3tilføjet af

mit dilemma

jeg er havnet i et dilemma og jeg ved ikke hvordan jeg skal komme ud af det,!
Det er lidt svært at forklare, men jeg prøver.!

Altså jeg har en affære med en der skal giftes her snart, og jeg ser ham som en meget meget tæt ven.
Nu er det sådan, at han her forledet inviterede mig med hjem til ham og hans forlovede til noget middag, fordi han sys jeg skulle møde hende..Det var jeg selvfølgelig super spændt og nervøs over. Vi endte med at se noget film og sådan lidt. Men under filmen lagde kæresten sig op af min ven, og han nussede hende lidt, som man jo selvfølgelig gør når man er kærester. Men med et fik jeg et kæmpe stik lige i hjertet, der bare jo pokkers ondt..
Mig og min vens har det sådan at der ikke ligger andet end bare godt sammenværd og bekræftelse i vores affærer. Men nu hvor hans kæreste er kommet ind i mit liv og jeg har mødt hende personligt, er jeg begyndt at have det lidt dårligt med det hele. Jeg kan ikke helt finde ud af mine følelser, for vil så gerne blive ved at have det som jeg har det med min ven, men kan også mærke at det andet går mig på.. og jeg er bange for at hvis jeg blir ved med at blive i affæren at mine følelser så blir stærkere og stærkere for ham, så jeg til sidst blir misundelig på hans forlovede og på den måde ødelægge alt.. men at holde mig væk, kan jeg heller ikke se som en mulighed da jeg ikke vil kunne undværer ham som ven. har aldrig mødt en så dejlig person som ham.!!.. jeg sys det er ret svært!
KH CPr
tilføjet af

Der er jo

vitterligt mennesker,som ikke syntes de selv er meget værd og intet har imod at være nummer to,du er en af dem! I fortjener hinanden.
tilføjet af

der er jo

vitterlig mennesker,som ikke syntes de selv er meget værd og intet har imod at udstille deres idiothjerne på [sol]med tåbelige indlæg underskrevet anonym,du er en af dem.Eller rettere dem alle!
Du fortjener dig selv.😃
tilføjet af

Skynd dig væk

Kan godt forstå det er svært fordi du har følelser indblandet, men syns ikke du ser særlig klart lige nu. Dit valg er ikke spor svært:
Du har en affære med en mand i et fast forhold. Og du har fundet ud af, at du har følelser for ham. Skynd dig væk!
Der er masser af dejlige mænd - han er altså bare ikke en af dem. Dejlige mænd er ikke deres kæreste utro. Og slæber da slet ikke elskerinden med hjem til kæresten.
Jeg synes han udnytter både dig og sin kæreste på det groveste. I mine øjne virker han følelsesmæssigt afsporet. Han burde have dårlig samvittighed - overfor sin kæreste fordi han er hende utro, og overfor dig fordi han udnytter dine følelser. Og lader dig overvære at han nuser med sin kæreste.
Du og han har ingen fremtid sammen, og jo længere du venter med at bryde med ham, jo mere såret bliver du.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.