4tilføjet af

Ro på hjemmefronten under EM

Haves: verdens dejligste kæreste...
Søges: gode råd til, hvordan jeg også stadig har hende efter, at jeg har set samtlige kampe fra EM, læst både BT og EB hver dag mens det står på, og måske røget lidt flere cigaretter og drukket lidt flere øl end normalt...
Nogle gode råd - og blomster er ikke kreativt nok!
Mvh
Fodboldnarkomanen...
tilføjet af

forkæl hende!

Selv om der er EM, spilles der jo ikke kampe konstant, så på de tidspunkter/dage, hvor der ikke er bold i fjernere, kunne du jo gøre lidt for at forkæle hende f.eks. en gang massage eller hvis du selv kan lave mad, så lav en god middag, og lav en rigtig romantisk aften ud af det.
Hvis ikke dette virker, jamen så spørg hende, om ikke hun vil invitere en veninde med i biffen eller på cafe, så skal du nok gi´ og så ønsk hende en rigtig god tur, så vil hun garanteret synes, du er rigtig sød!!!!
I det hele taget bare sørg for at give hende masser af opmærksomhed, når du ikke er opslugt af fodbolden, så er jeg sikker på, du også har hende efter EM.
Held og Lykke
Den fodboldgale mor.
tilføjet af

dankort

Giv hender dit dankort så for du ro i lejeren. Eller en tur til Cariben,det er kreativt.
tilføjet af

Videoen er opfundet

Selv om du er meget interesseret i fodbold, synes jeg nu at du kan vise at hun trods alt er vigtigere end fodbolden (ellers skal du nok kigge dig om efter en ny kæreste). Inviter hende f.x. i byen eller et eller andet sted hen hvor det kun er Jer to. (Selvfølgelig skader det ikke at gøre diskret opmærksom på at du denne ene gang har valgt fodbolden fra i stedet for hende. "Jeg tænder lige for videon så den kan optage fodboldkampen mens vi er i byen skat".) Det skal nok give dig en ekstra stjerne i bogen (har jeg selv erfaret), at du en gang i mellem vælger fodbolden (eller en anden vigtig ting) fra til fordel for hende.
Det skader jo heller ikke at gøre hende opmærksom på at du skal se fodbold i god tid, men samtidig afsætte tid til hende.
Held og lykke!
SurferDude
tilføjet af

Minus dankort

Lad være med at hoppe på den med at du bare kan give hende dit dankort. Der er sgu ingen piger med respekt for sig selv, som vil shoppe, bare fordi du sidder og fodbold. Det er en skrøne at alle piger elsker at shoppe.
Og hvis hun virkelig bliver glad for at låne dit dankort, så synes jeg lige du skal overveje jeres forhold. For hvad skal hun så bruge dig til, når kampen er fløjtet af.
Vil du virkelig bytte dig selv for et dankort????
Næ, giv hende et middag derhjemme med noget lækkert mad og drikke. Eller tag en tur til noget hun er interesseret i. Er hun vild med kunst eller en tur i svømmehalen, så er det i gør sammen.
Held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.