1tilføjet af

Red Nürburgring!

Jeg var nede at prøve den legendariske bane i den forgangne sommer (hvilken oplevelse). Jeg undrede mig dog over det kæmpe milliard-projekt i form af det kæmpe exhibition-område, som stod tomt.
Nu læser jeg med gru, at private investorer - uden nogensomhelst baggrund i motorsport - har købt banen og står bag det alt for dyre byggeri, som giver et kæmpe underskud. Vi kan derfor i fremtiden - måske allerede i sæsonen 2011 - se frem til færre aktiviteter på banen, væsentlig dyrere priser for prøvekørsel, færre løb, da man må spare i vedligeholdelse osv.
Ref: http://jalopnik.com/5684589/save-the-nurburgring
Hvorfor er det altid, at der kommer stormoguler ind alle steder og komplet ødelægger originaliteten, indfører multi-shoppinghalls undsoweiter, som kan ses over snart hele verdenen. I dette tilfælde er det helt grelt, da Nürburgring er motorsportens Mekka #1!
Meld dig til denne FaceBookside og udtryk din utilfredshed:
http://www.facebook.com/SaveTheRing?v=info
Det var da godt nok årets dårligste nyhed for mig - fik min "dåb" der sidste år, og havde regnet med at jeg skulle komme tilbage til den 20,8km lange bane hvert år til jeg dør. Hvorfor skal der altid være nogle rigmænd uden nogensomhelst sund fornuft, der skal ødelægge det hele? [:*(]
tilføjet af

glemte at nævne

at byggeherrerne også har bygget det, der skulle være verdens hurtigste rutchebane i komplekset. Den har dog skadet og invalideret mange bygningsarbejdere, men skulle med vold og magt bygges færdig, den kommer aldrig til at virke:
http://www.general-anzeiger-bonn.de/index.php?k=loka&itemid=10001&detailid=743996
Hvorfor f%#!&!!&$##! bygger man en rutchebane når man i forvejen har verdens fedeste motorsportsbane??
De nye ejere er da komplette idioter!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.