2tilføjet af

Mystikkens Verden

Her er blot et lille indlæg om håndlæsning og clairvoyance!! Jeg har i rigtige mange år opsøgt den alternative verden!! Såsom få lagt mit horoskop og session ved en clairvoyance eller håndlæsning.
Jeg brugte det ligesom man kommer til sin bankkunderådgiver, hver år som en rettesnor i mit liv. Og har altid kunnet bruge det jeg fik ud af det. Hvis jeg havde spørgsmål til mit liv, eller følte at jeg sad fast i livet, trængte til et spark bagi, for at komme videre osv.
Og jeg må sige, jeg er positiv overrasket, for det har faktisk passet!! Alt det de forskellige personer, har sagt til mig jeg har altid selv været lidt skeptisk, over for det!! Og tog det selvfølgelig også med en gran salt, jeg levede heller ikke direkte efter det.

Men jeg kan her efter to år efter se, at mit liv blev, som en rigtig dygtig og billig håndslæser sagde!!
Min filosofi:
Hænderne fortæller dig om dine medfødte evner og kvaliteter. Hænderne fortæller dig om det liv, du har haft indtil nu. Hænderne fortæller om dit liv i fremtiden.
Hvis man tager alt det spirituelle væk, hvad er clairvoyance så? Det kan siges med et enkelt ord selvudvikling.
Clairvoyance er af fransk oprindelse og betyder klarsyn. Dette er evnen til at kunne sanse ud over de almindelige syv sanser. Det er evnen til at se, høre, føle og fornemme hvilke budskaber, der er fra den åndelige verden (Skytsånder og evt. afdøde personer). Jeg har selv fået kontakt til min afdøde mor et par gange i gennem de session.
tilføjet af

ikke helt korrekt

Du skriver : "Clairvoyance er af fransk oprindelse og betyder klarsyn. Dette er evnen til at kunne sanse ud over de almindelige syv sanser. Det er evnen til at se, høre, føle ogfornemme hvilke budskaber, der er fra den åndelige verden (Skytsånder og evt. afdøde personer). Jeg har selv fået kontakt til min afdøde mor et par gange i gennem de session."
Når du skriver at clairvoyance er et fransk ord for klarsyn, har du ret, men at høre og føle med ekstraordinærer sanser hedder ikke klarsyn alene.
Der er tale om 3 ekstra sanser :
klarsyn, at se med det "indre" øje, såsom fortid, fremtid, afdøde, guider mv.
At "høre" er klarhørelse
At sanse (føle) kaldes klarfølelse
Bare for at kalde tingene ved rette navn.
god aften fra
dragonheartet
tilføjet af

Ifølge din egen definition

Din definition på clairvoyance er evnen til at sanse ud over de almindelige syv sanser (gider du ikke liste dem?) - evnen til at se, høre, fornemme budskaber fra den spirituelle verden.
Ok - nok en rimelig definition. Men så spørger du: "Hvis man tager alt det spirituelle væk, hvad er clairvoyance så?"
Her må svaret da ifølge din egen definition være: Ingenting.
Er det ikke rigtig?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.