10tilføjet af

Roser på Solen

Godmorgen...en våd og dryppende en,
Bladrer løseligt igennem div. indlæg og møder gang på gang oplæg til debat vedr. tonen på vores sol, knald perler (?), manglende vid omkring det vi vælger at skrive om osv.
Så var det jeg blev grebet (simpelthen!) af en stor lyst til, fra mit lille verdenshjørne, at takke alle jer solister som har en mening i tør dele, takke for vitserne, historierne fra jeres liv, humoren (holder jeg specielt af), de hede politiske diskussioner, digtene, musikken, initiativet og lysten til at deltage i jeres medsolisters op og ned ture i hverdagen...ja det hele.
Hvis man nogle gange får fornemmelsen af at stå udenfor og kigge ind, er det vel tildels også fordi man ikke melder sig ind??!
Mht. de få som får sig en "sviner" på andres bekostning, høre jeg en ret entydig besked fra størstedelen af os herinde; bid ikke på krogen - ingen af os ka bruge det til så meget andet end at tænke vore egne små tanker om dem. - Og er man til den slags...kan man jo kører sine indestængte agressioner af med ligesindede!
Samtidig tænker jeg også at, hvis man ønsker en seriøs (det har jeg et par gange hørt efterlyst) debat, er intet vel for stort eller småt...;)))
bedste hilsner Annie
tilføjet af

Godt indlæg

Altid rart med noget positivt :0)
Hav en rigtig god dag :0)
tilføjet af

Annie Hall's fornemmelse for sne

Rart at læse du går ind for 16:9 format, men også respekterer det gamle 4:3.
*FB* - Med ønsket om en god dag til dig
tilføjet af

tja tonen er til tider beklagelig, men

knaldperle er nu ikke det væreste, der bliver brugt.. det er ofte brugt i en humoristisk tone. Jeg synes, det er endnu værre, når folk er ondskabsfulde og beskyder hinanden for at være det ene eller det andet.
dvs. at man gør sig klog på den andens religiøsitet, udseedne, familieforhold og andre ting, man af gode grunde ikke ved noget som helst om.
Men ja, giver dig ret.. men en familie har sine op og nedture og er ind imellem urimmelig og er der plads til det og plads til en undskyldning.. så er solen vel et trygt sted at være :-)
så godmorgen til dig og alle andre... :-)
vh anonym
tilføjet af

Roser og kritik

Der skal være plads til begge dele men kritik kan også gives på en god måde uden aggresioner.
at bevæge sig i en debat vil der komme kritik og det skal personer være forberedt på .
god dag selv om der er regnvejr :-)
tilføjet af

Knus til dig:o)

...knusuddeleren
tilføjet af

Der er du jo igen...

...med dine knus :)!
Der er stor forskel på en knusuddeler og en brugsuddeler!!!
Hvad med at offentliggøre din profil, så vi kan besøge dig, sende et knus, en tanke ell. andet lunt?
Knus lige tilbage til dig :)))!
Annie
tilføjet af

Tak er kun et fattigt ord, som vi alle burde bruge lidt ofter.

Hej Annie
Tusinde tak for dit dejlige og positive indlæg!! Hvor du takker alle os debattør her på sol, som har en mening vi tør dele, du takke for vitserne og historierne fra vores liv.
Jeg ville da også lige skrive et par ord til din lille verdenshjørne, jeg har ellers skrevet rigtig mange indlæg herinde på sol. Og uanset, om det var positive ting, oplysninger, gode råd, eller mine meninger!! Ja så har der altid været nogle brokkehoveder, der absolut skulle ødelægge mine indlæg!!
De kunne sågar svine mig til om alt muligt, som slet ikke omhandlede indlægget, jeg havde skrevet.
Derfor har jeg ikke skrevet herinde på sol i lang tid, nu tør jeg lige så stille, at komme på banen igen!! Nu tænker jeg mig bare om 3 - 4 gange inden jeg logger på send indlægget.

Nu kan jeg ikke rigtig huske tilbage, på alle de indlæg jeg har skrevet, om vi to Annie har skrevet nogle grimme gloser til hinanden, jeg kan næsten ikke tro det!! For du virker som en rigtig glad og positiv person.
Men har der været nogle indlæg, hvor vi to Annie har skrevet noget grimt til hinanden, så vil jeg da være den første, til at sige undskyld!!

Forsat rigtig dejlig vinterdag og nyd den for den kommer aldrig igen!! November er den måned, hvor alting ender og ingenting begynder. De sødeste hilsner fra Dorthe.
tilføjet af

dejligt

du er begyndt at tænke dig om, inden du trykker på sendknappen.
håber du har taget noget af kritikken til dig, så dine armbevægelser for fremtiden bliver mindre anmasende, så er det som sagt plads til alle.
tilføjet af

godeftermiddag fra mig :o)

Følger gerne trop, og sender en masse roser og glade tanker og knus ud til alle http://home.no/solstraalen/knus.gif
Selv er jeg vist aldrig blevet generet her på SOL, ihvertfald må det have forbigået min opmærksomhed ;o) men jo, jeg ser da ofte at mange andre får ødelagt ellers gode emner, hvilket da er synd.
Så et positivt indlæg som dit er bestemt bare SUPER. Det kan da kun bringe smilet frem
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

onsdagen...

kravler mod sin slutning...og jeg vil bare sige tak (igen...er der ved at gå vane i den :)) for jeres tilbagemeldinger.
Har vandret til og fra dagen igennem og glædet mig over jer.
Storsmileren ;)))
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.