24tilføjet af

Min kæreste chatter

Hej, jeg ved ikke lige hvad jeg skal gøre med følgende...
Har været sammen med min kæreste i 3 mdr (længste forhold jeg har haft), næsten hver gang jeg kommer og besøger ham, så sidder han og chatter. Han siger han kun chatter venskabeligt, det har jeg selv lidt svært ved at forstå! Specielt når jeg mødte min kæreste over chatten, det var helt klart ham der "lagde an på mig", eller hvad man nu kan sige om en chat...(?)
Han har ikke rigtig nogen venner, men bruger utrolig meget tid på sin computer. Han bruger heldigvis også lidt tid på mig når vi er sammen..det kunne bare godt være mere! Jeg har spurgt ham flere gange om han ikke har lidt mere lyst til at komme ud og væk fra den computer, men det er ikke rigtig som om han har reageret på hvad jeg har sagt. Det virker som om alle, eller ihvertfald de fleste af hans venner findes på chatten.
Punkt 1: Jeg gad virkelig godt han ville gå væk fra den fantasi-verden som Internettet er og istedet for fandt sig nogle rigtige venner istedet.
Punkt 2: Jeg har ikke tiltro til at han kun chatter venskabeligt.
Ellers vil jeg sige at han er en utrolig sød fyr og vil ikke miste ham!
Hvad skal jeg gøre??
tilføjet af

Min erfaring siger

at vil han gøre det med dig - vil han gøre det mod dig
tilføjet af

Ved han ....???

Ved han at det sårer dig?? At det gør dig urolig??? Hvis ja, så må du videre i teksten, for så er han ikke interesseret nok i dit velbefindende, når du er sammen med ham!
Hvis nej, så fortæl ham det!
Kommunikation er alfa og omega for et velfungerende forhold!
Knus
tilføjet af

nej ok ikke afsløret at jeg er såret

Tak for dit svar, Ultimate Q! Nej jeg må sige at jeg kun indtil videre har været ret forsigtig med mine kommentarer, jeg vil jo ikke lyde som en dum heks, som han skal føle han er under tøflen hos!
Jeg elsker ham jo overalt i verden, det er jo ligesåmeget for hans egen skyld tænker jeg, jeg tænker på hans vegne og at det ville være godt for ham at komme lidt ud. Dette har jeg forsigtigt nævnt for ham, (uden at lyde som den dumme kælling).
Han er en rigtig sød og flink, men ret genert fyr, han har virkelig mange gode sider, og det er nok også derfor jeg er bange for at miste ham, og derfor jeg nok lidt let bliver jaloux og får dumme tanker om at han er mig utro ved at chatte med andre piger på nettet.
Men du har ret i at jeg nok snart må begynde på at sige lidt mere om, at det faktisk sårer mig at han sidder så meget og chatter. Jeg vil bare helst sige det på en pæn måde, hvordan gør jeg lige det?
tilføjet af

slet ikke med?

Hvad mener du med at hvis han vil gøre det med mig, vil han også gøre det MOD mig? Jeg er slet ikke med, forklar lige lidt nærmere...
tilføjet af

*S*

Fra en der har været på både den ene og den anden side af sagen :
sæt ham ned, og fortæl ham hvor meget du holder af ham, og at du bliver bange, når han chatter! Det er naturligt at blive bange for at miste, når man får følelser for et menneske. Fortæl ham det som det er! Vær ærlig!
Min kæreste (som jeg også mødte på nettet) fortalte mig ca. 1 mdr inde i vort forhold, hvor meget det gik ham på, at jeg havde profiler på Beautifull people og Hotprople! Jeg brugte dem IKKE til at score på, men da jeg så hans smerte blev de slettet øjeblikkeligt!
Men vær nu ikke blind for, at der kan scores alle steder....så nettet ikke fjenden...det er derimod din egen usikkerhed!
Vær ærlige overfor hinanden, kommuniker!
Knus - og held og lykke til dig
tilføjet af

Rolig-nu- Projekt mand- ska ikke startes endnu

Slap lidt af og rolig med hvad du synes han skal -3 måneder- han smutter hvis du allerede vil - redde ham fra han hobby - skaffe ham nye venner og eller FORME ham til hvad du synes er bedre..
Sig til ham hvad du synes- er det med vennerne og hobbien ikke et problem for ham - hvorfor er det så for dig..
Det eneste du kan gøre er at inspirer ham til lidt andre aktiviteter...Men du kan da godt forklare ham din frygt for chatten- det burde han da kunne forstå og bruge tiden på dig.
tilføjet af

Projekt Mand ??

For hulen...den skulle da helst ALDRIG starte!
Men man skal være ærlig, og fortælle om ens bange anelser, så de ikke går og gnaver store huller i tilliden!
Knus
tilføjet af

forme til det bedre?

Jeg forstår udmærket du reagerer på at det ser ud til at jeg "vil forme ham"! Men når alt kommer til alt så elsker jeg jo min kæreste, og det er jo ikke kun for min egen skyld at jeg ville have at han sad mindre ved hans pc, men istedet kom lidt mere "ud blandt folk i den virkelige verden", det er jo ikke ligefrem sundt at sidde så meget ved den computer og chatte i en fantasiverden! Jeg vil ham det jo kun godt og primært for hans skyld! I det her tilfælde synes jeg ikke der er noget galt i "at forme ham"!
Men ellers giver jeg dig ret, man skal generelt respektere hinanden i et forhold, for det menneske man nu er, han er bare et så kærligt og rart menneske der har så meget at bidrage til andre mennesker istedet for at ofre alt hans energi på imaginære folk på Internettet! Jeg ville bare at han kom af med sin generthed og kom ud blandt andre folk..forst og fremmest for hans EGEN skyld!
tilføjet af

Nej hekst ikke- er du en Q?

Nej ligeb præcist.
Men tror nu ikke, der så mange kvinder , der har erkendt det endnu.
Og mange af dem ,der siger de har og ikke gør- bedragger lidt sig selv- med sætninger som- det jo ham jeg tænker på og det ville jo være godt for ham..
Og ja ærlig og forstående- det et must-og så vil man jo også have forstået - hvorfor han ikke har flere venner og ummidelbart ikke opsøge IRL (det ku jo være bevist) og hvad han får ud af og chatte..
så væk med bedrevidenhed omkring andres behov og Projekt -Sådan skal min man være ellers elsker han mig ikke-
tilføjet af

Ja, jeg er en Q

en som efter et liv med både gode og dårlige oplevelser har fundet ud af, at jeg er den jeg er, og ingen mand skal lave projekt kvinde ud af mig....og jeg ikke projekt mand ud af ham!
Skægt, når man ser på den slags, er det oftest de ting man selv faldt for, der bliver ændret! Men man glemmer bare, at der er andre aspekter i det enkelte individ, som andre vil finde attraktive! Med kærlighed følger risici....sådan er det bare...og kærlighed gør livet værd at leve!
Knus
tilføjet af

ja men

Han ved bedst hvad der sundt for ham- og vis ikke er det meget farlig for kæresten at skulle komme med løsningen- han må selv se at det ka være sjover IRL ind på nettet- men mænd behøver gennerelt ikke alle de personlige kontakter- Han har dig et udvalg af venner måske familie og kolegaer puhha det allerede mange og det tit man ikke lave så meget når de først er kommet hjem- man har snakket 8timer på arbejde med andre, så det nok med ens kæreste og lille udvalgtkreds.
Og så snart du gør dig klog og handler på hvad der sundest for ham- er du på vej specielt uden at tale med ham-
Ps. han fanger nok ikke skjulte hentydninger så sig du synes hans livsføerelse er underlig og hør efter med empati- så kan det være det ikke er så usundt enda
smil
hedningen
tilføjet af

Smukt (: - o)

Sådan skal det siges- Hvor lang tid tog det, at nå den erkendelse og hvor mange "slag" undervejs ??
smil
hedningen
PS: har vist kun selv styr på teorien bag - så et par fif ville være rare ;)
tilføjet af

Smiler og nejer

Se, det er der ikke umiddelbart svar på...det er jo ikke en anvisning af vej...tag 2. vej til højre, vel :-)
Men det tog mig en uhyggelig skilsmisse på baggrund af hans utroskab, efter 17 års samliv, og 2 børn involverede, 2 års bearbejdelse af ovenstående at komme til realisationen om hvem jeg er....tilfredsheden med mit jeg....og ønsket om at være sammen med min kæreste i gensidig respekt for hinanden, i ærlighed om alt.
Se ...det er ikke bare lige ud af landevejen, vel :-) Det kræver en del selvransagelse og selvindsigt...og er ikke altid nemt at leve efter, men det bliver nemmere og nemmere :-)
Held og lykke med det :-)
tilføjet af

Stop ham

Chatte chatte kun for sjov....den frase er efterhånde dyb godnat, alle chatter for at finde noget som er bedre end det man har, man finder det ikke altid og så virker chatten uskyldig, men når man finder det så er der altid nogen der bliver sårede.
tilføjet af

Bukker ærbødigt-

ÆV ÆV- Håbede du havde- lykken og samlivets endegyldige manual-
Hold da hel ferie en sørgelig historie- og her sad jeg lige med men masse selv ynk, over eget ødelagt teenager agtigt forhold på 5 år.
Godt at høre du kommet ud skildsmissen - sundere stærkere og klogere på dig selv..
Hvor vigtig var en ny kæreste for processen?
Håber vi her på sol kan høste lidt af din erfaring en andengang..
Knus og kram fra Hedningen- nu med udpræget fornyet optimistime og håberfuldhed overfor parforholdets muligheder..
tilføjet af

tror jeg ik på

Chatten er da ikke ligefrem den største fald gruppe- Alene fordi, der er længere fra at ord til handling- på chatten end til festen på arbejdet. Hvis han bliver interesseret i fra nettet - går der jo lidt tid inden man mødes, hvor han kan nå at tænke med øverstehoved- det straks værre til festen hvor alkohol fremskynder og uskyldig gør en evt utro handling.
tilføjet af

vigtigheden...

Min nye kæreste var ikke vigtig for processen, men fulgte med i kølvandet! Faktisk på et tidspunkt da jeg forsvor at ville have kærester! Jeg har efter min skilsmisse været indviklet i nogle forhold, som bare ikke var mig! Og deraf lærer man også!
Livet er hårdt, men også smukt!
Alles problemer er lige vigtige!Dermed sagt, dine er ikke nødvendigvis mindre end mine, blot fordi at jeg havde en hård overgang!
Og rigtigt, ja, jeg kom ud på den anden side, sundere, stærkere, med langt mere selvværd og tro på mit liv!
Jeg forsøger gerne at hjælpe, hvis jeg kan :-)Blot har jeg endnu ikke forfattet en manual *G*
Knus herfra
tilføjet af

Du skal tro på det

Man kan idag chatte alle steder fra, der er ingen begrænsninger...på toiliettet..i toget..på job...til sport. og så kalder du det ufarligt.....?
tilføjet af

det var da rart-

at høre at, en ny ikke altid er så vigtig, for at kunne komme videre... Man bliver vel også lidt forsigtig med at falde pla dask for en ny- der er jo lige blevet, skam overtrukket på éns tillids og ærligheds konto-
Smil
hedningen
tilføjet af

mener du sms

kender da ikke så mange de chatte på toilet og i tog.. Men det kan man jo sikkert-Og så er den da noget helt galt og jo så det da farligt- det grænser jo til mani..
Og hvis det sms er under chat -er personen jo gået over stregen- og første skridt til uroskab..
Men ja hvis det er et ukontroleret forbrug og hede chats er det heller iukke ufarligt.
PS: tøsser I har ikke drenge venner, kun drenge der på et eller andet tid punkt har håbet på mere.. Og de nye I finder er ikke anderledes-
tilføjet af

Godt indlæg!

så sandt, så sandt. Tak for det
tilføjet af

Man kan ikke....

Man kan ikke genopbygge sig selv på et andet menneske. I den tid må man være "lone ranger", så man taer sig tiden til at kigge indad! Og en ny kæreste vil tage fokus fra een selv :-)
Man skal elske sig selv, før andre kan elske een....der er faktisk noget om ordsproget :-)
Knus og solskinssmil
TUQ
tilføjet af

forklaring

Det er vist ligetil. Det er lidt ligesom hvis du finder en mand som er optaget til anden side og som skrider fra vedkommende for at være sammen med dig... Det bliver højst sandsynligt osse sådan han vil forlade dig...
Ham her har du fundet på chatten - han er der for at have et liv og han bliver der FORDI det er hans liv. Hjalp det lidt?
tilføjet af

av ja

av ja, den gjorde lidt ondt.
For kan godt se at jeg er hans liv ligenu, men det vil jeg gerne ændre!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.