8tilføjet af

min ven kigger ikke på mig forneden

Jeg er en kvinde, der savner, at min fyr kigger på mig forneden.Når vi har sex, er det hånden han bruger, men aldrig tungen og øjnene..Er han gernert blufærdig?? el. syns han bare, at en kvindes kønsorganer er ulækre?? jeg er lidt ked af det, da jeg gerne vil slikkes og betragtes. Der mangler noget for mig. Jeg slikker ham, men han slikker ikke mig, Hvorfor tror i ik han gør det? er han bare ikk til porno??
tilføjet af

Sådan er nogle mennesker.

Hej
Jamen har du spurgt ham hvorfor han ikke vil slikke dig?
Personligt finder jeg det meget naturligt at dyrke oralsex og jeg går nu ikke så meget op i det om det er mig der giver eller får.
Men der er jo nogle der ikke lige kan klare at de første slik smager af urin og derved ikke vil slikke en kvinde, så en mulighed er jo at du vasker dig forneden inden i har sex.
Men hiv fat i ham og få grunden til at han ikke vil, måske er det bare at han tror du ikke vil have det.
Held og lykke
tilføjet af

Så må han lære det!

I skal vist begge to lære både at give og modtage.
Når du giver ham et blowjob protesterer han vel ikke ligefrem? Derfor kan/skal du fortælle ham at du gerne vil slikkes og have samme nydelse. Så må han jo forklare at det vil han gerne - eller hvis han ikke vil - hvorfor? Det kan være du skal gøre lidt mere ud af hygiejnen, det kan være han ikke kan lide hår (så må du igang med Mach3 skraveren)
eller noget helt tredje. Een ting er helt sikkert - du er nødt til at konfrontere ham med sagen. I øvrigt tror jeg det er sjældent at fyre ikke har lyst til det - vi er normalt nogle slikne hundehvalpe når det kommer til stykket!
Held og lykke!
tilføjet af

gensidighed

Jeg ville blive helt mærkelig hvis jeg var i din situation...Jeg ville nægte at slikke ham, og vente til han spurgte hvorfor, også ville jeg svare..vi dyrker ikke oralsex med hinnanden, men giv ham lidt lir med hånden. så vil han også synes at der mangler noget.
prøv.
tilføjet af

kikker

din ven ved ikke hvad der er godt men jeg kender en fyr såm er neget glad for sex men han siger at hvis han kikker på kvindens skød eller slikker hinne mister han lysten til sex med er kvinde han kan bedre lige duften fra en mand mon din ven har det sådan jeg vil gerne slikke en kvinde og nyde det dejlige syn af hinnes skød jeg slikke mange gange en kvinde uden at få noget selv jeg syntes at det er vidunderligt at slikke en kvinde selv om jeg ikke får udløsning (jeg har en veninde jeg kun slikker når vi mødes vi har det vidunderligt sammen jeg bruger kun tungen og mine hænder hilsen ben
tilføjet af

Sådan kan livet være...

Jeg har samme problem, - blot med modsat fortegn. Min kæreste er heller ikke til oralsex hvilket jeg er ked af, - men må fortrænge "problemet". Har tit haft lyst til at opsøge en anden kvinde, men har afstået.
tilføjet af

Prøv det her.

jeg synes at du skal prøve at gøre det samme imod ham. Lad vær med at sutte og røre ved hans penis. Hvis han begynder at spørge om hvorfor du ikke røre eller sutter ham, så synes jeg at du skal fortælle ham at du er ked af at han ikke kigger eller slikker dig. Og hvis han ikke begynder at spørge dig, så synes jeg at du skal fortælle ham hvad du føler og hvad du gerne vil have at han gør ved dig.
Hvis du har flere spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til min mail: babymusserenjubiimail.dk
Kærlig hilsen Mille
tilføjet af

Konfonter, konfronter

Nævn det for ham stille og roligt, og find ud af hvad der er galt! Hvis du stopper med at gøre det på ham, lyder spørgsmålet i stedet "er du ikke interesseret i mig mere?", og ikke som de andre har skrevet! Fra mit synspunkt kunne det komme til at give nogle følelser hos ham, som ikke skulle være der...
Det kan jo være det bare er generthed, og han skal presses lidt til det.
tilføjet af

gør ikke det samme

jeg havde en kæreste, som heller ikke var interesseret i mere end ind-ud. Jeg prøvede det forrige råd med intet at gøre ved ham - og faktisk så var han glad for det. Han tænker og føler jo ikke som dig, så du bliver nødt til at fortælle ham, at det er sådan at du gerne vil have det, gør han stadig ikke noget, kan du så bestemme om det skal være ham. Er han genert, så hjælp ham, se film sammen som du kan lide men find ud af først hvad der er i vejen som lille_my også skriver.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.