2tilføjet af

Nybegynder

Jeg er en kvinde midt i 40'erne med 3 børn som alle er fløjet fra reden. Jeg har selvfølge har nogle flygtige bekendtskaber, men nu ville skæbnen at jeg på en datingside mødte en spædende mand, vi skrev en del sammen og han gjorde lige fra starten mig opmærksom på at han var til S/M. Dette var ikke noget for mig.. Og dog lidt interesse blev vagt. Vi mødtes så et neutralt sted, faldt pladask for ham. Vi kørte hver til sit. Men var kun lige kommet inden for døren, før jeg ringede til ham og tilbød at komme i den påklædning han havde forlangt. Som sagt så gjort. Fik orgasmer med smerte indlagt i legen ( Dejligt). Kom hjem var meget flov over mig selv, ville ikke mere. Tænkte og tænkte blev mere og mere flov over mig selv var jo ikke til sådan noget, ( Føj ). Nu har jeg tilbudt at være han slavinde, men stadig splittet da jeg glæder mig til en ny og ligeså dejlig en nat som sidste gang. Så mit spørgsmål: Er der andre kvinder der har prøvet sådan noget og være splittet eller er jeg unormal ?????
tilføjet af

Jeg kender syntomet

Jeg er en mand der har kendt 2 kvinder som du og på samme alder som du og hendes børn var fløjet fra reden. De var skilt fra manden og havde haft flygtige bekendtskaber, da de mødte en spændende mand som du på chatten. Det udviklede sig til mails og telefonsmtaler og de vidste det S/M det drejede sig om, og de havde i første omgamg som du, at det var ikke lige noget for dem indtil de aftalte, at de skulle mødes København hovedbanegård og hun i den påklædning og uden trusser på som han havde forlangt. De fik talt sammen gik på restaurent og skulle vises frem. De blev lettere ydmyget, og de kørte sammen rundt i byen til en dem ukendt adresse, hvor han tog over med yderligere ydmygelse og tilførte dem smerte i denne leg og med følge de fik voldsomme orgasme (jeg forstår det ikke, at det kan udløse orgasme). De blev kørt tilbage til hovedbanegården meget skamfulde og flove. Begge kvinder blev slavinder på kontrakt om lydighed og gennemlevede i 1-2 år deres slave tilværelse indtil de fandt en mand de kunne vise frem. Begge kvinder havde stor fornøjelse af deres slave tilværelse og fik mange forskelligartede orgasmer, men syntes begge det kunne være lidt hårdt men orgasmerne og det at være ude af kontrol havde de det godt med.
Du er efter min mening ikke unormal! Du har bare lige været der på det sted i din lyst til anderledes lyst til sex har været til stede og fået den rette opmærksomhed fra en mand, der også får hans lyst tilfredsstillet.
Petrus
tilføjet af

Nyd det

Lad dog være med at være flov, nyd det det lader jo til at du kan lide det, og så er der intet forkert i det, god fornøjelse og held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.