18tilføjet af

Præcisions-bombning...

Ifølge irakerne er der ikke noget det hedder præcisions-bombning....for alle bomberne rammer jo børnehaver,hospitaler,brylluper,biblioteket,moskeer,legepladser,markedspladser osv osv...GAAAAAB..
tilføjet af

Irak

Nu har jeg tilfældigvis lige tilbragt 3 måneder i Irak og kan oplyse dig om, at det rent faktisk sker. Så læn du dig tilbage i din behagelige, beskyttede seng og gab videre; det er jo ikke dig der bliver invalideret elr slået ihjel. Du skulle måske interessere dig en smule mere fore den virkelige sandhed omkring hvad der sker i Irak.
Glem ikke, at der er tale om virkelige mennesker, virkeligt blod, virkelig død, virkelig lemlæstelse og sorg.
tilføjet af

Du taler nok nærmest.....

.. for døve øren, men tak for dit indlæg. Det er rart med en saglig kommentar fra en der ved hvad han snakker om.
tilføjet af

døve øre?

du har måske skrevet indlægget selv?
tilføjet af

Du er overfladisk og naiv

Såkaldte Præcisions-bombning, som er opfundet af amerikaner for at retfærdiggøre bomning af byer rammer byer, hvor der er huse, børnehaver,hospitaler,brylluper,biblioteket,moskeer,legepladser,markedspladser osv. Hvis der var hjerne mellem dine øre, så skulle du kunne forestille dig hvad nedkasting af bomber i en by betyder/medfører.
tilføjet af

præcisions bombning

Hvad er egentlig præcisions bombning? Tror man virkelig, at der er tale om et kirurgisk nøjagtigt snit? En lille koncentreret sprængning, der alene rammer "The bad"?? tror man virkelig, at man kan begrænse skaderne fra en flybombe, Mark 82, der indeholder 250 kg. sprængstof? En sådan vil smadre en bygning på størrelse med Bilka; smadre den således at bygningen er knap genkendelig; den vil sprede glasskår, med dræbende effekt, ud til til 500 meters afstand. Den vil kunne slynge knivskarpe sprængstykker ud på en afstand af over 1000 meter.
Og dertil skal selvfølgelig lægges alle de øvrige sprængstykker, gryder, tallernkener, forskelligt husgeråd, stumper af biler, stumper af mennesker, mursten mv. der ligeledes slynges bort fra eksplosionsstedet med hastigheder på godt 1000 meter i sekundet.
prøv at forstil dig, hvad sådan en bombe vil lave af skader i en by, klemt inde i mellem huse??
Kald det præsionsbombning en gang til!!
tilføjet af

En sund skepsis mod...

Faktisk tror jeg, at Folk blev overrasket over, hvor meget det KOSTER at SKABE et BOMBE.
tilføjet af

det døve øre..

Nej, jeg tror ikke Rockogrul selv har skrevet indlæget.. min opfattelse af ham er, at han er fornuftig nok, og ikke bange for, at stå til ansvar for sine indlæg.. så hvorfor skulle han skrive som anonym?
Han skriver også det lille ord 'nok', som jo understreger at han kan tage fejl, men han mener altså at der bliver talt(skrevet) for døve øre. Og jeg giver ham ret. Mange anonyme som starter debatter på den måde, er som regl ligeglad med hvad en debat er.. de vil bare lukke noget ud i verden, som andre mennesker kan læse og diskutere, eller hvad de nu vil, for forfatteren selv, er ligeglad.
Jeg siger IKKE at forfatteren til dette indlæg er én af dem, men at der er en god sansynlighed for det, for det hele passer godt til den type som er ligeglad med en debat. Han skriver som anonym, han giver ikke grundlag for sin holdning, han slynger egentlig bare et eller andet ud i den blå luft, som andre så bare kan læse, diskutere, eller hvad vi nu vil...
tilføjet af

hmmm ny uniq-lili?

ja=åhhh NEEEEJ.
tilføjet af

er det problem eller ej ??

Hvad er problem nu ?
tilføjet af

find en skovl

og gå ud og grav et hul, jeg skal nok dække det til når du er 3m nede.
tilføjet af

" Frygten "

Jeg ved, at du "kan være " meget syr på mig, fordi jeg ikke tog imod tilbuddet.
Du er simpelthen ikke forberedt på, JEG KUNNE SIGER NEJ.
tilføjet af

Hmmmm

Under 2. verdenskrig havde man problemer med at ramme. Man ramte sjældent tættere end 5 km. fra målet, så derfor tæppebombede man udfra den betragtning at nogle bomber måtte ramme.
I dag kan man ramme rimeligt præcist, og det er ikke nødvendigt at tæppebombe. Men nogle (mange) bomber rammer ikke præcist, men præcist nok til at målet bliver ramt. Det klarer man ved at bruge store bomber (fra 250-1000kg.) Man rammer så samtidigt en masse andet, det er det amerikanerne kalder collateral damage, men i hærens øjne er det præcist.
tilføjet af

Tak for opbakningen.

Jeg gad nu ikke engang reagere på det anonyme indlæg. Den slags betyder ikke en dyt for mig, og jeg har lovet mig selv at overse den slags, da det er totalt ødelæggende for fornøjelsen ved at deltage i debatten på Sol.dk. Indlæg der skrives af folk som anonym, med mindre der er decideret grund herfor, er totalt ligegyldige. Der kanne ikke være meget mening bag, når man ikke tør/vil stå ved dem.
tilføjet af

Bliver nok svært

Det bliver nok svært, da hun selv er skovlen ;o)
tilføjet af

Men

Er det ikke også sådan, at irakerne netop har lagt militære instalationer i nærheden af hospitaler, skoler o.l.? Jeg har ikke nogen egentlig kildehenvisning, derfor er jeg lidt usikker omkring dette. Men hvis det forholder sig sådan, så er det jo altså pænt svært at undgå.
tilføjet af

kilder behøves ikke

der er militære instalationer hvor de civile også er, man bruger jo gerne børn som bombeskjold og selv våben gemmes i kostalden, intet nyt fra den Islamiske verden.
tilføjet af

Det var så lidt :)

Normal plejer jeg også bare og ignorere dem, men lige enne her gnag, fik jeg lyst til at prikke lidt til dem.. og de jeg skrev, kan jo også snildt passe på ham som brokkede sig til dig.. en ignorant som kun er ude på at gøre det surt for andre.
tilføjet af

Jeg gyser

over dit sidste ord i indlægget "GAAAAB"... Du er helt klart en af dem, der bør ignoreres. Du kan jo nok tåle det...bedre end de, der er ofre for de bombninger du taler om.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.