11tilføjet af

MISBRUGT FUCK D DKRETSSYSTEM!

Den dag er jeg 20 år og er forholdsvis kommet over det..
Jeg er bare tosset over den behandling jeg har fået...!
Jeg vil stå frem nu! Nu er det nok! Ikke for min egen skyld men for andres skyld!
Det vil altid ligge i min sjæl som et sår, der ikk vil hele!
Jeg blev udsat for seksuelt overgreb da jeg var mellem 7-9 år over flere gange af min daværende "stedfar" føj for satans, det helt klamt når jeg kalder ham det. Min mors gamle udlandske kæreste...
Det blev aldrig nogen sinde meldt, dengag tror jeg ikk det så udbredt som den dag i dag, ikk hva jeg ved af..!
Det kom så til den konklotion at INGEN trode på mig..!!
Min lære skole pysologer INGEN trode på mig! Min EGEN mor troede ikk engang på mig fordi hun var blevet hjerne vasket af en råden pys....
Der blev selvfølgelig ikk gjort noget ved det..
Det voksne netværk, jeg havde rundt om mig mente jeg sagde og gjorde nogen mærkelige ting for at få min mors opmærksomhed da jeg altid har levet alene med min mor og pludselig får hun en kæreste da jeg var 6 år som jeg ikk kunne/KAN FORDRAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den dag i dag tror min mor på mig hvilket har taget mig lang tid at overbevise hende om, hvilket ikk har været nødvendigt eller burde havde været nødvendigt.
Hun skulle havde troet på mig fra det første sek jeg sagde det....
Jeg elsker min mor selvom hun har lavet den STØRSTE FEJL en mor kan gøre og har tilgivet hende men alligevel ikke!
Da jeg så blev 16 og fik en kæreste, ENDELIG en som stod bag mig og støttet mig og troede på min historie satte jeg mig for at anmelde det KLAMME SVIN, da han efterfølgene selv har fået to små piger! Ønsker ikk de skal igennem det helvede jeg har været og han burde slet ikk have lov at nærme sig børn OVERHOVED! De er indvandre piger og har det indtryk at man SLET IKKE taler om sådan nogen sager i sådan en familie så de ville ikke kunne få hjælp eller også ville der måske ske dem noget forfærdeligt!!!
Så det vil jeg sætte en stopper for sådan en sitoration ikke sker igen! Selvom jeg udemærket er klar over jeg ikk kan rede hele verden selvom jeg gerne ville men jeg vil i det midste gøre et forsøg for andre børn eller voksne mennesker som kender til ligne!
Jeg ville have han skulle bøde for det og ikk bare gå fri og måske gøre det ved andre børn. For det er langt fra okay at gøre sådan noget!!!
så for man satme af vide af sagen er for gammel den bliver forældet efter 5 år men voldtægssager aldrig bliver for gamle.. DET KAN FANDME IKK VÆRE RIGTIG..!!

Ikk nok med det kommer jeg til skole pys hvilket også er godt indtil jeg lige har sidet og fortalt ALT om mine uslle oplevelser siger han Jamen din mor har også ret til et liv..

Den bemærkning glemmer jeg ALDRIG!!!
Som om jeg sider og lyver ham op i hoved.
Jeg vil gerne vide hvordan et lille barn, bare kan få den fantasi til at lyve om lige pludselig????
Det tror jeg slet ikk kan lade så gøre!

Ja min mor har ret til en voksen liv men HUN HAR FANDME IKK RET TIL AT HAVE EN KÆRESTE SOM LAVER OVERGRAB PÅ HENDES LILLE DATTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Man håbede om hjælp ingen hørerte en lille piges tegn og råb eller meget ændrende adfard til en MEGET glad sygnende lille pige til meget trist virkelig argrasiv osv....!!

Hva har de tænk sig???

Jeg skal gå op på politistatioen som 7-9 årig og sige goddag Hr. betejnt min mors kæreste rør mig en gang i mellem de forkerte steder som han SLET IKK BURDE....??
Ja undskyld mig men det er jo fuldstændig urealitisk!!!

Det kan et barn sku da ikk og når der ikk rigtig nogen, der tror på en og systemet svigter en så man skal leve endnu i et helvede indtil han holdte på og var ude af vores liv!
Han var et helvede fra det første sek. han eller.. Det første skridt han gik ind af vores dør!

Så vil gerne give en stor tak til tidliger klasse lære som er ansat på en komunal folkeskole i Haslev og sige TAK for hjælpen! En eller anden skole pys. fra Ringsted som rådgav min mor hva hun skulle gøre og fik hende til at tro jeg er fuld af lørgn for så meget fantasi har man nemlig også som 7-9 åring at en klam ussel stodder udsætter en for sådan noget forfærdeligt lort som JEG skal leve med resten af mit liv og har mærket på egen krop har maridt om natten...!
Så en stor TAK til en anden pys. fra Haslev kommune som nu er gået af den dag i dag.. Tak fordi du sagde min mor har ret til at have et liv..
Inkludere det også at hendes datters sjæl skal smadres og udsættes for så en brotesk oplevelse???
Tak for tilliden?
En STOR TAK til det danske system for at man har ventet så mange år på at kunne anmelde det uden opbakning nogen steder fra nogen voksne.....
Så man selv kan tage sagen ved egen hånd og handle selv det når man er gammel nok,
burde slet ikk være nødvendigt også bliver sagen oven i købet afvist..
Den mand har 2 piger den dag i dag og hva kan jeg gøre INTET...!!!!
så TAK fordi i ikk kunne gøre mere ved sagen andet end at registre ham og hive ham til afhøring!!!
OG ENDNU ER STOR TAK HVIS HAN MÅSKE HAR FORGREBET SIG PÅ SINE 2 SMÅ PIGER ELLER ANDRE BØRN DET KUNNE/KAN HAVDE GÅET UDOVER OG MÅSKE IKK BLEVET ANMELDT..
SÅ HAVDE DET IKKE KUN VÆRET MIG MEN FLERE DER HAVDE SKULLE GÅ MED ET MARIDT RESTEN AF LIVET!!!
Jeg er næsten sikker på det ikk er blevet andmeldt hvis der skulle havde sket noget for så var min sag kommet op og køre igen!!!
EN STOR TAK TIL JER ALLE SAMMEN TAK FOR TILLID TAK FOR OPBAKNINGEN KLASSE LÆRE TAK TIL SYSTEMET DET FLOT ER STOLT AF JER!!!!!
DET KUNNE HAVDE VÆRET FORHINDET HALVDELEN AF DET HVIS NOGEN GREB IND....
TAK!
Vi ses om nogen hvor jeg har lavet om på systemerne er landets bedste social pædagog og senere socialrådgiver, for det der mener jeg er....
Men bare vent det tager tid!
Jeg vil kæmpe for andre familer og børn som har det skidt..
Koste hvad det koste vil selv mit liv. Så længe jeg dør med ære og stolthed og jeg ved jeg har gjort mit for andre har det bedre!
Men skal lige blevet ældre og mere afklaret med det jeg har været igennem først inden jeg bliver det socialrådgiver/social pædagog!!

Har slet ikk ord for det!!!!! Jeg er stadig rystet og kan ikk andet lige nu at se om jeg kan få min historie videre i danmark så jeg måske kan se om jeg kan lave om på noget...
For det der er til at ryste på hoved af!!!!!
LIGE DET SIDSTE TIL JER FORÆLDRE...
TVIVL ALDRIG PÅ JERES BØRN I SÅDAN EN SAG MELD DET OG FÅ DET UNDERSØGT DET AF POLITIET OG FÅ GJORT NOGET VED DET....!
Ved ikke om mange forældre er i tvil men selvom den mindste tvil skulle være der SÅ GÅ TIL POLITET!!!!!!!
Selvom det er en der måske står dig nær som er mistænkt..
MELD DET!!!
JEG ER TOSSET!
tilføjet af

Stakkels dig!

Jeg sidder her tilfældigt lige inden sengetid og faldt over dit indlæg... gid jeg kunne give dig et stille, forstående og trøstende kram, bare lige så stille...stakkels pige dog!
Jge har ikke selv prøvet det heller ikke min datter på 12, heldigvis! men tro mig, andre mødre TROR FØRST OG FREMMEST PÅ DERES BØRN og sådan skal det også være!
Som forældre er det vores pligt at gøre alt vi kan for voes børn, jeg har meget meget ofte sat mine egne behov til side for mine børns.
Jg har selv haft en særdeles ukærlig mor og da jeg selv fik børn besluttede jeg, at JEG ville være en kærlig, glad og loyal mor! men det er tungt at ændre den sociale arv, for den er der automatisk, at ændre den kræver bevidst "omprogramering" - hvorfor jeg skriver det? fordi det kan give dig en tro på, at DU KAN ændre noget og det er flot at du vil være socialrådgiver, for du ved hvad det vil sige!
...jeg sidder og smiler til dig, trøstende og opmuntrende!
Jg har ingen undskyldning for din mor, måske var hun blindet af forelskelse? men det er stadig INGEN GYLDIG undskyldning!
Stooooooooooooort kram til dig! seje tøs! ;-)

nu må jeg i seng...
tilføjet af

jeg ønsker ikke nogen medlidenhed!!!!!

Tak for de søde ord. og jeg vil ikke have medlidenhed...
Jeg lever endnu og har ben i næsen!!!! :-)
Men har dog prøvet at begå selvmord mange gange den ene gang var det så slemt jeg røg med 112 og min daværende kæreste trode det var slut det var også tæt på har aldrig været så langt væj før...
Men bliver lidt gal over du ligesom på en eller anden plan siger hun ikke er kærlig glad osv. for det kan du tro hun er og du kan tro hun gør mange ting for mig... Min mor er min bedste veninde den dag i dag OG JEG ELSKER HENDE VILLE IKK BYTTE HENDE FOR NOGET ANDET!!! ja hun var meget forelsket og det skal ikk være nogen undskyldning men min mor var virkelig fustret og skal stadig ikk side og tage hende i forsvar men hun gik til skolen osv.
HUN BLEV VEJLEDET AT PROF FOLK SOM SAGDE JEG VAR FULD OG LØGN!!!!!
Ja hun burde havde lyttet til mig...
Men giver ligeså meget det voksne netværk skylden for det kunne ligeså vel også være dem som gjorde noget men jo min mor har det største ansvar...
Min mor græder tit over det skal siges og MIN MOR SKAL IKK DØMMES FOR DET HUN HAR GJORT OG HAR FEJLBEDØMT....
HUN ER JORDENS KÆRLIGSTE MENNESKE MED MANGE FEJL OG INGEN ER UDD. SOM FORÆLDRE...
JEG BLIVER TOSSET PÅ HENDE SOM DØMMER HENDE FOR DET HAR JEG KUN LOV TIL I DENNE SAG!!!!!!!!
Hun har lavet en fejl HADER HENDE FOR DET...
MEN JEG ELSKER HENDE LIGESÅ HØJT....!
tilføjet af

hUN HAR BRÆNDT MANGE BROER

Hun ved godt det har ødelagt en del..
Hun har mistet min tillid og der er kommet mange konsiokvenser...
Men vi holder sammen nu og jeg ved jeg kan regne med hende..... men hvis hun feks. finder en ny fyr ser jeg dem meget nøje an kan jeg ikk lide dem første gang jeg møder dem ved hun feks. godt at hvis hun er mormor på daværende tidspungt får min børn ikk lov at være i nærheden af ham og bor han dig ageligt... så kommer mine børn bare ikk hos mormor så må hun komme i vores hjem uden ham!
Ellers får hun valget mellem hendes nye kæreste eller hendes børn og børnebørn nogen ville mene det er skørt MEN SÅDAN ER DET BARE OG HUN VED DET!!!!!
Men HUN HAR HELLER IKK HAFT EN KÆRESTE SIDEN SÅ... TRO MIG HUN LIDER OVER HVA DER ER SKET MED MIG!!!
Hun går meget op i jeg kan lide en mand at jeg kan lide dem....
Hun har ret til et liv ja.. Men ham hun er vild med nu som hun har været glad for i 4 år han er en guttermand og det er okay med mig...
selvfølgelig skal jeg ikk bestemme og kan heller ikk men så må hun tage et valg hvis ikk jeg kan lide ham mig eller ham og ved hun væjer mig...

Det er straffen nok mere straf fra andre folk eller mennesker som dømmer hende behøver hun slet slet ikk..
det gør ondt på hende!!
Men hun ved hun er mit et og alt..
tilføjet af

Ønsker kontakt med Offere/Forældre!

Skulle i evt kende til noget af lignede eller selv har været udsat for enten overgrab/voldtægt så ønsker jeg kontakt..!!!
Gerne også fra forældre med offere!!!
Selvfølgelig anonym...
tilføjet af

Du er en stærk og modig kvinde

Jeg er ked af jeg ikke kan finde den ude på nettet så du kan høre den hele. Den er sindssyg sej og rammer plet! Det nærmeste jeg kan komme det er dette: http://allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&searchlink=SCORPIONS&sql=11:08q8g4kttv1z~T31 ..du kan klikke på "Daddy's Girl" og så få 29 sekunder af den. Men den er vildt fed, og jeg har den selvfølgelig. Men måske du også selv har den. Den er fra CD'en "Face The Heat".
Han tillader sig nemlig at sige alt det som er forbudt at sige, men som du også påpeger her.
"Søde lille barn, du ved ingenting, om en kold verden udenfor. Du er for ung til at indse hvad det er han ønskre af dig i nat.
Stakkels lille pige, der er ingen i verden du kan stole på. I nattens mørke, er det han gør en forbrydelse.
Din mor nægter der er et problem og kigger værk. Hun vil ikke høre dig græde, hun vil bede. Så går det væk en tid.
Søde lille barn, du ved ingenting, om en kold verden udenfor. Du er for ung til at indse hvad det er han ønskre af dig i nat.
Din mor nægter der er et problem og kigger værk. Hun vil ikke høre dig græde, hun vil bede. Så går det væk en tid.
Et ocean af stilhed, drukner dit hjerte.
Hvad aldrig skulle have været, vil forblive i dybet
Stakkels lille pige, i hele verden er der ingen du kan stole på. I nattens mørke gør han en forbrydelse i mod dig.
Søde lille barn, du ved ingenting, om en kold verden udenfor. Du er for ung til at indse hvad det er han ønskre af dig i nat.
Din mor nægter der er et problem og kigger værk. Hun vil ikke høre dig græde, hun vil bede. Så går det væk en tid.
Et ocean af stilhed, drukner dit hjerte.
Hvad aldrig skulle have været, vil forblive i dybet
Søde lille barn, du ved ingenting, om en kold verden udenfor. Du er for ung til at indse hvad det er han ønskre af dig i nat.
Hun er fars pige
Skål fars pige
fars pige
fars pige

(Fantastisk indlæg du har skrevet. Meget gribende! Tænker med den enorme neergi du har, og den erfraing du har, der gør man klogt i at forme dig til en lederstilling af et sted for incestramte børn. Du kender dere behov, hvordan man skal atle med forældrene...både den ene og den anden part...og du kan lægge en mental afstand til det? For du er ude af det? Det er nok spørgsmål du er nødt til at tjekke jævnligt, om svaret stadig er det samme.
Minderne kan ingen ikke tage fra dig, men uden dem havde du heller ikke denne enorme power som du udstråler og som du kan hjælpe andre med, og med tiden finde metoder, der kan forebygge at det sker.
Det er 100% sikkert det er dig der skal bruges på sådan et område! Jeg hepper på dig. Byg en kæpeborg, men det gør ikke noget det tager ti år...det skal være ordentlig gjort! Og jeg tror du kan.
Mange mange tusind tak for at du turde dele den der forfærdelige følelse med os. Jeg synes, jeg er blevet klogere af dig idag! Jeg forstår så meget nu...skriv om din proces her i fremtiden...det ville virkelig være vigtigt at have nogen der følger dig i din proces, og nogen som du måske kunne sparre med?
Under alle omstændigheder: ALT mulig held og lykke i en stor kurv med alle mulige optimistisk farvede blomster, overækkes mentalt fra mig til dig!
tilføjet af

lokke lokke pille pille

Pedofil gruppen kommer snart til en legeplads i dit nabolag!
Ha et bolche?
tilføjet af

hej lady-in-red

hyggeligt møde i pædoklubben?
tilføjet af

Sagen er IKKE forældet

Du kan godt anmelde ham, det er ikke for sent.
Link for forklarer hvornår sagen er forældet
http://209.85.129.104/search?q=cache:Ix5oTDXOZbUJ:www.ufc-bu.dk/Admin/Public/DWSDownload.aspx%3FFile%3DFiles%252FFiler%252FHvordandefinerer-2003.pdf+paragraf+%2B%22overgreb+p%C3%A5+b%C3%B8rn%22+%2Bfor%C3%A6ldelse&hl=da&gl=dk&ct=clnk&cd=1
tilføjet af

Hvor er du klam

Hvor er du syg at høre på.. syg hjælp
tilføjet af

Tak

Tjekker det senere når je kommer hjem fra arbejde
tilføjet af

Det største problem....

Det største problem for dit vedkommende er at du vil have mega svært ved at bevise sagen.
Har selv misbrugt en dreng en gang og han meldte det for sent, jeg havde ellers tilstået sagen.
Men fordi han havde meldt sagen et år for sent blev jeg aldrig dømt. Men gik dog med til at få behandling hvad synes du der skal til for at den 30 årige mand som han er den dag i dag får sin retfærdighed.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.