12tilføjet af

P-pille Pause-Gravid?

Jeg har taget p-piller i nogle år og har valgt at holde en pause.
Som alle ved når man tager p-piller så er der en 7 dages pause før man tager hul på en ny pakke.
Min 7 dages pause starter om mandagen hvor jeg har sex og får min menstruation dagen efter og stopper med at tage p-pillerne helt 6 dage senere hvor jeg skulle tage hul på en ny pakke. Kan jeg godt have nået at blive gravid?
Hvor lang efter får man sin menstruation når man stopper med p-pillerne?
tilføjet af

Øhmmm......

Hmm, hvis jeg har forstået det rigtig, så spør du om, du kan have nået og blive gravid de 6 dage efter du skulle starte på en ny pakke ?!?!?!?
Hmmmmmm!!!
Altså, så vidt jeg ved, vil der Altid gå cirka et halvt år, fra man stopper helt med p-piller, til man ka risikere at blive gravid!
men ved da ikk om det er blevet lavet om, eller om de er mildere den dag i dag!!!
Men din menstruation, vil du Altid få, indtil den dag du er eller bliver gravid!!! *gælder for stort set alle kvinder*
Aner ikk det fjerneste om det svarer lidt på det du spør om, syns det er et indviklet spørgsmål, ikke helt skrevet så jeg kan forstå det!!!
Men for stort set alle, kan man ikke blive gravid når man tager p-piller, og der vil efter min erfaren, altid gå et lang stykke tid, efter man helt stopper med dem, før man kan blive gravid!!!
Lykke til!!!
tilføjet af

Til Øhmmm...

Jeg har hørt at man godt kan blive gravid allerede 2 uger efter man stopper med p-pillerne så dette med at der går et halvt år passer altså ikke.
tilføjet af

Var det for inviklet skrevet?

Jeg ved sku ikke rigtig hvordan jeg ellers skal formulere det. Ja, det virker måske lidt usandsynligt at man skulle kunne blive gravid på så kort tid. Men jeg ved heller ikke hvor lang der skal gå før man får sin menstruation efter man stopper med p pillerne. Jeg har haft menstruation ligende symptomer uden at få min menstruation.
Jeg ville bare vide om det var sandsynligt at kunne blive gravid når man havde sex midt i 7 dages pausen og så stopper med pillerne da jeg skulle tage dem igen.
Jeg kender en der allerede blev gravid meget kort tid efter.
Jeg må bare vente og se.
tilføjet af

Man kan godt blive gravid.

Hejsa...
Det er muligt at du er gravid, men nok meget usandsynligt hvis du har spist pillerne som du skulle før din p-pille pause. P-piller er jo ikke 100% sikre, men nærmere 99%, så det kan godt lade sig gøre.
Der er mange der har problemer med at blive gravide efter de har spist p-piller, fordi der sker noget i kroppen når man hele tiden får de her kunstige hormoner ind i systemet. Man kan gøre meget for at hjælpe på det problem ved at spise en masse vitamin piller og ekstra tilskud af fiskeolie, folinsyre, E-vitamin og evt. A-vitamin. Det hjælper alt sammen kroppen til at kunne få børn igen og retter op på hele hormon balancen.
Spiser man a-vitamin i store mængder skal man dog sørge for IKKE at blive gravid lige med det samme, for alt for meget A-vitamin i kroppen kan skade forsteret. f.eks. ved at få børn med forskellig længde arme og ben osv.
Det er dog stadig godt at tage nogle A-vitaminer, man skal bare koordinere lidt, så man holder en 3 måneders pause efter man har taget dem. Men det er altså kun hvis man indtager store mængder.
Jeg ved ikke om du ønsker at blive gravid, men held og lykke til dig uanset hvad der sker.
Godt nytår...!!!
Mvh. En Kvinde
tilføjet af

Tak for svaret til "En kvinde."

Jeg ville bare lige sige tak for svaret. Det var rart at få lidt info om det og mere til.
Jeg tror heller ikke jeg er gravid da jeg har spist p-pillerne regelmæssigt men ville bare lige høre da jeg ikke har fået min menstruation endnu efter at have stopper med pillerne.
Jeg prøver ikke at blive gravid (bruger anden beskyttelse) men vil gerne på et senere tidspunkt.

Godt Nytår!
tilføjet af

hmm..

Hej..
Altså i den pause du normalt holder, der er jo beskyttelse som altid. så i de syv dage frem til hvor du skulle til at starte på en ny pakke, der kan du ikke blive gravid ( der er jo altid en risiko, som der for os alle der tage p-piller, men denne er minimal) Når du stopper med dine p-piller kan du godt risikerer at din mens. er anderledes. Det er jo sådan at den mens. du har når du tager p-piller hedder en slimløsning, og er ikke en rigtig mens. blødning. Når du stopper med pillerne skal kroppen jo lige finde rytmen igen, ægløsningen er det der sker noår du ikke tager piller og får din rigtige mens.
Derfor kan det ske den ikke er relmæssig.. håber det gav dig lidt svar!
tilføjet af

det kan man ikke

hej jeg kan godt fåstå havd du mener for jeg hviste det ikke selv men det kan man ikke de dækker også når man holder pause kyzz anne
tilføjet af

Til Nysgerrige

Jov frk Nysgerri, der kan altså godt gå et halt år før man kan blive gravid, det er meget forskelligt fra person til person!
tilføjet af

bare et lille svar

Harj "venter spændt"
du ka ik været blevet gravid da p-pillerne oz beskytter dig i din p-pillefri periode..
mener du helt stoppe med dem? el bare den der pause på 7 dage? fordi j stopper om torsdagen og får min menstruation om søndagen dvs 3 dage efter...
Mvh.. Chrisling
tilføjet af

selvfølgelig kan du blive gravid

Selvfølgelig kan du blive gravid, hvad med alle de der bliver gravide "på" p-piller.
Og nej p-piller beskytter ikke i pausen.( Ikke alle i hvert fald)
Selvom du tager dem hele tiden og f,eks bliver syg/kaster op kan du blive gravid selvom du fortsætter med pillerne som altid
tilføjet af

kan godt blive gravid..

Hej hej...
Du kan godt gå hen og være blevet gravid... det er jeg nemlig. Jeg ville bare lige holde en lille pause da jeg havde fået kludder i det hele og ville starte på en frisk så jeg var helt sikker.. men det nåede jeg bare ikke, jeg blev nemlig gravid i mellem tiden.. det er ikke noget jeg fortryder, det var bare ikke meningen det skulle ske lige nu.. men sådan er det og jeg skal nu føde til marts.. men håber det går som du selv ønsker det..
mange knus lolle
tilføjet af

Man kan ikke blive gravid i p-pille pausen!

Ud over den ene procents usikkerhed der er, beskytter p-piller altså også mod graviditet i pausen imellem to pakker. Når man tager p-piller, får man jo ikke ægløsning! Hilsen Maria (læge)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.