22tilføjet af

PÆDOFILE ER OGSÅ MENNESKER !

Men deres ugerninger er umenneskelige, især overfor deres små ofre, børnene ! Men som Hr. Denhus skriver på siden her, så skal højere straffe gøre sit til at få dem til at holde op med deres forehavende; nej, de skal under behandling, de er om nogen syge; meget syge. Højere straffe har ikke den præventive virkning, det ser man bl.a. i USA, hvor de sågar har dødsraf, og hvor en dom på 10000 år ikke er usædvanligt. Men det gør ikke landet mindre kriminelt. Mange såkaldte kriminelle er ikke forbrydere, men det er en forbrydelse de begår, men de er syge i det øjeblik de begår den og det kan ikke under former sanktioneres. Vi må beskytte vores børn med - næsten - alle midler. Men det må ikke være gadens parlament der bestemmer.
tilføjet af

ha ha tror du virkelig at det hjælper.....tsk tsk

Ja det er fint nok med behandling, det hjælper et stykke tid, desværre ophober den medicin sig i folks depoter efter et stykke tid, det vil sige at den ikke virker efter hensigten når det sker.
Det andet problem i at behandle pædofile er at ingen endnu er blevet dømt til livvarig behandling, men dømmes til mellem 2-5 år(domstolene er måske blevet strengere de sidste par år, men alligevel)Når de år så er gået, er behandlingen overstået og de kan gøre deres overgreb igen, med mindre at familien søger politiet om yderlig behandling, en ansøgning der skal fornyes hvert år fordi at det er dyrt at behandle, hvad gør man så hvis politiet ikke mener at behandlingen skal forsætte???? tja man sætter sig ned og venter på at det næste overgreb sker(det gør det i 90% af tilfældende)og så kan man starte forfra..
Nej helt ærligt, de skal kastreres eller sættes ud på en øde ø, behandlingskrevende eller ej, det er ikke kun den det går ud over, der er offer, men også familien, hvor mange mennesker skal sådanne mennesker have lov til at ødelægge.
Har været det hele igennem da jeg (er) var datter til en pædofil, og der er ingen medynk fra min side.
tilføjet af

Idiot

Hold kæft, hvor er du dum at høre på.....øde ø.....
tilføjet af

Hvor går grænsen så?

Når de har myrdet deres offer? Eller kan det stadig undskyldes med sygdom? Og anerkendes det slet ikke, at de også "tager" barnets liv ved at misbruge det, for barnet - hvis det overlever - får aldrig det samme liv, som var tiltænkt, inden en syg stodder ikke kunne styre sine lyster.
Var der valg i dag, med punktet "skal pædofile have livsvarigt fængsel?", så kan du bande på, at jeg stemte ja!!!
Jeg kan blive så harm over et retssystem, der giver større straf til en pamper, der bedrager samfundet for et par mio., end det gør til en "mand", der med "sygdom" som undskyldning voldtager en lille pige systematisk fra hun er 4 til 6 år. Og det jeg slet ikke kan acceptere og som kan give mig trang til at slå ihjel, trods mit ellers nogenlunde fredelige gemyt, er hvis det er barnets fader eller en tæt på, som barnet burde have tillid til aldrig gjorde noget ondt.
Hvordan kan nogen for alvor mene, at små børn, ja selv babyer på ½ år (for det er sket), lægger op til sex? Du har fuldstændig ret i een ting; de er syge, men de er sgu udmærket klar over, at det, de gør, er skrupforkert og bundhamrende ulovligt. Så der er INGEN undskyldninger i mine øjne. Ind i fængslet med dem resten af livet, eller spær dem inde på den lukkede i hvert fald UDEN mulighed for løsladelse gr. såkaldt "helbredelse". At vi så skal betale for deres ophold, er en bet, men hellere det end at risikere de gentager forbrydelsen.
Alt andet er ikke rimeligt overfor vore børn, som burde kunne regne med de voksnes beskyttelse og IKKE MISBRUG.
Mvh.
En mor
tilføjet af

PÆDOFILE ER IK SYGE

Hvis pædofile var syge så kunne de behandles... OG EN BEHANDLER I DET DANSKE PÆDOFILBEHANDLER SYSTEM UDTALER AT EN VIS % DEL AF "BEHANDLEDE" PÆDOFILE OFTE FÅR TILBAGEFALD...HVIS BARN SKAL DET GÅ UD OVER.....ERGO: LIVAVSRIGT FÆNGSEL TIL PÆDOFILE DA ET OFFER FOR EN SÅ FORBRYDERISK HANDLING IKKE BURDE KUNNE SE SIN BANEMAND PÅ GADER OG STRÆDER IGEN. WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK
tilføjet af

???

Og var det så det eneste, du kunne forholde dig til i personens indlæg? Hvor er dine argumenter - eller har du ingen? Eller er problemet, at du har benet i den modsatte lejr?
Kunne være interessant at vide, men jeg får højst sandsynligt nok også bare en spand L...! i hovedet.
tilføjet af

Vidensamfundet....

At bruge USA som har dødstraf siger du ik hjælper, men jeg kan oplyse dig om at et fåtal af de der bliver døtm for mord i USA altid har hængt ud på gadehjørner og i narkobuler hvor man intet lærer om straf og konsekvens af samfundet for deres handlinger. Nu har vi i 10 år haft et næsten fuldt udbygget medie/vidensamfund som vi kan bruge til at oplyse ud i alle hjørner af de feks sociale lag, på måder vi aldrig og USA aldrig har haft mulighed for. aå at sammenligne en straf i USA og en straf i Danmark har ingen sammenligning, men er bare dumt og forvrængene. derfor STØT LIVSVARIGT FÆNGSEL TIL PÆDOFILE www.danskantiparti.webbyen.dk
tilføjet af

Hmmm

Nu er der jo ikke doedsstraf i Danmark., men det er vel ikke bare noget, der kan gaa vaek, at vaere paedofil.
Det er vel en seksuel "lyst" ligesom at vaere hetero-, biseksuel... osv.
- Jeg tror altsaa, det er ret naivt bare at tro, at det kan behandles vaek!!
Det er vel del af, hvem man er.
Derfor maa jeg nok sige, at samfundets borgere (og da isaer vores boern!) skal beskyttes.
Selvfoelgeligt giver det ikke mening at give dem 1000 aars faengsel, men man kan da for fanden heller ikke bare lukke dem ud eller tro, at man kan behandle deres seksualitet, saa den er ikke-eksisterende!?!
Det er en af de mest utilgivelige lyster at have, og jeg mener ikke, forbrydelsen kan sidestilles med andre forbrydelser som f.eks. bankroeveri eller lignende.
Undskyld, jeg kan slet ikke forstaa, du rejser dig op for dem.
Der er ingen, der i vores retssystem skal lynches eller mangle en retfaerdig rettergang, men jeg tror ikke paa at "behandle folks seksualitet vaek".
dark Wings
tilføjet af

Nu er det desværre

...sådan, at livsvarigt fængsel i Danmark kun er 16 år. Der skal helt andre
midler til som vi desværre ikke har tilgang til i Danmark.
Man kan ikke i dagens Danmark, lukke en pædofil ind på en
lukket afdeling, resten af hans liv. Den forbrydelse han har
begået klassificeres desværre ikke som samfundstruende.
Helt hen i vejret, det kan vi hurtig blive enige om. Men sådan
ligger landet desværre.
tilføjet af

Nej de er ikke!

Nej, pædofile er ikke mennesker! de er syge dyr!!!
tilføjet af

Hvad ville du da gøre

Du kan kalde mig idiot jeg er totalt ligeglad, men hvad ved du om det?
spørgsmålet til dig er, hvad mener du da at man skal gøre ved dem når medicinen kun virker et stykke tid og at fængelsesdommene er så lave.....Jeg har levet med at min far har forgrebet sig på små børn, og det er sku svært at leve med, sygdom eller ej
tilføjet af

jo de er

Det er sker for mange pædiofile er at der sker en kemisk reaktion i hjernen, som gør at de overfalder børn, når det sker går de i sort og har svært ved at huske hvad de har gjort bagefter.
Hvorfor de får tilbagefald er fordi at den medicin de bliver behandlet med efter et stykke tid ophober sig i kroppen og derfor ikke virker efter hensigten.
Så jo de er sku syge.
tilføjet af

Desværre ja....

Hej Kajsa...
Livstid er ikke det samme som reel livstid, det har du desværre ret i. Yderligere skal der også "grovere" forbrydelser til for at opnå det, vi så flygtigt kalder livstid.
Indenfor straffelovens rammer er det især betegnet som drab (straffelovens § 237).
Før i tiden - dvs. før 1. juli 2001 - var det kun muligt at blive løsladt fra en livstidsdom via kongelig benådning efter indstilling fra Justitsministeriet. Det kunne typisk ske efter ca. 12 år. Men efter den nævnte dato blev et lovforslag vedtaget, der nu giver mulighed for prøveløsladelse
(§§ 41 til 43), efter de første 12 år af straffen er afsonet. Nægtes dette, kan det ankes igen, når yderligere to år af straffen er forløbet.
Så reelt er vi ikke engang oppe på de 16 år, og det er da om noget sølle og alt for blødsødent. Som en anden skriver længere nede, så er helbredelse vel næppe en realistisk mulighed og derfor taler det heller ikke for at løslade sådanne forbrydere.
Men det kan faktisk ikke overraske, når vi i forvejen lever i et samfund, der kræver at være så politisk korrekt og "retfærdigt", at offerets rettigheder ofte overskrives af den sigtedes/dømtes.
Der skal noget virkelig drastisk til, før det vil blive en samfundstrussel, som du siger det, at voldtage og misbruge børn. Som det er nu, er det jo "bare" sex, der i de fleste tilfælde ikke også betyder tab af liv af en samfundsborger. At offeret selv HAR fået en livstidsdom - uden mulighed for benådning - ved overgrebet, det tænker de sgu ikke på.
Måske hvis samfundet skulle hoste op med en stor sum penge som erstatning på vegne af forbryderen HVER GANG (og ikke kun når denne ikke selv kunne betale), så kunne det være der kom andre boller på suppen? At blive ramt på pengepungen vægter jo som bekendt meget tungere end hensynet til borgeren i det her land. Fed signalværdi vi sender ud, eller hva?
tilføjet af

Svar til Niklas Denhus og ...

Du er for langt ud N. Denhus (...), og til jer andre som råber op om strengere straffe og "død og tortur"; pædofile er syge mennesker og de SKAL under behandling, helst før de går linen ud, ellers mens de er i statens varetægt (fængsel & forvaring) om så med tvang, så langt er vi enige !! Og vi skal som forældre gøre alt for at beskytte vores børn og børnebørn, klart ! OG man må fra politikernes side gå temmeligt langt, som at forbyde pædofilklubber og hjemmesider. Også det er evident ! VORES BØRN SKAL IKE VÆRE LEGETØj FOR SYGE MENNESKER ! Fra en der selv har væreet udsat flere gange for pædofiles krænkelser, så jeg ved fandme hvad jeg taler om og er et offer, ja det giver sår på sjælen resten af livet.
tilføjet af

N. Denhus

Behandling er vejen frem, men i sikkert regi, som forvaringsanstalt eller lignende, for de er farlige for vores børn. Men at tro at strenge straffe hjælper dur ikke. De skal tvinges til en eller anden form for behandling, ikke mindst sålænge de udgør en fare for børn. ER selv "offer" for pædofile som barn - to gange. Og vores børn og børnebørn har en ret til beskyttelse, det er om noget evident !
far til tre - og morfar.
tilføjet af

Vi er alle næsten enige....

Du har om nogen ret for det meste, men kold jura siger, at man godt kan begå en forbrydelse uden at være forbryder. Især hvis gerningsmanden er syg i hovedet, og det må en pædofil være uden at jeg dog er fagmand. Er selv som barn og ung blevet muisbrugt af pædofile, så jeg ved om nogen hvad dette modbydelige emne handler om. De misbruger og myrder endda børn - ækelt og modbydeligt - og det berettiger dem til straf og at de skal om nødvendigt spærres inde da de er til fare for det dyrebareste vi har; nemlig børnene. Men jeg mener stadig at vide at de er syge !!Ellers er der ingen logik i deres ulogiske handlinger.
Venlig hilsen fra "far til tre" og et barnebarn
tilføjet af

Dødsstraf

Jeg synes ikke det er en god ide med 10000 års fængsel til en pædofildømt. En straffefange koster samfundet 10 gange så meget som en kontanthjælpsmodtager, men det glemmer ALLE i farten, lyder det til. Så ville dødsstraf være en langt billigere og langt mere HUMAN løsning for resten af samfundet.
Pædofile KAN ikke behandles, derfor er det mest sikkert og billigst at binde dem og lade dem blive kørt over af en damptrommel.
tilføjet af

Genindfør dødsstraf

..og at hoppe på den typiske lade holdning med at "jaahmen vi har jo ikke dødsstraf i Daanmaark..ææh bææh bøøv", den lader jeg mig ikke spise af med.
Lad os istedet få en seriøs debat igang om genindførelsen af dødsstraf i Danmark, og lad os lægge den dybt fejlagtige omsorgstanke om behandling helt væk fra os og istedet indrømme at nogle individer bare ikke kan behandles! Hvis viljen til at feje alle de fodformede meninger af vejen er tilstede, så er dødsstraf bestemt en realistisk mulighed.
(jeg mente naturligvis 'damptromle' i mit sidste indlæg).
tilføjet af

LIVSVARIGT TIL DØDEN DEM SKILLER FRA LIVET.

Gennemsnitligt livsvarig dom i Danmark er 16½ år.
Men WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK søger selvfølgelig den forhøjet til døden dem skiller fra livet.
Så en livsvarig dom...vil blive en LIVSVARIG dom
tilføjet af

LIVSVARIGT FÆNGSEL TIL PÆDOFILE

PÆDOFILI.......
Vi i www.danskantiparti.webbyen.dk mener der er en klar sammenhæng mellem at man ikke straffer med logisk/retfærdig/moralsk og ærlig straflængde i forhold til de mest grove forbrydelser et menneske kan begå, såsom PÆDOFILI/ VOLDTÆGT/ MORD, og så at mennesker har opdraget sig selv til at tro at vold/mobning og overgreb ved hjælp af alkohol feks er tilladt for at være et helstøbt menneske fra tid til anden. Vi mener at sætter man en klar fast konsekvens og grænse ved det mest uacceptable et menneske kan tillade sig, så vil mennesket rette sig ind efter de normer og etiske spilleregler, vi alle ser som gældene i samfundet. uden vold/mobning og udnyttelse. verdens befolkning er i deres underbevidsthed opdareget af samme normer og spilleregler vi i de sidste 20 år har fået inpodet gennem vidensamfundet i form af internettet og andre medier, så vi har en langt større chance idag end for feks 20 år siden til at se sammenhængen. og derfor mener vi nu tiden er ved at være inde til at lave radikalt om på de straffe der gør folk for en forkert retsopfattelse og samfundsindstilling der gør at mennesker til stadighed udnytter og misbrugere deres person over for andre med-mennesker. Vi mener: Straf de 3 groveste forbrydelser et menneske kan begå og få en bedre mere sikker verden som helhed. Den groveste forbrydelse man kan begå er at bruge det bedste vi har KÆRLIGHED til det mest forkruede man kan gøre som menneske, nemlig PÆDOFILI. bliver straffen der sat korrekt. NEMLIG LIVSVARIGT FÆNGSEL. så vil man ud af det samlet lære hvad der grundlæggende er forkert og dermed også kunne rette sig bedre ind i forhold til dem man omgiver sig med. DERFOR, støt WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK Vi er løsningen hvor de andre er problemet. husk, det ved stemmeboksen at tingene vil blive indført, ikke ved debat eller ved stillestående farverige holdninger.
DANSKANTIPARTI
tilføjet af

Normalt og unormalt

Pædofile er vel ikke specielt syge, men menneskelig adfærd kan illustreres med en fordelingskurve over f.eks hvor mange der er tiltrukket af det modsatte køn, samme køn, tykke, tynde, små! osv.
De fleste placerer sig på midten og tilhører dermed dem med normal sexuel adfærd. Så er der de problematiske mindretal som ligger i kurvens yderpunkter. Her finder vi homoseksuelle, pædofile og diverse ulækriteter.
De defineres som ikke normale fordi de udgør et mindretal og at deres adfærd ikke er hensigtsmæssig. Om det så også er en sygdom er jo et definitionsspørgsmål.
I 70'erne var stemningen over for sexuelle afvigelser meget afslappet, og vel grunden til at de pædofile klubber turde titte frem, ligesom de homoseksuelle. Sidstnævnte er blevet stuerene, da deres adfærd ikke generer nogen. Pædofiles adfærd er derimod uhensigtsmæssig -for at sige det mildt. Men hvad der er sygdom eller blot uhensigtsmæssigt er vel ikke så klart.
tilføjet af

jo de er

Nu kan man ikke generalisere alle, men mange pædiofile er syge, der sker simpelhen en kortslutning i hjernen der gør det at de ikke er beviste om deres handling i gernings øjeblikket, mange af dem har svært ved at huske hvad de har gjort bagefter, når det er syge pædiofiler så er der ikke et mønster for hvornår de gør det eller hvorfor, de klikker bare lige pludselig.
tilføjet af

Logik!

Jeg kan godt følge dig i, at du - især som offer for pædofili - søger en bekræftelse på, at det der blev gjort mod dig, det skyldes en sygdom, en defekt i personen. For med den viden kan du bevare noget af tilliden til, at ikke alle er sådan - at det er afvigelsen, ikke reglen for voksnes opførsel mod børn.
Jeg tror heller ikke, at alle er sådan, og jeg mener absolut også, at det må skyldes en sygdom/fejl/defekt i misbrugeren. Men jeg nægter at tro, at de ikke selv ved, at de gør noget forkert. Uanset hvor store vrangforestillinger de så har om deres lyster og berettigelsen i at leve dem ud, så kan de ikke undgå at se modstanden i samfundet og høre om alle reglerne/lovene, der ydermere gør det til en lovovertrædelse. I forbindelse med nettets udbredelse i de sidste årtier er børneporno også blevet sat mere i fokus. Med den fokus følger også alle advarslerne og fordømmelserne fra folk uden denne abnorme sexlyst. Så vis mig en pædofil med adgang til nettet og tv/radio, så vil jeg æde min gamle hat på, at de også vidste, det var forkert. Ellers skal de da være tilbagestående i deres udvikling.
Ergo, iflg. den kolde og objektive jura du omtaler, er man i stand til at skelne mellem rigtigt og forkert, så er man også egnet til straf. Behandling er derimod ikke noget, man herefter har krav på. At det er kommet så meget frem som en del af straffens ansigt, skyldes i mine øjne udelukkende et lige så blødsødent og arrogant behandlersystem, der pudser glorien ved at påstå, at de kan helbrede sådanne lyster.
Jeg vil vove endnu en påstand, denne gang på logikkens regning, nemlig at enhver såkaldt sygdom, der kræver kastrerende medicin for at få etiketten "helbredt", slet IKKE er helbredt, men kun i dvale. For fjerner du medicinen, eller den bliver inaktiv af overforbrug, så har du straks det, den fortrænger, tilbage i aktion igen.
Så syge eller ej, de fortjener kun een straf; at blive lukket ude fra det samfund, de retter så stor skade mod med deres foragtelige handlinger.
Mvh. D.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.