6tilføjet af

Pædofildommeren

Ufatteligt der ikke er sket mere i den sag.
Da de sidst fangede en kæmpering, hørte man hvor hurtigt de blev straffet!! Nu da det er en fæl gammel dommer, og endda en landsretsdommer, hvor hans kolleger åbenbart ikke kan se hvor galt det er. Sagen skal simpelthen flyttes til Vestre Landsret, hvor jeg da håber de Jyske dommere, vil give ham den strengeste straf.
Det værste jeg læste var at den første forsinkelse skyldes at dommeren tog på skiferie. 2. forsinkelse skyldes han blev dårlig før retsmødet..
HÅBER VIRKELIG ekstrabladet og BT stadig vil følge den sag, så han ikke slipper.
tilføjet af

Straf dem hårdt MEGET hårdt

dommer eller ej DE SKAL STRAFFES HÅRDT
tilføjet af

Nemlig!!

Og det kan kun gå for langsomt
tilføjet af

Straf.

Selvfølgelig skal den pædofildømte straffes. Men ikke hans skyld dommeren tager på ferie.
Arbejder med en der lige er blevet dømt.....ved ikke om det er samme person vi omtaler.
Tro endelig ikke han ikke bliver straffet. Ægteskabet er røget.....Huset solgt. Jobbet er væk for stedse. Kan aldrig vende tilbage til byen han stammer fra. For mange der kender ham. På jobbet er der hængt billede op....Her kan folk spytte på og kaste med knive efter.
Han har bedt om at komme i behandling ellers er han bange for han gør det igen. Men nej....det kan han ikke for det er ingen behandlingsdom han har fået. Han er blevet mentalundersøgt og man har fundet ud af han er blevet misbrugt som barn. Hader ham for det han har gjort og mener han skal straffes hårdt. Men mener også systemet er råddent. Mine tanker går meget til både kone og børn som også er blevet straffet og set ned på.
Plejer ikke at anonym....Vil gerne stå ved hvad jeg siger, men ved også hvis jeg sætter navn på er der mange der vil genkende ikke kun den dømte men også hans forhenværende kone og børn.
tilføjet af

???

hvilken dom er det lige du snakker om ???
tilføjet af

Den sidste..

Den seneste sag omkring en pædofilring der blev optravlet af politiet. Mener omkring 100 personer var indblandet, deriblandt en landsretsdommer.
-/BikerBirk
tilføjet af

læs det igen

Nu er det den skyldige som tager på ferie, han er jo selv dommer!!..det er ikke ham der dømmer som gør det!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.