7tilføjet af

Nem id er da dybt til grin!!

Hvordan helvede virker det lort? ja undskyld jeg spørger, men f*** hvor er det åndssvagt opbygget, og ligefrem idiotsikret, på den måde, at det tilsyneladende er lavet af idioter, for idioter.
Jeg har nordea, og når jeg går ind på nordea.dk og vælger log på netbank. Så det også fint nok, og så skal jeg indtaste mit NEMID-nummer eller CPR, og nedenunder skal jeg indtaste en adgangskode som jeg ikke ejer??!! Der står at banken/borgerservice/NEMID skulle ha sendt mig den 6 cifrede adgangskode, men der står NADA i det menid brev jeg har fået, der er kun en forvirrende kode-tabel som jeg ikke kan bruge til et klap, fordi min netbank ikke er aktiveret med adgangskoden endnu. Hvor kan sådan noget her bare ødelægge en hver god dag!! Digitale lort!
tilføjet af

Nem ID

Hej og god søndag
Ring til nordea support og foklar situationen så hjælper de dig i gang, de er utroligt hjælpsomme, taler af erfaring, prøv det og så er den ged barberet🙂
tilføjet af

Løsningen

Hej!
Ja, - det er altid frustrerende, når man lige tror, man skal til at bruge noget, - og så virker lortet bare ikke, og INGEN har nogen forklaring på, hvorfor det ikke virker.
Men i det her tilfælde kan jeg give dig et svar.
Du har fået et brev med dit nøglekort, hvor også dit førstegangs-brugerID fremgår.
Men ved siden af, skal du have fået en smal konvolut med afsender Ballerup, - og det er i denne konvolut, at din første adgangskode findes.
Så du må til at ransage hukommelsen samt måske skuffer og skabe! 😃
Hvis du ikke har fået adgangskoden tilsendt, er det naturligvis en fejl, - eller måske er den bare ikke nået frem endnu?
tilføjet af

Ja ja da da..

På en søndag.. det gør jeg lige!! not! Man skal altid vente "til i morgen" kæft mand.. Hvis man blot skulle vente til senere altid, istedet for i morgen, så havde jeg ikke været halvt så gammel som jeg er. Det er spild af liv og glade dage det her digitale skodsystem! Hader det mere end pesten.
tilføjet af

Jamen jeg fik

"knap-så-NEM-ID" brevet tilsendt allerede den 3. aug. og jeg tjekker altid min postkasse grundigt. Så det må være en fejl, det ville da også bare være typisk mit held. Men tak for forståelsen, og selvfølgelig er det søndag i dag, dvs. jeg får fat i en maskine når jeg ringer til Lordea..
tilføjet af

Koldt vand i blodet

Rolig nu.
Jeg er ikke sikker på, at Nordea ville kunne hjælpe dig med den manglende adgangskode, selv hvis du kunne få fat på dem. Jeg vil gætte på, at det er en del af sikkerheden, at kun Nem-ID og modtageren af brevet - kender den.
Men det lyder som om, du har styr på tingene, - og hvis du virkelig ikke har modtaget det smalle brev med adgangskoden, er der nok ikke andet at gøre end at bestille en ny.
Gå ind på Dan-ID's hjemmeside og se, om de skriver noget omkring det. Måske er den hurtigste løsning at ordne bestillingen allerede i dag, - forudsat at du ikke pludselig kommer i tanke om, at du fik sådan en mærkelig konvolut en dag. 😃
Surt! - Men det skal nok komme til at fungere.
tilføjet af

Det forstår jeg godt

Det er sku for bøvlet.
Nu har jeg et lille enmandsfirma og er da inde på mit netbank et par gange på en dag og en eller to gange om aftenen. Man kan jo ikke bare blive hængende. Efter 15 min. logges man af netbank, som en sikkerhed.
Så opbruger 2-4 nøgler om dagen, samtidig med at man skal sørge for at have nøglekortet hos sig. Og det ligger jo så i én tegnebog, som er i baglommen på arbejdstøjet, som hænger ude i baggangen.
Før i tiden kunne man bare logge på. Jeg har sku ikke brug for at logge på alverdens computere rundt hvor jeg kommer.
Pjat !
tilføjet af

NEM ID

Det er som at være med i den tyske undergrunds hær når jeg finder mit kode kort frem for at betale en regning på 48 kr, jeg føler mig helt som en spion, det er selvfølgelig godt når man tænker på at et eller anden sted sidder den en og griner af os, når vi fedter med papir kort og numre
Hvad blive den næste nemme ting, Rabatmærker????🙁
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.