9tilføjet af

...og fødselsdag i julemåneden...!

Meget uheldigt. I vores familie har mor og lillebror fødselsdag i midten af November.
Jeg som storesøster har i starten af December. Det kedelige/uheldige i denne sammenhæng har hverken noget med mor eller bror at gøre - MEN næsten INGEN har tid i December, folk, dvs. venner/bekendte SKAL til Julefrokoster, adventskaffe hors bedstemor eller lignende.
Min anti-jul består i at boykotte kirken juleaften, ikke at bruge penge på julekort, gaver og lignende. Ikke fordi jeg ikke kan lide jul, men jeg er nød til at "anmelde" min fødselsdagsfest 3 måneder i forvejen, ellers er alle optaget. ØV!!!
Jeg tror jeg holder RAMADAN næste år, bare for at prøve noget andet/nyt.
tilføjet af

gys

Skal man overhovedet holde noget???
Religiøse fester er afskyelige... uanset religion!
tilføjet af

også mig

Hey kender godt det der problem med fødselsdag i dec. Men det bliver værre.Svigermor har den 20 nov, min kæreste har den 15. dec, jeg har den 28 og min mor har den 29 og oven i hele denne herlighed kommer vores årsdag den 1 jan. Det er lækkert ikke?
Anyway Mor og jeg har gjort det til en vane enten at holde det den 28 eller den 29, så de fleste ved de ikke skal planlægge noget de dage, måske kan det samme hjælpe dig? første fredag i måneden eller slet og ret på din fødselsdag.
tilføjet af

Det kan også blive for meget

Med 2 børn der har fødselsdag sidst i nov. en nevø og svirinde midt i Dec. er det næsten for meget med en mand der har den 25 dec.
I mange år var det en selvfølgelighed at hele fam. troppe op den 25 dec.men min mand har 10 søskende og med derres , partner , børn og nu svigerbørn og børnebørn er det blevet for meget .
så vi har de sidste 2 år meddelt vi ikke er hjemme på denne dag .
Så det med gæster på fødselsdage kan også blive for meget .
tilføjet af

Det er også værre her

Nå ja, i min familie lægger mor ud d. 9/11, min ene bror har den 13/11, min fætter d. 2/12...og diverse bekendte i løbet af december.. Det ernu mere at julen er blevet en ren kommerciel forbrugsfest og folk er bange for at skuffe deres børn...plus dem der har arbejde skal til julefrokoster..og "ÅHHHH hvor er jeg stresset". Personlig synes jeg bedst om påsken ;-) altså som højtid. Det med fødselsdagen, altså på selve dagen har jeg prøvet, men selv klassekammerater på en videregående udd. "glemte det".. Nu husker dem der orker det og sådan er det.
tilføjet af

Kender det godt

det med at være fødselsdags"barn" i december. Min far har fødselsdag sidst i november og jeg har som sagt i starten af december. Hos os gør vi altid det at vi netop fordi alle har så travlt julefrokoster og forberedelser etc. at vi slår vores fødselsdag sammen, og den bliver som regel altid holdt den sidste weekend i november - og der er som regel ikke noget problem. Særlig fordi vores nærmeste som vi jo holder fødselsdag for udmærket ved, at vi holder den hvert år på samme tid. Go' fødselsdag og glædelig jul.
tilføjet af

fø´sdag i december

Du kunne jo vælge at fejre din dåbsdag i stedet, menm du ved sikkert ikke engang hvornår det er, eller du er måske ikke engang døbt - jeg har med stor succes holdt min datters dåbsdag for venner og veninder og det fik hun 2 fester ud af...
tilføjet af

fø´sdag i december

Du kunne jo vælge at fejre din dåbsdag i stedet, menm du ved sikkert ikke engang hvornår det er, eller du er måske ikke engang døbt - jeg har med stor succes holdt min datters dåbsdag for venner og veninder og det fik hun 2 fester ud af...
tilføjet af

Weeeee - fødselsdag på lørdag

Jeg har fødselsdag d. 19.december. Det samme har min morfar. Mor har 3.juledag. Fars søde gamle moster, som holder jul hos os, har fødselsdag lillejuleaften.
Søde venner. Det er da ikke noget at være ked af eller fornærmet over. Man bestemmer ikke selv sin fødselsdag og kan i øvrigt ikke rigtigt stille noget op med den? Hvad med dem, der har fødselsdag i industriferien? Hvor fedt er det?
Jeg har de seneste år holdt glögg og æbleskivekomsammen for mine kolleger + venner og bekendte efter fyraften den sidste arbejdsdag før jul. Det er måske ikke den "rigtige" dag, men det synes jeg betyder mindre...
De sidste 3 år har det udartet sig til en aldeles udemærket fest og allerede i oktober begyndte venneren at spørge til, om de også skulle dukke op i år :-)Så skab nogle gode traditioner - så skal du nok få gæster på din fødselsdag!
Knus
tilføjet af

17. dec.

Ja, min føsdag er også ,ja idag. men dem som kommer er rigtige venner, de ved det jo år for år, det vigtigste er at jeg melder ud om jeg er hjemme.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.