7tilføjet af

Piercinger i øjebrynet?

Jeg har ikke noget imod piercinger, men hver gang jeg ser én med piercing i øjenbrynet, begynder jeg at få helt ondt i mit øjenbryn. Gør det ikke ufattelig ondt at få det lavet deroppe og er det ikke et meget følsomt sted at have én ?
tilføjet af

Man har da hørt om steder

der - på mig - virkede værre.
tilføjet af

Øjenbynet består af muskler

som endda er under viljens kontrol. Jeg er ikke sikker på at det er et optimalt sted at stikke ting igennem. Så hellere et øre eller en lignende hudflap. Angående smerten, så skal jeg ikke kunne udtale mig om det. Jeg tror det nærmeste jeg kommer på det er dengang jeg som barn faldt ned i et cykelstativ og flækkede øjenbrynet. Det gjorde ondt og blødte vildt og voldsom skulle jeg hilse at sige.
Personligt synes jeg også det ser en smule fjollet ud, at der sidder en ring og stritter vinkelret ud fra panden. En stav ser bedre ud hvis det endelig skal være.
Men hvis folk selv synes at de smarte ud med en piercing sådan et kunstigt sted, så fred være med det. Men bankrådgiver eller ansat i Mærsk skal man nok ikke forvente at blive med sådan en tingest stikkende ud af panden.
tilføjet af

Ja, det tænkte jeg også

da jeg læste det. Kunne nemlig godt nævne et par andre steder hvor det nok gør betydeligt mere ondt !!!
tilføjet af

Hmm

Det gør ikk ondt og få lavet piercing i øjenbrynet... En labret gør mere ondt
tilføjet af

Egentlig ikke

Nej..
-Har selv piercing i øjenbrynet, og fik at vide at det gør mere ondt at få én i øret, end én i øjenbrynet, og det er faktisk rigtigt..!
Jeg ligger ikke mærke til den..!
-Har osse fået i næsen..
DET gjorde tilgengæld ondt..! :-D
tilføjet af

jaa

hey det kan godt være at du siger at det er et følsomt sted og ha en pircing i øjenbrynet men det gør ikke ondt og ha den jag har selv lavede den og jeg kan ikke mærke noget nu selv om jeg lavede den i sidste uge :-)
tilføjet af

Gør ikke ondt

Hmm, jeg har en i øjenbrynet, og det gjorde slet ikke ondt. Det gør mere ondt at få skudt huller i ørene, egentlig. Det strammer bare lidt den første dag. 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.