2tilføjet af

P pille stop og PCO

Jeg er sp uheldig at have PCOS. (polycystisk ovarie syndrom) og jeg har aftalt med min kæreste at vi skal starte med at blive gravide til august. Jeg er stadig på p-piller og tager den sidste pakke nu og stopper så helt om 15 dage, så det kan nå at komme ud af min krop. Mit spørgsmpl er: Tager jeg på, når jeg stopper med p-pillerne, når jeg har PCOS? HAr en normal vægt, men kan heller ikke tåle at tage på. Hvad er jeres viden omkring dette og hvad har I selv oplevet?
Kh
Kristine🙂
tilføjet af

Snak med dine læge

Det ikke for at lyde hård. Men burde det ikke være en snak du har med din læge? Men jeg synes du skulle prøve at kikke på PCO foreningens hjemmeside. Der kan du sikkert få finde noget brugbart. Held og lykke med det. Jeg har en veninde der fik at vide ved sin læge hun ikke skulle regne med at blive gravid. Hun fandt sig en kærste, blev gravid og skal føde her i febuar. Så det var dejlige nyheder for end er gerne ville, men ikke skulle regne med det.

http://www.google.dk/search?source=ig&hl=da&rlz=1G1ACAW_DADK359&q=pco+foreningen&meta=lr%3D&aq=3&oq=pco
tilføjet af

Samme situation..

Hej Kristine...
Jeg er i samme situation - altså jeg har PCO - Jeg stoppede med p-piller fordi jeg havde risiko for blodpropper og jeg tog omkring 15 kilo på.. Det er så nok også et skrækscenarie - jeg havde nogen andre ting i mit liv der gjorde jeg spiste helt forkert.. Men min krop reagerede helt sikkert på ikke at være på p-piller mere.. Jeg er nu i gang med at tabe overvægten igen og har smidt 8 kilo, så det er absolut muligt, og jeg tror at så længe du er opmærksom på at spise ordentligt og leve sundt, så bliver det ikke det store problem..
Så er der så lige det med graviditeten - har du snakket med din læge om eventuelt at få noget hjælp - min læge anbefalede sukkersygemedicin - så skulle det være en del lettere at blive gravid?
Held og lykke med det i hvert fald :)
Mange glade hilsner
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.