7tilføjet af

Q øst tysk forsker i TV2 denne morgen.

jeg så her til morgen en nydelig tysk kvinde på 37 år, som kom til danmark for 2 år siden.
hun boede i øst tyskland, og var 17 år da muren faldt.
hun fortalte, at hun var forsker og forskede i tysk sprog, literatur.
hvad er det lige vi kan bruge den viden til her i landet, jeg ved godt der findes utallige forskere, men i virkligheden forsker de kun for at få en løn, forskningen har ingen værdi, medmindre det er læger og medicinalfirmaer der udfører dem.
kan jeg blive forsker, jeg vil gerne forske i, hvorfor at sivskoene forsvandt fra uggelhuse ved randers, samt ålens vandring i bassiner.
tilføjet af

Kan kun give dig ret

I england var der en "forsker" der forskede i hvorfor en syltetøjsmad altid landede med syltetøjet ned af når den faldt på gulvet fra et bord?, det brugte han 3år på, efter 3 års "forskning" kom han til det resultat at det var en tilfældighed, hvordan syltetøjsmaden landet, men så blev vi da så meget klogre😃😃.
Og det er ikke engang løjn[:*(].
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ikke en tilfældighed

Mine madder lander ALTID med bunden i vejret [:*(]
tilføjet af

De sivsko er der forsket i

Tækkemanden har høstet alt der var at høste af siv og rør. Vidste du ikke det? Forskning af ål i bassiner pågår stadig.
Mon ikke du mener forskningen er uden værdi fordi det ligger uden for din forståelsesfære?
tilføjet af

Ej nu må du slappe af

Skulle medicin virkelig være det eneste, der er værd at forske i?
Hvad med forskring på ingeniørområder som
- mekaniske konstruktioner
- materialer
- stærkstrøm
- svagstrøm
- kemi
- energi
- etc.
- hvad med forskning i fysikkens verden?
- hvad med forskring i astronomi?
Hvad med det arkæologiske område
- dyrenes oprindelse
- menneskenes oprindelse
- civilisationens oprindelse
..herunder synes jeg da f.eks. også forskning i sprog er meget relevant
Desuden synes jeg værnen omkring sprogene er blevet endnu mere væsentlig i disse tider, hvor folk kaster det ene sprog i skraldespanden efter det andet. At gøre opmærksom på sprogstammers oprindelse og forskning i nutidssproget gør mennesket mere bevidst om dette.
Idag synes jeg f.eks. man er langt dårligere til at formulere sig præcist, bla. fordi fremmedord er blevet endnu mere "fremmede" og man bruger 10 "dødeligt almindelige" ord forkert på at forsøge at beskrive det samme.
PS: Som gammel randersdreng, så hilser jeg da dit ønske om forskning i sivsko på sydvendte brinker i Randers Fjord meget velkommen 😃
tilføjet af

Herfra til ingen vegne

Forskning har det sjove i sig at man ikke på forhånd kender resultatet og ved hvad det kan føre til - (Bjørn Lomobrg kan - men det er en anden historie)
Andre gange sker det at der forskes i én retning for at forstå en problemstilling, men man finder noget absolut brugbart fra en helt uventet kant og ofte uden for eget fagområde.
Den nuværende tendens går i retning af at man skal forske målrettet at og støve rundt for at finde midler til en evt. forskning - det bruger man så rigtig meget tid og kræfter på - i stedet for at forske.
Medicinalfirmaer og deres tilknyttede læger "forsker" for at tjene penge - mere end 3/4 af den medicin der findes på markedet, er strengt taget overflødig - men en lille pille er godt - især for aktionærerne -
Ålens vandring er bestemt et spændende emne som man har beskæftiget sig med i mange år og sivskoene i Uggelhuse er nok blevet omdannet til bio brændstoffer -
Egentlig er der ikke noget nyt under solen - forskning går ud på at finde ud af hvordan vores virkelighed hænger sammen og se mulighededer -
Hvis man ikke leder finder man kun sjældent noget -
Venlig hilsen
tilføjet af

Du F"r"uppe"r"

For det er "videnskabeligt" bevist at det er et tilfælde, jeg ved det er latterligt, men det er "videnskabeligt bevist" at hvordan en syltetøjsmad lander er et tilfælde😉, men!, selvfølgeligt kan der være andre faktorer der spiller ind hos lige dig😮, jordens magnetisme Feks.🙂, men det kan du måske få et "legat" til at forske i🙂, så er din fremtid sikret i mange år😃, for det er jo nok noget "forskeren" ikke har taget højte for😖, også er der jo lige det man også skal tage højte for, bordets højte😕, dem ovre i england er jo ikke ret høje så deres bore er ikke så høje, så mugligheden for at syltetøjsmaderene i Danmark kan dreje ½ omgang mere, er en muglighed😉.
Men jeg ved ikke hvor man søger om "legater"😉.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Syltetøj vejer noget

mere end bunden uden, derfor vil brødet altid lande på marmelade-siden. Det er da logik for begyndere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.