6tilføjet af

Quantanamofangen

Nu er enhedslistens Søren Søndergård begyndt at pippe, fordi Quantanamofangen har fået et par flade. Det gør åbentbart ikke noget noget, at han har sloges sammen med talebanerne imod USA. Han skal fratages sit statsborgerskab, og så ud af landet og ned til Afghanistan.
tilføjet af

Kære TEK-12

Du bliver en meget ensom mand en dag, næsten helt alene i lille Danmark - med alle dem du efterhånden har smidt ud af landet.
Hvem må blive?
De politikere du er enige med og de hvide indfødte danskere der har samme mening som dig.
Ud med børnene og de gamle, de koster samfundet alt for mange penge. Ud med alle på overførselsindkomster incl. kongehuset så der kan blive mere til dem der bliver tilbage. Ud med alle der ikke er kristne og ud med alle der ikke kan bevise at de har danske aner mindst 8 generationer tilbage.
Ud med alle kriminelle, lige fra dem der fik en bøde for at køre uden lys på cyklen da de var 9 år, over dem der har smuglet en pakke smøger for meget over grænsen og videre til dem der har trukket 5 kr. for meget fra på selvangivelsen for at slutte med mordere og voldtægtsforbrydere.
Hold da op hvor bliver det kedeligt. Hvad vil i dog tale om jer få der er tilbage? I kan selvfølgelig snakke lidt om alle de idioter i endelig fik smidt ud, men det emne er nok hurtigt uddebatteret.
tilføjet af

Alvorlig talt

Det var noget lorteinleg det her. TEK-12 har aldrig gjort noget andet end at beskytte sit land mod fiendtlige elementer. Det må da kunde gå an at smide ud talibanere? Hvorfor skal de gå rundt i vor alles kære København og spekulere ud terrorisme? TEK-12 vil bare smide ud alle der IKKE fortjener et liv i Danmark.
Støtter dig fullt ud, TEK-12.
tilføjet af

dask=tortur

Det er typisk for Enhedslisten at pippe op når det handler om udlændinge for ellers for de jo ikke ret mange stemmer ved Folketingsvalgene!
Hvis et los bagi, et par flade og lidt psykisk chikane er tortur er der mange danskere der skal have behandling for traumer, der går ikke en dag hvor man hører el. læser hvad vores 2.Generations...... har lavet af ulykker!
En straf for Landsforrædderi og så tilbage til Algier hvor han kan fortsætte med sit projekt Hellig krig!
tilføjet af

Fornuftigt menneske

Hej Nordmann tak for tilliden og opbakningen. Endelig et fornuftigt menneske med en masse gode indlæg. Mange venlige tanker til dig Nordmann
varmest Tek-12
tilføjet af

Guantánamo

1. Fordi andre opfører sig forfærdentligt giver det os ikke ret til at opføre os lige som dem. Man kan ikke vaske sig ren i andres skidt.
2. Man kan ikke fratage nogen deres statsborgerskab. Det er en praksis, som man brugte i så venlige lande som Sovjet og DDR.
3. Opsøg en psykolog.
tilføjet af

psykolog

det er åbenbart iorden at idioten fiser ned og slås mod Amerikanerne nede i Afghanistand. De skulle have ladet fjolset blive på Quantanamo.Hvad fanden skal vi føde på ham for
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.