14tilføjet af

min mor accepterer mig ikke

Jeg er 21 og lige sprunget ud som lesbisk. Jeg har fortalt stort set hele min familie det og nu er min mor gået helt amok. Ingen må vide det, det er pinligt og hvad vil folk ikke sige om hende? Hvad har hun dog gjort galt i min opvækst? Hun mener det er unaturligt og at det er en dille, der bare skal prøves af. Hun kan ikke engang sige hun elsker mig mere.
Nu er det sådan at jeg jo selvfølgelig har fundet den dejligste pige at komme sammen med. Det er ikke en dille! Jeg holder mere af denne pige end nogen dreng jeg nogensinde har været sammen med.
Stort set alle andre har taget det fint, så længe jeg har det godt og er glad for det liv jeg har valgt!!!
Jeg mangler stadig at fortælle det til mine bedsteforældre, og jeg er sgu bange for deres reaktion. Tænk nu hvis de reagere som min mor. Jeg ved, jeg skal være stærk, men lige nu ville jeg allerhelst ønske at det at være homoseksuel ikke indebar at folk ville stille spørgsmålstegn, men at det er noget man bare er.
tilføjet af

Flot.

Kære Can.
Allerede det at du har sagt til det til din mor er et godt skridt på vejen, over det at skal sige til sin omgangskreds man homoseksuel, og specielt til sin familie, men som jeg skriver i mit eget indlæg, så havde jeg ikke nogen problemer med mine forældre, og jeg synes det er synd for dig at din mor ikke kan accepterer dette, og give dig den støtte du fortjener, for det man ikke har brug for i denne tid er at blive udstøt, selv om jeg ved at det kan være hårdt og når det er ens mor, så må du være stærk og sige til dig selv, du skal ikke bare være "normal", som din mor gerne ville have det, for at stille hende og alle andre tilfreds, for gør du først det, vil det gør ondt i dig længe efter, det gør stadigvæk ondt i mig efter jeg giftede mig med en pige, fordi jeg skulle stille alle andre tilfreds så de ikke vidste jeg var bøsse.
Men lad din mor få lidt tid, og når alt kommer til alt, så elsker hun dig stadigvæk, det skal du bare huske, men jeg synes det er flot gjort, og pin ikke dig selv, ved ikke at fortælle din omverden det, for så går det galt en dag.
Håber du har så meget støtte i den pige du nu er forelsket i, og jeg ønsker dig af hele mit hjerte held og lykke.
Knus
Kenneth
tilføjet af

kys

Jeg gøre.
tilføjet af

Krammer til dig

Hejsa din seje tøs...
Hold kæft hvor er det flot.. og tillykke med din dejlige kæreste. Ang. din mor så er du ikke så heldig som du kunne ha´ været. Den vigtigste person i dit liv kan ikke klare sandheden. og det er jeg ked af at høre. men du bliver nød til at sige til dig selv at det er dig du skal tænke på. tænke på hvordan du har det bedste og ikke hvordan andre har det med dine beslutninger. du kommer i første række, og det skulle din mor også vide. når man vælger at få et barn skal må tænk det godt igennem. vil jeg stadig være der og elske det hvis det ikke kan gå, eller snakke, eller hvis det er til sit eget køn. mange brude tænke på sådan noget for de kaster sig i lagnet. jeg siger ikke at din mor er en dårlig person, hun skulle bare tænke på det som gør DIG glad og så fuck det er dille noget.. det er det værste jeg længe har hørt. Jeg synes du skal nyde livet med din dejlige kæreste og lad din mor tænke tingene igennem.. jeg synes du er kanon sej. husk at andre gemmer sandheden isig selv hele livet og lever et ulykkeligt liv, du har åbnet en hel ny verden, så venter på at du oplever den. held og lykke.
knuz pus
tilføjet af

jah..

det er rigtig flot du er sprunget ud..
din mor må lære at finde sig i det..
jeg selv har 2 sønner hvor den ene er homosexuel.
jeg respektere det fuldt ud, for ikke alle er ens, og din mor burde elske ligegyldig hvad du vælger at være skal du kun høre på dig selv.
du skal nok sætte dig ned med din mor og fortælle hende at sådan er det bare!
Det kan komme lidt som en forskrækkelse til at starte med at ens barn ikke lige er som man troede, men det vil hun vænne sig til med tiden.
Man kan ikke opdrage på ens barns personlighed, man kan kun sorge den og glæde den, og det tager lidt tid for din mor at forstå, men bare vis hende hvor lykkelig du er med din kæreste!
Så vil hun indersinde være glad.
og så er det for en gang skyld også dit liv!
alt held og lykke i fremtiden!
kram Charlotte
tilføjet af

Måske en dille

Hej Can
Måske er det en dille og måske ikke.
men derfor burte din mor støtte dig i din beslutning og vær glad for at du har fundet dig selv. Men tror mest at det er en for for afmagt nu ryger planen med dig som hvid brud
og små rollinger. men med tiden vil hun nok
falde ned og se at det entlig ikke er så slemt at den nye Svigersøn faktisk er en Pige og børn kan i stadig få...
Ønsker dig held og lykke med det hele
Mvh
Lars
tilføjet af

Det er okay

hej med dig jeg synes godt at jeg kan forstå din mor hun vil da selvfølgelig gerne se sin datter giftes med en god mand og få nogle børnebørn, men jeg kan da bestemt også godt forstå dig du kan jo ikke gøre for at du føler som du gør så har du en pige som kæreste så er det helt fint. På samme tid kunne du jo også godt tage hensyn til din familie og måske ikke tale om det foran dem og deres venner.
tilføjet af

GØR DET IKKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FOr guds skyld
Fortæl intet til dine bedsteforældre, lær af din mors reaktion.
Alle mennesker over 25 ser på homosexuelle som noget unormalt....noget skamfuldt....noget man gerne ville putte i en sæk og kyle langt væk.
Hvorfor er det så vigtigt for dig at alle skal vide det....? jeg tror du gerne vil være i centrum .......men husk lige at det forfølger dig hele livet..*en gang lesbisk altid lesbisk*
tilføjet af

børn er livet..glem dig selv

Stakkels vildfarende
Meningen med livet er at før slægten/racen videre.
Fatter du slet ikke at ingen skuffelse er større for en mor end sandheden om at hun aldrig skal have børnebørn, at hendes slægt måske stopper fordi du har en *DILLE* Eller kald det *lyst til at pille*.
Du vil være bandlyst for evigt.
tilføjet af

Hvem har givet dig lov til at vikariere for mig?

Så må hun jo bare sørge for for at få en ordentlig spandfuld børn. de kan jo ikke allesammen være ude på at skuffe deres stakkels mor ved at leve deres sexualitet ud.
så synes du måske det er bedre at leve i skabet og bare sørge for at føre slægten videre? det ville der sikkert også komme nogle meget lykkelige børn og ægteskaber ud af!
det er din mor der er egoistisk og dig der tager ansvar for dit eget liv. det giver mening nok for mig!!
tilføjet af

gør de???????

ups....hvis alle mennesker over 25 synes det er unormalt er jeg enten unormal eller jeg har taget helt fejl af min alder. Altså er jeg ikke næsten 50 år men kun 24. sjovt.lol:(
jeg har selv barn som er bisexual. Og det barn elsker jeg stadigvæk. Jeg synes måske ikke at det er det som jeg ønskede, men jeg værdsætter ham endnu mere,derfor jeg ved det er bare så svært at komme ud fra skabet. Men nu skal du bare tage det roligt,din mor skal nok komme igennem det. Men du må acceptere hendes "tænketid" lige som hun må acceptere dig. kram og knus til dig :)
tilføjet af

Slap dog af!!!!!!!!!!!!!!

Jeg tror ikke det er hende pigen der er vildfarende MEN dig! det kan da være lige meget om det er kvinder eller mænd vi elsker bare vi elsker. DU skulle prøve det!!!!!! jeg kommer sku til at tænke på en gammel nar når jeg høre nogle sige de ting du gør. Der er vel plads til os alle vi skulle jo nødig have de samme tendenser som i 30erne VEL? Vis respekt for andre og forvent det samme for dem. Held og lykke med dit fordomsfulde liv. Med medlidenhed Signe og Sarah
tilføjet af

"hun er omvendt"

Hej! Ja så er jeg tilbage! Det har været en hård omgang....men det lykkedes...jubiii...min mor er endelig ved at være parat til at godtage mig som lesbisk og det er det fedeste. Hun er endda ved at prøve at forstå mit forhold og skabe en kontakt til min kæreste. Det er en stor sten som er faldet fra hjertet.
Det har været rart med noget respons især dem som har været positive!!!!! Til de negative kan jeg sige at livet ikke altid er hvad det giver sig ud for. Vent til en dag en I jeres omgangskreds springer ud, så finder I ud af at det ikke er så slemt endda. De er jo ikke forandret, nu kender I bare deres hemmelighed....hvad er din?????
tak for opbakning og opmuntring
hilsen Can
som er den lykkeligste efter hun er sprunget ud
tilføjet af

Godt gået

Vil bare sige at det er en fantastisk lettelse at læse din historie, jeg står i nogenlunde samme situation - forelsket i den dejligste pige, indser at jeg virkelig er til piger (og at det ikke bare er en dille), vennerne ved det og nu mangler jeg så at fortælle det til min familie...Tak for dit indlæg, det giver mig mod.
tilføjet af

Boller og karry

Hejsa det er alle tiders at du er sprunget ud og det er fedt at din familie har accepteret det, det er jo det det handler om at være sig selv og desuden så er livet jo for kort til kun at tænke på andre nogle gange må man da bare stoppe op og gøre hvad der er godt for en selv.
Danmark er stolt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.