6tilføjet af

Salmonella Epidimi

I julen 1999 døde der to mennesker fra landsbyen Ejstrupholm. En far og hans søn døede af salmonella forgiftning, efter at havde spist en kiksekage. Mange blev rystet over denne hændelse, efter som salmonella helst ikke skulle være dødelig. Hvert år bliver omkring 800-900 danskere ramt af salmonella forgiftning, men tallet ser dog ikke ud til at stige, alligevel er der faktisk kommet en stigning af antallet af dødsfald pga. af salmonella. Tallet har vidst, at i løbet af de seneste par år, er 8 ud af 100 danskere døde af salmonella. Danske fødevare frygter nu, at der er en salmonella epidimi på vej. Flere undersøgelser viser nemlig, at ca. 10 slagteri fabrikker i Danmark, har kød infiseret med salmonella, men flere eksperter mener, at kødet, som var salmonella infisiret, kommer udefra, da det meste af det infiserede kød, stammede fra udlandske kvæg, fjerkræg og grise.
Frygter du, at der vil komme en salmonella epidimi?? Skal vi holde op med, at få kød ude fra og kun slagte vores egne kvæg, fjerkræg osv.???
Kan vi selv gøre noget???
Skriv din mening om det her.
tilføjet af

Rart at se dig, forsøge dig med andet end

sjofle vittigheder....
Men dine tiltag er mig noget uaktuelle. Find emner, der er oppe i tiden - ikke 10 år gamle som udgangspunkt - så har du nok mere held med at få folk i tale.
tilføjet af

Nej jeg er ikke bange

for salmonella.
Den bakterie har alt fjerkræ i naturen og menneskene har i århundreder fået den ind med maden, men i dag desinficerer og steriliserer vi os selv til at blive svage overfor infektioner, vores imumforsvar får aldrig lov at arbejde, derfor bliver vi syge.
Salmonella dræber i forvejen kun mennesker der er svage, da et raskt og stærkt menneske ikke sådan lader sig slå ihjel.
Med lidt almindelig køkkenhygiene og omtanke er det helt ufarligt at spise kød, men ok, hvis man absolut skal have rosastegt fjerkræ er man i risikogruppen.
Med hilsen
Ernst
tilføjet af

Gennemsteg.....

...dit fjerkræ og dit svinekød, så skulle det problem være løst. Det er fuldstændig ligemeget hvor kødet kommer fra, så længe du udviser ordentlig køkkenhygiejne og gennemsteger dit kød, får du ikke salmonella.
tilføjet af

Det her emne ER oppe i tiden

Så i stedet for at være ham/hende der sviner, skulle du måske selv opdatere dig med hvad der foregår.
Desuden er du jo også meget velkommen til selv at skrive nogle interesante indlæg der er oppe i tiden, hvis det er det du efterlyser.
Og til sidst, så er der jo ingen der siger du behøver at forfølge folk hvis du ikke kan lide dem. Du kan jo bare lade dem være, hvis du bliver for provokeret af deres indlæg?!
tilføjet af

Nemlig kajsa

jeg har lige spist rosastegte bøffer, er ikke bange for det, jeg holder skæg for sig og snot for sig, så er risikoen ikke stor for forgiftning.
Blot man undlader at have andre fødevarer i nærheden af råt kød, sker der ikke noget, det er når man spiser f.eks. rå grøntsager som har været i kontakt med råt kød eller køkkengrej som har været brugt til råt kød, og omvendt, vask altid dine kvive efter at de har været brugt til kød eller grøntsager, aldrig bruge samme køkkengrummedyr til begge dele uden afvaskning i varmt vand.
Følger men den simple regel er risikoen for forgiftning næsten lig nul. dog hvis f.eks. kød har ligget længe i køleskab kan bakterier have været aktive og dermed have afsat gift i kødet og bakterier kan man slå ihjel med varme, men den gift de afgiver fjernes ikke ved opvarmning, så pas på med langvarig opbevaring af fersk kød udenfor fryseren.
tilføjet af

Derfor er det faktisk også bedst...

...at optø kødet langsomt i køleskabet i stedet for udenfor. Væksten af bakterier bliver hermed ikke så aggressiv
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.