58tilføjet af

minister afgang!!

gjorde lars barfoed det rigtige at tage sin afsked som minister i forbindelse med kød skandalen?
tilføjet af

Det er mere om

DF gjørde de rigtige.
Det er først nu DF for alvor skal bevise hvad man duer til ,o))
Kan godt blive lidt sjovt nu i at følge med.
vh
Tom
tilføjet af

Ja, selvfølgelig...

Gjorde han det rigtige!
Han var jo oppe imod hele rød stue og dem som ikke ved om de vil være i den blå!
tilføjet af

Stands det!!

Fulstændig flugt fra virkeligheden at politisere over det her. Enhver forbruger i det her land, kan kun være tilfreds med den klovns afgang.
En så sløv indsats, som hans havde i enhver privatejet virksomhed resulteret i en fyring.
At DF så endnu engang har benyttet en sag, de selv er medskyldig i til at leget katten efter musen med de konservative - er det eneste politiske i den ting.
Nu kommer han formentlig i morgentv på TV2 og kald mig mads, hvis det ikke bliver at slå på trommer for sin egen uskyld og formentlig også tingene vendt på hovedet. Jeg har aldrig hørt ham reagere med andet end "Jeg overvejer at nedsætte et udvalg" - det kan han ikke nu, så lad os se hvem han mener skal have skylden for hans afgang.
Helt sikkert ikke ham selv.
tilføjet af

DF er falsk!

Når man har været med til at lave ulykkerne kan man ikke vaske sine hænder og stikke af for at opnå en tvivlsom politisk position.
DF har jokket i den.
LB skulle ikke være gået og hans statsminister skulle have bakket ham op og vist at regeringen ikke er i lommen på DF.
Så kunne statsministeren have fyret ham senere - det er en anden sag, for han var måske ikke god nok - eller også fik han ikke lov af statsministeren !!
tilføjet af

Gjorde han det da?

tænk det var mit indtryk han først hummede sig, da DF vippede taburetten under ham.
Men vi kan da kun være tilfreds med han er væk.
tilføjet af

Hvorfor får DF skylden?

DF har ikke nogen magt til at afskedige en minister, det kan kun statsministeren og ministeren selv. Hvis regeringen virkeligt mente at Lars B skulle blive, så behøver de ikke lytte til DF.
Så hold op med at tud i konservative, han valgte jo selv at gå af.
tilføjet af

Jamen hvis

Manden GÅR nu sådan UDEN kamp, så er han vel selv vidende om, at den her var helt gal!
tilføjet af

Flere burde væk...

Ja,det var hans eneste mulighed,for at redde lidt ære.LB sidder som øverste ansvarlige,det måtte han "død" for,men han har en flok embedsmænd under sig,der råder og hjælper ham med at passe sit embede,de er mindst lige så ukompetente i mine øjne,de burde også have et velplaceret spark.Det forsvarer ikke LB,men han som minister og for den sags skyld alle andre mennesker kan ikke rumme alt i hovedet.
Nu har der selvfølgelig været meget fokus på denne sag,så selvfølgelig burde han været mere obs på den,havde han smidt et par embedsmænd ud havde han måske stadig siddet der.
Men lad os nu håbe der kommer en med større nosser og får ryddet op,så diverse afdelinger f.eks fødevarekontrollen,kan passe deres job på en menneskelig måde og der rydde op i de firmaer der også har uorden i tingene.
Glædelig jul til alle.
tilføjet af

Fyret af DF

Så vidt jeg har forstand på politik, så blev han vel nærmest fyret af DF fordi at de stillede ham i mistillid. Det virker bare lidt som om at DF selv har været med til at beslutte de rammer og økonomiske forhold der gjorde at rigsrevisionen mente at fødevare regionen ikke kunne leve op til deres målsætning.
Vh jacob
tilføjet af

Det svin! Forræderiske bøssekael!

Den eneste af to mandlige ligestillingsordførere, og så forringede han Mænds muligheder for at se deres børn.
Sådan en Wanker!
tilføjet af

Hvem har trukket i trådene, hele vejen igennem?

En racistisk kvinde. Kan det blive være?
tilføjet af

om Lars Barfoed har gjort rigtig ved at trækkr sig tilbage, som minister...

Jeg tror at han reagerede rigtig ikke fordi han har lavet fejl efter de skandaler med gammel kød, som han er ikke alene i det.
Men, jeg mener at det er rigtig beslutning efter DF reagerede med de anklager, som man, almindelig bebor, får fornemelse af at det er kun DF der arbejder og løser problemer, det er altså for at få opmærksom for, om mere stemmer næste gang. Man har oplavet at der ikke er så perfekt i DF og eneghed, for et par måneder siden. "Man skal gøre som mor siger", er logo i DF
tilføjet af

Jeg talte med ham, for 3mdr. siden.

En flink og imødekommende mand. Han kunne have gjort noget for de fædre, der gerne vil se deres børn, men som ikke må eller kan.
Han gjorde ikke noget, han forringede Mænds ret, istedet.
Jeg er ligeglad med dellerne, han var udulig, som ligestillingsordfører, og kød-kontrollør. Han skulle havde været gået, for længe siden. Men, i betragtning af Ligestillingsministeren Eva Kjær. Hende der vil skabe mere Dynamik, ved at tage 1000kr. fra bistandsklienter og give dem til de rige, og så trak det fuldkommen tilbage. Tænk, hvis jeg trak mine udtalelser tilbage, ahh ha ha.
De to, er lige gode..
tilføjet af

I det hele taget..

Har jeg aldrig oplevet mage til regering. Fyldt med fusentaster, svindlere, racister, kyniske menneskekolde, egoistiske og krigsliderlige.
En mærklig regering.
tilføjet af

****STIKKE HALEN MELLEM BENENE???****

HEJ!
DET HELE HAR SMAG AF HYS HYS!BARFOF GAV JO EN PÆN
FORKLARING AF % TALLET FRA RITTES TID! SÅ ER
DET ALTSÅ BLEVET COSTUME AT EN MINISTER STIKKER HALEN MELLEM BENENE OG GÅR AF? FOGH SAGDE NOGET ANDET!!! ALTSÅ FOR MEGET HYS HYS! ANDEDAM!!!
tilføjet af

Tror du på Helle TS

Kan godt være der sidder nogle ministre,der mangler nosser,men tror du,hvis du skal være ærlig,at Helle TS ville kunne stille en regering der kunne gøre det bedre og ville kunne køre en minister periode igennem uden skandaler eller dårlig ledelse..?? Nej,hun og en af hende valgt regering ville lave mindst lige så meget skrammel som den siddende regering.
tilføjet af

Det staves:

"Ministerafgang"
og
"kødskandale"
Sammensatte navneord. Kom nu.
tilføjet af

Det skulle...

Det skulle han have gjort for længe siden!!!!
tilføjet af

Ikke helt korrekt

Statsministeren kan fyre ham, det kan også et folketingsflertal, for en minister må ikke blive på sin ministerpos uden Folketingets tillid, Grundlovens § 15.
Selvfølgeligt kan han selv vælge at gå.
tilføjet af

Kamp?

En minister kan ikke kæmpe mod et flertal i Folketinget.
tilføjet af

Dersom han ville

kunne han blive siddende til Folketinget blev samlet, for at få mistilliden der. Men så var det også ud i følge Grundlovens § 15
tilføjet af

det kan man vel altid diskutere

Men jeg syntes der er nogen sjove paradokser .. både i denne sag.. og i nogen af de andre "sager" som opposition og medier maser rundt med..
Hvis det er rigtigt at procenttallet for ubesøgte virksomheder under skRitt Bjerrelår var 23 og under Lars Barfoed er faldet til 4, samtidig med at der har været sparet i levnedsmiddelkontrollen, så burde manden ikke være gået, men have haft en medalje..
Selvfølgelig er der fundet gammelt kød, men Barfoed lægger ikke køreplanen for besøgende, og kødet blev da fundet.
Man kan så spørge sig selv, om det er på tide at vi får amerikanske tilstande, så når man får ny regering, så rydder man ud i embedsmandværket og får nogen embedsmænd der er loyale mod den siddende regering og ikke dem der ansatte dem.
Hvis vi lige skal tage et par andre "sager", der i bund og grund er lige så groteske, så er det kræftsagen og IC4 togene.
Da vi havde den forrige regering var der ingen behandlingsgarantier og folk døde som fluer på ventelister (bl.a. min far)... nu er der så behandlingsgarantier, men de embedsmænd der sidder og skal administrere og rapportere passer ikke deres arbejde.. måske fordi de politisk er uenige i muligheden for at sende folk ud af det offentlige system.. Men regeringen skal gøres ansvarlig.. Men fakta er , at selv om det ikke er optimalt, har det aldrig virket bedre end nu..
IC4 togene er en "skandale" som regeringen har arvet fra den tidligere regering, der åbenbart ikke har sørget for at få lagt sanktioner ind ved for sen levering.. det kan man ikke gøre efterfølgende...
Og sådan kunne man blive ved.. Alt det her er bare en fis en en hornlygte.. og får vi en "rød" regering igen vil alle opleve at alt hurtigt bliver værre igen... samtidig med at vi skal betale mere i skat..
tilføjet af

Ja...

..HAN gjorde det rigtige.
tilføjet af

En ide

at også trafikministeren og sundhedsministeren kan gå?
Mener du også at der ved regeringsskifte, skal skiftes ud i regioner og kommuner?
Så vidt jeg ved, er embedsmænd loyale overfor den siddende regering, uanset hvilken regering vi har. "Svigten" i kræftbehandlingen stammer fra Schlüter besparelser på lægeuddannelserne, og de privatpraktiserende lægers alt for langsomme reager-en på "faresignaler".
tilføjet af

Foghs nederlag

den eneste redning for Barfoed var, at Fogh udskrev valg. Barfoed var uduelig, og blev smidt ud.
tilføjet af

Uduelig?

Et hvert fornuftigt menneske må vel kunne regne ud, at der er noget forkært når nogen lover noget bedre, for færre penge.
Jeg tror ikke det kun er Barfoeds skyld, jeg har ved flere lejligheder hørt at styrelsens direktør sige at nedskæringerne ikke har nogen indflydelse på fødevaresikkerheden.
tilføjet af

nej Barfod skulle ikke gå, men

han burde måske have ansat noget bedre personale, ifølge pressen brugte de ansatte kun 13 % af tiden på kontrol, resten af tiden gik med papirarbejde.
politiet har desværre det samme problem, der burde være sekretærer, som kunne overtage papirarbejdet, som på sygehusene, lægerne har næsten intet papirarbejde.
jeg ved ikke, hvilke kontrolører de bruger, det er ihverfald ikke fagfolk, de burde ansætte, slagtere, bagere og kokke, profesionelle, som ved hvor skidtet ligger, et trænet øje, kan hurtig se hvor hygiejnen er lav.
samtidig burde de lukke alle pizzabarer, og andre beslægtede, deres reklamer lover oksemørbrad på pizzaen, men et trænet øje, kan omgående se, at det er bovkød, som næsten intet koster.
pia kjærsgård sad selv på posten, og allerede dengang var det gamle kød i fryserne, restaurantsgæster burde bare vide hvad der sker i kuliserne, der vil komme mange flere sager, men desværre har vi et retssystem og toldvæsen, som arbejder alt for langsomt, bøderne er alt for små, og mange pizzabar ejere kan slet ikke læse og forstå betydningen af et næringsbrev, det burde kun udleveres til fagfolk.
jeg håber danskerne åbner øjnene, og boykotter alle de nævnte pizzabarer, som jo også bruger utallige personer, som i forvejen får hjælp fra det offentlige, her i min by har vi 12 af den slags barer, og jeg har kontroleret dem alle, om aftenen er der som minimum et personale på 12 personer, eller det samme som på et hotel, de kan naturligvis ikke alle få en rimelig løn, men i og med at de får offentlige ydelser, og måske lidt mad med hjem, kan de leve et liv uden de store problemer.
jeg kender et indisk ægtepar, som begge arbejder som pædagoger på samme vuggestue, de har ikke uddandelsen, men de har en opsparing som ingen danskere har inden for den brance, de sparer på alt, spiser gratis i vuggestuen, og går frem og tilbage på arbejde, fremfor at bruge bussen, de har lige købt et hus kontant for 1 milion kr. i Nuuk.
er der nogen der ved, hvilken uddandelse de såkaldte kontrolører har, jeg kan huske, at jeg under min uddandelse kun havde en huggeblok i køkkenet, hvor vi kunne spise og ryge, da vi fik besøg af en kontrolør, hun forlangte omgående et sted, hvor vi kunne have en frokoststue, samt egne skabe, det var der bare ikke plads til, og restauranten fik en kæmpebøde, og måtte lukke.
det var længe før smiley ordningen.
tilføjet af

Barfod ingen nosser

siger fru Kjærsgård
Pia K.: Barfoed skulle tage det som en mand
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=4136242/
Ja hvem er det som har bukserne på i dette land
tilføjet af

Han ville jo ikke

gå før han blev tvunget, så det jo ikke helt rigtigt det du skriver. Havde han ikke trukket sig var han blevet fjernet af Fogh også selv om der ikke var noget at komme efter ifl Fogh, de havde jo flertallet imod sig.
tilføjet af

Det er muligt men

han havde dog ansvaret for området.
tilføjet af

med helle

det er dejligt at se at du mener at regeringen har lavet en masse skrammel.
jeg tror på helle og det alternativ der er til den nuværende regering. når først de radikale får taget sig lidt sammen, så bliver det en dejlig tid med masser af medmenneskelighed fra toppen af.
ikke dermed sagt, at jeg ønsker enorm indvandring, eller markant højere skatter. bare mere føling med folket og medmenneskelighed.
tilføjet af

Måske fordi de fyrede ham?

Hvor jeg dog elsker folk der skriver indlæg om ting de ikke aner en skid om, flot klaret!
DF fyrede ham, for jo... Det kan de godt.
Ingen minister kan blive siddende hvis et flertal i folketinget udviser mistillid til ham, og eftersom hele oppositionen allerede havde meldt ud, at de ikke havde tillid til ham, var der et flertal imod ham i samme sekund DF meldte ud at de ikke ville støtte ham.
Derfor er hele denne diskussion ligegyldig. Lars Barfod havde kun to muligheder, han kunne gå selv, eller han kunne vælge at vente indtil den afstemning i folketinget hvor han ville blive fyret.
Han valgte det første af to årsager:
1. Det ser pænere ud på papiret.
2. Anders Fogh havde sagt at han havde fuld tillid til ham, og derfor ville en mistillidsafstemning om Barfod der udviste mistillid til ham i princippet også udvise mistillid til Anders Fogh.
Derfor er de konservative sure, fordi DF valgte at støtte oppositionen mod regeringen.
Tør øjnene og læs vores grundlov (eller du kunne sætte dig ind i den forfatningskamp der dannede det demokrati du lever i, den kamp der afgjorde at flertallet i folketinget bestemmer regeringen = Folkeparlamentarisme).
tilføjet af

Selvfølgelig......

....og han valgte det selv.
At de konservative nu skærer tænder er ikke noget under. Efter alle de svinerier som dette parti (der i parantes bemærket var støtteparti NSDAP før krigen) har budt DF bør de ikke undre sig. Det man gør mod andre kommer ofte tilbage til en selv.
tilføjet af

Undskyld!!!

Der skulle have stået DNSAP.
tilføjet af

Ikke Fogh

Det er et folketingsflertal der fyrede ham i følge Grundlovens § 15.
tilføjet af

Valgte selv?

Det var et folketingsflertal der valgte for ham, han valgte kun tidspunktet, for ikke at tabe ansigt, for alle kender konsekvens af § 15 i Grundloven.
"At de konservative nu skærer tænder er ikke noget under. Efter alle de svinerier som dette parti (der i parantes bemærket var støtteparti NSDAP før krigen) har budt DF bør de ikke undre sig. Det man gør mod andre kommer ofte tilbage til en selv."
Fordi de brændte fingerne (nogle af dem), så ser de med gru på DF i dag, der er mange lighedpunkter mellem NSDAP og DF.
tilføjet af

FJOGH DEN SANDE TABER!

UDDELER TILLID TIL BARFOED - DENNE HAR IKKE TILLID AF NAZISTPARTIET, ERGO HAR NAZISTPARTIET HELLER IKKE TILLID TIL FOGH....!
SÅ HANS STRATEGI OM, AT BINDE NAZISTPARTET, GIK FOR EN GANGS SKYLD OP I RØG..!
PS. LÆS MERE I MIN KLUMME UNDER POLITIK OG SAMFUND - INDENRIGSPOLITIK!
HYGGE
tilføjet af

tabernar...

Hvad i alverdens djævelskab har Barfoed at gøre med Nazipartiet? Leger du Erasmus Montanus. En sten kan ikke flyve, du kan ikke flyve, ergo er du en sten.... Guderne skal vide du har præcis lige så meget hjerne som en. Og ja, Barfoed skulle nok gå, ihvertfald som fødevareminister. Men at sige det er hans skyld at der er tale om kødskandale og manglende ødevarekontrol, er nok at tage munden meget fuld. Men som frontfigur, om man så er præsident, statminister, dronning, kronprins, eller som nu minister, må man være parat til at tage sin afsked, med oprejst pande, når der er for meget røre i andedammen. Men det kan værre svært at få øje på en værdig efterfølger. Men lad dog Ritt få det tilbage, og lad os så se hvad der sker. HEHE....
Lasse
tilføjet af

Rød ynk.

Andet er det her ikke.
Mand har beviseligt gjort sit arbejde langt bedre og billigere end hans forgængere, heriblandt Ritt Bjerregaard, alligevel skal manden fyres?? Der er et eller andet som ikke hænger sammen..
tilføjet af

Rød ynk?

Var det så blå ynk den gang Pia Gjellerup måtte gå?
tilføjet af

Hvad for en kødskandale ?

Jeg er ikke klar over hvilken kødskandale, der tales om?
Han er jo "afsat" pga. fødevarekontrollens manglende tilsyn.
tilføjet af

6 mdr, forsinket

Hvis Lars havde været beslutningens mand, havde han taget sin afsked for 6 måneder siden, se nu hvor meget dyr licenstid der bliver brugt på de politikere igen, i et privat firma var der forlængst sket fyring ved så manglende handlekraft i den størrelse.
tilføjet af

Irrelevant..

De to sager har jo ingenting med hinanden at gøre, fakta er, at Barfoed blir fyret efter at have udført sit arbejde langt bedre end hans forgængere..
tilføjet af

Han gjorde det ypperligt!

Jeg syntes at L.B. gjorde et proffesionelt og fornemt stykke arbejde, angående tilsynene!
Prognoserne forventer at ALLE virksomheder når at få besøget i 2006. Dette er opnået på trods af påståede nedskæringer!
Til sammenligning glippede 23% af tilsynene hos virksomhederne under Ritt B., endda med flere resourcer til rådighed!
Det er op til hver enkelt at beslutte om manden er uduelig, men før at man kalder ham for det, så skylder man vel en sammenligning med forgængerne!
tilføjet af

Til PhM

Jeg mener ikke han selv har lavet ulykkerne, ihvertfald ikke direkte.
Fødevarestyrelsen, som har kontrollen med stederne, kom for lang tid siden med det forslag, at de sprang de virksomheder som der ikke hevde været problemer med over i kontrollen og koncentrerede sig om de virksomheder der havde været problemer med.
Lars B. syntes selvfølgelig det var en genial ide, og gav tilladelsen til at de sprang visse virksomheder over i et enkelt år, men de genoptog aldrig kontrollen med nogen af virksomhederne, hvilket man så har set resultatet af nu.
Så fejlen er ikke hans, da det ikke er ham der udfærdiger de lister som kontrollen køres efter, da det udelukkende angår fødevarestyrelsen.
Ansvaret er måske hans, da han er minister for området, men det er ikke ham der har fejlet.
Lars B. blev en belastning for regeringen, fordi nu havde oppositionen en kærkommen lejlighed til at nævne ham i forbindelse med alt andet som de mente regeringen gør galt. Du kan bare læse alle LIRS indlæg om emnet herinde, medmindre hun da ikke har slettet dem igen.
Han burde selv have taget hans afsked, så regeringen havde sluppet for det her.
tilføjet af

Ved vi hvad der foregår bag lukkede døre?

Noap!
- Den såkaldte "skyld" eller "årsag" kommer aldrig frem.
*FB*
tilføjet af

Ja, selvfølgelig

Når de ikke passer deres job ordentligt, så er det YT !
tilføjet af

Fordi han

sparede penge og kontrol?
Selvfølgeligt har ikke de 2 sager noget med hverandre at gøre, hun var socialdemokrat, og Nyrup forlangede uplettede personer.
tilføjet af

Bendtsen er vred ????

Hvor er det irriterende at høre alt det konservative surmuleri, når det er indlysende for alle at Lars Barfoed ganske enkelt ikke var dygtig nok til at bestride sin ministerpost.
tilføjet af

JAVEL KLAPHAT :0) PRØVER IGEN..

HVIS JEG SOM MINISTER SIGER " JEG HAR FULD TILLID TIL BARFED " DAGEN EFETR HAR DF, IKKE TILLID TIL BARFOED....HAR DE SÅ TILLID TIL FOGH?!
NEJ VEL?!
PS. JEG KOMMENTERER IKKE OM BARFOED HAR GJORT DET BEDRE END RITT....KOMMENTERER FJOGHETS HANDLING..!
SÅ LUK RØVEN LUDERBARN..SPIL DEN AF TIL DEJLIGE FOGHS FJÆS, OG TA SÅ OG DØ..DU ER MEGET TRÆT..LUK DINE ØJNE SMÅ..!
HYGGE
tilføjet af

Ny forbrugsminister

Jeg plejer ikke at være enig med fedebritt, men det forslag, "han" kom med i et tidligere indlæg, synes jeg nu lige vi sku` overveje.
La` os få Peter Brixtofte på banen, han er om nogen kvalitetsbevist!!!!!
tilføjet af

DF falsk nej

De var allerede utilfredse med ham i april, men kunne få ham væltet da de ikke havde flertal nok fordi det var deres forslag, men nu hvor dem som ikke støttede DF: sidste gang vil havde ham af og DF: så går med, så hyler alle op, hvad vil vi havde råden mad eller DF:
tilføjet af

Det får du..

Ikke størrer indvandring,ikke højere skatter...Indvandringen vil med garanti stige markant vis Jelved bliver blandet ind i en regering,højere skatter vil du også få i løbet af kort tid,når Helle TS har formøblet de penge som den nuværende regering har sparet sammen til afdrag på gælden.
Du ved vi må yde for at nyde..
Mht. skrammel ja selvfølgelig er der noget skrammel imellem den nuværende regerings tiltag,men jeg er heller ikke altid enig med min bedre halvdel..
God jul..
tilføjet af

DF falsk jo

Se, du kan hellere ikke se det, så de er dygtige til at sløre deres sande ansigt. De er meget, meget falske når du ikke forstår hvor falske de er.
tilføjet af

Han havde reelt ikke

noget valg. Så ja det var rigtigt at gøre.
tilføjet af

Du har vel..

..hørt at manden har fået samtlige årlige kontroller gennemført, til færre penge? Hvordan kan det være dårligt arbejde??
tilføjet af

Barfoed

Mærkeligt at Barfoed først har fået en næse nu ,han kunne jo bare have passet sine ting.
tilføjet af

Ja, hvis han har dovne medarbejdere fra venstrefløjen

kan det ikke betale sig for ham at blive på posten.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.