3tilføjet af

Samfundsproblem: Manglende interesse for politik.

Specielt de unge interesserer sig ikke længere for politik...
Det er et faktum af medlemstallene for de danske politiske partier er faldet fra 40% til 5% over de sidste 25 år... Hvorfor? Fordi ingen har gidet lave et sted hvor alle kan være med... Ingen har forsøgt at debattere politik på de unges præmisser...
Et nyt forum åbner op for løsningen på dette problem. http://www.politicom.dk åbner et forum hvor unge og ældre kan diskutere politik.
Politicom er bygget op omkring et pointsystem som belønner de dygtigste debattører. Man kan deltage i debatter, give de bedste holdninger credits. Battle mod andre brugere på amerikansk vis og deltage i afstemninger. Altsammen i jagten på point og præstige.
Første konkurrence er netop afsluttet og vinderen vandt et gavekort til en restaurant på 1.000 kroner. I april kommer en ny konkurrence hvor den bedste debattør bliver belønnet med en TV.
Kig ind på politicom.dk og diskuter politik i sjove rammer!
tilføjet af

Politikerproblem: Manglende politisk ansvarlighed

Det hele er jo efterhånden en stor gang "spin" styret af ansatte til dette samt en generel vasken hænder når noget går galt.
"Magtens mænd/kvinder" idag bliver mere styret af egne ambitioner, og magtliderhed end at løse de mest basale problemer for borgerne.
Hvem sagde politikerlede? efterhånden mange, og der bliver flere.
tilføjet af

Hvorfor hedder det 'politi com'?

At de unge er ligeglade, er vel ikke noget problem. Det er værre, hvis nogen over 25 ikke følger med.
Vi behøver vel ikke partout være medlem af et politisk parti alle sammen. Der kan immervæk kun være 179 i folketinget, og 14-1500 rundt om i byrådene.
Personligt har vi det lige godt, om det er en SR eller VK regering, så vi ved ikke rigtig, hvad vi skulle kæmpe for. Blot der er fred i Europa, så er vi tilfredse.
tilføjet af

Hvorfor hedder det Politi com ??

Det kender jeg svaret på, i og med at det er mig der har lavet siden.
For et par år siden da idéen opstod hed den debatten.dk og var en del af et eksamensprojekt, det domæne var jo så optaget, så derfor var der ingen mulighed for det navn.
Politicom blev navnet da det er et politisk comunity🙂Politic(s) = politic com = comunity🙂det er egentlig den simple forklaring :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.