5tilføjet af

Når han ikke ved, om han vil have flere børn...

Dette indlæg må gerne besvares af både mænd og kvinder...
Jeg er en pige på omkring de 30, der i snart 9 måneder har været kæreste med en dejlig mand, som er l0 år ældre og har været gift og har to børn.
Selvfølgelig har der været nogle enkelte gange, hvor jeg har haft det svært med hans fortid - især det, at der er en ekskone, som aldrig helt forsvinder. Men i store og hele er jeg meget lykkelig og meget forelsket, og jeg er ganske vis på, at det er gensidigt. Og oven i købet synes jeg, at hans børn er søde, selv om vi ikke kender hinanden så godt endnu, og de vist ikke helt er klar over, at vi er kærester, da vi stadigvæk er meget forsigtige med at kysse og kramme, når de er der.
Men som sagt er jeg en kvinde omkring de 30, og jeg har selvfølgelig en masse drømme med hensyn til fremtiden, også hvad angår familie og børn... Det er et emne vi har været inde på, men er dog enige om, at vi ikke på nuværende tidspunkt skal tage nogle beslutninger i den retning. Og jeg er desuden meget forsigtig med at presse på, og på trods af at vi altid er sammen hjemme hos ham, har jeg heller ikke taget det op, at vi evt. skulle flytte sammen, for det er kun to år siden, han forlod sin kone, og jeg tror, at det i det lange løb vil gøre mere skade en gavn, hvis jeg begynder at stille en hel masse krav på nuværende tidspunkt. Men hvad gør man? Han ved ikke, om han vil have flere børn, men er på den anden side ikke helt afvisende ved tanken. Men tanken om at blive en gammel far samt angsten for, at det skulle gå galt igen, vil ikke slippe ham.
Måske skal jeg bare se tiden an og håbe på det bedste, da jeg er meget overbevist om, at det er ham, jeg skal være sammen med. Men jeg håber, at nogle af jer, der har været i en lignende situation, kan give mig nogle gode råd.
tilføjet af

børn

Hej
jeg har været i lignende situation, bare omvendt.. Endte med at gå fra min kæreste fordi han ikke en´eneste gang sagde "måske" om børn langt ude i fremtiden, jeg følte mig presset til i løbet af de næste 6-8 år absolut at skulle ændre mig så jeg gerne ville have børn, hvilket jeg aldrig har ønsket mig.. men hvem ved måske.. Jeg kom frem til at han måtte leve med mig som jeg er og være indstillet på måske aldrig at få børn, hvis det var mig han ville have.. og det havde jeg heller ikke sanmvittighed til, så derfor efter lange seje overvejelser gik jeg..
tilføjet af

Børn er et stort ansvar...

og personligt vil jeg ingen børn have.
Jeg er mand et stykke oppe i 30'erne. Jeg var gift på et tidspunkt med en kvinde som havde 1 barn fra et tidligere ægteskab. Hun ville dog ikke have flere børn så det passede mig fint. At der så var andre ting der ikke passede så vi blev skilt er en anden side af sagen.
Det er et stort ansvar med hensyn til at få børn, og man kan jo ikke efter et par år eller tre lige pludselig ombestemme sig. Jeg kan godt se at situationen er en anden nu da du er kvinde og omkring de 30. Så er det jo ved at være på tide at få nogle børn hvis du vil have børn i dette liv. På den anden side så hvis du presser for hårdt på så ender du med at stå uden både mand og børn. En anden ting er at hvis du så fik et barn fordi du havde presset på kunne du ende som enlig mor.
Jeg kan godt se at det ikke er nemt i en sådan situation. Dog er du ikke omkring de 40 hvilket ville have gjort situationen endnu mere presset dersom dit ønsker om at få børn er stort....ihvertfald sådan som jeg læser dit indlæg.
Jeg kan kun sige at jeg ikke ønsker børn, og hvis jeg skulle møde en pige hvor det mere eller mindre var et krav ville vi nok blive nødt til at gå hver til sit dersom min beslutning står fast.
Jeg hører dog også enkelte kvinder sige at de vil under alle omstændigheder have barn/børn uanset om det så bliver som enlig mor. Beslutningen er helt og holdent din dersom du er kvinden. Men bare husk at konsekvenserne kan gå hen og blive lidt anderledes end du lige havde tænkt dig.
Ønsker dig alt det bedste, Skorpionen.
tilføjet af

Børn

Det er ikke sikkert at han kan få flere børn. For mange
fornuftige mænd bliver steriliseret, når de har fået et
par børn. Men det behøver han ikke fortælle til dig.
tilføjet af

Nem'li nej

Han vil jo ikke ha' dig-I bor ikke sammen!Tror du ikke det er dig der er ved at panikke,30 år og ingen børn endnu.Godt råd:find en der vil dig-og som INGEN børn har i forvejen.Tro mig,han har dig som elskerinde,intet andet.Find dog en mand med fremtid i.Hvis du "snyder",ender du som enlig mor-det er vel ikke det du har lyst til.2 weekendbørn og en sur exkone,det er dødsdømt på forhånd.Der er jo en hel verden af dejlige enlige mænd,hvorfor så ikke benytte sig af det.
tilføjet af

han er for gammel

han er allerede alt for gammel til at få børn - desudsen har han jo selv 2.
Når han er pensionist har han nærmest store teenagebørn.
Desuden dør mange mænd over 50 år pludselig, dårligt hjerte m.m. så han er simpelthen en meget dårlig investering for dig.
Mit råd: Find en jævnaldrende at bygge rede med.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.