22tilføjet af

negle ??

Hej
Jeg har brug for noget hjælp. jeg har gennem hele mit liv bidt negle, men prøver nu på og stoppe, men kan ik helt, nogen der har et råd? Gider ik gå med det der go negl det er for dyrt og købe.
Og nu er nogen af mine negle blevet lange. Så skal de jo files, for at de blir pæne, men hver gang jeg gør det så flosser de og blir korte igen,fordi jeg ik kan finde ud af det. Hvordan skal man gøre? Jeg filer udefra og ind mod midten. Sådan skal man jo?
Og skal man spise noget bestemt for at neglene blivere stærkere? Mine er nemlig meget svage..
På forhånd tak for svarene.
tilføjet af

Gnave gnave...

Tror det er lidt det samme med neglebidning som med rygning; nogle kan holde op fra det ene øjeblik til det andet, mens andre har stort besvær... Tilhører selv første kategori....
Betakaroten eller B-vitaminer skulle være godt for negle og hår. Så hvis du også bider hår, er det jo helt perfekt!!!:-)
Men pøj pøj med det, håber det lykkedes helt for dig.
tilføjet af

Prøv at...

PRøv at gå i matas og spørg om hjælp. De vil give dig noget neglelak der kaldes go' negl. Brug det hver anden dag og tro mig du vil stoppe!!! Ved ikke om de vil sige noget andet men det der god negl hjælper fanme! Eller bruger min mor almindlig neglelak men det hjælper ikke nær så godt og det her god negl for dig til at stoppe permenent (kan ikke stave!!!!) Det er noget med underbevidstheden og så vidre men tror mig det hjælper. Og hvis du har sår kan du godt putte det der på (altså rundt om neglen selvfølgelig!) det svir ikke! Og det samme hvis du også bider fingeren i spidsen det hjælper også.
tilføjet af

Ja..

Ja det du starter med at snakke om er det Go' Negl jeg snakkede om. Ved ikke om det findes andre produkter af samme slags men det go negl er vikerligt effektivt! Og ja man kan få stækkere negle af vitaminer men det hjæler nødvendigvis ikke. Og hvis det absolut skal være er jeg sikker på mælk er lige så godt som vitaminer (dog er vitaminer mere sundt) pga a al den kalk man får af det. Og tyggegummi tror jeg ikke på vil være særlig godt. For lige som vitaminer vil ma stadig havde lyst til det men sådan er det ikke med Go negl.
tilføjet af

Naa....

Det er altså ikke det samme. Desuden ødelægger negle bidning ikke lungerne!🙂Det er meget lettere at stoppe med at bide negle!
tilføjet af

takker

Hva så når de er blevet lange? Hvordan filer jeg dem så uden at de flosser og blir ødelagt..?
tilføjet af

negle....

du skriver at dine negle er lidt lange (så vidt som jeg forstår det)...Vil du gerne have det,eller...? Hvis du helst vil have dem korte,så drop fileriet (Det er dét, der får neglene til at flosse). Køb istedet en rigtig neglesaks, den har buet skær, sådan at den klipper neglene pæne runde uden skarpe kanter.
Hvis du hellere vil have lange negle, så lad dem gro, mens du kun passer kanterne med neglesaksen. (Kanterne skal ordnes ca. 1 gang om måneden, ellers flosser de, og det gør ondt ad h.... til)
Når du har ordnet dine negle sådan som du nu synes de skal være, så smør dem med lavendelolie. Det smager nemlig ikke specielt godt, så der skulle være en chance for at du slipper af med "bideriet"....og her er en anden god nyhed : Lavendelolie er stort set gratis, for du kan nemt lave den selv :)
Opskrift på lavendelolie : Pluk en buket lavendler, den skal være så stor at du lige kan holde om den med 1 hånd. Nulr alle de lilla blomster af. Så tager du noget god olivenolie, fylder lavendelblomsterne i, og hælder det hele i en pæn flaske. Lad det trække i solen i 1-2 dage, og vupti, så har du en god lavendelolie (den kan også kommes i badet, bare lige et par dråber, den virker nemlig blødgørende på huden, og er generelt afstressende)
Men hvis du ikke selv har lyst til at "bikse" rundt med lavendelolie, så kan man i de fleste supermarkeder få noget, der hedder Silica. Det er nogle vitaminpiller, som både hjælper på hår og negle...Håber at du finder ud af noget ;)
tilføjet af

Okay...

Takker for rettelsen.
Det var også kun et gæt, jeg har nu heller aldrig røget, såååhhhh....
Til gengæld kan man skære sig i læberne med de flossede negle...*S*
tilføjet af

hmm... ikk helt enig

jeg bider også negle helt vildt..🙁har prøvet at stoppe flere gange, men det lykkes ikke.. jeg har prøvet go negl og jeg synes ikke at det virker.. jeg har også prøvet med sådan noget grisene får på hallerne, hvis de bider hinanden og det LUGTER!!! men det hjalp heller ikke.. Så jeg ved ikke helt..😖men selvfølgelig det er et forsøg hver igen, for da jeg prøvede det var da det næsten lige kom frem! mange hilsner fra mig.. :)
tilføjet af

Måske

Måske har du ret men du er det første eksempel på det ikke virker jeg har hørt om.
tilføjet af

Ved sQ ikk

Det ved jeg ikke... Jeg filler ikke mine og de ser da meget godt ud...
tilføjet af

God negl hjælper ikke

Jeg bed negle fra jeg var ca 9 år til jeg var 24. Min mor hadede den vane og gav mig også god negl, men det hjalp ikke så nu har du hørt om 2 tilfælde :o)
tilføjet af

Fil af sandpapir

Husk at bruge en fil af sandpapir ikke en af metal de får netop neglene til at flosse. Det med at man skal file ind mod midten har jeg aldrig hørt, jeg gør det frem og tilbage over hele neglen og det virker fint. Hvis du lige er holdt op med at bide vil dine negle være skrøbelige og flosse og knække let, bare giv dem tid så skal de nok blive pæne. Desuden er det en god ide at bruge lidt klar lak da det godt kan hærde dine negle lidt.
tilføjet af

Okay så...

Jamen rigtig mange tak!!!!! Couldnt be more greatefull.
tilføjet af

Kalk og D-vitaminer

Jeg har længet haft samme problem. Rigtig irriterende! Jeg har prøvet at smøre alt muligt på neglene - uden virkning.
Så var der en fra Matas der fortalte mig, at jeg da havde brug for kalk. Jeg købte så (billigt) nogle kalktabletter med D-vitamin (vigtig). Nu er mine negle perfekte. Håber også at det kan virke for dig.
tilføjet af

Min løsning...

Hej...jeg er 31 år. Jeg har bidt negle siden jeg var lille, men det er nu 1½ år siden jeg holdt op.
Min løsning var at få kunstige negle på. Det hjalp faktiskt. Jeg havde kunstige negle i 8 mdr. (de samme) som jeg fik fyldt op på 1 gang hver 3-4 uge, og de blev ved med at være flotte, meget flotte. Jeg savner det perfekte look lidt, men mine egne negle er nu så stærke og flotte som de kan blive(jeg fik mange gode råd hos den negleteknikker jeg var hos). Jeg kan anbefale at gå til Nail it på Amagerbrogade, da de er specialister i "neglebiddere". Iøvrigt tror jeg de er de eneste i Danmark der laver skader på tånegle.(de laver en ny tånegl)...
tilføjet af

Negle bidning

jeg har os bidt negle i rigigt langtid, men er så stoppet med det nu.. istedet for er jeg så begynt at bide hud, som heller ikke hjælper på de pæne negle som man altid har ønsket sig. men for mig er det en start, for det er nemmere at stoppe med at bide hud end negle...
der siges eller det passer, at når man bider negle er det ligesom om at slikke en kumme(wc) og det har ligesom 0m os holdt mig fra at bide negle.. mine negle flåser stadig fordi jeg nu bider hud, men jeg tror ikke det ville gøre nogen forskel. for når man har bidt negle i ret så langid vil ens negle altid være flåset og grimme.
hvis du blir ved med at bide negle, ender det med dit hud uden omkring dine negle, vokser indover dine negle så det kommer til at gøre meget ondt.
ved ikke rigtigt om du kan bruge det, men det er da en hjælp
tilføjet af

... :-´)

retter lige lidt i dine fejl🙂
for det første er det ikke fileriet der får neglene til at flosse men klipningen. Neglen er opbygget i 3 lag med noget "puds" imellem. Når du så klipper i det svækkes det og neglen flosser og flækker🙂
Mht silica så virker det ikke🙂Neglen er død og er intet andet end affaldsstoffer som kroppen støder ud. Det er samme skrøne som at man skal drikke mælk for at få de hvide pletter til at forsvinde og at neglen mangler kalk ( neglen indeholder 0,01% kalk )🙂

Det du skal gøre er at anskaffe dig et sæt med en fil, en polerfil og en neglebåndsolie. Olien skal du bruger hver dag -gerne et par gange om dagen :)
tilføjet af

kalk

hun har løjet for dig så😉
jeg går ud fra at du har haft hvide pletter på neglen og derfor har hun ment at du skal ha kalk.
De hvide pletter er lufthuller i neglen og kommer af at du har stødt dem. De forsvinder ikke ved at du spiser kalk, men ved at neglen vokser ud🙂
det eneste kalk der findes i neglen er 0,01%
tilføjet af

Helt ret har du altså ikke.....

Ang. pletter på negle så forsvinder de sjovt nok hvis man spiser kalk, det samme gælder for pletter på tænder. Min kæreste har tendens til disse pletter, men når han spiser en kalkpille om dagen holdes de væk. Så det kan godt være at en negl er død og affaldsstof fra kroppen..... Men kalk hjælper altså.
tilføjet af

løsning

Jeg har haft præcis samme problem, mine negle er tynde, de flosser og knækker!
så var det at jeg gik i matas og spurgte om hjælp. såå fik jeg noget der hedder ølgær hvor man skal tage 6 tabletter hver eneste dag, det får neglene og håret til at gro muuuuuucho stærkt, altså jeg mener, det går virkelig hurtigt!
.. Så købte jeg også noget man skal smøre på én gang om ugen og det hedder "Mavala nail hardener" og det skal lige smøre lige yderst på spidsen af neglen, og det gør at de ikke flosser og knækker. og det hjælper virkeligt. nu har jeg faktisk flotte lange negle!
kan roligt anbefale det!
tilføjet af

Jeg har også brug for hjælp.

Hej jeg har bidt negle gennem nogle perioder i mit liv, men de er begyndt og være rigtig rigtig korte, og gør nærmest ondt, og ser jo forfærdeligt ud, så kan aldrig have mine hænder fremme, vil helst ikke købe god negl (Har det allerede), men er det en ide at have nogle slags handsker på? Altså når jeg sidder alene eller sover? Er også en dreng så kan jo ikke helt gå med neglelak😉haha..
Har fået af vide hypnose kan klarer det, men er det ikke dyrt og svært at arangere? Håber i kan hjælpe.
Kristian.
tilføjet af

Vil gerne også stoppe :(

jeg bider tit nejle, men prøver at holde op. Jeg får lidt hjælp af min søster og forældre, men det hjælper altså ikke ret meget😖
jeg bider mest nejle når jeg sidder ved computeren, og der er der jo ikke noget til at sige "ikke bid i dine nejle!"
jeg lægger mærke til det hver gang men tænker ikke mere over det, indtil man lige kigger på sine ødelagte nejle .
jeg har prøvet "god nejl" da jeg var mindre men det hjalp ikke så meget!.. tja måske må man bare bide i det sure æble og skælde sig selv ud når man gør det🙂
sorry jeg whiner 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.