11tilføjet af

Min frygt

Det er lidt svært at indrømme men det er faktisk min (måske største) frygt at blive alene....
Jeg har prøvet det så mange gange før at blive holdt udenfor og det er på de tidspunkter at jeg kan næsten føle hvordan det er at være gammel, alene, og ked...
Hvis der er nogen der føler på samme måde så må i gerne skrive....

By: m to tha p
tilføjet af

sådan er livet nogle gange

sådan er livet nogen gange er man aflene men tænk
på du er ikke den enste i hele værden der har det som dig der er mange måder man kan undgå at være aflene på men det kræver at man gider at gøre en indsats der findes klubber runt om i landet for folk der er aflene de tager på turer og hygger sig m.m.
tilføjet af

Kun andre mennesker får dig til at græde


Jeg har selv været ret ensom siden omkring 5. klasse. Jeg synes folk burde være mere villige til at vise lidt medfølelse med andres problemer, og være lidt large.
Men når man er ensom, så ved man i det mindste hvad man har.
Personligt virker det på mig som om de fleste folk hverken er til det ene eller det andet. De er lidt som vinden blæser. At forstå dem kræver fravær af intelligens, snarere end udnyttelse af den.
Jeg har nogle gange overvejet at blive munk. Denne verden er vist ikke skabt til folk som mig.
Jeg kender ikke svaret.
tilføjet af

Ikke en straf - bare fordi man er alene, behøves man ik være ensom

Det at være alene, behøves ikke ses som en dårlig ting. Jeg er selv populær, er en pige på 17, men jeg foretrækker at være alene, og sidde for mig selv. Både til hverdag og i weekenderne. Jeg tror ikke det vil være et problem for dig at være alene, så længe du selv kan indse det ikke er et problem. Ofte er det ens omgivelser der gør det til "noget forkert" at være alene, og ikke hvordan man selv har det. Ellers burde du overveje (nu ved jeg jo ikke hvor gammel du er) at tage ned nogle steder med mange folk, som fx klubber, og komme i snak med folk der. Tage i byen alene, og så komme i snak med folk i baren, og alle disse ting. det kræver seævfølgelig meget at tage alene derhen. Der findes også forskellige steder for ensomme personer der mødes. Jeg ved ikke hvor i landet du bor, men du kan evt tjekke dette ud; www.ensomiodense.dk www.ensomung.dk/ .
Dessuden skal du tænke på, bare fordi man er alene, behøves man ikke være ensom.
Ellers, hvis du har brug for at snakke om det, er du velkommen til at skrive til min mail; 1184@sol.dk
- Sandie
tilføjet af

kærlighedens ensomhed

kære du, som skriver dette, jeg føler med dig og forstår hvad det er du skriver, men jeg tror at ensomheden er en vigtig følelse, for forståelse af livet, jeg tror at den tomhedsfølelse, den kan medføre, er en forudsætning for din oplevelse af kærligheden; vi er allesammen en del af denne verden, og vi består allesammen af den energi der ligger bag de fysiske former - og den energi er ren kærlighed, eller hvad man nu ønsker at kalde den - og dén energi kan du komme i kontakt med, når som helst du er åben for den, ensomheden er en af måderne, nærvær i nuet en anden; forsøg at "tillade" dig selv at være fuldt ud tilstede og nærværende i dine følelser, min oplevelse er, at når det lykkes, fjernes den negative modstand i dig... og jeg tror ikke den praksis behøver at foregå i et kloster - den kan foregå hvor som helst du ønsker, og iøvrigt ser jeg hvad du mener med, at denne verden ikke er for dig; du længes måske efter sjælens uendelige verden, og føler dig begrænset her i livet, men det er en del af det at være menneske; åben dine øjne, og og se at smerten opløses i din bevidstheds lys! :-) Kærlig hilsen Julia.
tilføjet af

Tak, men jeg er bare en led satan.

Jeg nedtrykker mig selv og andre folk når jeg prøve at være så ærlig jeg kan.
Jeg kan ikke være sammen med andre.
tilføjet af

Smuk..Smuk..Smuk ord Julia, men!!!

Somme tider,`en led satan´ har ikke bruge for Shakespeare. They need a reality check. Life is what you make it, and what you allow to happen is entirely your own decision. We live in a world where there is plenty of love holding out it´s hand, and if you dont want to take that hand, then shutup and dont complain. It is as simple as that, life is a choice and YOU choose which way you want to go.
tilføjet af

You are an idiot, Mr. Truth.


When you finally find out there is no truth, and there is no love, won't you feel a bit silly ya think?
I feel sorry for you, even though you say you don't feel sorry for me.
tilføjet af

Learn Danish before you write here!


Learn Danish is a choice. There are a lot of people writing here in Danish. If you haven't learned from them how to do it correctly, don't write anything and don't complain that you can't write anything!!
You skør fyr.
tilføjet af

du sød

jg mangl bogstav i mit tastatu, så pøv om du kan læs dt alligvl, sandi. du ung og sød og ha tænkt dig om. md din imødkommnhd vil du komm langt!
tilføjet af

Hvad ved de??

Jeg kan selvfølgelig godt fortælle dig en masse gode råd, for hvordan du slipper af med den frygt...gu kan jeg ej! Det er dig og kun dig der ved hvordan det føles. Der er selvfølgelig nok mange der kender til det, men ingen andre end dig ved hvad det vil sige for dig og være bange for at være alene. Vi kan opsøge hjælp, snakke med andre om det, og få lidt råd og støtte. Men den der skal fjerne angsten er dig selv. Øve dig på at være glad når du er alene, nyde og være alene. Et lille skridt fremad, er bedre end at stå helt stille. Gå ind i dig selv og mærk den enorme styrke som du besidder, og så kæmp.
Jeg ved du kan, jeg har tiltro til at du kan. K
tilføjet af

tænk positivt

hey!!
jeg har også haft sådan en oplevelse i min gamle skolegang... men endelig forbi, for jeg havde så meget frygt overfor min klasse og skolen.
Efter det oplevelser, har jeg sagt til mig selv at jeg skal ændre mig......stol på mig selv og være glad.....
forresten hvis du vil skrive... min mail siasa@sol.dk........
knuz sis19

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.