotter herren"

ÆWL blev der sagt. Jeg er ligeglad med den HERRE du æwler om...og jeg synes ogdå du skulle tage at tage afstand fra ham. Det er et billede i dit hoved, der forhindrer dig i at se og høre verden omkring dig. Jeg spotter sgu da ikke nogen. Det er ikke noget jeg gider at bruge min tid på...
Du skulle tage at få dig noget kulturelt og sociologisk indsigt. HIPPIER var da heller ikke nødvendigvis allesammen narkomaner vel? Nej...og idag er det at være hippie sådan lidt retro..ret fedt...lidt komisk, men meget ok, for det har en atmosfærer af fred og blomster. Men ordet kom sig altså som en betegnelse for de narkomaner der havde stukket sig med kanyler overalt og til sidt kun havde hofterne at stikke i! Hip=Hofte!... På samme måde har ordet Punk udviklet sig og står nu som en genre...ikke som betegnelse for dem der ligger nederst i hierarkiet i et amerkiansk fængsel...tinge flytter sig...og det synes jeg sgu ogås du skulle tage at gøre. Eller LÆRE noget enoch...lad være at tro du ved alt!
tilføjet af

lad nu være..

..med at blive komme med dine vanvittige links til fanatiske hjemmesider, de får dig ærligt talt til at virke sindsyg! dit fucking misfoster.
tilføjet af

Nu har jeg jo ikke..................

fortalt hvad min mening er uden, at du naturligvis kan gætte.
Men du skriver:
"Det her er fandme træls at man ikke kan snakke om musik og koblingen til satanisme uden du skal fylde debatten op med DIN opfattelse".
citat slut.
Svar: Jo, nu vidste jeg jo ikke, at denne debat kun var for ja-sigere, men for mig betyder det intet. Jeg mener, at musik handler mere end om noder og papir, det handler om tanker og følelser og den åndelige verden.
Ud af intetheden dannede ”energierne” hvad som blev synligt og siden har mennesket kunne tage brug af den dimension også.
Så jeg har intet spec. imod dig der dyrker Satanisme jeg vil blot advare dig. At du så ikke tager advarslen alvorligt betyder kun noget for dig.
Enoch
tilføjet af

Det er jo ikke.....

særligt befordrende for verdensfreden den svada du bringer.
Det er for i øvrigt ikke mig der har skrevet de sider på Internettet, jeg henviser blot til hvad andre siger og mener, som et supplement til det argument, at jo; folk bedømmer dig ud fra din åndelige habitus.
Personlige er jeg for så vidt ligeglad med om du vælger Satanisk musik eller ej, men i en debat må jeg vel sige hvad jeg mener uden at du behøver at skrige.
Tror du det kan ha` noget at gøre med din musik, at du reagere på Gud og Jesus som du gør?
Enoch
tilføjet af

Tror du.....

Du skriver:

”ÆWL blev der sagt. Jeg er ligeglad med den HERRE du æwler om...og jeg synes ogdå du skulle tage at tage afstand fra ham. Det er et billede i dit hoved, der forhindrer dig i at se og høre verden omkring dig. Jeg spotter sgu da ikke nogen. Det er ikke noget jeg gider at bruge min tid på...
Du skulle tage at få dig noget kulturelt og sociologisk indsigt. HIPPIER var da heller ikke nødvendigvis allesammen narkomaner vel? Nej...og idag er det at være hippie sådan lidt retro..ret fedt...lidt komisk, men meget ok, for det har en atmosfærer af fred og blomster. Men ordet kom sig altså som en betegnelse for de narkomaner der havde stukket sig med kanyler overalt og til sidt kun havde hofterne at stikke i! Hip=Hofte!... På samme måde har ordet Punk udviklet sig og står nu som en genre...ikke som betegnelse for dem der ligger nederst i hierarkiet i et amerkiansk fængsel...tinge flytter sig...og det synes jeg sgu ogås du skulle tage at gøre. Eller LÆRE noget enoch...lad være at tro du ved alt! ”
Citat slut.
Svar:
Du kan naturligvis tro hvad du vil og du kan fravælge Herren som det passer dig. Det er frit valg. Imidlertid synes jeg du går lidt over gevind, ikke?
Tror du tidernes ugunst er kommet af sig selv?
Enoch
tilføjet af

Tror du ikke.................

du skulle lære lidt manér?
Enoch
tilføjet af

Jeg snakker ikke om hvad satanisme og satanister er......

Det gør jeg faktisk heller ikke.
Enoch
tilføjet af

Nej,

det kan jeg virkelig ikke se.
Du spurgte om folk bedømmer dem der lytter til heavy metal musik og forbinder det til Satanisme og jeg svarede; ja, det gør folk og så henviste jeg til forskellige link hvor det klart ses, at det gør folk.
Jeg har faktisk overhovedet ikke sagt hvad jeg selv mener, sådan da, ikke i forbindelse med dit spørgsmål.
Enoch
PS. Og for i øvrigt skriver jeg lige der hvor det passer mig, med eller uden din tilladelse. Du bestemmer kun om du vil svare mig eller ej. Ellers bestemmer du intet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.