95tilføjet af

Perkere ingen adgang.

Hej.
Jeg vil gerne fortælle om en aften i byen jeg husker fra nogle år tilbage hvor jeg var ca. 19 år og var lige blevet færdig med gymnasiet. Og derefter hører jeg gerne folks meninger.
Tidligt på aftenen mødte jeg med min kammerat hjemme hos ham. Han havde fået nyt job, og vi skulle derfor fejre. Jeg havde ikke været i byen ret meget før, men vi valgte alligevel at tage ind til byen, og første stop var diskotek INN. Vi stod i kø og da det blev vores tur, viste vi dørmanden vores id-kort, men han valgte at sætte en arm på mit brystkasse og nægtede mig indgang uden at se på mit kort. Han begrundelse var at vi ikke var stamgæster. Det er klart, da jeg aldrig havde været der før sagde jeg. Så skiftede han mening og sagde at der var proppede i aften, så vi kunne ikke komme ind alligevel. Trods at flere piger og drenge gik ind efter os. Men dørmanden var ikke i humør til at diskutere sagen med os, så vi gik videre. Nu gik turen til vestergade og australian bar. Her stod der 3-4, vel at mærke udenlandske dørmænd. Også de nægtede os indgang, med den begrundelse at man skal have lavet en indgangskort for at komme ind. Den kan man få lavet "længere ned af vejen" mandag til fredag i normal åbningstider (yeah right). Vi tog så over til 7-eleven for at købe nogle cigaretter til min kammerat. Herinde passerede vi 2 politibetjente, som smilede venligt til os og sagde: "Nu skal i ikke lave ballade i aften vel drenge". Vi svarede ikke tilbage. Det skal nævnes at vi ikke ligner nørrebro-roder, men ganske almindelige og fredelige fyre. Vi købte en øl hver fra kiosken på vestergade og tog ud til retten hvor der var nogle bænke. Vi sad så der og nød vores øl. Pludseligt dukkede der en politibil op, og lyste os lige i ansigtet. Ud af bilen kom to betjente, en kvinde og en mand, og spurgte os hvad vi foretog os. Det er efter min mening helt i orden. Vi svarede at vi sad og fik nogle øl. De var venlige og gik igen. Efter vi havde fået vores øl, tog vi til "Q" men blev også afvist af dørmanden. Han var også udlænding og ville ikke lade os komme ind. Jeg trak ham så til siden, og spurgte ham pænt: "Hvorfor ikke? Vi er ikke ude på at lave ballade". Til det svarede han at han simpelthen ikke må lukke over en vis antal udlændinge ind. Det var ordrer fra bestyrelsen, og han måtte adlyde. Fint nok tænke jeg, og vi gik videre til Vesterport station hvor vi tog toget hjem.
Dette er en af mange aftener for mig ude i byen. Jeg er nu blevet træt af det, hvilke har resulteret i at det snart er 3 år siden jeg var i byen på diskotek. Jeg nåede aldrig at se diskotek INN indefra. :-)
Hvad er folks meninger til det?
tilføjet af

:-(

det er jo lige præcis hvad jeg mener .... det gør mig bare ked af det at læse det .... forstår ikke hvorfor det skal være sådan .... har hørt så mange udlændinger der siger de får ik lov til at komme ind på disco og sådan ....
tilføjet af

København...

Rigtig surt... på positivsiden tror jeg, det overvejende er et københavnsk fænomen. Der er i hvert fald mange med indvandrerbaggrund på diskotek her i Århus.
Anyway, respekt for at du kan tage den slags tumpe-oplevelser med et smil :-)
tilføjet af

Jeg tror at....

..... Jeppe har ret. Flyt til provinsen. Vi er meget rarere herovre, især os jyder :-)
tilføjet af

det er intet

ja som sagt det er intet, jeg (som er ligesom dig 2-generationsinvandre)var for nyligt udsat for at en HT-bus ikke stoppede på busstopstedet siden jeg var den eneste pers på busstopstedet. og det kom til at betyde at jeg var nødt til at vente yderligere en time før en anden bus kom. Heldigvis stoppede den anden buscheffør, men jeg kunne ikke lade være med at undre mig hvad nu hvis han også kører forbi men når der så kom andre danske passager på bustopstedet sagde jeg til mig selv ja nu stopper han nok siden der er dansker til stede.
som sagt jeg gad ikke finder mig i det og jeg valgte at klage, hvilket medførte at chefføren snart skal til en samtale hvor de vil se nærmere på sagen. Grund til jeg klagede var at jeg ønsker ikke at han skal udsætte andre invandre for den behandling jeg var udsat for. Det er ikke sjovt at vente på en bus to timer i varmen.
Hugo jeg synes personligt at du burde klage så andre pers ikke udsætte for samme behandling samt burde de ikke slippe så let fra det.
tilføjet af

det tror jeg ....

... godt nok på .... *S*
tilføjet af

Tak for jeres svar.

Tak for at i gad og læse mit indlæg og tak for jeres svar.
Ja, det er surt det skal være på den måde. Det lyder måske voldsomt at jeg ikke har været i byen de sidste 3 år. Godt nok har jeg ikke været på de sædvanlige diskoteker i byen, men plejer tit at tage til fester på mit uddannelsested, hvor jeg møder utrolig mange fornuftige mennesker. Det er en helt anden atmosfære, og jeg føler mig ikke anerledes.
Det skal også siges, at jeg godt forstår baggrunden for at man har begrænset det tiladte antal af udlændinge på diskoteker. Der er desværre nogle idioter, som synes det er sjovt at tage ind i byen sammen med sine venner og slås med andre. Jeg kender en del dørmænd personligt, og bliver helt overrasket når de fortælle hvor brutale nogle indvandregrupper kan være. Det er kedeligt at det går ud over andre.
jeppe: tak for din opbakning. Jeg vil ikke sige jeg tog det med et smil, jeg var da bitter og følte mig urimeligt behandlet, men er ikke typen der hidser mig op over sådanne menneskere.
desikurri: Der har tidligere været meget debat om lignende sager, og jeg tror det er bedst at klage lige efter man er blevet afvist på døren. Det nytter ikke noget at klage flere år efter. Men det er flot du klagede, så andre ikke behøvede at gå igennem det samme som dig.
Nu kom jeg i tanke om en anden historie i forbindelse med diskotek INN (skal nok gøre den kort). Den er måske svær at tro på, men ikke desto mindre sand. Det var aller første gang jeg ville på diskotek som 18-årig. Vi var tre, jeg var den eneste med mørk hudfarve mens de to andre var to af mine danske venner som før havde været på INN. Jeg blev afvist den aften, og endnu værre, de to der var sammen med mig blev også afvist. Begrundelse: Kun for stamgæster i aften. Yeah right! Ville bare lige nævne denne historie, den er da morsom.
tilføjet af

For få indvandrepiger i byen..

Svaret på dit meget fortvivlede indlæg er ret simpelt. Jeg ved intet om branchen som sådan, men det har helt sikker noget at gøre med at du indvandrer.
Lad os sige at der ca lige mange etniske danske piger og drenge i byen, så kommer der en uligevægt ret kønsmæssigt når der også kommer en masse indvandredrenge. Problemet er at der ikke er nogen overhovedet eller meget få indvandrepiger der tager i byen. Det er problemet tror jeg. Så hvis du har mulighed for det så tag en indvandrepige underarmen næste gang du skal i byen, så tror jeg det er nemmere at komme ind.
tilføjet af

Jeg skammer mig...

.. over at være etnisk dansker og høre sådan noget. Men du må jo være klar over at det ry som indvandrere har skaffet sig som gruppe her i landet, arbejder kraftigt imod at du bliver behandlet ordentligt, selvom du sikkert ikke har gjort noget galt.
Jeg synes det er godt du har brokket dig over det, og jeg håber da også at han får en advarsel eller bliver fyret.
Jeg har så den anden vej oplevet en indvandrechauffør, der brød reglerne for hvor han måtte stoppe for nu skulle en af hans gode venner altså lige af bussen. Hvad er nu det for noget? Det hører da heller ingen steder hjemme.
tilføjet af

Jeg skammer mig...

.. over at være etnisk dansker og høre sådan noget. Men du må jo være klar over at det ry som indvandrere har skaffet sig som gruppe her i landet, arbejder kraftigt imod at du bliver behandlet ordentligt, selvom du sikkert ikke har gjort noget galt.
Jeg synes det er godt du har brokket dig over det, og jeg håber da også at han får en advarsel eller bliver fyret.
Jeg har så den anden vej oplevet en indvandrechauffør, der brød reglerne for hvor han måtte stoppe for nu skulle en af hans gode venner altså lige af bussen. Hvad er nu det for noget? Det hører da heller ingen steder hjemme.
tilføjet af

Ærgeligt

Ærgeligt at vi er så langt ude, men der er vist desværre ingen vej tilbage.
Indvandringen bringer det værste op i folk, og vi er nu der hvor mange virkelig hader den anden gruppe. Om man vil det eller ej, om jeg har de bedste intentioner eller ej, den udvikling synes ikke til at stoppe.
Som mand må jeg sige flg.: Det er fuldstændig uacceptabelt at indvandredrenge gerne må gå i byen, og gerne må score en dansk pige, mens indvandrepigerne må blive hjemme, og ikke må være sammen med danske mænd.
Hvordan I har fået nogen overbevist om at det er rimeligt går over min forstand.
Til sidst vil jeg bare sige, at synes det er ærgeligt for dig at du skal leve med det. Men det er situationen som den er, og der er ingen der kan stoppe den negative spiral.
tilføjet af

ikke enig ....

man kan godt stoppe den negativ spiral hvis man har lyst til ..... det tager kun næstekærlighed for at gøre det ..... som kristne I dansker skulle vide hvad det er ... det er med sådan holdning at det hele går i stå ... Visse respekt og kærlighed .... og så vil du blive overrasket hvor langt du kan nå ....
kærlighed har ingen religion ... det tager så lidt af en at smile til en udlænding , sige et par søde ord , eller bare at dine øjne visser ik frygt eller had for dem ... lær af dem , få dem til at lære af dig ... dele menneskekærlighed .... prøv for en gang skyld at ik være så egoistisk at tænke at du ( gælder for alle dansker ) er den eneste der har ret ... hvad gør dig så sikker at det er kristne der har ret og ikke muslim❓kan 1.099.634.000 ( fra 1997 ) muslim have uret ?
tilføjet af

Perfekt

Endelig er der en chaffør der har forstået det vi danskere så længe har efterlyst, nemlig busser der ikke terroriseres af indvandrere der vælter rundt og bruger den af dem selv fremskabte tumult til at tømme vores lommer. Bare han bliver forfremmet, han fortjener det virkeligt!
tilføjet af

sikke noget

jeg syntes det var syndt for dig at det er den behandling du har fået og kan kun sige det samme som nogle andre at jeg skammer mig over at være dansker.min mand er selv iraner og vi har en 2 årig datter sammen og det ville da være syndt at hun også skal igennem de ting bare på grund af hendes hudfarve.Men det er dejligt at høre at du ikke lod dig slå ud af sådan nogle idioter.
Pas nu godt på dig selv og få en god fremtid her i "danskerland"
tilføjet af

Naturligvis

har perkere ingen adgang, i laver ikke andet end problemer for os alle! Hvad med at vise jer som voksne og ansvarsbevidste borgere i stedet for at stjæle, voldtage og smadre alt i kommer i nærheden af?
Kan sagtens forstå i ikke kan komme ind nogen steder, det kan i takke jer selv og jeres landsmænd for, Når i holder op med at nasse på vores velfærdssamfund og yde en god indsats kan det overvejes om i skal have lov til at blive i landet. Ellers burde i smides hjem lige meget om i så 2-3-4 generations nassere...
tilføjet af

Indvandrer chafføren

Burde omgående sendes hjem da han ikke kan indordne sig i det danske samfund. Hvilket dit indlæg så tydeligt beskriver. Han tror jo åbenbart stadig han er hjemme i sit eget land hvor man kan opføre sig som man vil uden at det har nogen konsekvenser.
tilføjet af

hold nu kæft hvor er du dum ...

never met so many retarded people , intolerant and racist .... really amazing .... do you get nazi lesson when you go to school or is it natural ?
tilføjet af

Ja...

Det er helt sikkert en medvirkende årsag til diskotekernes restriktive linie.
Sikkert osse at mange muslimer drikker ingen eller meget lidt alkohol. Det lyder måske fjollet, men det er nu en gang deres forretningsgrundlag...
tilføjet af

bare bussen kunne køre dig over

nogle af jer er pisse god at være dum .... hvor længe har du praktisere❓
og så efter I kan ik forstå hvorfor vi har det svært med at respektere jer .....
Det undrer mig ik så meget når man møder sådan menneske ...
tilføjet af

det må være trist...

Kan godt forstå at du er fortvivlet over ikke at blive lukket ind nogle steder... Jeg har selv arbejdet som bartender og har set en del udlændinge lave ballade og derefter blive smidt ud af diskoteket, men man skal selvfølgelig heller ikke generalisere og så bare derefter overhovedet ikke lukke udlændinge ind. Har selvfølgelig også set udlændinge opføre sig pænt og bare gået i byen for at hygge sig med vennerne! Men jeg synes at man skal give alle en chance, om de så er danskere eller udlændinge, til at komme ind på diskotekerne og hvis de så laver ballader må man derefter overveje om man efterfølgende vil lukke dem ind igen.
Men hvor kommer du egentlig fra? Dit navn og udseende er Spansk?
Mange venlige hilsener....
tilføjet af

erfaring

Min datter på 18 kommer heller ikke altid ind på INN selv om hun er pære-dansk. Desuden har både hun og mange andre tit oplevet busser køre forbi dem, når de står alene ved et stoppested - jeg tror simpelthen ikke chaufføren ser dem. Men HENDES negative oplevelser er med 2. generations indvandrerne. I en kø foran et discotek bliver hun antastet af en fyr med anden etnisk baggrund. Hun siger noget til ham, hvorefter han slår hende, vælter hende omkuld og tramper på hende så hun måtte en tur på skadestuen. En anden gang holder hun for rødt lys sent om aftenen i sin bil. Pludselig kommer to fyre med anden etnisk baggrund og hiver hende ud af bilen og slår hende og stjæler hendes penge.
tilføjet af

og ?

derfor skulle det give dig ret at være racist og dømme alle udlændninger ?
tilføjet af

Til Umulius

Jeg giver dig 100% ret! Respekt herfra! De fleste perkere kan jo forhelvede ikke opføre sig ordenligt - surt for dem, hvilket (IMO) skulle få dem smidt ud.
tilføjet af

nøhhhh

Men hvad giver dig ret til at dømme alle danskere??????
tilføjet af

nemt nok ....

at skrive anonym .... det tager en rigtig mand/kvinde for at skrive med et profil og ikke være bange for at sige sin mening ....
tilføjet af

i giver mig ret i det med alle jeres indlæg ....

I tror I er så meget bedre end alle andre .... kigge dog på jer selv .... I tør ikke en gang at sige jeres mening med en rigtig profil ... eller er i måske bange for alle de "perker" vil så komme efter jer ?
tilføjet af

???

Det var da et underligt svar at komme med... Hvad i helvede har en profil med debatten at gøre??? Du spurgte om vi fik nazi undervisning i skolen eller hvor vi lærte "racisme" og jeg gav dig nogle eksempler. Jeg kan give dig mange flere. Det er de 2. generations indvandrere som laver den slags ting som er skyld i man får et dårligt indtryk af dem - selv om alle ikke er sådan.
Men har DU så tænkt på at svare på hvad der giver dig ret til at dømme alle danskere????
tilføjet af

ska læses fra Naturligt-erfaring.. svar på en del..!

Synes selv det er for dårligt det med at det altid skal blæses op hvis der sker noget mod minoriteterne! Se f.eks. på det amerikanske samfund, som i princip gælder herhjemme.. Der kan man sagtens lave en fond for sorte og dere uddannelse. Men hvad hvis man lavede en fond for hvide og deres uddannelse?! Racister hele bundtet ville der blive sagt. Netop af den grund skal der ikke brokkes over småting som selv kan ske for os danskere.
Til umulius' indlæg vil jeg sige, til en del af dem du har skrevet, at der skal slås hårdt ned på dem der gør noget åndsvagt, hvilke der er mange af. Det kan ikke passe at vi danskere skal finde os i at der kommer indvandrere og ødelægger det for folk der kan opføre sig ordentligt, INCL., mine damer og herre, de indvandrere der kan opføre sig ordentligt naturligvis. Det er jo bare så irriterende at der ikke kan tages mere ansvar fra perkeres side, som det jo hedder når de ikke kan opføre sig efter de normer vi nu en gang har. Irriterer mig i den grad også at man skal læse om den utroligt store procentvise forskel der er i forbrydelser mm. fra indvandreres side i forhold til danskere.. Læs nu bare 'kvinde''s indlæg..!! Det er til at lukke op og skide i! -Håber hun har det godt..
Synes personligt ikke det kan være så svært at lave en lov om indvandrere. Selvom de er "danskere", så lever de ikke efter det danske samfunds regelsæt, men efter en satans bog til koranen.. Og dog..! De tager jo bare det bedste fra begge religioner/verdener.. klart, ja, men på OS DANSKERES BEKOSTNING!!! Bland dansk frihed med det instinkt der ligger i deres primitive og forhistoriske religion om at man skal være bedre og sejere end alle andre, og så har man balladen..!
Hader perkere.. Som sagt før, dem der ikke kan finde ud af at leve efter vores normer, i vores land..
tilføjet af

svaret

de anden generation min kære er jo dansker lige som dig .... de er født i dk .... og har jo svare på det , jeg bruger det samme system som i gør .... jeg dømmer jer bare , mest af de dansker er jo racist så kan det være ligemeget for de gode dansker der ikke er racist .... hvordan føles det at være dømt lige fra starten?
og hvad jeg ment med anonym profil er at det er meget nemt at gemme sig ... sikkert du ikke vil tør sige det foran en gruppe udlænding, omvendt vil jeg godt tør .... fordi jeg skammer mig ik om hvordan jeg har det .... lige så snart jeg var kommet til Dk fik jeg nogle bemærkning om hvordan vi udlænding øddelage jeres land , velkomme til DK .... vi får ik en chance til at bevise vi kan være god, og bagefter undrer i jer om hvorfor er der dog så mange problemer med udlænding .... ha ha ha .... man behover ikke at være Einstein for at forstå det ....
tilføjet af

ja ja

Du snakker og røven går. Jeg er egentlig ret ligeglad med at være dømt fra starten når det bare er fra sure opstød som dig. Grunden til jeg ikke gider oprette profil herinde, er at jeg ikke skriver her regelmæssigt. Jeg så bare overskriften her på forsiden af sol - og svarede. Om du så kalder mig racist er jeg egentlig også bedøvende ligeglad med. Og nu gider jeg ikke lege med dig mere. Er du så utilfreds, så rejs dog hjem. Nå, ja, nu sagde jeg fy-ordet igen.........
tilføjet af

tro om igen

jeg tror personer som dig tror at vi alle invandre er en bundt bistandsklienter(intet galt i at være det)eller svage pers der ikke kan forsvare os selv (ligesom buschefføren troede). Men lad mig dog advare dig samt dem der deler dine synspunkter, at man skal passe på med hvem man er rasistisk over for, for hvem ved at pers måske er en veludd invandre der kan forsvare sig ved at gøre brug af danske lov. Som sagt denne gang kan jeg love dig for at chefføren nok skal fortryde den behandling han har givet mig. For jeg giver ikke op indtil jeg får en officielt undskyldning eller får ham fyret. Om jeg så skal slæbe ham i retten for det.
tilføjet af

lige glad med hvad du tænker

kan godt se at du ikke fik en god uddannelse og sådan ... ked af det for dig du ikke er mere klog end det ....
tilføjet af

rent bad luck

hm det er forfærdeligt at høre hvad din datter har været igennem, men det siger intet om hvordan alle invandre er til dagligt. ligesom der er kriminelle blandt dansker så er der også blandt invandre. Men sig mig før invandre kom til dk var landet jo hellere ikke fejlfrit der var jo også en del kriminelle dengang. Jeg tror generelt i har været uheldigt vedr jeres erfaringer med invandre og jeg håber ikke det påvirker jeg syns om invandre. for believe me hvis du møder de rigtige såå vil du være glad for de nye erfaringer du vil have om os
tilføjet af

Re:Anonym

Tak for dit svar.
Jeg tror og håber ikke at din datter skal igennem det samme når hun en dag bliver voksen.
Dels fordi samfundet nok bliver mere integreret til den tid, og dels fordi invandrepiger har lettere ved f.eks. at komme in på diskotek, idet det er indvandredrenge og ikke -pigerne der har en rygte.
Hej igen.
tilføjet af

hmmmmmmmm

mr de siger de er invandre og mørk i huden. sig mig er de paki, indere, araber eller somi
tilføjet af

re: desikurri

Hej desikurri.
Mit baggrund har ingen betydning her i debatten. Debatten drejer sig om de mørkfarvede (dog ikke solbrændte danskere *s*).
tilføjet af

re: siamrog

Hej siamrog.
Glad for at høre dine meninger og erfaringer.
Nej jeg er ikke fra spanien. :-) Jeg vil ikke virke arrogant, men jeg synes ærligt talt ikke min baggrund har nogen betydning her.
tilføjet af

re: kvinden

Hej Kvinde.
Jeg er ked af at høre hvad din datter har været igennem med invandrerdrenge. Som jeg altid siger, vil man kunne finde sådanne uciviliserede og respektløse aber i enhver nation.
Selv har jeg haft en del dårlige erfaring med danskere, som har kaldt mig for perker UDEN grund, og givet mig fingeren, osv. Det gjorde naturligvis at jeg gik rundt i paranoia og tænkte at alle danskere er nogle svin. Men så man møder nogle gode danskere, og tænker at der er jo også gode menneskere blandt danskerne.
Det som de drenge gjorde overfor din datter kan ikke forsvares, men det kan de slemme ting jeg og min familie har oplevet jo hellere ikke.
tilføjet af

re: Umulius

En fremmede buschaffør stopper udenfor den sædvanlige bustopssted for at samle en ven, og han skal sendes hjem??? Er det en joke?
Jeg så forleden en udenlandsk Taxa-chaffør der kørte overfor rødt lys i tæt trafik og dyttede på hornen konstant. Han kørte ind til skadestuden på amtsygehuset (går udfra der var et menneske i taxa'en der havde brug for akut lægehjælp). Skal denne taxa-chaffør også sendes hjem?
Jeg forstår godt at du mener danske love skal adlydes og følges, men det er da langt fra alle der gør det. Jeg er selv blevet sat af en bus foran mit hjem, fordi jeg kendte buschafføren (som i øvrigt var etnisk dansk), så jeg ser ikke noget galt i det. Verden bryder jo ikke sammen min ven.
tilføjet af

re: Jeppe

Det lyder søreme som en invitation :-)
Ej spøg til side, jeg har aldrig været i århus. Men skal nok huske dit råd hvis jeg tager derover.
tilføjet af

helt forståeligt

det er en helt forståeligt argument. Jeg behøves ikke vide det for har opdagede hvilket nationalitet du kommer fra siden du har brugt en bollywood billedet på din profil så enten er du paki eller indere.
tilføjet af

Til hugo

Hej! Det er selvfølgelig rigtig nok at baggrund ikke betyder noget her. Men jeg spurgte egentlig bare for at vide, om det er alle indvandrere at diskotekerne afviser, altså om de bare skal være lidt mørke i huden, eller om det kun er tyrkere og pakistanere. Men jeg synes ikke at du lyder arrogant! Det er fint at du ikke vil fortælle om din baggrund og det respektere jeg! ;o)
tilføjet af

enig

Jeg er helt enig med dig. Jeg vil heller ikke kalde hverken mig selv eller min datter racister. Faktisk har vi flere indvandrer-venner. Det jeg prøvede at sige var, at fordi du (og andre) har haft dårlige oplevelser med nogle danskere gør det ikke alle danskere til "racister". Og fordi min datter har været uheldig at opleve vold fra nydanskere op til flere gange, gør det ikke alle nydanskere til voldsmænd.
tilføjet af

Ja, det kan de sagtens

Og du snakker om kristendom og næstekærlighed? Og så dømmer du alle danskere. Ved du ikke at du ikke skal dømme andre hvis du selv vil undgå at blive dømt. Nu har du her sort på hvidt skrevet du dømmer ALLE danskere. Så ved du også at Gud vil dømme dig fra samme målestok som du selv har brugt.
tilføjet af

Trist!

Hej Hugo
Synes det lyder meget trist det du har været ude for. Og jeg ved godt racisme praktiseres alt for meget!!!
På den anden side, virkelig mange invander-drenge laver så meget ballade, og har så dårlig attitude (ikke kun de kriminelle af dem), at jeg til dels godt forstår at man begrænser adgangen på diskoteker. Men det skal sgu ikke være et skøn efter hudfarve, men efter tøj og attitude!!!
Angående buschauføren, det er helt forkert han ikke stopper! Men...
Jeg har boet nær et ghetto-område, og tog faktisk aldrig bussen fordi der evigt og altid var fyldt med indvandere, der af den ene eller anden grund enten ikke ville betale, eller gjorde sig besværlige på anden måde. Fuck, det er irriterende når bussen for 117. gang forsinkes, fordi en muslimsk kvinde ikke vil betale for at have sine børn med, eller at et par knægte mener de ikke behøver betale fuld pris fordi de "ikke skal så langt"....... Det har jeg været udsat for så ofte at jeg på en eller anden sær måde har en forståelse for at nogle mennesker ikke gider tage den diskussion én gang til... Det er stadig forkert, og uendelig trist at det skal gå ud over de søde og rare indvandere, der bare gerne vil være en del af samfundet... Men mennesker er mennesker, og de KAN få nok...
Men uanset om der er mange nuancer i alt, så er det altid dybt forkert at dømme dig udelukkende på din hudfarve. Men der er desværre mange der skal ødelægge det for andre, og det er ufatteligt synd!!!
Håber og tror på at landet har ændret sig når du engang får børn. Mon ikke, til den tid er der mange flere der ikke ser indvandere som fremmede, men er vokset op med dem, og kan se de kriminelle indvandere som individer og ikke blot repræsentanter for en gruppe.
God vind fremover!
Og må fremtiden bringe dig færre dårlige oplevelser med dumme, racistiske mennesker!
SweetDreams
tilføjet af

Du gemmer dig da også.....

...., hvor meget mere "kendt" er du under navnet Katerine. ?
Du har jo heller ikke noget billede liggende under din profil, dermed er du jo selv anonym.
tilføjet af

nope ....

havde billed på igår når jeg snakkede med hende den klog der .... det er sjov nok når dansker løber tør for svar så skal de smide en " tag dog hjem " ... meget moden ... jeg havde forventet det fra et barn på tretten måske men helt ærlig .... det er pinlig for jer at I kan ik være mere klog end det .... kom dog med nogle statistic, nogle løsning , nogle konstructiv idé ... det kræver dog en hjerne ....
tilføjet af

DU GEMMER DIG.

Lad dog være med at sidde og beskylde andre for at gemme sig. Du er sgu da selv nøjagtig lige så anonym som andre.
Iøvrigt ville jeg meget gerne vide hvor gammel du er.❓Du lyder som en på 15 år men det kan jo også skyldes din meget dårlige formuleringsevne pga. dit manglende kendskab til det danske sprog.
tilføjet af

Hehe

Jeg skal ikke garantere noget, for naturligvis har Århus osse sine problemer. Men de gange der har været ståhej om emnet, har det drejet sig om større grupper i hiphop-tøj og motherfucker-attitude ...nogle gange også danskere
tilføjet af

Ikke kristen

Hejsa,
Hvoraf læser du at jeg er kristen. Det er jeg ikke. Jeg er ikke medlem af den der folkekirke forening.
En negativ spiral kan godt stoppes. Hvis mennesker var gode. Det er de så desværre ikke, så i virkeligheden sker det ikke. Mennesker slutter sig sammen med andre der er lige som dem selv. Nogle kan så godt acceptere andre, mens andre grupper som udgangspunkt foragter de andre. Muslimer foragter vantro, og det gør det jo lidt vanskeligt med det søde smil, og en venlig bemærkning.
Nej i virkelighedens danmark er det for sent med et lille smil. Det vil bare blive værre og værre.
Det er en fin holdning du har, den er bare noget naiv.
tilføjet af

Selvfølgelig ikke

Selvfølgelig skal buschaufføren ikke sendes hjem fordi han stopper udenfor det sædvanlige busstopssted, men han skulle måske have at vide at man kun stopper ved busstopsstederne. Og selvfølgelig skal taxachaufføren heller ikke sendes hjem fordi han køre over for rødt, for hvis det var en nødsituation så er det i orden bare han (og andre som gør det i en nødsituation) er forsigtige når de køre over for rødt.
Derudover så synes jeg at det er en dum sammenligning du kommer med, for du kan sgu da ikke sammenligne en buschauffør som stopper udenfor de sædvanlige busstopssteder med en taxachauffør der kører over for rødt i en nødsituation. Taxachaufføren gjorde det af nødvendighed og buschaufføren får da penge for at stoppe ved de stoppesteder der er på den rute han er ansat til at køre.
tilføjet af

hmm.....

har haft dansk kursus i 4 måneder så mit dansk er så godt den kan være efter 4 måneder på dansk skole ... har du nogle at klage over så kan du skrive til kommune og sige at deres måde at lære udlænding dansk er ik god nok ...
By the way , det er dig der se små ud når du skriver sådan nogle .... I vil have at vi udlænding lære sproget men lige så snart vi prøver så er det ik god nok ...
og , det er heller ik mig der skrive som anonym ....
tilføjet af

blevet dømt fra den

minute jeg sagde jeg var udlænding så nu kan det også være lige meget ..... *S*
tilføjet af

ikke naiv ....

man har bare lyst at tro på menneske god hjerte .... men du har måske ret .... det er for meget at spørge kan jeg se ..... hvad gør mig glad er udlændinger er her til at blive så er det jer der kommer til at lide mest af det hvis i ændrer ik jeres holdning ... snart jeres små piger vil gifte sig med anden generation og sådan .... fordi de kommer til at voksne blandt udlændinger og lære at ikke være bange for det de ikke kender ....
tilføjet af

enig med dig

Jeg er helt enig med dig, men det er spild af tid at diskutere med Katerine. Hun er noget af det mest hykleriske og dobbeltmoralske og når hun ikke kan klare sig i en diskussion begynder hun på sit profil-pis. Hun er et tydeligt eksempel på en udlænding som er intolerant, racistisk og fordømmende overfor danskerne.
tilføjet af

hun er

nok meget klogere end dig og du kender ikke en skid til hendes uddannelse så hvad med at holde dig til ting du ved noget om, men det er måske ikke ret meget
tilføjet af

men

det var kun af mennesker som også selv skal dømmes ud fra hvordan de har dømt andre. Og du synes det kan være ligemeget med Guds dom over dig??? Ja ja, stakkels dig kan jeg så kun sige.
tilføjet af

nej....

Vores små piger kommer ikke til at gifte sig med anden generations indvandrere. For de tager jo hjem til deres eget land og henter en kusine at gifte sig med. Fatter du ikke at de ikke vil integreres???? De vil ikke giftes med en vantro, så det du glæder dig over er at danskerne er en uddøende race.
tilføjet af

re: umulius2

Hej Umulius.
Jeg tvivler på at den pågældende buschauffør ikke vidste at han kun måtte stoppe på busstopsstedet. Og jeg ved da godt, at min sammenligning af bus- og taxachaufføren var lidt ekstrem, men jeg vil ikke kalde den dum. Det er jo egentligt det samme de gør, bryder loven. Forskellen er bare baggrunden for deres beslutninger.
Du reagerede ret voldsomt overfor den udenlandske buschauffør der holdte uden busstopsstedet; og der kommer jeg i tvivl om hvor vidt hans herkomst har haft noget at gøre med din reaktion. Du kommenterede hellere ikke om den gang jeg blev sat af foran mit hjem af en dansk buschauffør. Det har du selvfølgeligt ret til ikke at gøre.
Jeg synes ikke der er noget mening med denne del-debat. Drejer det sig om at bryde reglerne på arbejdspladsen, så vil jeg ærligt spørge dig om du kender nogen som aldrig har brudt en regel. Tag f.eks. folk der får en ekstra kaffepause. Hverken en kaffepause eller det at stoppe bussen har nogen betydelig skadelig effekt. Jeg forstår din pointe, men synes du overreagerer, måske fordi der er tale om en udenlandsk chauffør.
tilføjet af

helt sikkert!!!

kan du ik finde på noget lidt mere klog at skrive ?
tilføjet af

hvis du havde læst profilen så ...

... vil du vide hvor gammel jeg var ....
omgående mit dansk .... tja.... 4 måneder dansk kursus ... det er det hele .... kan du gøre lige så godt med den 6 sprog du lære efter 4 måneder?
tilføjet af

jo men

så ville du nok ikke kunne følge med.....
tilføjet af

selvfølgelig

dømmer jeg ikke alle udlændinge selv om vi har været uheldige med nogle eksempler. Jeg nævnte dem blot som modstykke til de eksempler hvor udlændinge føler sig dårligt behandlet af danskere - som for at vise det går begge veje. Hvis de dømmer alle danskere ud fra de få oplevelser, så kunne vi også dømme alle udlændinge efter de ting vi har oplevet. Men som jeg kan læse bl.a. i det du og Hugo skriver, så kan jeg godt se I er anderledes - og ved godt der er andre som jer. Ligesom der også er danske buschauffører som tager udlændinge med.....
Men episoderne har da rystet os. Jeg kan fortælle at jeg for nylig kørte alene sent om aftenen og så nogle unge stå ved et lyskryds hvor der blev rødt for mig. Der låste jeg bilen....... Og ved du hvad???? Jeg aner ikke om de unge var danskere eller udlændinge - det lagde jeg overhovedet ikke mærke til. Så det var ikke racisme som fik mig til at gøre det.
tilføjet af

godt gjort ....

kan ik være mere enig med dig ....
tilføjet af

Lidt historie...

Bare lige for at forklare min holdning over for indvandrere er her lidt historie fra den del af landet jeg lever i.
For ca. 12 år siden blev der lavet plads til 350 asyl ansøgere og indvandrere i udslusning fra Sandholm lejren i vort lokalsamfund.
Inden da var der ikke kriminalitet i nævneværdigt omfang og det har aldrig været nødvendigt at låse dørene når vi forlod hjemmet før end der kom personer med anden etnisk baggrund til området. Nu ligger vi i de øverste 5% i landsgennemsnittet over kriminalitet og alle har nærmest barrikaderet sig for ikke at blive fra røvet alt de ejer og har.
Flere af mine venner og bekendte er blevet slået ned på åben gade og 2 af dem er endt i kørestol af den grund. Begge familiemødre med henholdsvis 2 og 3 børn i den skolepligtige alder og fast arbejde.
Mange jeg kender har oplevet at deres hus og bil er blevet smadret og flere har filmet hærværket. De pågældende film er overdraget til politiet og hver eneste af dem der er blevet snuppet har haft etnisk baggrund.
En del danskere er flyttet fra området og vil ikke vende tilbage før end der bliver gjort en ende på den omfattende hærgen af etniske personer i området. Huspriserne er, modsat resten af landet, stagneret og faldende generelt for området.
Det hele acceleredede over de 8 måneder det tog at fylde pladserne i centret.
Har oplevet at min bil er blevet stjålet 3 gange og hver gang er den blevet stoppet med en etnisk person bag rattet.
3 af mine veninder er blevet forsøgt voldtaget, 1 gang blev det gennemført. Alle gange var det en eller flere personer med etnisk baggrund.
Er det så svært at forstå vi er lede og kede af alle de personer der har lavet så meget skade i vort ellers dejlige lokalsamfund?
Ville du acceptere den slags ændringer for dig og din familie uden at prøve at stoppe det? Jeg vil ikke og ønsker at få nedlagt det center, der bringer så meget dårligt med sig.
tilføjet af

virkelig?

er du så bange for at prøve?
tilføjet af

kan godt forstå hvor du kommer fra ....

men det MENER ikke at alle udlændninger er dårlige ... det giver dig ikke ret at behandle dem dårlig fordi nogle få har opført sig dårlig .... mener du f. eks at en franskmænd kunne gør alle de der ting til dig i dk? det tror jeg altså ikke .... og se jeg er selv udlændning og blevet behandlet som jeg havde voldtæg, sjtæl og slået nogle menneske ihjel ... ALT fordi jeg er udlandning ....
Jeg er jo ked af nogle af jer har haft dårlige oplevelse med udlandninge men for God sake lad være med at behandle os som dyr ....
tilføjet af

to much

det her gider jeg ikke en gang forsvar, for vi ved jo at før udlændinger kom til dk var der også kriminelle i dk. ja de procenter du nævner kommer sikkert fra dansk folkeparti. Hm ja men omvendt har typer som dig hellere ikke gjort hverdagen for indvandre nemt. Prøv at forsvare det. ja typer som dig har kun tendes for at forkusere på kriminelle invandre men hvad med resten af 94 procent invandre der prøver at tilpasse sig den danske samfund ved at respektere den danske lovgivning, hvad med dem???
tilføjet af

nej

jeg er ikke bange for at prøve Katerine. Men jeg orker bare ikke. Ligegyldigt hvad der bliver skrevet herinde vil du ikke se objetivistisk på sagen. Du HAR dømt alle danskere til at være racister og så er det bare sådan. Og alle udlændinge er uskyldigt forfulgt i Danmark fordi vi er sådan et racistisk land. Vi har også sådan et dårligt ry ude i den store verden fordi vores døtre går rundt næsten uden tøj på. Jeg kan kun undre mig over hvorfor her overhovedet kommer udlændinge til landet, når vi nu er så slemme.
tilføjet af

re: umulius

Hej Umulius.
Jeg har læst din historie, og er ked af det på dine vegne. Hvorfor nogle folk (læs: flygtninge og asylansøgere) opfører sådan som de gør, kommer jeg aldrig til at forstå. De burde i det mindste være glade for at de får asyl og bliver inviteret ind til et dejligt land. Jeg er ikke selv flygtet fra mit hjemland, men født i danmark, så jeg har ikke mulighed for at forstå baggrunden for disse menneskers opførsel. Uanset hvad det skyldes, så er der ingen der har ret til at udøve den form for hærværk og kriminalitet.
Nu kan det være jeg drager hastige konklusioner, men jeg mener sådan set at den første generation invandrer der kom i 70'erne har været de bedste til at indordne sig i danmark. Herefter den 2. generation, og de der har haft det sværest ved at tilpasse sig er nyankomne invandrer og flygtninge.
tilføjet af

Helt enig.

Hold da kæft hvor har du ret, Griner........ det var også min føste tanke da jeg læste hendes første brev,..... sejt nok...
tilføjet af

Jeg tror også....

at det er et Københavnsk fænomen.... eller også er det fordi du valgte in-steder eller snop-dresscode-steder.
Hvis dú og dine venner er stille og rolige i byen, burde der ikke at være noget problem...
tilføjet af

Det døve øre.

Ja, der findes også kriminelle danskere, men statistikken siger at i forhold til jeres andel af befolkningen så er I 6 GANGE mere kriminelle end de etniske danskere. Så derfor er det meget nemt at komme til at skære jer alle over en kam.
Så er det jeg har svært ved at se fordelen i at blive kulturberiget fra en anden kultur. Skal I så lære os at være mere brutale og lære os at hade bøsser og folk som ikke lige har samme verdenssyn som os?
Det er det jeg har set fra langt de fleste indvandrere.. Det er intolerance. Jo jeg har også mødt flinke indvandrere og læst sammen med flere rare indvandrere der ikke vil gøre en fleu fortræd. Men derfor er jeg stadig bange for at gå gennem visse områder af byen hvor jeg bor. Pga kriminelle indvandrere.
tilføjet af

Kære Katerine

Du glemmer bare de tørre tal. Hvert år bruges der over 47 mio på indvandrere. Betalt af den danske stat og derfor af os der arbejder og har et job som ikke er sort. Vi betaler vores skat, og så er det sgu svært at sidde på sidelinien og se så mange penge gå til folk som kalder os for danskersvin og vantro hunde. Jeg kan se hvorfor folk føler sig snydt.
For det er det de gør. De snyder! Der var en razzia på 18 pizza/kebab steder i min kommune. Alle ejet af invandrere. Der foregik snyd på 16 af dem. Er det ikke forkert? Der er det hele familier der snyder, så prøv lige at vågn op.
Vi skal til at kræve at de følger reglerne i dette land, ellers kan de godt tage hjem igen. Så er der ikke plads til dem.
Skik følge eller land fly. Sværer er det ikke.
tilføjet af

Mod..

Ved ikke om du i din betragtning at hvem man kan udtale sig foran har medregnet at hvis en dansker kommer med noget der bare minder om en racistisk bemærkning får vedkommende bank eller bliver på anden måde generet af de udlændinge der åbenbart hader os danskere. Ved at ikke alle indvanderere er sådan, men dem der er ødelægger alt for resten. Derfor burde resten af jer gøre en aktiv indsats for at løse problemet i stedet for bare at sidder derhjemme og lege hellige, fordi i ikke mener at have gjort noget galt. Hvad med resten af jeres familie og omgangskreds? Ved det naturligvis ikke, men er rimeligt sikker på at der er brådne kar imellem. Prøv dog at få dem til at integrere sig i det danske samfund i stedet for at ødelægge det land der har taget jer til sig.
tilføjet af

Behandling

Hvis i virkeligt vil behandles som mennesker så prøv at opføre jer som mennesker. De personer med etnisk baggrund der er her hvor jeg kommer fra er ikke ligefrem de bedste ambassadører for jer.
Kan godt forstå din frustration, men prøv at se det hele fra vores side af, vi havde et velfungerende lokalsamfund som blev totalt destrueret på godt 8 måneder og ingen har siden været i stand til at ændre det nævneværdigt.
Om en person fra et andet land (for eksempel en franskmand) kunne gøre det samme ved mig. Det ved jeg ikke, men håber det ikke.
I stedet for at i bare beklager jer over tingenes tilstand syntes jeg det ville være en god ide hvis i aktivt gik ind i forebyggelsen og genopretningen af det samfund nogle af jer har været virkeligt gode til at nedbryde. Ikke kun her hvor jeg selv er fra, men generelt over hele landet.
Tro det eller lad være, men to af mine bedste venner fra min studietid er faktisk henholdsvis fra Tyrkiet og Libanon. Så jeg ved at det ikke er alle der laver noget skidt.
tilføjet af

Gider ikke...

Eller kan ikke?
Ved at der altid har været kriminelle elementer i DK. Det er ikke nyt for mig, de procenter jeg nævner kommer fra dansk statestik (tror ikke at de har noget at gøre med dansk folkeparti).
Da jeg første gang kom i nærkontakt med etniske personer var det faktisk en positiv oplevelse, det var under min studietid og selv om det er mange år siden nu har vi stadig kontakt.
Min generelle holdning var faktisk positiv fra starten af, men effekterne var bare ikke til at se igennem fingre med, derfor har jeg ændret holdning generelt. Der er dog undtagelser.
Ved at indvandrere ikke har det nemt, men hvad gør i selv for at gøre jeres situation nemmere???
Kunne det tænkes at i selv gjorde en indsats for at stoppe den lille gruppe af andre indvandrere i at lave lort i det hele for jer alle? Har endnu ikke oplevet denne type af indsats, men håber sandelig at det sker snarest for vores allesammens skyld.
Hvis det var muligt for mig at bestemme 100% ville jeg gerne afskaffe kriminalitet og diskrimination, tilgengæld for at i forsøgte at forstå og blive en del af det samfund i har valgt at leve i.
tilføjet af

Tingenes tilstand

Er ikke sådan lige til at ændre.
Folks opførsel er for mig totalt uforståelig og derfor min noget negative holdning.
Kan kun være enig med dig i dine synspunkter angående udviklingen af indvandrere og flygtninge.
tilføjet af

Problemet

Er skabt af jer, derfor burde i selv se at få det løst inden i kvæler jeres muligheder for at skabe jer et ordentligt liv her i det dejlige land der har taget imod jer med åbne arme og er blevet smadret som tak!
tilføjet af

udlændinge kommer her

fordi de sidste 750 sider i koranen er den danske bistandslov!
Dermed er de fra helt små opdraget til at tage til DK og nasse på vores velfærdssamfund mens de gør hvad de kan for at destruere det.
Kan kun være enig med dig i din mening om "Katerine" noget siger mig at "hun" er en af de udlændinge vi kommer til at brødføde altid fordi hun er racist over for os danskere...
tilføjet af

get real

mr de snakker om at de invandre der fungere godt i denne samfund ikke gøre en indsats for at afskaffe indvandre kriminelle. Men sig mig hvad gør du eller resten af din salgs for at afskaffe danske kriminelle eller for at hjælpe dem. det er nemt at udpege hvad der er galt med andre men det lyder ikke så godt når det kommer fra nogen der ikke engang selv gøre en indsats.
Mr faktum er man kan ikke bekæmpe kriminalitet fuldstændigt men vi kan altid formindske den lidt. Vi lever i et samfund hvor man ikke har ret til at gøre forskel eller give særbehandling pga ens natiolalitet, religion osv. derfor skal alle kriminelle have samme muligheder i livet for at de kan vende tilbage som kriminelle frie mennesker. GOT IT
tilføjet af

griner

Ja, det har du nok ret i (begge dele). I øvrigt har jeg boet i samme område som dig, måske er det derfor vi ser ret ens på tingene. Nu er jeg imidlertid flyttet til en af nabobyerne - du kan vel gætte hvorfor???
tilføjet af

Helt ærligt.....

Kvinden har oplevet sin datter blive overfaldet to gange af udlændinge og det er bare rent bad luck. Men når en dansk buschauffør overser en udlænding ved et stoppested, så er det racisme og han skal miste sit job.
tilføjet af

Min indsats

Tro det eller lad være, men jeg gør en aktiv indsats hver eneste dag da det er lykkedes min arbejdsplads at blive en del af et udslusningsprogram for unge kriminelle. Har lige nu 2 af dem boende til leje hos mig selv og vi har det udemærket sammen. Nej det er ikke noget jeg tjener mange penge på. Et realistisk gæt er mellem 400 og 600 i alt om måneden alt afhængigt af årstiden og personerne der bor her.
Er kontaktformidler mellem fængslet og arbejdspladsen samt mellem de mennesker vi ansætter og kommunen. Bruger et sted mellem 10 og 20 timer på det arbejde om ugen, så jeg mener selv at jeg gør en indsats for at folk der har kvajet sig ikke skal ende der igen.
tilføjet af

Forstår

At årsagen til at du flyttede er den elendighed der er i dit tidligere lokalsamfund og i din tidligere hjemby.
Har faktisk selv overvejet at flytte, men har valgt at tage kampen op her i stedet for.
Kan sagtens forstå at der er mange der ikke har overskuddet eller mulighederne til at tage del i denne kamp. Håber bare at de vil vende tilbage hertil når tingene er ændret til det bedre.
tilføjet af

re: josefine

Hvis jeg ville kalde dørmanden racist, så ville jeg stå foran ham mens jeg kaldte manden racist, og ikke uden for tæskevidde. Tror de har vænnet sig til at blive kaldt for racister, at det ikke er noget de tager tungt.
Men spørgsmålet er så om det rent faktisk er racisme eller bare adlydelighed. Som dørmanden på Q fortalte mig, har de tilladelse til at lukke en bestemt kvotient ind, bl.a. aht. de andre gæster. Det grænse sættes af bestyrelsen. Man kan så diskutere om dørmanden bør adlyde eller bare forlade jobbet. Men det er en anden diskussion.
Ikke fordi jeg betragter mig bedre en andre, men jeg synes nu at enhverv dørmand bør beside evnen til at bedømme om gæsten er en ballademager eller ej.
tilføjet af

I er sgu selv uden om det

I tigger om fandme om det, der er ikke en eneste gang der ikke har været problemer når i indvandrere er i byen.
I skal altid reservere borde for at forlade dem så i kan brokke jer bagefter og true en med tæsk hvis man ikke flytter sig.
Selvom man ikke kigger på jer når man går forbi spørger i stadigvæk: Hvad er dit problem! og så er risikoen for at få tæsk ca. 50%
Der er sgu en grund til af Dansk Folkeparti for 10% af stemmerne og Danmark er et af de mest fremmedfjendske lande i verdden.
I opfører jer af helvede til, og tror at jungleloven gælder, hvor den stærkeste overlever
tilføjet af

enig igen

Men jeg vender nu ikke tilbage. Jeg ville ligesom dig også hellere tage kampen op. Mente ikke det kunne være rimeligt det skulle være de tidligere borgere som måtte flytte. Men da min teen-age datter to gange er blevet overfaldet af udlændinge, ville jeg ikke tage flere chancer.
tilføjet af

ikke kun tåbeligt men ulovligt

hvis bestyrelsen laver sådan en beslutning er den direkte ulovlig. en politianmeldelse for at have farve-kvoter ville være på sin plads!
tilføjet af

spørgsmål

Ulovligt ifølge hvilken lov?? Kan en ejer ikke selv bestemme hvem han vil lukke ind? F.eks. også sige der skal være nogenlunde lige mange kvinder og mænd? Er det ikke det samme på arbejdsmarkedet? Der søger man også at finde en ligelig fordeling som passer til pågældende arbejdsplads.
tilføjet af

Rimeligt

Kan kun sige at det er rimeligt at flytte for at skåne sine børn. Ville have gjort det samme selv.
Det burde bare ikke komme dertil at vi danskere føler os som jaget vildt i vort eget land og derfor bliver nødt til at flytte rundt for at holde truslerne fra livet.
tilføjet af

re: josefine2

Går ud fra at det ikke er en regel man har hængende i kafferummet. Kald mig pessemistisk, men jeg tror ikke en politianmeldelse vil gøre en forskel. Det er noget der sker over det hele, og er temmelig svært at bevise.
Har hellere ikke lyst til at spilde tid på de steder, jeg vælger i stedet for at tage til private fester eller steder hvor jeg føler velkommen.
tilføjet af

Hvorfor mon det er sådan??

virkeligheden for mange diskoteksejere, er jo at udlændinge møder talstærkt op. Generer andre gæster (fortrinsvis danske drenge).
De fornærmer pigerne groft.
Tro det eller ej, men det er faktisk de færreste danske piger der kan lide at blive kaldt for so eller luder, eller det der er værre.
Så godt som HVER gang indvandrerunge er indblandet i ballade, er der mennesker der stikkes ned (og det er altid de danske drenge)
så hvorfor mon diskoteksejere er SÅ racistiske????
P.S. det gør mig jo egentligt ret ondt for Hugo, da han jo tilsyneladende betaler for andres lort. men på samme måde har mange overfaldne danskere fået lov til at betale prisen for noget de ingen del har i.
Uskyldige har altid været dem der betalte den højeste pris.
tilføjet af

Hva sker der...!

Jeg syns det er overdrevet mærkeligt..Hvorn ka de unge danskere både piger og drenge få lov til at komme ind..Og vi udlændinge må ik det...
Syns danske bestyrelsen er langt ude med det...hvorfor må alle andre ha det sjovt hvorfor ka vi ik bare ha det sjovt ligesom alle andre...
Bare fordi vi er sort...betyder det så vi skal blive lukket ude..Danskere ser os meget nede...
tilføjet af

Ja! det sys jeg faktisk os

Til en start vil jeg give jer ret i at mange invandre bliver behandlet uretfærdige men det er svært at lave om på! det vil tage jer lang tid og nok kun dem der kender jer vil forstå at i er normale mennesker
til the cleaner syntes du har meget ret i det du skriver :D
tilføjet af

Ej ) :

Det må være træls . jeg er selv blevet behandlet Rasisme . så efter alt det fik jeg nok , jeg begyndte bare og forsvar mig selv . så det skal du også gøre ,iik tag dig af hvad de andre siger ,men hvis du iike er " Måden " nok kan du snakke med dine forældre eller skoler . ogs dine nær venner . det iik særligt sjov . så jeg forstår dig godt ´.
håber du fincer ud af noget .
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.