26tilføjet af

Penge mangel.... ??? Til Salg

hej..
jeg er en pige på 22 år, jeg læser på universitet, og bor alene i en 2 værsels lejlighed.. Mit problem er at det er meget svært at få økonomien til at løbe rundt, da der er mange lektier, og en lille su..
Så jeg har nu tænkt i et stykke tid på at sælge seksuelle ydelser, altså gå i seng med mænd for penge.. er der nogen der har nogen gode råd, til hvordan man kommer igang med det?? uden det er for underlige mennekser, og det ikke er farligt.??
Nogle gode råd, ville hjælpe mig meget!! Og ikke moral prædikener, da det er overvejet..
tilføjet af

DenBlåAvis....

Hej du. Hmm hvis jeg var dig. Så ville jeg lige kikke ind på www.dba.dk under personlige kontakter, det kan måske hjælpe???? Hilsen M18
tilføjet af

RE:

- Jeg har kun et godt råd - LAD VÆR - de skide penge er ikke følgerne værd - Alt andet er bedre - godt nok er det måske en hurtig vej til kontanter- men din fasade holder bedre end dit indre - du skal jo leve med følgerne resten af dit liv,-
tilføjet af

you have right

Du har fuldstændig ret, jeg er jo ikke dum jeg går trods alt på uni.. og min beslutning ligger heller ikke fast.. men tak for dit ærlige svar!!
tilføjet af

do you speak english...??

Du går på Uni, men formulerer en sætning der siger..."You have right"...??
Hmm.....
tilføjet af

flyt da til noget mindre!

Hvad i alverden skal du som 22 årig studerende bruge en 2-vær lejlighed til?!?
Jeg selv studerede 8 år på uni (kandidatgrad+ph.d) og havde i al den tid kun et kollegieværelse på 12kvm, det BURDE du også kunne leve med!! Eller hvad? er du blevet forvænt? er du blevet til sådan en Sims-figur i udgaven "Livin' Large" ?
Endvidere, hvis du kun gør i seng med mænd for pengenes skyld, så lad for guds skyld være, det giver i langt, langt de fleste tilfælde ar på sjælen og et ødelagt seksualliv, hvor du højst sandsynligt får meget svært ved at få den dejlige intime nærhed tilbage. Nu har jeg skrevet det!
PS: jeg er komplet ligeglad med om du vil høre moralprædikener eller ej, derfor skrev jeg alligevel, for du trænger sgu til et gevaldigt spark!
tilføjet af

hmm....

Man kan altså godt være dum selv om man går på Universitetet - det kommer an på hvorledes man måler intelligens.
Og du min pige - det virker ærlig talt ikke som om, at du er den mest spidse blyant i penalhuset.
tilføjet af

nej, hun er ikke en spids blyant

Og "penge mangel" i 2 ord?
*fnis*
tilføjet af

lol

Det kan være hun var ved at skrive "You have right to criticize me, anyway"
;-)
tilføjet af

m31...ret ret ret

Du har helt ret......
Tænk at ødelægge sin egen seksualitet, for penge.
Et spark, et los, hvad som helst der kan få den pige på andre tanker......)
Duece
tilføjet af

cool

du kunne jo snake med en der har prøvet det hun ved det nok...
og nu er jeg godt nok en mand- men jeg kunne da godt finde på det (med tøzer)så hvis du har overvejet det, så held og lykke
tilføjet af

ja ...

Giver m31 ret. Du kunne jo også finde en at dele din lejlighed med. Hvis du er studerende på uni synes jeg også du skulle overveje at blive instruktor - det giver faktisk rimeligt godt (tror jeg fik ca. 3500 efter skat pr. md, havde to hold, - og der behøver ikke at være så meget arbejde ved det - særligt hvis du har 2-3 hold får du jo 2-3 dobbelt løn for forberedelsen).
Det er jo de færreste som lever godt af su, men studielån og lign. kan man betale sig ud af igen --- du kan aldrig købe dig fri for hvis du engang har arbejdet som luder
(eller 'glædespige' - jeg har da ikke som udgangspunkt noget imod en kvinde der har arbejdet med det her, men vi ved vist godt alle sammen at det ikke er alle der finder ud af din eventuelle fremtidige hemmelighed som vil bruge pæne ord om det).
Hvis du alligevel vil prøve så tal for guds skyld først med flere forskellige som har prøvet det, og som vil anbefale det - de skulle jo nok være til at finde. Der er nok ingen tvivl om at det følelsesmæssigt kan være ret hårdt; jeg tror egentlig at det er meget forskelligt om man som person kan klare det.
Håber det kan bruges,
M24
tilføjet af

læs avis Ekstra Bladet

der søger de hele tiden
tilføjet af

Pas på dig...frøken Medusa.

Tja...frøken Medusa,jeg kan godt se din pointe lige nu og her,hvor du står og mangler penge..men
har du tænkt på at tage et job måske??? Du kunne evt.prøve at få noget "sort" rengøring el.lign. da
jeg går ud fra,at du ikke har så mange timer til rådighed,efter lektielæsning.Det sorte arbejde tager du ikke skade af på sjæl og krop(måske lidt moralsk)men..det kan jeg forsikre dig om at du gør
hvis du sælger dig selv.Det lyder meget forjættende og nemt, "bare" ned på ryggen,ind med "kalorius" hvilken tilstand den så er i,måske ildelugtende uvasket osv.sådanne ting kan du jo ikke forsikre dig imod.Så ligger ham der´halv eller helfuld og pruster oven på dig og for hvert stød ind i dit underliv...stødes dine følelser ud af din hjerne.Den kloge hjerne,som gerne skulle drive det videre,end at ligge og sprede ben for tilfældige mænd..for håndøre.Tænksom hilsen,Piaf.
tilføjet af

M31 er vist meget snæversynet

Forstokket det må du da være, eller også er det meget længe siden du gik på uni.
Det er da forbudt ifølge genevekonventionen at bo på 12 m2.
Idag får de studerende da ejerlejlighed af deres rige forældre, der må da ikke være noget som helst der kan forstyrre studierne.......nå ja lidt druk og turen hver 2 dag skal der jo være plads til.
Om damen går i seng med nogen for penge eller sprut det kan sku da være knælang lige meget.
tilføjet af

tihi

Underholdende indlæg, Soulmate, jeg kan godt lide din ironiske humor ;-)
tilføjet af

hallo!!

bare fordi man går på uni.. så behøver man ikke at kune stave helt korekt..
se på HC andersen.. han kunne ikke stave og var ordblind, tænk over den..
tilføjet af

Prøv her

www.venuslogen.dk
tilføjet af

find en mand

du skulle måske prøve at finde en kæreste som kunne hjælpe dig.......
tilføjet af

Indryk en annonce i Ekstrabladet!

Hvor svært kan det være, indryk en annonce i Ekstrabladet, du har jo en to-værelsers lejlighed.
pornomaster
tilføjet af

hej

ja skrive hvor du bor til mig og så skal jeg nok være din føste kunde
tilføjet af

Her kan du få job

tilføjet af

SORRY

undskyld, jeg ved at du ikke vil have gode råd om hvorfor du dkulle lade være, men jeg kan ikke lade være med at komme med nogle:
1. pas på, du ved aldrig hvem du kommer til at tilfredstille. manden kan jo være gal.
2. du skal også være klar til at blive genkendt på gaden af kunder.
3. endnu værre er den, hvis de genkender efter et stykke tid når du er holdt op og vil have mere. da er du jo begyndt på en hel ny livsstil og måske fået en kæreste.
4. er du parat til at fortælle din nuværende eller kommende kæreste om din proffesion?
5. tænk hvis du kommer til at føle dig billig. den følelse, kan ikke bare vaskes af.
jeg vil ønske dig held og lykke lige meget hvad du beslutter dig for, men det er ærgeligt at en pige der er startet med at studere og tage livet seriøst, vil rode sig ud i sådan noget. du kan jo altid få dig en roomate eller selvfølgelig flytte ind i noget mindre indtil du har råd til en større lejlighed igen....
tilføjet af

ENIG

hej med dig. jeg blev helt rørt, da jeg læste din artikel. håber at hun også forstod budskabet
tilføjet af

Stolthed

Hvordan vil du forklare dig overfor dine eventuelle børn engang. Det kunne tænkes at du mødte flere af dine "kunder", når du tager på tur med mand og børn. Hvad vil dine børn ikke tænke om dig?
tilføjet af

gode råd er dyre

kære M
råd er der mange af... som før nævnt er der jo flere muligheder for at tjene lidt ekstra penge som supplement til din SU. Jeg synes så absolut at du skal undersøge dine muligheder mht. at dele lejligheden med en anden, anskaffe dg et job,snakke med banken mm. sidder selv stramt i de efter at have læst i 5 år, men ligefrem at sælge sig til penge... tror du vil fortryde det før eller siden. der er simpelthen for mange omkostninger forbundet med et sådant job, såsóm dit seksualliv, følelser, ry og jeg kunne blive ved - LAD VÆR :)
tilføjet af

heej :D

heej , !, jeeg bor på ØSterbrO , :D
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.