14tilføjet af

Ravne mor

I station2 på tv2 kunne man idag se et indslag, hvor moren til de sex misbrugte børn i Tønder, udtalte sig om sagen. Hun siger hun forlod børnene, fordi hun var bange for deres far. Beskrev hvordan han havde slået hende og hvor dårligt hun havde haft det. Jeg er da fuldstændig ligeglad med, hvor hårdt hun har haft det, når hun bare kan forlade sine børn på den måde. Hun vidste hvad de blev udsat for. Alligevel vælger hun at redde sig selv, og lade sine børn sejle i deres egen sø. Min medynk får hun sgú ikke.
En mor skulle gerne gøre alt for, at beskytte sine børn, og sætte sig selv i anden række.
Hun burde have en hård straf selv.
Forbandede egoistiske kælling.
tilføjet af

Hvorfor tramper du på hende?

Hun er da en sølle eksistens.
Hørte du ikke efterfølgende - lige som vi andre der så udsendelsen - hvad forklaringen er på hendes meget uhensigtsmæssige adfærd?
Har du slet ingen medmenneskelig forståelse? Eller er du bare en halvringe mor, med dårlig samvittighed?
tilføjet af

Ramt forbi

For det første er jeg ikke selv mor. For det andet mener jeg ikke, der er nogen undskyldning for det, hun har gjort. Hun kunne have stoppet det, inden det kom så vidt.
Håber godt nok ikke du selv har børn.
tilføjet af

FØJ

Jeg håber sgú heller ikke hun har børn. Tænk hvad de kunne udsættes for, med den holdning deres mor har. FØJ
tilføjet af

Jeg er 100% enig med dig Antonisette

Jeg så også udsendelsen og sagde det samme som dig. Jeg er mor, og jeg vil forsvare mine børn med næb og klør.
Der er intet i denne verden, der undskylder denne mor. Uanset hvor bange hun var for manden, så overlader man fandme ikke forældremyndigheden til sådan et udyr.
Noget helt andet er så, at jeg fatter ikke den latterlige lille straf til de forbandede mænd.
Jeg hørte lige i dag, at den unge mand, der voldtog en ung pige 3 gange fik 6 år. Det er ikke en dag for meget, men de udyr skulle MINDST have lige så meget.
En venlig hilsen til dig !
tilføjet af

hårde straffe

Straffene for sådanne handliger skal helt sikkert gøres hårdere. Hvis de vidste, hvor meget ondt de gør, og hvor mange liv der bliver ødelagte.
Venlig hilsen til dig også, og dejligt at der er mødre, der vil forsvare deres børn, for enhver pris.
tilføjet af

Jeg så det........

...jeg må give Dulkis ret, - du virker noget uovervejet når du kommer med så bastande udtalelser - moderen var meget berørt og ulykkelig over, hvad hendes børn havde været udsat for.
Hun har ikke magtet at handle anderledes end hun gjorde, der er ingen grund til at håne hende, hun har fået sin del af straffen, ved at måtte afgive sine børn, samt leve med skammen som aldrig vil slippe taget i hende.
Træd ikke på nogen der ligger ned.
Vh Rosalilje
tilføjet af

nej da

Men træd endelig på dine børn, når de er i et helvede.
Jeg ville ikke engang overlade min hund, til det monster.
tilføjet af

Du har overhovedet ikke begreb om

hvad du taler om, men tro mig, du vil også lære med årerne.
Der er jo ikke nogen grund til at være ondskabsfuld, bare fordi noget går over éns forstand.
Prøv at søge indsigten og forståelsen i stedet.
tilføjet af

Der er slet ikke tale om undskyldning

men en forklaring af sammenhængen.
Og det har jeg - (børn) tre af slagsen og to børnebørn, snart tre. De har - og har altid haft en "løvemor" men det har altså ikke gjort mig hverken smalsporet, snæversynet eller ondskabsfuld overfor dem der klarer opgaven knapt så godt. Men jeg har beskæftiget mig med dem og især deres børn.
Har du andre perfide bemærkninger der trykker? Der findes stadig sensivitets-kurser og eller mangler de fortsat frivillige på diverse krisecentre, hvor man faktisk kan gøre en forskel, men det er lettere bare at trampe ikke?
tilføjet af

Hvad ved du?

Har du mon begreb om, hvad du snakker om.? Det lyder ikke sådan. Jeg er selv opvokset i et voldeligt miljø, og fik en samlever, der var voldelig både psykisk og fysisk. Har været indlagt 2 gange, pga. ekstrem vold.
Jeg nåede at få 2 børn med denne mand. En aften gik det ud over mine børn. Vi flygtede samme aften, til trods for mord trusler.
Jeg kunne aldrig drømme om, at lade mine børn blive tilbage, tiltrods for at jeg var psykisk nedbrudt og meget bange. Selvfølgelig ville jeg give mit liv, for mine børn.
Jeg forstår ikke denne kvindes handling eller mangel på samme.Og jeg accepterer den overhovedet ikke. Uanset hvad din naive holdning, end måtte være.
tilføjet af

samvittighed

Jeg tror du har rigtig dårlig samvittighed, overfor dine børn. Du prøver helt sikkert at overbevise dig selv om, at det er okay ikke at behandle sine børn ordentligt, bare man bagefter kan sige at man har det dårligt. Men det retfærdiggør det ikke.
Ja, måske skulle jeg finde mig et kursus og måske du så skulle finde en rigtig god psykiater, der kan hjælpe dig.
tilføjet af

Et helt nyt syn.............

...nu er der kommet ny viden til sagen, og jeg har IKKE længere forståelse for moderen handling, at hun forlod børnene hod faderen.
Nu hvor det viser sig, at hun ren faktisk selv har overværet at børnene er blevet misbrugt af mændene, - så må jeg sige, at jeg intet har tilovers for hende, jeg er dybt rystet over at hun gik uden sine små piger.
Hendes rolle har indtil i dag, ikke været offentliggjort - men som sagen er nu, er der ingen forståelse for hendes ugerning .
Vh Rosalilje
tilføjet af

straf

Ja, jeg håber så hun får en hård straf. Men hun kan umuligt, få lige så hård en straf, som børnene har fået. De betaler virkelig prisen nu.
tilføjet af

Helt enig med dig her også

Mine udtalelser den anden dag, var naturligvis i lyset af de informationer, vi havde på det tidspunkt, men nu skal jeg love for "min film er knækket" - Hun er dog den værste type mor af alle. Det overgår fuldstændig min fantasi, hvad der foregår i hovedet på hende. Og det jeg tænker om hende egner sig ikke til at gengives på tryk.
Guderne må sig forbarme, over de stakkels børn.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.