4tilføjet af

Ordsproget langt ude i Hampen

Det er disse ord man tit hører. Hvad menes der i virkligeheden? Meget anvendt blandt københavns højrepolitikkere. HMMMM-hmm. Der er flere politikkere der fra regeringspartierne ikke synes, Cristania skal nedlægges.
Det er altså Fjolletobak der menes? El..?
tilføjet af

Ja da :-)

Lidt tjald er ikke af vejen. Hvad mener du med "el."? Enhedslisten? De skal da ikke have patent på hamp :D
tilføjet af

El betyder ellers.

Meget interressant kommentar. El-enhedslisten producerer hampen venstre er så kunden. Sammenhold du. Sådan.
tilføjet af

Hamp

Nå...den er der nok ikke så mange der TØR svare på, for så tror resten af SOL-folket at der sidder en gammel "hasser" bag nicket. Men helt ærligt. Jeg tror at mange af os har været nødt til at læse noget om det for at vide hvad fanden det er for noget. Og HAR mange af os ikke prøvet at ryge sådan noget i vores ungdom? det har jeg ihvertfald...men det er LÆNGE siden jage var ung...og det blev da også ved det...så jeg er sgu ligeglad, hvad folk tror....
Min tidligere svigermor har haft fugle i massevis...og hun vidste ALT om hamp, men intet om Marihyanna og Cannabis.
Hamp er en plante af samme familie, som man dyrkede før i tiden. Den har nogle særligt stærke fibre og er velegnet til at lave reb af. Det man bandt halmballerne sammen med var hampereb. Desuden brugte man frøene til fuglefoder. Det indeholder bare ikke cannabinol, som man laver cannabis (hash) af.
Før i tiden PÅBØD kongerne bønderne at skulle dyrke hamp! http://www.benneke.dk/Konge_og_Hamp.htm
Min eks forsøgte forgæves gennem sine teenageår at ryge sig skæv i bladene fra hans mors planter, men da der er ikke cannabinol i dem, så det var begræsnet, hvor skæv han blev. Men troen kan flytte bjerge som vi ved...;o)
Udtrykket "helt ude i hampen" ved jeg så ikke 100% hvad refererer til...men jeg kan godt se sådan en mark for mig. For hampeplanten bliver MEGET høj...over 2 meter...og en hel mark med dem...der bliver man sgu væk, hvis ikke man har været der før ;o)
Så....Hvis nu jeg ikke er ordentligt informeret, vil jeg sætte pris på at blive rettet.
tilføjet af

Fimsede socialister?

Brændt socialdemokrat lugter ilde?
Er det en advarsel?
Hørmen forstærkes i nærheden af åben ild?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.