3tilføjet af

Politiken, Jyllandsposten osv.

Hvis man nu læser Politiken hælder man så til venstrefløjen eller hvordan er det nu? Er politiken socialistisk?
tilføjet af

Så er man sikkert offentligt ansat

....
tilføjet af

De vil gerne være kulturradikale

Politiken er jo en gammel avis, og som sådan har den været definerende for hvordan debatten i Danmark har set ud i de sidste hundrede år. Derfor har de tiltusket sig deres eget prædikat - kulturradikal.
Den gang at en hver avis havde et fast politisk holdepunkt og en form for tilknytning til et politisk parti, da hørte Politiken til Det Radikale Venstre.
tilføjet af

tidligere var det

jo en pæn midteravis !
-
Nu er det jo akademikere og wannabe intellektuelle der læser den. Det er de Radikales avis, de radikale består for det meste i dag af VS`ere og andre langt ude fra venstrefløjen i deres unge dage som nu er blevet ældre, de har fået et godt job i kommunen, regionerne eller staten som ingeniører, jurister, arkitekter, el. lign. nu er de ikke længere så langt ude på venstrefløjen, da de jo har erhervet sig fast ejendom (i Husum eller en anden forstad), dieselskoda(eller Golf), har fået deres 2 reagensglasbørn, den årlige skirejse samt sommerhus, som de muligvis har arvet, de nyder de gode franske vine (tidligere var det Chilenske). Så nu undrer det jo ikke længere hvorfor de radikale og Politiken, bevæger sig længere og længere væk fra realiteternes verden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.