10tilføjet af

Pop stinker fordi!!

I mine øjne er pop en discrase for musik som helhed. Jeg kan ikke umiddelbart komme i tanke om en anden genre hvor musikken er så pinlig ens.....det er så okay, hvis ikke teksterne også var så totalt hjernevaskede enslydende. DET ER JO ALT SAMMEN FUCKING KÆRLIGHED! Enten den gode gamle "jeg elsker hende bare totalt fordi hun er så dejlig" eller variationen "hun gik fra mig, buhu" eller hvad med "hun ser en anden, åh nej dog" eller faggot O-Towns "hun er lækker, hende vil jeg kne**e!"
Det er alt sammen det samme shit, produceret af de samme enslydende popdrenge (hvem sagde Max Martin?), og de fleste af dem, der synger det, har ikke noget fucking talent! Jeg er sikker på at der findes ca. 10.000 poppere med præcis samme "talent", der bare venter i kulissen (hej Britney, O-Town, whatever).......!!
Kort sagt: Pop giver mig kvalme.... "så bare lad være med at lytte til det".....ja, okay det er også nemt, når der bliver spillet pop OVERALT!
I bussen, på arbejde, i skolen, i radioen og tv'et (de to sidstnævnte spiller jo fandeme ikke andet end pop!), og jeg ved fandeme ikke hvor ellers! ARGH!
DØD OVER POPMUSIK!!!
tilføjet af

Tror hvad du vil........................

Tror hvad du vil.....
Men du finder nok engang et pop-band du selv kan li.........
det kommer med tiden.........
Bare fordi du ik kan li det kan jeg altså godt!
tilføjet af

Det er ikke så slemt

Hej!
Det er ikke så slemt som du skriver,Vel!!!!
Pop synge fordi mange folk kan lide at hører om kærlighed, det er jo det, der er det vigtigste i livet, menlig kærlighed.Jeg elsker at hører sange om kærlighed,

vi ses!!!
tilføjet af

Pop-musik

Popmusik er, som de andre siger, ok. Vi skal alle respektere hinandens musiksmag, hvad enten man kan lide Spice Girls eller Avril Lavigne. Sådan er det bare, og det kan INGEN lave om på! Personligt, synes jeg nok bedre om rock selv, men for mig kan alle slags musik gå an. Selvfølgelig synes jeg, at noget musik er bedre end andet, men sådan vil det nok altid være. Take care and respect popmusic and any other sorts of music as well.
tilføjet af

ALT ER IKKE ENS!

hallo?! jeg er mere en enig med dig, jeg har dog ét lille men: Hvis du har hørt Christina aguilera's nye album, vil du se hvor meget fejl du har taget.... ikke plat-pop, men musikalsk, pop, hvor der er RIGTIGE budskaber, om frihed selvsikkerhed m.m. Bare så du ved det....!
tilføjet af

nej

det passer da ikke, det er det eneste rigtige at høre. pop bliver min nutid og fremtid!!!!!!!
tilføjet af

Pop stinker..

Du har ret pop stinker..
tilføjet af

øhm?

Ikke alle synes at meningen med livet er kærlighed..
Hvis du spørge én der er ved at sulte til døde, ville han/hun nok sige at det var mad, og hvis du spørger en der har siddet i isolationsfængsel i et år eller mindre, ville han nok sige at det var selvskab..?
tilføjet af

I butikker o.a.s

Det er rigtigt at man ikke kan handle nogle steder uden at skulle være tvangsindlagt til at høre på nogle af disse "pophoveder" men engang imellem kan man være heldig, at der lige bliver spillet en melodi, som lige præsis gør en glad. Har andre end mig ikke prøvet at gå i en butik og pludseligt tage sig i at gå og synge med på sangen. Men butikkerne kunne nu godt tænke sig godt om inden de spiller musikken for bravvdd hvor kan de nogle gange spille noget bras.
tilføjet af

kærlighed bliver ikk ved

🙂JA........ som i flest ved er "kærlighed" ikk altid godt...
Man bliver sården[:*(] og man bliver ked af det..jep jeg ved godt man bliver også glad over det men jeg siger bare hvad hjelper en sang om kærlighed
(Undskyl staven fejtlen XD er ordblind såå...jeps-.-🙁
Og ja pop stinker🙂
tilføjet af

KIIIIIIIIIIIIIG seriøst mender det!!!!!

POP SKULLE DØ...ROCK ER BARE DET BEST X)
JEPS-.-😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.