2tilføjet af

Når folk er kroniske løgnere

Jeg kender nogle som er så fuld af løgn,at de selv tror på det de siger.Det er det mest mærkelige de kan fyre af,noget helt ude på sidelinien som er ren opspind.Jeg kan se og høre på dem,når der fyres løgne af.Jeg har flere gange sagt til dem,ar de lyver,men det nægter de,de ved det ikke selv.Hvad sker der oppe i dens slags hoveder.
De er da syge,for de kan jo ikke finde ud af at sige noget rigtigt.
Jeg vil ikke omgås disse folk,så de må finde sig andre,som gider høre på dem.
tilføjet af

kender det

Jeg har også mødt en som var lystløgner. ALT var simpelthen løgn, men det fandt jeg først ud af langt hen ad vejen. Selv små ligegyldige ting løj han om - ting som ikke betød noget som helst, men jeg tror bare han nød løgnen. Måske fandt han det morsomt at se hvor meget andre kunne hoppe på, eller jeg ved ikke hvad. Jeg fandt det bare sygeligt.
tilføjet af

hvem bruger tid ..............

hvem gider i det hele taget at bruge sin fritid med diverse løgn historier som kan være negative-måske positive.jeg kender engang nogen som syntes det var ret...morsom at dele ens livs historier med andrer folk...
måske er det nok ikke fordi de er "syge´!..men nok fordi du mangler noge ,at blive hørt på.man ved ikke rigtigt, hvad de historier kan gavne dem med/hvad de eller du har tænkt dig at bruge dem til.men de hersens folk er en slags slimmede fugtig krukke som bliver ved med at fortsætte deres løgne,til de selv bliver slugt ind i slimmeriet:nogen gange er det måske svært for disse folk ,at holde rede på deres spildte ,og forsømte ord som kommer ud af kæften på dem!.
ser du de der mennesker jeg kendte,troede rigtigt at de kunne grave i mit privat liv-og kærestens livsstil-men desvære blev det til en pågribende sag vendt imod dem selv.de mennesker skrider hvergang fra deres bopæl hvergang de høre at deres navne bliver nævnt.-måske er det forde de har haft lidt dårlig smag i munden,-måtte forlade sin nuværende bopæl,-sammen med sit afkom."utroligt´!..ikke sandt.
der var osse en tv udsendelse om positive og negative løgne om folk idag til morgens:jeg må da sige det var et slag i fjæset hos de negaspreder"...det viser bare hvor lidt folk har på ørehinden...jeg dropper gerne spredne bisværms bekendtskaber-finder helt nye venner.
-jeg kunne godt tænke mig at vide om der er andre,som modtager smålige løgne historier/smser om dagen!?..
-eller er der nogen som er blevet udnyttet på det, groveste via "internet-nagative" slader historier!?.
hvad stiller man op med de mennesker(og hvornår)er det ubehageligt for sjælen!?..
tag foresk den tv historie om en skole lære som pågrib sig på en elev...den var sgu lige lidt flad...jeg mener man kan da godt bolle en neger i røven udent ,at få lort på stangen!.
ser du jeg kendte den unge mand som det netop drejede sig om her:en gammel bekendt fra den skole som blev nævnt her.-jeg mener bare ,at han kunne blive "alt"andet end skolelære.og hvad nu hvis det er kæresten selv som anmeldte ham for sexangreb.man har jo hørt meget om sådanne nogen løgne der.
man bør´sgu ikke se tv/høre radio for det er rent og skær smålige løgne historier om folk:"selv journalisterne lever af deres egen løgne historier om folk...ja,det er jo deres leve brød ,at svine folk til nu tildags-meget uforsvarligt´!..
go´´sommer fra FIASKOEN:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.