3tilføjet af

Pas på!! Jeg stoler ikke på læger mere!

Goddag alle sammen !!jeg vil gerne fortælle jer en historie der overgik mig og min kæreste i december 2002.
Jeg var 20 og min kæreste 22, vi er udlærte tjener begge to Maj 2002, jeg blev syg lige efter og fik stillede diganosen: Sclerose 30 juli 2002, jeg gik hen og bliv gravid i november, og ville meget gerne beholde barnet sammen med min kæreste, og alt var dejligt! en uge efter vi fandt ud af jeg var blevet gravid, begyndte jeg at bløde! skidt ting. og jeg kontaktede min læge, som mente det var en spontan abort, jeg skulle ikke være nervøs det ville forsvinde af sig selv! Så det gjorde jeg!.. men jeg fik mere og mere ondt! og de sendte mig til scanning på sygehuset! Som også mente det var en spontan abort! og jeg skulle bare tage hjem. en uge efter ville de scanne igen for at se at det hele nu også var som det skulle være!! og det mente de det var!..
Godt og vel en uge efter sidete scanning! fik jeg så ondt en lørdag nat at jeg ikke kunne gå! så jeg lage mig i seng for de havde jo sagt til mig at det hele var i orden! men jeg havde ondt hele natten så jeg blev nød til at ringe til vagt lægen søndag, som ikke rigtig gad kigge på mig, jeg skulle bare sove!! men jeg tog på sygehuset alligevel søndag nat! og så indlage de mig bare for en sikkerheds skyld! jeg var der til tirsdag, så sendte de mig hjem igen og sagde det var helt normalt at have så ondt for det skulle jo ud! jeg kom hjem, det gik sådan nogenlunde, men torsdag gik det galt igen! jeg skulle til chek på sclerose afd. men på vej derud i bussen fik jeg vilde smerter igen.. og blev indlagt endnu en gang. denne gang var det en ny læge der kigget på mig! og han kunne se at den var helt gal! jeg var gravid men det sad ikke som det skulle, det havde sat sig fast i den venstre æggestok, og var ikke kommet op til livmoderen, så barnet sad og vokset i æggestoken!
jeg fik en akut tid på opertion bordet 6 timer efter jeg var kommet, jeg fik afvide at den æggestok skulle fjernes men det sammen, da det er livsfarligt, den kan springe hvis den fik lov at vokse.! Det her er den 20 dec. 4 dag før jul og de havde sendt mig hjem 2 dage før, og mente at alt var i skønneste orden!.. opertionen gik godt, jeg kom hjem dagen efter, men mangler min ene æggestok den dag i dag og jeg kun 21 år! jeg stoler ikke på læger. så piger pas på jeg selv og jeres underliv i får kun et i dette liv!
tilføjet af

stol ikke alt for meget på læger

Jeg kan godt forstå dig og din mangle på trust overfor læger.
Jeg fødte min søn for 7 år siden, bagefter gik det bare ned af bakke, jeg fik det dårliger og dårliger.
Besvimede, kunne ikke komme ud af sengen, ikke passe mit barn (kun lige amme hvis han blev lagt til), blødte sådan lige på grænsen til hvad der var ok, fik blod... Jeg lå i sengen ca. en uge før en ikke så sød sygeplejerske sagde til mig at hvis ikke jeg så at komme ud af sengen kom jeg aldrig hjem til mine børn.
Jeg kom så ud af sengen, også hjem, havde fødselsdepresion efter 1 md. troede jeg at nu gik det bedre.
Så en nat vågnede jeg og satte mig op i sengen, plask der blev helt vådt og varmt, jeg tønkte at jeg måske havde haft et uheld og var kommet til at tisse i sengen, men da jeg slog dynen til side var det blod.
Shit... manden blev vækket og der var lidt panik i huset (snestorm derude).
Nå, mig ud i bruseren, manden ringede efter ambulance.
Der stod jeg så i bruseren med blodet rendende ud af mig som en vandhane da ambulance folkene kom.
Resultat efter undersøgelser, jeg var ikke lukket ordentlig invendigt efter min fødsel.
tilføjet af

Stol ikke på tjener

Hvis du har varet inde på ET dårligt spisested. Vil du så heller ikke spise ude mere ?
tilføjet af

abort

Hej jeg er en pige på 24 og har en kæreste på 24 vi har været i gennem 2 aborter inderfor 2 år den føreste gang gjorde ikke ondt, men andet gang gjorde meget ondt og jeg har stædig nogen smerter fra anden gang når jeg har min mestration. Nu har jeg håbet en spiral op så jeg håber at jeg kan stole på den for jeg vil ikke igennemsådan en smerteomgang igen.
Vi blev enig om at vi ville ha en abort føreste gang men anden gang der var jeg i tvivl. JEg er under uddannelse og på su, så jeg tænkte du gør det igen og du får sadt en spiral op.
Men jeg kan ikke forstå hvor lægerne ikke er så godt til at kikke ordenligt efter, når man får afvide at det er iorden med det hele jeg ville ha sat en advokat på det for en læge må ikke gå hen og sige sådan noget en persient.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.