7tilføjet af

opstart af mindre catering virksomhed

kender nogen noget til reglerne, hvis man har i tankerne at starte en mindre catering virksomhed hjemme fra?

hvordan med moms nummer?
skal man have et kasseapperat?
hvad med at blive godkendt af sundhedsmyndighederne?
hvad med bogføring? (skal der nødbendigvis en revisor på bordet)
har det betydning hvor stort/småt dette kunne ende med at blive?

kender nogen noget til, eller har en god link der kan svare på nogen af alle disse spørgsmål der rumler rundt i forhold til sådanne planer?

har nogen af jer prøvet at starte op selv, vil jeg meget gerne høre om jeres oplevelser/erfaringer!!

hav en dejlig aften!!
tilføjet af

Hej

tilføjet af

iværksætter

Der findes helt sikkert iværksætterhjælp i det amt du bor! Der er masser af regler og en masse ting der skal godkendes, de kan hjælpe! Du skal have hygiejnecertifikat og steet maden skal tilberedes skal godkendes af lokale fødevaremyndigheder. Kontakt www.skat.dk
tilføjet af

Gò aften

tilføjet af

Du bliver nødt til at

lave en forretningsplan, som forklarer din kommende virksomheds fremtid og budgetter. Især hvis du skal i banken og søge om lån.
Derudover, henviser jeg til en masse erhvervscentre, som netop i disse tider opfordrer og hjælper engagerede mennesker med at starte virksomhed.
God fornøjelse!
ps. Du kan godt forberede dig på en 60 timers arbejdsuge - mindst!
tilføjet af

har været hele mølen igennem, du ringer bare

Du er velkommen il at ringe på 2683 8561.
hilsen rickys køkken
tilføjet af

forslag

test
tilføjet af

information vedr opstart af catering

En typisk strategi ville inkludere ; Promotion , Pris , Sted , Produkt !
Promotionen pr ret : ca. 12000kr for 'viral marketings' reklame + opsættelse af bestillings webside - kan laves billigere i ukraine !!!!( see bl.a http://www.seotm.net/
Relevante beregningskurser i installations køkkener udbydes ved Hotel og Restaurationsskolen på
http://www.hrs.dk/hrs.asp?websidefolder=67&websideid=1375
Prisen for retten/ Salgspris : 50 gæster = 35 %
100 gæster = 30 %
500 gæster = 20 %
1000 gæster = 19 %
Relevante beregningskurser i installations køkkener udbydes ved Hotel og Restaurationsskolen på
http://www.hrs.dk/hrs.asp?websidefolder=67&websideid=1375
Husk at sætte et specifikt mål for antal kunder så en tilpassende vækststrategi kan udvikles i takt med stigende antal gæster.


Du behøver ikke kasseaperat sålænge dine kunder betaler gennem din hjemmeside e-commerce system.
Vedr revisor kan du selv se din indtægte/udgifter med hjælp af relevante admin programmer som udbydes 'gratis / billigt' af forskellige open-source udviklere! eller tag en snak med dine internet programmører om hvad siden skal kunne !
Vedrørende moms ligger samtlige blanketter og formulare på statens hjemmeside :
http://virk.dk/myndigheder/EOGS/Startblanketten_momsregistrering_mv?gclid=CMiY1o2-tZ4CFUE-3godN0xw0A

Egenkontrol for catering udføres af kokkene eller af en med et egenkontrol bevis fra hotel og restaurationskolen.
Beregn firmaets udgifter / indtægter (+ / - ):
inkluder for eksempel vis :
arbejdere / husleje / værktøj / vækst / transport / produkt / pris / promotion / sted /

Mange nyopstartet virksomheder går under fordi de enten mangler kapital / eller fordi de ikke fik solgt deres produkt til kunden.
Tro på dit produkt og følg den direkte vej til kunden
sælg stort
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.