34tilføjet af

Ny lov giver ret til nedskydning af

katte når de er over 25m fra bebyggelse hurra hurra en rigigt god julenyhed det
var da også på tide.
Glæder mig allerede til jagt på disse sandkasse skidere.
tilføjet af

Hvis...

jeg nogensinde ser en som dig, skyde en kat....så ridser jeg din bil, eller tilsvarende...og det er lige meget om det er over/under de 25m.
tilføjet af

Velkommen, køb en rullestol først

Jeg skyder nemlig også dem der ridser min bil.
tilføjet af

Det fortæller meget

om mennesker,når de har det syn på dyr.
tilføjet af

Du får travlt

- klovn!
tilføjet af

Du er en tøsedreng !

Sid du bare her på en debatside og kvæk dine perverse lyster ud, her kan ingen jo gøre dig noget.....
Men tro mig, uanset hvor i landet du bliver kendt som kattemorderen, der vil du på et eller andet tidspunkt redde dig en gevaldig røvfuld, dit ynkelige skvat!
tilføjet af

Hvor bor du?

Så vi kan advare dine naboer om hvad det er for et uhyte de har som nabo.
Husk man skal aldrig kaste med sten når man bor i et glashus, for DET KUNNE VÆRE DER VAR nogen der synes du er dum, og derfro skulle skydes!!!,
tilføjet af

En rullestol?

Er du plimmelim? For det første så hedder det ikke en rullestol?? For det andet, hvorfor købe en kørestol først?
Du har et meget sørgeligt liv, hvis det kan glæde dig at skyde katte....er du sikker på du har indhold i livet???
tilføjet af

Jeg ka' se dig for mig....

- kamphunds-ejer, sengevæder, for lav iq til hjemmeværnet, arbejdsløs, bumset, minus sexuel erfaring, max. 164 høj.... herregud!
tilføjet af

*BANG* du er død....

Jeg troede jeg så en missekat. ;-))
Næ du ,,den lovtekst må du vist få nogen til at hjælpe dig med at fortolke!
tilføjet af

Dit indlæg

fortjener ikke et kommentar.
Sølle menneske.
tilføjet af

som ukrudt

katte er skadedyr på lige fod med andet pelsbefængt små kravl, såsom rotter, grævlinge og heste.'
loven er fin nok, men folk bør overveje hvilket kostume de køber til deres børn til fastelavn, med mindre altså...
mh Jacob
tilføjet af

Mener nu.

At livet må være mere sørgeligt hvis man er nødt til at dele det med en "kat" !!!.
tilføjet af

Måske !.

Var det en bedre ide med synlige registreringstal på et rigeligt stort halsbånd til både hunde, og katteejere......... det så kunne blive kendt erstatningspligtige når deres "børn" !!!!!!! har skidt i folks haver, og på fortove..... og katteejerne kan blive idømt store bøder hvis deres "kræ" går ind på folks private ejendom !.......... og så kan i hadske katteejere jo true med at slå mig ihjel også med dette forslag !.......
tilføjet af

Jamen hurra for dig

du lyder da som et yderst velfungerende og harmonisk menneske...ha ha
...og hurrah for at du garanteret hverken har jagttegn eller skydevåben, men blot en stor flab og et stort tomt hoved. ;-))
tilføjet af

Plus en stor

sølv-kæde og er medløber LOL....men nej det var også det billede jeg fik af personen.
tilføjet af

Du mener vel...

at du ridser den grønne mælkekasse bag på hans knallert. :D
tilføjet af

Rød Puch Maxi....

Bare et gæt ...LOLL...
;-))
tilføjet af

Jeg hader katte

i den grad. Jeg er så pi... træt af at have katte rendende i min have. Liggende i mine havemøbler med beskidte poter på mine hynder. De skider alle vegne. Da ungerne var små pissede de i barnevognen til ca. 10.000 kr.....Ejeren: Du kan da få noget ajax til at vaske det med...... Konklusion: Hvis jeg ville have kat i huset og i min have, så havde jeg nok anskaffet mig en........Jeg hader dem..
tilføjet af

Sikke da en dum ejer

- ved han ikke, det eneste der virker er rodalon?
tilføjet af

Det da derfor....

De pisser hos dig.
;-))
tilføjet af

Knæk og bræk!

...
tilføjet af

huj hej

Nu er det jo ikke sådan at du kan rende rundt og skyde hvor du vil.
Du skal have retmæssig adkomst - og det har du IKKE på offentlige områder eller på anden mands ejendom!!!
tilføjet af

nåeeeeeee

du var nok mus i dit tidligere liv.............
tilføjet af

og sjovt

nok som indskrænkede og fordomsfulde mennesker "hader" selvstændige individer.............................................
tilføjet af

Hvis du

skød min kat, og jeg har på fornemmelsen at en med dit intelligens niveau ikke ville kunne ramme rigtigt, men bare ville skamskyde katten.
Så ville jeg komme og skamskyde dig så voldsomt i røven, at du aldrig ville komme til at kunne sidde ned igen...
Udvidelse af forbandelsen "Gid din røv må klø, og dine arme er for korte"!
tilføjet af

Jeg vidste

ikke at du hadede mig...........
tilføjet af

Hvorfor siger du

sådan noget, det ville du jo ikke gøre alligevel.....
tilføjet af

Hvor ved

du egentlig det fra?
Og siden hvornår er du blevet lukket ud?
Troede man havde hjem til din slags, hvor man var under konstant opsyn...
tilføjet af

Vedr. Katte

Hvis du har så meget imod at de måske (hvad der er naturligt) skider i en sandkasse,kunne du ikke få en til at hjælpe dig med at lave en låg til kassen ?
Jeg går selv lidt på jagt og har da haft mange muligheder for at kunne ha skudt katte,uden at jeg så meget har tænkt på at gøre det,tænk lige på at dem der har katten vil savne den !!
tilføjet af

Fik du...

...ikke noget på den dumme i går eller hvad? Eller er der en anden grund til at du er så udfarende og aggressiv?
tilføjet af

Nope my friend.

Not true!
I øvrigt har jeg engang anmeldt en jæger som jeg var sammen med på jagt, for at skyde en kat med halsbånd på.
Vi var en 6-7 jægere af sted på jagt, da en af hundene pludselig fik færten af noget i et buskads. En kat kom til syne oven i købet med halsbånd på, som for af sted med alle hundene i hælene på den. Den fik så held til at gemme sig under en væltet trærod, og alle hundene blev indfanget og kaldt på plads.
Efter vi var på vej væk derfra, kom katten pludselig løbende ud fra trærodden og hen imod nogle huse, som lå ikke ret langt derfra. Da den mest ivrige (og febrilske skal der lige tilføjes) af jægerne fik øje på katten løftede han bøssen og skød katten så den tumlede en 7-8 gange rundt inden den lå stendød, hvor den faldt.
Vi andre var tossede over denne dårlige og respektløse håndtering af jagtloven, som ikke længere tillader at skyde katte. At den oven i købet var med halsbånd gjorde ikke sagen bedre.
På vej væk derfra, efter at have gået i ca 10 min., stødte vi på en dame som kom gående ad skovstien, imens hun kaldte på nogen. Hun så meget skræmt ud da hun så os kom gående med vores jagtvåben, selvfølgelig knækkede over skulderne. Jeg kan tydeligt huske at hun havde tåre i øjnene, da hun spurgte os om vi havde set hendes mis. Hun fremstammede noget med at hun havde hørt et skud, og havde en bange anelse for at det var den det var gået udover. Hvordan pokker hun var kommet til den konklusion, er mig stadig en gåde, men hun havde jo ret.
Ham der havde skudt katten, syntes tilsyneladende at det var meget morsomt, og syntes lige han ville lave "sjov" med damen. Han kom herefter med en meget sjofel bemærkning til hende, foran alle os andre, som indebar ordet "mis" - så kan i vidt gætte jer til resten.
Jeg var rigtig gal på ham, men vidste ikke hvad jeg skulle sige til damen, som nu var på randen til den store grædetur. Forestil jer en 7 jægere som står omkring en spinkel, sagesløs og grædende dame, som er bange for at vi har skudt hendes kat, alt imens der bliver lavet grin med hende.
Jeg kunne sgu ikke for mig selv til at fortælle hende lige der, at hendes kat lå død ca. 10 min. gang derfra, fordi vores dårlige jagtkammerat havde syntes det var sjovt at skyde den. Ingen af de andre jægere kunne få sig selv til at kigge hende i øjnene, og alle var gale, irriteret og flove på idiotens vegne.
Jeg spurgte hende så om jeg kunne få hendes tlf. nr. og lovede at ringe hvis vi stødte på den. Hun virkede lettet, og vi gik så videre. Da hun var ude af syne, kunne jeg ikke holde min vrede tilbage mere, og jeg vendte den mod idioten og tog fat i ham og pressede ham op imod et træ, imens jeg fortalte ham "face to face", hvad jeg agtede at gøre ved det. Ingen sagde mig imod, og idioten blev meget tavs på resten af turen tilbage.
Jeg anmeldte ham efterfølgende for overtrædelse af jagtloven. Jeg kontaktede også damen med katten nogle dage efter og fortalte hende hvad der var sket. Hun blev selvfølgelig meget ked af det, men var taknemmelig for at vi andre havde taklet situationen som vi havde. De 3 af mine jagtkammerater afgav alle vidneforklaring i retten mod idioten, og han er blevet fradømt retten til at besidde våben, samt udøve jagt, for bestandigt.
Må jeg lige som en positiv afslutning på historien, som i øvrigt er sand, tilføje at damen med katten i dag er min dejlige hustru, nu igennem tredje år.
Vi har 2 katte!
Hilsen
En jæger
tilføjet af

idioter som dig

der ikke behandler dyr ordenligt burde sgu aflives
tilføjet af

mon ikke ha

Mon ikke han bare er en spade der lige havde lyst til at hisse folk op... Men jeg er enig... dyremishandlere burde aflives... i mine øjne er et menneske ikke mere værd end et dyr... slår du et dyr ihjel er du en morder... simpelt
tilføjet af

helt enig

ku ikke ha sagt det bedre selv,rart at se der er en fornuftig person derude.Ja,mennesker er ikke mere værd end dyr,bortset fra at mennesker er et meget ringe dyr he he
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.