14tilføjet af

Min værste jul...

.. må have været for 3 år siden. Min relativ nye kæreste og jeg selv, skulle fejre julen hos mine forældre. Jeg havde virkelig glædet mig, for jeg havde ikke set mine forældre i meget lang tid, og jeg vidste at de gamle var kommet til en del penge her den senere tid, så jeg regnede med nogen rigtige gode gaver. Da jeg så juletræet i al dets pragt, blev mine drømme opfyldt til fulde. Der var fyldt med gaver - Den ene større end den anden.
Flæskestegen blev kastet ned i løgneren, i min iver efter at komme igang med at pakke gaverne ud. Jeg havde nemlig ønsket mig nogen lidt dyre, men rigtig gode gaver.
Da vi så langt om længe når til gave pakkeriet, hvad sker der så. Ja, jeg får 2 skallede t-shirts, og ikke en meter mere - Nøj hvor havde jeg bare nedtur.. De fleste af gaverne var selvfølgelig til min lille forkælede lille søster...
tilføjet af

er gaverne det vigtigste?

hvis gaverne er så vigtige så syntes jeg du er en snot forkælet møg unge der ikke har lært hvad jul rigtigt handler om
tilføjet af

GROW UP !!!!!!

Så er der vist ikke mere at sige til det!
tilføjet af

Vær et barn

"Det er tanken der tæller" siger man og jeg ville også blive bitter over en så symbolsk gave som 2 T-shirts, hvis min søster blev dynget til med gaver.
Julegaverne er en måde at udtrykke hvad man føler for hinanden. Den skæve fordeling viser bare at din søster er deres yngling.
"Grow Up" blev der skrevet et sted. Julen er for mig en årstid hvor man har lov til at være et lille barn igen, eller mindes da man var det.
Man synger ser tegnefilm bliver forkælet og sådan noget, barnlige ting. Er man "voksen" i juletiden, så er det ikke sjovt, men bare lidt plat.
Jeg kender selvfølgelig ikke din familie, men i min der brokker man sig højlydt hvis man ikke får nok gaver - med et glimt i øjet, selvfølgelig
M
tilføjet af

stakkels dig

stakkels dig ,at du ikke kan se at julen er hygge. Tænker dine forældre tilmed inviterede din kæreste , fik hun ikke en lille ting. Kan det ske at dine forældre også står og har behov for penge til dem selv, har du tænkt på at mad er dyrt...Hos os er det ikke beløbet men tanken og hvis dine forældre har valgt at forære dig t-shirts er det nok fordi de mente at du kunne trænge til sådan nogle...
tanker fra wynja, tag og bliv voksen
tilføjet af

Julen - Fuck gaver

Jeg har det sådan at den største glæde ved julen er at man er samlet, gaverne er jo bare en fed extra feature... Jeg har ikke noget imod at få et skævt askebæger hvis det er lavet af en jeg holder af og som jeg ved har gjordt det bedste...
Tænk nu hvis i har nogle venner der måske ikke lige har så mange penge og de kommer med en lille gave, bliver i så også bittre over det!
Find ud af hva julen handler om og vær søde mod hinanden .. Det er jo trods alt det, det hele går ud på!
tilføjet af

Gi'r man så får man...

Det er selvfølgelig lidt sent nu, men kunne det tænkes at dine forældre gerne ville have set lidt mere til dig INDEN de kom til penge?? I stedet for at være bitter skulle du måske overveje, om du selv kunne ændre lidt i din væremåde overfor dine forældre.
tilføjet af

bittert

jeg tror ikke rigtigt du ved hvad man snakker om!?
jeg har osse prøvet det med ,at holde eller deltage i en juleaften!......
en juleaften hvor faderen giver sit barn en -endefuld på en jule aftensdag-!så jo`du kan "fandme tro`at jeg har prøvet det.det værste af det hele er ens "storesøster"!hva`siger i så var!?..
min søster er som sagt et stort endivid et menneske,hun er ikke særlig selskabelig over for andre-når hun prøver at være flink er det som om at se fanden selv-!.hun er gift med en alkoholikker som drikker utroligt meget,helst "alle pengene op".hun har så to vidunderlige børn med denne stodder,som ejer stort set "alt"!..jeg som er fortælleren i denne her historie er desvære lillesøster til afskummet.
jeg har prøvet at holde styr på deres ægteskab men"mislykkes"!man fik simpelthen utak,for alt hvad man gjore for dem!.den dag idag er vi splittet ad!-jo`jeg er meget bittert,bittert på den måde at man holdes for naràf sin egen familie,som er den eneste der er(biologisk)set,med andre øjne-! det hele er gået ud over børnene,der blev ikke sendt julegaver til dem pågrund af "striddighedder"..nej..selfølgelig skulle det ikke gå ud over dem,men sådan var det bare ikke!-jeg elskede de børn,som var de minne egne-!.svinekællingen tog min niece og lille nevø fra...MIG..dem som jeg så optil,dem som jeg foræret hele min personlighed til,dem som gav mig styrke til at være barn igen.demsom fik i katten i sækken af en "fattig"......fy forfanden siger jeg bare!..jeg er hurtig på benene igen.er kynisk kold.!..men i de år hvor der har været jul,har jeg haft enjule aften med min mand ,af sandhed og kærlighed,det var synd for dem som ikke "fik sit ord"!..til jer med familie problemmer "GLEM SVINENE DET ER JER SOM LEVER NU"!og ikke dem.husk aldtid jer selv;glem ikke i er mennesker ,de som ingen jul ønsker er "FANDEN SELV"...tak for iaften.
"lokken"
tilføjet af

hey

Hej Franz
Hvor gammel er det lige du er? bare for at få et fair indblik i situationen.
mvh Lucky
tilføjet af

handler julen kun om gaver?

kære franz.
handler julen kun om gaver for dig?
det er jo ikke sikkert at dine forældre havde så mange penge bare fordi de er et ældrepar!
når man er sådan syndes jeg at man er en rigtig møgunge!
tilføjet af

ta dig lige sammen!!!!

Helt ærligt mand!!!!! Jeg har ik en dyt ondt af dig. Vær dog taknemlig for de ting du har og de ting du får. Du er simpelthen snotforkælet og når du reagere som du gør synes jeg slet ikke du fortjener en meget dýr julegave. Julen drejer sig slet ikke om gaver og mad og alt det der. den handler om at Jesus blev født, den mand som skulle frelse hele verdenen. Vær dog taknemlig for det og glæd dig over de positive ting du har i livet.det kunne jo også være at de t-shirts havde været dyre nok
tilføjet af

NEJ NEJ

ha ha ha ha......... det har du fandme godt af... jul handler ikk om gaver.... men om at hygge sig med sin familie... så........ dårlig F.eks
tilføjet af

Så tag dig for helved sammen

Julen.... ja det er en stor fest.. fordi jesus belv født... det er ikk noget med at man skal forvente de store gaver... som jeg.. (julemanden) siger... så får kun de artige børn gaver ikk.. så bilv lige lidt voksen...... har ikk ond´t af dig.. ikk en meter..... så gå hjem og vug
tilføjet af

hvis det er din værste jul...

Hvordan var den bedste så???? et guldur og en porche i garagen idet nye hus ved stranden i Palm Springs med swimming pool............
HOLD DA KÆFT HVOR DU NEDRIG.... du havde ikk set dem i rigtig lang tid???!!! men alligevel forventer du at de overøser dig med gaver.... Kontaktede du dem kun fordi de var kommet til penge????
Og din søster fik flere end dig....
HVOR GAMMEL ER DU????
Men mon ikke hun fik "flere" gaver end dig fordi hun havde holdt kontakten ved lige?????
FJOLS kan jeg kun sige... Grav dig ned og glem hvor det var..........
tilføjet af

tusind tak

Tak, tak det er folk af din slags, der forstår at få julehadet frem - bla hos mig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.