2tilføjet af

Min terapeut

Hej Carl -mar - jeg har snart gået i terapi i 3 år og føler jeg efterhånden har fået et venskabligt forhold til min hende. Hun har længe sagt at jeg sagtens kan klare mig selv, men jeg har holdt fast fordi jeg har gået igennem mange hårde ting det sidste stykke tid.
Sagen er den at jeg godt kunne tænke mig at bevarer kontakten til hende, men bare på en anden måde end som en psykolog. Hun er en del år ældre end mig, men jeg holder så meget af hende og jeg kunne godt tænke mig at se hende privat og at hun blev en større del af mit liv end hun er i forvejen.
Jeg er ikke helt tryg ved at sige det til hende fordi jeg ved at hun ikke kan snakke med mig om det på den anden side så virker det også til at hun er blevet følelesmæssig bundet til mig, men jeg er bange for at det er noget hun ikke er bevidst om og måske noget af hendes egne modoverføringer.
Nu skal hun holde en pause fra sit arbejde i et længere stykke tid og jeg overvejer i hvert fald at stoppe der. Hun har tilbudt at jeg kan skrive email til hende imellem tiden, men det bliver kun en begrænset kontakt vi kan have til hinanden. Hvordan griber jeg det her an uden at få nogle over nallerne og samtidig også respektere hende ?
Hvad vil du råde mig til ?
Jeg vil lige sige at det er ikkke gestalt terapi jeg har fået men kognitiv terapi.
tilføjet af

Hvis hun er autoriseret i en forening

ryger hendes autorisation, hvis hun omgås klienter privat.
Din følelsesmæssige binding til hende er helt normal. Hun burde have afsluttet forløbet for længe siden, eller overdraget dig til en kollega.
tilføjet af

min terapeut

det er meget sjællendt at man kan blive ven
med sin terapeut, men det er ikke umuligt
Du skal tage chancen og ricikere en afvisning
og derefter finde en anden kvinde der vil være
din ven.
hilsen
www.carl-mar.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.