3tilføjet af

Rodgivning

Er rodgivningen før en evt.abort som den bør værre
Er det nok kun at rodgive kvinden? eller bør man også op lyse fadren om de store psygiske ploblemer en abort kan værre for kvinden og for parforholdet efter følgende.
Man bør tænke på at kvinden er i en vanskelig sitiuation og måske har svært ved at over skue hendes situation
tilføjet af

hvad mener du med at rodgive

Mener du ikke RÅDGIVE??? Så kan vi svare dig!!!
tilføjet af

Nej!

Rådgivningen er slet ikke god nok. Har mødt mange der har fortrudt en abort og som har svært ved at komme videre. Abort burde være allersidste nødløsning og ikke en slags opfordring fra systemets side. Det er slet ikke rimeligt at så mange kvinder skal leve med sådan en skyldfølelse af, at have slået et barn ihjel! Mænd skulle helt klart også rådgives, men dette burde være generelt, da de i konkrete gravide situationer bare kan lade være at dukke op og skide på det hele.
Mænd der ikke tager ansvar for deres børn, skulle gøres til et tabu! Kvinder der fravælger abort skulle man tage hatten af for, og give dem gode muligheder for at nogle kunne delvist overtage mandens del af ansvaret, så det ikke er så uoverskueligt at gennemføre graviditeten.
tilføjet af

abort?

Det kan også godt være, at kvinden ikke kan tage ansvar for barnet, hverken sit eget ansvar eller mandens.
Som at sige, at hun anerkender livets lov og ret, men hun kan bare ikke selv finde meningen med dets forudsigelighed og regler lige nu.
Hun kender til at livet kan være dejligt, men kan ikke tage ansvar for at oplære barnet i det fordi hun ingenting ved.
I det tilfælde kunne det være rart, at hun kunne overdrage hele ansvaret til faderen, mens hun selv kan spørge om det hun undrer sig over, eller finder interessant.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.