5tilføjet af

Nokia eller samsung

Er der nogen af jer Nokia bruger der har prøvet en samsung. Jeg er nemlig ved at være træt af nokia fordi de telefoner de laver er altid mega store hvis de skal kunne en masse. men jeg har altid haft nokia. Men nu overvejer jeg at købe den nye Samsung D500 som kommer i butikkeren til december.Men jeg er bare bange for menu om den er helt anderledes end nokia..
Håber at der er nogen der kan besvare mit spørgsmål
På forhånd tak Blåøjne
tilføjet af

samsung

Jeg har altid haft Nokia, men sidst jeg skiftede mobil gik jeg over til Samsung for at se hvordan den er. Jeg har nu en Samsung E700, og jeg må sige, at det er den bedste telefon jeg har haft. Den er dejlig lille, men ikke så lille at jeg døjer med at skrive på dem, og den er ikke indviklet.
Jeg er fuldt tilfreds, men hvordan den Samsung du nævner er, skal jeg ikke kunne sige. Men den Samsung jeg har, er 100 gange bedre end alle de Nokia'er jeg har haft gennem årene. Så hvad du end beslutter for et mærke, så held og lykke med den.
tilføjet af

Køb en...

Nokia 6230. Den spiller max... Den holder! Køb den, ikke det Samsung pis... Det duer ikke i længden.
tilføjet af

samsung helt sikkert

startede med 5110 nokia, 5510 nokia, 3210 nokia, og så 3330 nokia - jeg fik min søsteres 500n samsung fed tlf... skiftede jeg til 700e samsung og i forgårs købte jeg den nye lækre e800... menuer er lette at finde ud af, der er fede toner og spil... det nemt at smse... og tlf.. bog lækker og ja der er kamera i god billedkvalitet i deres tlf....
SAmsung er klart min favorit tlf.. og jeg som troede jeg var nokia-tilhænger men det jeg langt fra.
BOYE
tilføjet af

Samsung

Jeg ville helt klart foretrække Samsungen.
Jeg synes generalt ikke om Nokia, da de efter min mening stopper alt for mange funktioner i deres telefoner, men ikke får dem testet ordentligt.
tilføjet af

samsung

jeg har før altid sværget til nokia men blev som dig også lidt træt af nokia. så købte jeg mig en samsung sgh t100 tror jeg den hed og nu har jeg en E700. samsung kan klart måle sig med nokia og jeg forestrækker faktisk samsung istedet for nokia, men det er jo en smagssag.
men alle tlf er jo efterhånden blevet nemme at bruge ala nokia.
men jeg hælder mest til samsung
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.